Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Ducati motociklai » Renginys Bolonijoje sutraukė daugiau kaip 38 000 „Ducati“ gerbėjų bei smalsuolių

| 2011-03-10 Ritute | -6/3674 žinut.
 

 
Didžiulis renginys, pavadintas “Ducati night” (angl. night – naktis), Bolonijos centrinėje aikštėje kovo 4-osios vakarą sutraukė virš 38 000 žiūrovų. Tai buvo didžiausias kada nors įvykes priešsezoninis „Ducati“ renginys.

Virš 38 000 „Ducati“ gerbėjų pripildė Bolonijos aikštę Piazza Maggiore. Scenoje pasirodė „Ducati“ komanda ir jos didingieji motociklai, taip pat įvairūs visuomenės veikėjai, humoristai, dainininkai ir kiti pasaulinės klasės dalyviai. Ir tai tik dalis to, kas Ducati MotoGP komandos šventei suteikė įdomumo, smagumo, ir padarė ją neužmirštama. Tai buvo puikus susirinkimas prieš komandos išleistuves į pasaulio čempionatą, kuris prasidės kovo 20 dieną.

Ši šventė, kaip ir 2007-aisiais įvykusi Campioni aikštėje, įrodė sugebanti pritraukti tūkstančius gerbėjų ir entuziastų. Bolonijos miestas, švelniai tariant, buvo užplūstas “Ducati’stų” minios.

Prieš atvykdami į Piazza Maggiore, Valentino ir Nicky susitiko su darbuotojais “Ducati” Borgo Panigale gamykloje. Jų entuziastingas sutikimas buvo neįtikėtinas. “Būti čia yra nuostabu” – sakė Valentino. -“Mes siekiame padaryti viską, kad būtume pirmi ir kad gautume trokštamus rezultatus. Nežinau, kaip jums atsidėkoti už jūsų pagalbą. Motociklai yra nuostabūs. Taip ir toliau šauniai dirbkite, o mes viską pratęsime kelyje!”.

“Buvimas čia yra ypatingas“, - sakė Nicky Hayden‘as. –„Esu dirbęs ir kitose kompanijose, bet Ducati yra unikali, motociklai yra išskirtiniai... Žmonės taip pat ypatingi. Tie, kurie dirbate su tuo, žinokite, kad mes suteiksime jums tokius rezultatus, kurių jūs nusipelnote“.

Vėliau lentynininkai sudalyvavo spaudos konferencijoje, kurioje Hayden‘as kalbėjo: „Džiaugiuosi būdamas čia. Džiaugiuosi vairuodamas Desmosedici, džiaugiuosi būdamas komandos dalimi. Puikiai žinau, koks šis sezonas bus sunkus, juk MotoGP niekada nebuvo lengva. Ir todėl man tai patinka. Paskutiniai bandymai Malaizijoje buvo sunkūs, tačiau mūsų komanda visada liks optimistiška. Šiandien mes esame „Ducati“ komandoje, buvome gamykloje ir matėme ten esančių žmonių entuziazmą. Laukiu nesulaukiu, kol aš jiems galėsiu atsilyginti viskuo trasoje ir duoti gerbėjams tai, ko jie laukia“.

Valentino Rossi‘s atsiliepė į kolegos žodžius: „Mūsų vizitas „Ducati“ gamykloje buvo tikrai emocionalus. Per savo karjeros metus esu buvęs daugelyje motociklų gamyklų, tačiau tokios atmosferos, kuri buvo „Ducati“, niekada niekur nejaučiau. Šiandieninis apsilankymas buvo tarsi grįžimas namo, ir aš labai džiaugiuosi šiais metais būdamas italų komandoje. Žmonės, kuriuos šiandien sutikome, aistringai dirba savo darbą ir didžiuojasi tuo, ką daro; tuo, kuo jie yra. Todėl trasoje mes turime būti greiti, kad pateisintume jų lūkesčius“.

Aikštė traukė visus - pavienius “Ducati’stus”, klubus, gerbėjus iš visos Italijos, Bolonijos gyventojus, smalsuolius, įvairaus amžiaus lenktynių gerbėjus.

“Kokia fantastiška diena!”, - vakaro pabaigoje pasakė Ducati Motor Holding generalinė direktorė Gabriele Del Torchio. - „Ši užpildyta aišktė pasako viską. Miesto gyventojai yra entuziastingi, tūkstančiai „Ducati“ gerbėjų iš visos Italijos susirinko į aikštę, taip parodydami Nicky ir Valentino šiltą sutikimą bei palinkėdami gero starto MotoGP 2011-ųjų sezone.“ Be to, per spaudos konferenciją pramonės plėtros valdininkas Gian Carlo Muzzarelli „palaimino“ naująją produkciją. Tai įrodė visiems, kokia svarbi yra „Ducati“ gamykla regioninei ekonomikai.

Taip pat, per spaudos konferenciją Del Torchio pranešė, jog pasirašyta sutartis naujiems darbams pradėti. Nauji darbai – tai nauja gamykla Borgo Panigale Bolonijoje. „Naujoji „Ducati“ gamykla bus 134600 kvadratinių metrų dydžio, maždaug 15 procentų didesnė nei buvusi“ – atskleidė Torchio. - „55 000 kvadratinių metrų uždengtų patalpų, 13 500 kvadratinių metrų biuro bei tokių pagalbinių patalpų kaip muziejai, auditorijos bei valgyklos; 41 500 kvadratinių metrų produkcijos patalpų, „Ducati Corse“ bei saugyklų. Papildomi 11 000 kv. metrų įtraukti į tolimesnę gamyklos plėtrą. Mes turime galimybę būti iš tikrųjų tarptautiniais, tačiau tam reikia, kad Bolonija taptų centrine veiklos baze. Borgo Panigale yra mūsų kompanijos galva ir širdis. „Ducati“ protas, žinios, aistra ir profesionalumas visada liks Bolonijoje. Tai nereiškia, kad mes toliau nesiplėsime kitose vietose, bet vis dėlto, Bolonija yra širdis. Ir tai yra dalis naujienų, kurias šį vakarą jums mielai norėjau pranešti“.

Renginį vedė Italijos televizijos pranešėjai Maddalena Corvaglia ir Valerio Staffelli. Sveikinimo kalbas sakė aukšto lygio vieši asmenys, po kurių sekė humoristai Giacobazzi ir Sgrilli, roko-pop grupė „Stadio“ ir pačiame vakaro įkarštyje pasirodė MotoGP komandos lenktynininkai Valentino Rossi’s ir Nicky Hayden’as. Scenoje jie demonstravo “Desmisedici GP11” motociklų kurtinantį garsą, prisijungdami prie scenoje esančių “Monster” motociklų su žymiaisiais “46” ir “69” numeriais. „Ducati MotoGP“ motociklų garsas reiškė 2011 metų komandos sezono pradžią.

Kaip bebūtų gaila, viskas turi pabaigą. Dabar ką galime daryti, tai laukti MotoGP 2011 metų čempionato pradžios ir sirgti už savo mėgstamą komandą!

Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.

Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.

Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.

Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.

Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.

Ducati Night

www.ducati.com ir www.motogp-mania.com straipsnių apžvalga ir nuotraukos
 


Paskelbė: Ritute Miaurrr (Ritute)

 





P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17