Motomanų Diskusijos » Naujienos motopasaulyje » Motomanų linkėjimai pasitinkant 2012-uosius Drakono metus

| 2011-12-28 AntanasP | 12/10627 žinut.
 

 
Greitai versime naujuosius 2012-ųjų motosezono puslapius! Dėkojame visiems sudėliojusiems gražius žodžius ir prasmingus palinkėjimus Lietuvos Motociklistų apklausoje Motomanai.lt bendruomenei ir motomanams. Štai keletas citatų:


"Išlaikyti tokį pat aukštą profesianalumo lygį, koks dabar yra, ta prasme taisyklingos rašybos, tolerancijos įvairioms nuomonėms, aukšto techninio žinių lygio... "Motomanai" - tikrai puiki vienminčių bendruomenė."
greitis 13

"Linkiu, kad Motomanai.lt puslapis ir toliau sėkmingai tęstų savo veiklą, suburtų mus visus, motociklistus, į vieną kolektyvą. O patiems motomanams ir jų plieniniams draugams linkiu patirti gerų akimirkų, įspūdžių, kad būtų malonu prisiminti tuos kilometrus, kuriuos jūs įveikėte su savo GERIAUSIU draugu ;) "
bARNIS

"Dabar viskas šaunu. Linkiu ir toliau būti informatyviems. Jūsų internetinis puslapis, manau, teigiamai veikia motociklizmo judėjimą."
Tomikas

"Linkiu stiprinti tarpusavio ryši ir supratimą vienų su kitais, mažinti nelaimingų atsitikimų skaičių keliuose ir auklėti jaunuosius motomanus :D "
macioo

"Patikimų ir negendančių motociklų! Sėkmės Jums =)"
urugwajec2

"Norėčiau palinkėti ankstyvo pavasario. "
SUZUKIlaikas

"Linkiu kuo daugiau informacijos dalintis visiems ir su visais! Tik tada šis puslapis yra ir bus idomus ne tik moto turėtojams tačiau ir gerbėjams. Tiketis, to ir tikiuoji, jog sis puslapis, bus informatyvus..."
kestux7

"Visiems linkiu gero kelio! Kelyje būkite dėmesingi sau ir kitiems."
svsnik

"Linkiu, kad kuo daugiau lietuvoje būtų dviračių transporto priemonių ;) Važinėkime saugiai, saugokime vieni kitus ;) "
Donaldux

"Linkiu propaguoti kultūringą, saugų vairavimą. Šviesti visuomenę geriausiais motociklizmo, turiningų ir įspūdingų kelionių pavyzdžiais."
Meduz

"Džiaugiuosi, kad yra tokia motomanų bendruomenė suburta entuziastų pastangomis. Itin naudinga iš praktinės pusės (patarimai, straipsniai ir pan). Džiugu, kad čia galima plėsti pažinčių ratą organizuojant ratukus. "
MarijusM

"Linkiu, kad kuo daugiau motomanų pasidalintų šioje svetainėje savo patirtimi ir duotų kuo daugiau naudingų patarimų."
emas5

"Visiems linkiu smagių ir saugių pasivažinėjimų. Gerbti vieni kitus keliuose ir ne tik. Motomanai.lt puiki ir gerai įgyvendinta idėja. Linkiu, kad ir toliau taip sėkmingai gyvuotų :) "
bromas

"Vienas tikslas - du ratai, viena bendruomenė."
indigen

"Patinka jūsų puslapis, bendruomenė. Puiki galimybė surasti bendraminčių, pasikonsultuoti. Tikiuosi, kad taip bus ir ateityje."
sigas

"Tęsti veiklą su tokiu pačiu ryžtingumu. Motomanai.lt gyvuos tol, kol Lietuvoje bus bent vienas motociklininkas ;P"
Boss

"Labai malonu matyti mieste iškabas, kur rašoma - Aš matau tave! Džiugu, kad Motomanai rūpinasi saugiu eismu."
Zombis31

"Linkiu, išlaikyti pagarbią vienas kitam bendruomenėje."
SupermotoV

"Kaip šiai svetainei, taip ir kiekvienam motomanui atskirai, linkiu tapti Lietuvos motociklizmo istorijos dalimi!"
marukas

"Linkiu ilgų ir turiningų gyvavimo metų. Kilus klausimams visada lekiu į Motomanai.lt. Čia straipsniuose, forumuose ar gyvadėžėje visada gaunu man reikalingus atsakymus. Ačiū Jums! ;) "
VakAre*

"Puiki svetainė, šaunūs žmonės ir informacija apie gyvenimo būdą su metaliniu žirgu - derinys, kuriam sunku atsispirti ;) Tik geriausi linkėjimai visam idėjiniam kolektyvui, kurio dėka gyvuoja Motomanai.lt ir plinta motociklizmo virusas."
HSHA

"Linkiu pritraukti dar daugiau narių į motomanų gretas. Tikiuosi, jog Jūsų klubas paskatins mylėti ir vertinti motociklą ne tik kaip susisiekimo priemonę ar įvaizdžio detalę, o kaip neatsiejamą asmenybės ir gyvenimo būdo sudedamąją dalį."
vedarinis

"Palinkėčiau suvienyti dar daugiau bendraminčių, suorganizuoti dar daugiau renginių ir tęsti tai ką darote ir kokios misijos laikotės. Likite ir toliau laisva, visiem prieinama bendruomene. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę dalyvauti šiame projekte. "
SINNER^is

"Tolimesnės plėtros tiek virtualiajame, tiek ir realiuose pasauliuose platinant motociklizmo idėjas, buriant juos draugėn ir atstovaujant motociklistų kaip visuomenės grupės interesus visuose lygmenyse."
sininice

"Palinketi norisi visiems sėkmes, kad motociklai važiuotų, gero oro, blaivaus mąstymo už gazo rankenos :D "
rf600

"Linkiu ir toliau profesionaliai ir įdomiai propoguoti motociklizmą, pritraukti ne tik jaunimo, bet ir vyresnio amžiaus žmones, kurie kažkada buvo sovietiniai "motomanai" :) "
FZRas

"Norėčiau palinkėti forumo lankytojams tolerancijos ir supratingumo. Šiuo metu puslapis pilnai mane tenkina, gal būt pasiilgau Motomanų Radio, kai grojo roko muzika."
MaxPienius

"Palinkečiau, gero vėjo saugiai važinėjant, neišdildomų įspūdžių, įdomių renginių ;) Tęskite savo veiklą!"
anderm

"Esu "jaunas" motomanai.lt bendruomenės narys. Tikiuosi ši plati bendruomenė padės pakeisti kitų vairuotojų požiūrį į žmones, vairuojančius motociklus ir bus kultūringos, gerbiančios vieni kitus bendruomenės pavyzdys. To ir linkiu bei visais įmanomais būdais stengsiuosi prie to prisidėti. Sėkmės!"
Gabrius

"Nestabdyt savo veiklos, toliau burti motociklistus į būrį, leisti laisvai dalintis potyriais, patirtimi, įspūdžiais ir t.t. "
JAWAINIS

"Motomanai.lt - gyvuoti, atsinaujinti ir klestėti. Visiems motomanams - toliau važinėti ir dalyvauti moto gyvenime."
Edmisss

"Ačiū Jums, kad esame mes!!! Kad suvienijote visus žmones, kuriems motociklas yra dalelė širdies."
vatas

"Pirmiausiai norėčiau palinkėti visiems gero oro, saugaus važinėjimo, smagių įspūdžių/potyrių, naujų pažinčių ar gero draugų būrio, negendančios technikos ir draugiškai nusiteikusių aplinkinių! :-) Motomanai.lt puslapiui ateityje linkiu daug entuziastingų ir geranoriškai nusiteikusių narių, naujų šaunių straipsnių, pinigėlių puslapio tobulinimui ir siekiamybės! "
Vertejas

"Motomanams.lt linkiu ir toliau išlikti vieta kur "susirenka" moto megėjai ir profesionalai, tikiuosi, kad bendrumo jausmas tik didės, viliuosi, kad visuomenės akyse kilsime aukščiau nei esame dabar. Motomanai.lt vaidmuo čia itin didelis, Jūsų pastangos mus pristatyti plačiajai visuomenei yra labai vertinamos ir būtinos. Džiaugiuosi būdamas motomanu, ir tikiuosi, kad Jūsų veikla nelėtės. Ačiū"
nei montas

"Palinkėsiu tik laiko patikrinto posakio: "Visada būkit įdomūs". Kai esi įdomus ir moki pritraukti kitus, tai visuomet atsiras bendraminčių ratas įdomiems pokalbiams, kelionėms, ir kitai veiklai.... Na ir aišku linkiu gerų ir smagių artėjančių švečių."
waldas

"Palinkėčiau, kad prisijungtų dar daugiau merginų!!! "
Modzio

"Noriu palinkėti Motomanai.lt niekada nepasilikti vietoje, judėti tik į priekį. Kad visada būtų smagu (kaip ir iki šiol) lankytis interneto portale, bendrauti, draugauti, keliauti.."
Regis777

"Gyvuoti, plėstis, kuo daugiau info apie motociklus ir tai kas susiję su jais, o ateityje surinkti kuo įmanoma didesnę ne kiekybišką bet kokybišką bendruomenė, susibūrusią ne tik iš Lietuvos bet ir užsienio. "
donce222

"Linkiu. kad gausėtų motomanų gretos. Ateityje tikiuosi, kad motomanai.lt gausės straipsnių apie motociklizmą, daugės parduodamų motociklų ir naujų, bei naudotų detalių pasiūla. Daugės motociklų remonto meistrų reklamos ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir rajonuose."
Skaliaras

"Linkiu, kad motomanų bendruomenė didėtų, atsirastų daugiau bendraminčių. Tikiuosi, kad Motomanai.lt puslapis ir ateityje išliks informatyvus, patrauklus ir vienijantis motomanų bendruomenę."
Dotpro BE MOCO

"Linkiu, kad Motomanai.lt toliau plėstūsi, vykdytų savo veiklą ir išliktų tokie draugiški, geranoriški kaip ir dabar ! :) "
CeaD

"Tikiuosi, kad puslapis išliks toks pats turiningas ir naudingas kiekvienai dienai, kiekvienam kilusiam klausimui, kad tai ir toliau bus puiki vieta bendrauti bendraminčiams."
Gatovas

"Norėčiau šiems metams besibaigiant visiems Motomanams palinkėti trumpos žiemos. Ir kitais metais gerų ir įspūdingų startų! Su artejančioms šventėm..."
sigla

"Linkiu šiam puslapiui ir toliau būti naudingu patarėjų, moto entuziastų saviraiškos bei nuomonių sklaidos centru."
Masters

"Na, visų pirma norėčiau padėkoti, kad yra tokia svetainė, jos kurėjams, moderiatoriams, ir kad gretos motomanų tik didėtų. Ačiū. "
marco 2010

"Linkiu saugaus 2012 sezono!"
pikeris

"Energijos ir entuziazmo, naujų idėjų ir polėkio jas generuojant. Iš Motomanai.lt tikiuosi aktualios informacijos motociklų tema."
OnBike

"Tikiuosi dar gausesnes kompanijos, kuri dometųsi motociklais bei padetų najokams motociklizme."
Pradinukas

"Linkiu nenustoti egzistuoti skelbiant naujienas, renginius, įvykius motociklizmo tema bei vienijant bendraminčius. O ko tikiuosi? Net nežinau - lyg ir visą informaciją, kas aktualu randu čia ir taip :) "
Unnamed

"Noriu palinkėti važinėti saugiai, pagalvojant ne tik apie save bet ir kitus eismo dalyvius."
boeingas

"Dekoju, kad egzistuoja tokia svetainė, kadangi pirmąjį motociklą pirkausi būtent šio puslapio pagalba. Ir visuomet malonu rasti bendraminčių ar pagalbos. Tikrai didelis dėkuj jo autoriams :) "
MR^

"Norėčiau palinkėti, kad motomanų gretos vis augtų, taip pat išlikti atidiems kelyje ateinančiais metais ir kas be ko nenustoti būti motociklistais. O iš motomanų puslapio tikiuosi, kad nenustos gyvuoti ir tobulėti."
ZILVIZZZZ

"Daugiau kelionių su aprašymais ir nuotraukomis, bei platesnės informacijos apie vyksiančius renginius."
Arturiux14

"Norėčiau palinkėti, kad motomanų puslapis ir toliau gyvuotų, nes jame labai daug reikiamos informacijos, nors kartais ir atsibosta skaityti 10 psl.. Šiaip viskas puiku ir tikiuosi, kad motomanai.lt suburs draugišką, mandagią motomanų kompaniją, kuri visada padės bėdoje. Ir labai tikiuosi, kad ateityje sumažės įžūlių ir be proto lakstančių vairuotojų, kad jie pradės galvoti ir apie kitų gyvybes :) "
Indrut

"Daugiau bendrauti ir dažniau susitikinėti.. plėsti pažinčių ratą ir būti mandagiems :) "
Dziustee

"Tolerancijos naujokams. Produktyvaus naujokų įtraukimo, mokyti juos atsakomybės, supratimo apie motociklus ir vairavimo kultūrą."
klemkas

"Linkiu dar labiau išpopuliarėti ir ne tik Lietuvos mastu!"
cx500

"Ir toliau prasmingai gyvuoti "
mantuulis

"Tai pats geriausias lietuviškas moto tinklapis - tikiuosi jis tokiu išliks ir nesustos tobulėti, plėstis ir auginti naujų motofanų kartų!"
žirafa

"Norėciau palinkėti, kad Motomanai.lt ateityje vienytų dar daugiau aktyvių žmonių, kuriems motociklai yra gyvenimo dalis."
genys

"Linkiu gyvuoti, informuoti, auklėti jaunąją kartą ir priminti seniems vilkams kaip dorai nuvažinėti savo gyvenimą :) "
R850R

"Linkiu visiems būti draugiškais kitiem ir pagelbėti Broliams įvairiose situacijose."
Martinasmg

"Norėčiau palinkėti visiems motomanams gerų emocijų, būti draugiškesniems forumuose ir kelyje, bei saugumo lakstant kas svarbiausia."
daikas

"Kad visada būtume teisingi ir atsargūs kelyje. Gero kelio."
Sparkas

"Linkiu tobulėti, toliau vykdyti visokias fantastines akcijas, nedingti iš interneto platybių, sėkmės didžiausios "
Auraa

"Norėčiau palinkėti ir toliau propaguoti teisingą požiūrį į motociklizmą, projektų palaikymą, informacijos apie motomanus ir motociklus skleidimą visuomenėje. Ypač teigiamai įvertinčiau visuomeninius plakatus, skatinančius atkreipti dėmesį į motociklų vaiduotojus gatvėse, tad tikiuosi ir toliau tokių įspūdingų projektų ateityje. "
LittleD

"Palinketi norisi ilgo gyvavimo ir turiningo bendravimo"
Egidijuse

"Palinkėti norėčiau klestėti ir plėsti bendruomene taip ir toliau, nes apie šį puslapį girdžiu gerų atsiliepimų tiek iš profesionalių motociklininkų tiek iš entuziastų..."
Medziotojas

"Ir toliau taip šauniai tęskite savo veiklą. Ačiū :) "
gulash

"Norėjau, kad jūs susietumėt kuo daugiau žmonių ir išlįstumėt iš undergroundo, tačiau matau, kad jūs jau tai padarėt! Ištikrųjų labai labai pakelia nuotaiką kai važiuoji ir matai motomanų reklamą - MES MYLIME GYVENIMĄ - na nuostabu!"
amass

"Linkiu vienybės ir gerų kelių! "
Capone

"Aktyvumo ne sezono metu, pakantumo, plėsti motociklizmo kultūrą Lietuvoje, šviesti auto ir moto vairuotojus apie saugų eismą ir kad kuras niekad nesibaigtų ! :) "
Dariu5

Paskelbė: Antanas Petrauskas (AntanasP)

 


Pėsčiasis narys
25cc *
Avataras
#2    

Geru oru 2012 sezonu, idomiu renginiu, kad ir ekonomine situacija nesustabdytu organizatoriu, na o pirmakursiams noretus palinket minkstu batonu ;)
2011 Gruodžio 29 12:57
Narys
600cc ****
Avataras
#3    

Visko kas telpa zodyje LAIME :)
2011 Gruodžio 29 13:24
Narys
50cc *
Avataras
#4    

Gero 2012-uju sezono,neisdildomu ispudziu,saugaus vairavimo ir graziu akimirku kelyje :-)
2011 Gruodžio 29 14:03
Narys
250cc **
#5    

kad 2012 sezonas apseitu be avariju,negestu motociklai, būtu daug renginių ir kad pagausėtu mūsų gretos :)
2011 Gruodžio 29 14:34
Narys
250cc **
Avataras
#6    

viso kas geriausia ir visko kas dar nepamineta siuose sveikinimuose :D :)
2011 Gruodžio 29 15:21
Narys
400cc ***
#7    

Saugaus kelio ir gero vejo!!!
2011 Gruodžio 29 20:25
Narys
600cc ****
Avataras
#8    

Pigaus benzino, mažai baudų ir daug gero oro ;)
2011 Gruodžio 29 22:01
Ekstremalė
600cc ****
Avataras
#9    

Norėčiau palinkėti, kad aistra motociklams niekada neišblėstų, kad kelio danga būtų sausa, o nuotaika puiki. Tikriausiai, visi labai norėtume, jog degalų kainos sumažėtų. Tai linkiu ir to :) Bet labiausiai norėtūsi, kad kiekvienas mūsų taptu daug draugiškesnis keliuose. Tegu 2012 metais mūsų gretos žymiai pagausės, o šis Motomanų puslapis vis labiau vienys mus, kaip ir MOTOCIKLAI. :)
2011 Gruodžio 31 01:05
Piktaijuoda
900cc *****
Avataras
#10    

Saugaus kelio ir gero oro! :) Tegul ir tau Mūsų daugėja ;)
2011 Gruodžio 31 07:31
Narys
500cc ***
#11    

Gero 2012 sezono, atsargaus ir protingo vairavimo ir siltu oru :) )))
2011 Gruodžio 31 12:49
Savižudis-entuziastas
400cc ***
Avataras
#12    

Kad kelelis nedulketu :S
2011 Gruodžio 31 16:22 britvinis
Čioperistas
500cc ***
#13    

Lygaus ir vingiuoto kelio visiems !!!! (d)
2011 Gruodžio 31 19:37
Narys
25cc *
#14    

kuo maziau problemu keliuose (h)
2011 Gruodžio 31 23:23
Narys
250cc **
Avataras
#15    

Kuo didžiausi sveikinimai MOTOMANAMS Naujųjų metų proga !!!! ,
Kuo didžiausi linkėjimai Visiems is Klaipėdos (nuo Simonkės kalno) !!!!
Laikykimės chebra, kad ir kas bebūtų !!!!!!
2012 Sausio 1 04:22
Narys
50cc *
#16    

Geros sveikatos nauju metu ryta!!! ;)
O visais siais metais,kad butu kuo daugiau sauletu dienu,gero vejo ir lengvo kelio! (h)
2012 Sausio 1 10:56
Narys
400cc ***
Avataras
#17    

Kad jau rimtos žiemos neturim, tai linkiu greičiau pradėti naują 2012 moto sezoną :D
2012 Sausio 2 16:27 redagavo floO 2012 sausio 2 16:28
Narys
600cc ****
Avataras
#18    

2012 metais linkiu visiems kuo daugiau tureti pinigu tvirtos sveikatos ir zinoma sveika prota kelyje :H
2012 Sausio 2 19:19
Narys
50cc *
Avataras
#19    

as esu drakoniukas, siemet meno metukai :) , visu pirma linkiu kad neysigaliotu tas prabangos mokestis :) na ir zinoma gero ateinancio sezono, negendancio zirgo ir gero vejo (!)
2012 Sausio 4 12:16
 




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17