Motomanų Diskusijos » Remontas » Patarkit kokį servisą, kas apsiimtų moto plasmasių remontu

| 2006-02-07 Belmas | 16/12136 žinut.
 
 


 
Narys
50cc *
Avataras
#1    

Patarkit kokį servisą, kas apsiimtų moto plasmasių remontu

sveiki,
per paieska nieko gero neradau arba nemoku ieskot. zodziu problema yra tokia, jog reikia kad man moca sudetu( nu nevisa,bet plastmases) :) , visas absoliuciai dalis turiu, tik jas reikia sudeti, kadangi pirkau moca isrinkta tai paciam neiseina, ir vietom neatitinka prisukimai,tai juos reiktu pataisyt ir perlituot, kai kur yra nuluze prisukimai, pvz faros, tai reiktu padaryt ta prisukima. be to reiktu galiniam spoileriui padaryt naujus tvirtinimus, t.y i rema det, nu kniedes tokias, i kurias po to sukasi varztai..tap pat reiktu sudet ten visa ta oro filtru, nu deze per kuria oras is ortakiu aina :)
tai va, gal zinot koki rimtesni servisa kas tuo apsiimtu nes bet kokiam meistrui nenoriu priduot kazkaip, draugas turejo skaudzios patirties su berankiais visokiais, tai nenoriu kad ir man nutiktu. Motas tai '95m kawasaki zx-6r. is kart pasakau kad pigiai nenoriu, noriu gerai.
2006 Vasario 7 23:02 ZX-6r
Sunkiasvoris
1000cc ******
Avataras
#2    

Pasižvalgyk Moto meistų skyrelyje (h)
2006 Vasario 8 12:20 aš ne stabdis, aš lėtas gazas
'00 Kawasaki Vulkan Nomad - va su juo ir gazuoju
Tikra moteris per savo gyvenimą turi nupjauti medį, sugriauti namą ir išauginti dukrą :)
Narys
50cc *
Avataras
#3    

nu pasizvalgysiu, bet vistiek rekomendacija lieka rekomendacija,man reik kad gerai darytu ir butu patikimas zmogus, nemuilintu kaip kad kiti daro, sakydami jog ko cia skubi, sezonas da toli, kox skirtumas toli ne toli, bet noriu moca turet savam garaze, tai va gal kas gali parekomenduot kanors patikimesnio ir kad dirbtu ne atbulom rankom... tikrai, kaip jau sakiau, pigiai neieskau, man svarbu kad padarytu gerai ir kaip uz toki darba tikrai galiu sumoket ne tiek ir mazai pinigu...
2006 Vasario 8 14:08 ZX-6r
Narys
25cc *
#4    

teko ciupineti moca na gal motoroleri ( tai buvo aprila) nesu atbula rankis bet jei neskubi pries tai savo parpala susirinksiu tada ant tavo jau daugiau zalio supratimo tureciau, rasau tik del to kad neturi kur detis kaip supratau, jeigu rasi kur profus mocu varyk ten tiesiai nes as prie auto priprates tik savo malonumui galvoju moto padaryti :)
2006 Vasario 11 22:05
Jawamanas
500cc ***
#5    

tai diedai taip ir nesurinkai... prisimenu vasara rasei ;)
2006 Vasario 11 22:46 RF 900
Narys
50cc *
Avataras
#6    

banginiz, as cia Ukmergej toki zinau meistra, bet irgi nzn kaip patirtim su juo, noriu kad gerai padarytu man :)


jawasaki, jo, as ji nuo vasaros vis pats tai ta tai ta padarau bet kad mano padarymas nelaiko, pametu pakeliui :-] tai taip ir praslinko vasaa su tokiu vietoj pasisukinejant :)
seip girdejau is vieno pazystamo, kad Utenoj meistras geras yra, kuris mocus taiso, gal kas ka nors zinot?
2006 Vasario 12 20:19 ZX-6r
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#7    

Citata:
Cituoju: Belmas
girdejau is vieno pazystamo, kad Utenoj meistras geras yra, kuris mocus taiso, gal kas ka nors zinot?


Tai meistru ira ne tik Utenoje,bet kad meistrai dazniausiai usiima remontu,o kaip supratau,tai taviskiui motui reikia kazka nuo kito moto pritaikyt,kazka prikonstruot,tad cia jau reikia ne meistro,o burtininko,kuris megsta pasikrapstyt ir kazka savotisko sukonstruot. ;)
2006 Vasario 13 11:58 Mune
Narys
50cc *
Avataras
#8    

ne, visos dalys yra orginalios, nuo zx-6r kawos, tik va reikia pritvirtinimus padaryt, nes plastmases truputi apgadintos...
2006 Vasario 13 14:52 ZX-6r
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#9    

Belmai, kiek čia kalbi, jau pats būtum pasidaręs per daugiau kaip pusę metų ;) Šiaip sunkiai rasi meistrą, kuris užsiiminės tokiu darbu, kaip meistrai sako - darbo dafiga, o nėr ką parodyt. Geras meistras už tokį darbą iš tavęs pinigus tikriausiai skaičiuos už valandas, taigi pigu tikrai nebus. O jei tik pas meistrą nusiteikęs daryt ir pirštų nesitepliot, tai ieškok kas mašinų buferius tvarko ar tuningą daro ir padarys tau tuos tvirtinimus. Nemanau, kad rasi meistrą vien mocus tvarkantį, nes kol kas mocų Lietuvoj gerokai per mažai, kad vien ant to specializuotis. Jau mačiau ir V-2 pradėjo mašinas remontuot, nes viena ant mocų - miręs verslas ;)
Gi Talkee Kaune darė irgi pas mašinų tiuninguotojus ir visas patenkintas kol kas. Jei netingėsi vežt į Kauną, tai Talkee buvo to bičo kontaktus forume parašęs, per paiešką tikrai rasi, bent aš radau kai pažįstamui reikėjo.
2006 Vasario 13 15:03 ZX10R '06
Narys
50cc *
Avataras
#10    

reiks butinai pasidomet tuo tuninguotoju :)
as pats labai laisvo laiko neturiu, sukrushtos studijos spaudzia ir seip rupesciai...o del kainos tai nzn, nu man atrodo koks 1000 lituku uz toki darba nebutu per mazai?... :V
2006 Vasario 13 15:16 ZX-6r
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#11    

Marius, 868633953
2006 Vasario 13 15:24 ZX10R '06
Narys
50cc *
Avataras
#12    

dekui tau (b) , snd arba ryt reix pasiskambint ;)
tai kaip supratau jis jau kazkam is motomanu tvarke mota, ir tas kazkas liko patenkintas jo darbu?
2006 Vasario 13 15:50 ZX-6r
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#13    

Jo, Talkee visą užpakalį (i) ties lempa nulipdė :-)
2006 Vasario 13 16:18 ZX10R '06
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#14    

Na ne "visą užpakalį", bet... Na štai viso lipdymo nuotrauka:
http://www.motomanai.lt/moto-forumas/nuotraukos/Kauno-motomanai-demesio!!!!!.jpg

Na čia nelabai gerai matosi, bet esmė aiški. Plius tas bičas nėra vien buferininkas. Jis anksčiau užsiiminėjo automobilių tiningu ir gan gerus darbus darė. Kai aš pas jį tvarkiausi, ruošėsi plėst garažą, kad tiuningo darbus test galėtų.
2006 Vasario 13 23:56 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Narys
50cc *
Avataras
#15    

o kiek uz toki darba sumokejai jei nepaslaptis :-) ? na,man ten nereiktu nieko panasaus daryt, tikrai butu lengviau, ir ypac smagu kad su stiklo audiniu moka elgtis (y) nes ten biski reiktu sutvirtint, ble taip ir nerandu laiko paskambint ir susitart,reiks per iseigines padzvanit, bet speju eilute tureti but jei meistras is tikro geras :V
2006 Vasario 15 17:14 ZX-6r
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#16    

Matai meistras geras (jo darbu nesiskundžiu) plius tuose pačiuose garažuose turi ir pažįstamą dažytoją, tad viskas vienoje vietoje (sutaupai laiko). Ir dar vienas dalykas. Eilutės būna visur, tad kaip sugebi jas derinti, taip ir parodai, kad esi gras darbuotojas. Jei mato, kad žmogus skuba, pasistengia, jei mato, kad galima patempti gumą - patempia. Plačiau apie šitus darbus jau aptariau temoje Kauno motomanai dėmesio.. Palikau ~200 su dažymų. Pažiūrėk toj temoj tiksliai nes dabar tikrai nepamenu - senokai tas buvo. Plius prie stiklo pluošto darymo pats buvau, tad mačiau jog žmogus dirba kruopščiai. Nors irgi negaliu dėl to garantuot, nes kai stovi šalia, taip būna. Na bet klientų eilutė irgi šį tą reiškia ;)
2006 Vasario 15 20:39 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Narys
50cc *
Avataras
#17    

Problema vistiek isliko, tas Marius, kur Liutas numeri dave, apsiima tik sutvarkyti plastmases, o man reikia kad viska sudetu an moto, nes ten be moco tai nesutvarkysi, nes reik pritvirtinimus padaryt ir pan. dalykus, o moco, kaip teige meistras, neturi vietos kur padet...O nezinot, gal motogama apsiima panasiais darbais? Blia, pavasaris jau ant nosies o mano mocas isbarstytas, aina na, depresuhon tuoj pasinersiu :-(
Blem, uzmirsau kad nedarbo diena snd, nekelia motogama, tikiuosi jie paremontuos nes puslapi ziuriu uzsiima ir tuningu ir kitais remonto darbais. Gal kas esate su jais susidures, kokie atsiliepimai? (ff)
2006 Vasario 18 14:09 ZX-6r
Narys
50cc *
Avataras
#18    

e, tai negi nieks nesat motogamoj tvarkes?skambinau, sake kad atvest, padaris, bet noris kokiu rekomendaciju, gal kam jau yra tvarke :V ir seip, kaip pas juos kainos, nes samdysiu transporta kad veshtu, tai jei uzlaush nesamoninga kaina, ir neapsmokes tvarkyt, dar ir transportavimas nuais suniui an uodegos :)
2006 Vasario 24 23:31 ZX-6r
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#19    

prikeliu seną temą. Gal kas gali papasakot plastmasių virinimo technologiją? Kokius įrankius, medžiagas reik naudot, iš abiejų ar vienos pusės virinama ir t.t., ir pan. Nes turiu gerokai sulaužytą plastmasę, būtų visai sveika pasipraktikuot, gal žiūrėk ir sutvarkyčiau......
2006 Lapkričio 13 14:10 ZX10R '06
Optimistas
400cc ***
Avataras
#20    

Citata:
Cituoju: Liūtas
prikeliu seną temą. Gal kas gali papasakot plastmasių virinimo technologiją? Kokius įrankius, medžiagas reik naudot, iš abiejų ar vienos pusės virinama ir t.t., ir pan. Nes turiu gerokai sulaužytą plastmasę, būtų visai sveika pasipraktikuot, gal žiūrėk ir sutvarkyčiau......



Na bent jau aš tai tiesiog su lituokliu jas virinu.. na padarau griovelį ir jį užpildai ta pačia plastmase (na ta pačia plastiko rūšim)
Šiaip kad laikytų normaliai, tai darau taip iš abijų pusių. Bet gal kas daro kaip nors profesionaliau? būtų įdomu išgirsti. :)
2006 Gruodžio 25 22:46
Narys
400cc ***
Avataras
#21    

Na užsiemu tik su auto.Darau tai taip:čia reikėtu atsižvelgti kiek matysis vidinė pusė ir reikia skirti plasmasę nuo stiklo pluoštol iaudyje vadinamom taipat plasmasėm.Plasmase lituoju paprastu lituokliu ta prasme surenku forma detales lituojant reikia gerai perlyditi paskui su švitrinimo popierium No80 ir kaladėle iš vidinės pusės sulygini visus litavimus,atkerpi skardos juostike pagal iskilimus kad eit nuo siulės centro i abi puses 1,5cm,skarda kuo plonesnė pav. nuo konservu dėžutės.Nusiperki taip vadinamu stiklo klijų kur stiklus mašinom klijuoja kainuoja apie 20lt. sutepi siule klijais ir prispaudi iškirpta skarda su svareliais,strupcinom ir t.t.Kai sudžiuna čia kambario temperaturoje 24h.ištryškusius klijus gali su peiliu apipjaustyti ir su škurke nutrinti ta prasme sulyginti sulig skarda ir plasmase.Geraja puse šiauši su kaladėle su škurke No40 iš pradžių su kaladėle sulygini siule kur nėjo prieiti su kaladėle sušiaušti su ranka.Tada imi bamperini špakliu ir plasmasine mentele užtepi plona sluoksni braukydamas į visas puses.Plona sluoksnį tepi todėl kad sušiaušta plasmasė braukoma i visas puses gausis tokia šiurkšti tie plaukeliai atsistos.Sudžiuvus pirmam sluoksniui nieko netrini tepi antra sluoksnį.špakliaus laikima sutvirtina tie plaukeliai.Geras spaklius yra Angliškas tiubikas kainauoja apie18lt.Aš prie auto naudoju prastesni bet sau dėčiau Angliška.Tuos pirmus špakliaus sluoksnius užsidėk pats tada gali atiduoti daryti meistrui nuo tu sluoksniu prikalauso špkliaus laikymas.Gal ka parašiau neaiškiai tai klauskit.Jei reiks apie plasmase su stiklo pluoštu šitas budas netinka Jei idomu parašysiu.Gal kas turit kitų minčių taipat butu idomu išgirsti.
2006 Gruodžio 27 22:13
Pėsčiasis narys
25cc *
#22    

nuvezi pas tuos kas virina ir padaryta.as bratkaus motorolerio tvarkiau tai gerai suvurino.isorine puse susveicia tai kartais ne spaklaius nereik.tik grunta uzputi ir fsio.siule matosi tik is vidines puse(kuri nematoma)
2007 Sausio 3 02:06
Savižudis-entuziastas
500cc ***
Avataras
#23    

Galit man atvezt lituoju plastmases. jei kam reikia tai skambinkit 867119528
2007 Birželio 4 23:55 Coffee Racers
Auksarankis
800cc *****
Avataras
#24    

Citata:
Cituoju: zilwis
Galit man atvezt lituoju plastmases. jei kam reikia tai skambinkit 867119528


o as paruosciau ir nudazyciau (h)
2007 Birželio 5 00:09 Kęstutis
Savižudis-entuziastas
500cc ***
Avataras
#25    

Va kaip savo kawa sulitavau.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2007 Birželio 8 13:57 Coffee Racers
Donoras
1100cc *****
Avataras
#26    

vat reikia ne tik lituot bet ir atgamint dalį plastmasės :V
2007 Birželio 8 14:18 Tiesiog Devis.
green frog team.
It's not how you look on your bike, it's how you ride your bike.
Savižudis-entuziastas
500cc ***
Avataras
#27    

Galima ir tai padaryti, reikia tada plastames kad ir kito moco gabalo kuri galima butu plilituoti ir suformuoti.
2007 Birželio 8 15:51 Coffee Racers
Donoras
1100cc *****
Avataras
#28    

vat kad jos deficitas.. bus turbūt paprasčiau susimedžiot tokio pat išdažymo spoilerius sveikus.. ir pigiau turbūt :V
2007 Birželio 8 17:46 Tiesiog Devis.
green frog team.
It's not how you look on your bike, it's how you ride your bike.
 




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17