Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » Apklausa: Iš kur sužinojai apie www.motomanai.lt?

| 2006-02-13 DaviD | 172/50159 žinut.
 

 
Dovanokit, jei kažkas tokio jau buvo, kolegos gerbiamieji, ir perkelkit kur priklauso šią temą jei ji nevietoj. O bet tačiau norejosi išgirsti visų istoriją - kaip atsiradote šiame forume. Iš kur sužinojote - išgirdot iš draugo, pamatėt lipduką ant automobilio ar motociklo, ar kitaip (interneto paieškos ir t.t.). :P

Aš tai sužinojau gerbiamojo SAR iniciatyva, kadangi su juo atstovavom kai kokiam auto klubui (jis jau nebe :) ), tai to klubo forume Arnas mestelejo pakvietima kai nusipirkau motociklą ir prasitariau jam ;)
Jam esu baisiai dėkingas, nes neaišku kada būčiau čia užklydęs (gal dar ilgai nebūčiau) ir būčiau praleidęs praėjusio sezono nuostabias akimirkas praleistas su Jumis (h)

Paskelbė: Deivis Tamos (DaviD)

Puslapiai: 123..7


Praktikas
1100cc *****
Avataras
#2    

David, rašyk lietuviškai, nereikės man tada vaidinti lietuvių kalbos mokytoją ;)

Aš tai motomanus susiradau kai ieškojau pirmojo savo japoniško motociklo, tai yra, praeitą vasarį-kovą. Nuėjau į skelbimas.lt, pasirinkau, kad rodytų motociklus ir išmetė eilę adresų, tarp kurių buvo biker.lt skelbimai ir motomanai.lt skelbimai. Aišku, be skelbimų permečiau akimis ir forumus. Biker.lt forumas man nepatiko nes per sausas ir vien apie čioperius. O motomanai.lt jau kaip ir patiko. Tai vat. :-)
2006 Vasario 13 13:13 ZX10R '06
Pėsčiasis paparacis
900cc *****
#3    

Aš apie Motomanai.lt sužinojau iš Šponkės, bitės forume dėjau daug nuotraukų iš pasivažinėjimų su britvom zarasų rajono, bet daugeli nuotraukų ištryndavo adminai nes jos buvo visos panašios ar pan.
Tada iš šponkės gavau pakvietima (žinutę) kurioje jis rašė, kad galiu ptalpinti foto i Motomanai.lt (+) taip ir sužinojau apie šį puslapį. (+) :S :D :S
2006 Vasario 13 13:27 BooM
Optimistas
500cc ***
Avataras
#4    

Man taipat labai panašiai kaip Liūtui nutiko, ieškojau per google skelbimų ir išmetė motomanai.lt adresą su skelbimų skiltim, taiva peržvelgęs skelbimus susidomėjau šita svetaine, tada užklydau į forumą ir užsiregistravau, ir štai aš če :)
2006 Vasario 13 13:27 Gytis D. Laukiu naujo pirkinio.
Keliauninkas
500cc ***
#5    

Liūtas: niekad niekur newartoju LT raidžių, bet tvarkos vardan-reiks pasistengti jei vėl neužsimiršiu (h)
2006 Vasario 13 13:35 Koks skirtumas - kas tarp koju (ciopas ar britva), jei sergam ta pacia liga... Motoliga...
Optimistas
500cc ***
#6    

Tiesą pasakius nelabai iš tiesų prisimnu kaip užklydau į šį puslapį. Manau kad pernai pavasarį, kai pradėjau intensyviai ieškoti motociklo tai peržiūrjau visus įmanomus puslapius apie motociklus ir motociklizmą, taip kogero ir užklydau čia. O dabar tai pasidarė kaip ritualas kasdieninis.

Beje labai džiaugiuosi čia būdamas - tiek dėl bendraminčių, tiek dėl to, kad gali daug savo problemų motociklinių išspręsti bendraminčių pagalba. Tas pats buvo ir su Peugeot klubu kurį DaviD minėjo. Savo laiku kai važinėjau 605'u labai daug bėdų išsprendžiau jo kolektyvo pagalba ir ne vieną kartą gerai laiką bendraminčių draugijoj praleidau.

Taigi epilogas - Motomanai.lt - (y)

Ačiū už dėmesį.
2006 Vasario 13 13:42 Night
Suzuki GSX 750 F '02
[Kaunas]
Classic'as
900cc *****
Avataras
#7    

Na as apie Motomanai.lt suzinojau atsitiktinai. Praejusia ziema dirbant Ispanijoje pradejau lankytis neto kavinese kad zinoti mazdaug kas Lietuvoje dedasi taip kazkur netycia pamaciau nuoroda i Motomanai.lt ir kartas nuo karto uzklysdavau kai gryzau i portugalija isigyjau deze kompiuteriu vadinama tada prisiregistravau kadangi tai bene vienintele proga pabendrauti gimtaja kalba dominancia moto tema.
2006 Vasario 13 13:56 LIETUVIS. IR TUO DIDZIUOJUOSI; :S K-650 DNEPR ,70(senelis) cioperis
Honda VT1100C ,86 ( )
SAR
Pėsčiasis sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#8    

Va kaip gražu, DaviD'as, Night ir aš visi priklausėm Peugeot klubui :)

Aš šitą klubą radau todėl, kad ieškojau :D
2006 Vasario 13 14:13 Mažu akvatini kramtoškės?
Donoras
1100cc *****
Avataras
#9    

Na aš į motomanus užklydau gana seniai.. artėjant 16 gimtadieniui sukosi mintys apie 125cc britvutę ir vienintelis informacijos šaltinis buvo internetas.. deja tada dar toli buvo iki tokio namie.. na ir beklaidžiodamas ir beieškodamas lietuviškų tinklapių buvau ir į motomanus užklydęs.. dar buvo kažkoks motociklai.tk gal.. na irgi toks visai įdomus su straipsniukais apie moto pirkimą ar kažkas panašaus.. kaip čia užsiregistravau tai irgi kaip tai nelabai pamenu.. tik kad aktyviai dalyvaut (rašinėt forume samones ir nesamones :-] ) pradėjau ne per seniausiai :-) pirmos temos ir žinutės buvo GSX-R nicku o po to tapau devil_racer (h)
2006 Vasario 13 14:16 Tiesiog Devis.
green frog team.
It's not how you look on your bike, it's how you ride your bike.
Optimistas
500cc ***
#10    

Citata:
Cituoju: SAR
Va kaip gražu, DaviD'as, Night ir aš visi priklausėm Peugeot klubui :)

Aš šitą klubą radau todėl, kad ieškojau :D

Aš tai dar ir dabar priklausau - na tai kas kad mašina pardaviau :) O pernai per grand mytą irgi labai smarkiai nemušė kad su tajota važiavau :P
2006 Vasario 13 14:21 Night
Suzuki GSX 750 F '02
[Kaunas]
Keliauninkas
500cc ***
#11    

na išties - ir Night dar iš tu pachių vandenų plaukia kaip ir mes su SAR ;)
2006 Vasario 13 14:58 Koks skirtumas - kas tarp koju (ciopas ar britva), jei sergam ta pacia liga... Motoliga...
Prijaučianti optimistė
500cc ***
Avataras
#12    

Aš motomanus.lt atradau atsitiktinai (kaip kad rašė keleta narių, per google) kažkur prieš metus. Iš pat pradžių nelabai krito į akį, bet kuo pradėjau daugiau čia landžiot, tuo labiau patiko motociklai (+) . Užsiregistravau neseniai, apie praeitų metų gruodžio mėnesį, bet nusivylus tikrai nesu, kad taip padariau :-)
2006 Vasario 13 14:59 You know that i'm young, but still like wind and freedom...
P.S. Old habits die hard...
Ian
Narys
500cc ***
Avataras
#13    

Aš už dalyvavimą čia turėčiau dėkoti suvo sugedusiam ižui :-] , nes jis pastūmėjo ieškoti patarimų google'j, taip ir užklydau... Internete visi keliai veda į motomanus :)
Kaip jau kažkas minėjo, dabar užėjimas čia tapo ritualu. Kolkas dalyvauju neaktyviai,nes neturiu daug ką pakomentuoti, bet plečiu akiratį ir kiekvieną kartą čia užeidamas sužinau kažkžką naujo... ;) (h)
2006 Vasario 13 15:11
Opozitas
400cc ***
#14    

Aš čia patekau panašei, kaip ir visi kiti, ieškojau kažka apie moca,per google.lt, ir pakliuvau čia. (h) visai man patiko, nors ir gavau ban :D bet po mensio nueme :-] už reiškimasi be argumentu, dabar truputi pasimokiau ir stenguosi nebesireikšti taip dažnai :D kaiptik prieinu prie kompo butinai ir i moto mani.lt užsuku (h) bet tikrai nesigailiu cia užsukes. :H
2006 Vasario 13 15:34 Mindaugas
Dnepr MT-11
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#15    

Kazkada labai norejau rus motociklo lankiausi tik tokiuose tinklapiuose kaip moto-planet.tik.lt motociklai.com ir netycia uzmaciau motomanai.lt nuoroda ten beabejo uzejau :-] taip cia ir atsiduriau (+)
2006 Vasario 13 16:02 -
Pėsčiasis narys
250cc **
#16    

Aš per google.lt ieškojau lietuviškų svetainių apie motociklus, tai taip ir radau motomanus.
2006 Vasario 13 17:08
Plentamušys
500cc ***
Avataras
#17    

Buvo toks puslapis "www.motociklai.tk", lankiausi ten, po to vietoj puslapio atsirado "www.motomanai.lt" nuoroda, nu ir pabandžiau :D
2006 Vasario 13 17:35
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#18    

devil_racer, tas Motociklai.tk kažkada man priklausė :-] Būtų turbūt ir toliau jis gyvavęs, jei ne Motomanai.lt :E Surijo jie padlos mano puslapį :-(

:D

O mano radimo istorija labai labai ilga... Kažkada seniai, maždaug prieš 4 metus, su savo motociklu buvau nuklydęs į vieną Lietuvos pakampį, kažkas tarp molėtų ir Ignalinos, berods Labanoras vardu tas miestelis. Nežinau, ar likimas ar ne, bet kaiptik tame miestelyje man pradėjo baiginėtis benizinas, o artimiausia degalinė maždaug už 50 kilometrų neiaiškia kryptim.. Iškilo dilema - ar bandyt važiuot kuro likučiais, ar ieškot meistelyje pagalbos. Atsargumo jausmo vedamas nutariau pasirinkti saugesnį variantą, ir apsistoti miestelyje. Motociklą palikau prie vienos kaimo parduotuvės, paprašęs mažų vaikų, kad padabotų mano plieninį žirgą.. Važiuojant atstumai taip sutrumpėja, kad net prarandamas erdvės jausmas, taigi ilgai ir nuobodžiai man teko klaidžioti po Labanorą.. Kartas nuo karto užmesdavau akį į aplinkines trobas - nepanašu, kad bent vienoje iš jų būtų stovėjus kokia nors benzinu varoma transporto priemonė. Netgi supuvusio traktoriaus nesimatė! Buvau beprarandąs viltį iš čia ištrūkti, kai mano akis užkliuvo už kelio pakampyje žemėn įsmeigto ženklo "@", kas, kiek dar pamenu iš vairavimo kursų, reiškia interneto kavinę! Kur buvęs, kur nebuvęs, ar jau jos viduje. Mane palygi kreivi miestelio gyventojų žvilgsniai - turbūt mane žydruoju palaikė, nes buvau apsirengęs juodais odiniais rūbais. Tik vėliau matyt jie suprato, kuom aš atvažiavau, kai pamatė ant kuprinės prikabintą senuką mano šalmą. Kreivai ir aš nužvelgęs barą, judu link prekystalio, kur mane pasitinka kerintis jaunos, dar miesto nesugadintos merginos žvilgsnis. Aš lyg sustingstu priešais ją. Po minutėlės atsitokėjęs, aš paklausiu, ar čia tikrai yra toks dalykas, kaip internetas. Ji tik palinksi galva, ir ištiesus liekną savo ranką parodo link baro gale stovinčio seno, didesnį triukšmą už girtus kaimiečius keliančio "pentiumo".. Susimokėjęs vieną ar du litus už keletą naršymo minučių, aš atidarau inter explorerį, ir lyg iš įpročio įsijungiu google.lt.. Įrašau kelis žodžius į paieškos langą.. Laukiu kol lėtas internetas pateiks man rezultatus... Ta akimirka rodos tęsėsi begalybę, o ir jos rezultatai, kaip dabar rodo gyvenimas, pakreipė jį kita linkme... Taigi, po truputį pasikrauna naujas puslapis.. Ir ką gi jūs manote aš jame pastebiu?? Ogi, kad .. iki artimiausios degalinės vos 10 kilometrų!!! o motomanai.lt tai aš ne čia radau, aš su jais buvau, kai dar niekas nebuvo sukurta ;)
2006 Vasario 13 17:52
Sunkiasvoris
1000cc ******
Avataras
#19    

Graži istorija, Mindazzz, bet kaip su ta jauna, miesto nesugadinta mergina? ;)
Aš nuorodą berods pamačiau bitėj ir užklydau čia, čia čia čia :D
2006 Vasario 13 20:06 aš ne stabdis, aš lėtas gazas
'00 Kawasaki Vulkan Nomad - va su juo ir gazuoju
Tikra moteris per savo gyvenimą turi nupjauti medį, sugriauti namą ir išauginti dukrą :)
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#20    

Smagu kai jūs turit gražias istorijas kaip čia užklydot. Deja dažnas iš jūsų ieškojo skelbimų, ieškojo informacijos ar pan. O aš teturėjau svajonę, kada nors atsisėsti ant motociklo. Ji buvo taip toli, kad net nemąsčiau jos traukti arčiau (o vdruk pabėgs...).
Žodžiu gyvenau taip besvajodamas, persikrausčiau į naują namą, kadangi atsirado ir išganingasis internetas, pradėjau naudoti jį paskaitoms, vis mąstydamas apie savo svajonę žiūrinėdavau moto foto, ir visai netyčia atsiradau čia. Iš pradžių perskaičiau straipsnį apie svajones (kur visi rašo kas ir kaip pradėjo važiuoti)...na ir mano širdelė neatlaikė. Perskaičiau visus straipsnius(beveik).. Tuomet pastebėjau, kad čia ir užsiregistruoti galima... ir pirmą žinutę leptelėjau...Nuo Nidos gavau pirmą krikštą ir vėl kelioms dienoms grįžau tik prie straipsnių nenorėdamas Nidos žodžių sulaukt. O paskui motomanai man įrodė, kad svajonė traukiama artyn nebėga, o tik pasidaro reali. Ir štai aš čia - tik Motomanai.Lt tinklapio dėka įgyvendinęs savo vieną iš didžiausių gyvenimo svajonių skrieti motociklu ;)
2006 Vasario 14 00:11 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Juodulys
500cc ***
Avataras
#21    

Pradzioj , beveik priesh penkis metus buvo tik didelis lietuvishku ziniu troshkimas , tai vis skaitinedavau Omni , Delfi , Banga , ir zinoma Motomanus bangoj . Ir juo toliau tuo labiau motomanai pagal svarba nurungdavo "pasaulio lietuvius".
Skaitydavau viska kaip svecias , maciau ir ish stiliaus pazinojau dauguma rashanciu . Paciam kazka pareikshti nemaciau reikalo - motociklais vazineta priesh 10 -20 metu , ka gi cia nustebinsi ar ishmokinsi ?
Veliau benzinas kraujyje nugalejo , ir namuose ishkovojau vieta senai Hondai , po to " naujesnems technologijoms ", o cia ir motomanai savarankishki patapo .
Smagu buti Cia , ir tikiu , kad grizes tapsiu gyvu dalyviu ir nariu (h)
2006 Vasario 14 01:01 Back in Black
Narė
400cc ***
Avataras
#22    

Uztikau google.lt ieskodama kazkokios info apie motus... o registravau del temos 'Airijos motomanai'...
2006 Vasario 14 01:29 Good road, good weather, good bike, goodbye...
***N/A***

Moto mama
1000cc ******
Avataras
#23    

Sutiksiu su visais rašiusiais, kad visi keliai iš google veda į motomanus.lt :D Pirmą sykį čia užklydau, norėdama palyginti mocų kainas UK ir Lietuvoj. Paskui sudomino motomanuose patalpintos nuotraukos, paskui- straipsniai, o galiausiai ir forumą ėmiau skaitinėtis, kuris pateikimo vartotojui atžvilgiu atrodė daug aiškesnis ir tvarkingesnis, nei daugelis kitų forumų. Užsiregistravau, parašiau keletą žinučių, po kiek laiko, žiūriu, į mane ėmė kiti nariai reaguoti, t.y. atsakyti (h) Taip ir įsisukau :-) Dabar motomanai.lt pas mane uždėtas home page'u, taigi čia atsidūriu kaskart, įsijungus netą :H
2006 Vasario 14 10:47 va-va-vum :G
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#24    

bitej plius kazkas reklamavo ar kalbejo apie kurima tokio forumo. nuo tada as cia.
2006 Vasario 14 10:56 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Cafe-racer'is
900cc *****
Avataras
#25    

as tai niekaip negaliu prisiminti kaip ce patekau :D :D :D
2006 Vasario 14 11:17 Motociklu Remontas
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#26    

Citata:
Cituoju: NIDA
bitej plius kazkas reklamavo ar kalbejo apie kurima tokio forumo. nuo tada as cia.


Taip pat ir as ;) :D
2006 Vasario 14 12:15 Mune
Pėsčiasis Čioperistas
500cc ***
#27    

As tai ieskojau kazkokios informacijos ir nuo tada as cia :D
2006 Vasario 14 12:32 [img]http://images.iconcatalog.com/data/2005/04/14/bike/bike-red.gif[/img]
Stunter'is
600cc ****
Avataras
#28    

Citata:
Cituoju: mune23
Citata:
Cituoju: NIDA
bitej plius kazkas reklamavo ar kalbejo apie kurima tokio forumo. nuo tada as cia.


Taip pat ir as ;) :D

taip pat... :D kiek pamenu tai midazzz reklamavo..
2006 Vasario 14 13:13 Karolis
'05 Suzuki GSX-R 600 linksmam pasivėžinimui
EX - '99 Honda CBR900RR Fireblade SC33 - gerulis!
EX - '91 Suzuki GSX600F - nostalgija..
...esmė ne greityje, o mus( i )ų kiekyje!!!...
Praktikas
500cc ***
#29    

Citata:
Cituoju: Shtrych
Citata:
Cituoju: mune23
Citata:
Cituoju: NIDA
bitej plius kazkas reklamavo ar kalbejo apie kurima tokio forumo. nuo tada as cia.


Taip pat ir as ;) :D

taip pat... :D kiek pamenu tai midazzz reklamavo..



Kaip nekeista ir aš šitą puslapi atradau iš reklamos bitės forume, čia užklydes nutariau būtinai užsiregistruoti, nes puslapis tikrai pasirodė (y)
2006 Vasario 14 16:36 Suzuki gsx-r 600 srad
Kuvaldaliotas
900cc *****
Avataras
#30    

Kokiu tiksliu būdu čia patekau nebepamenu, bet lyg tol lankydavausi bitės motomanuose, motociklai.tk. Matyt iš pastarojo ir atradau :) Dar tuomet puslapis buvo šviežias ir forumo neturėjo, tik po kurio laiko.
2006 Vasario 14 17:22
Puslapiai: 123..7




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17