Motomanų Diskusijos » Ne į temą ... » ežio likimas

| 2009-10-29 rever | 41/23517 žinut.
 
Puslapiai: 12


 
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#1    

ežio likimas

2009 birželio 18d. Kaip ir visada, iš nežinojimo ką veikt, reik susigalvot. Yra draugų, yra auto, susirašėm. "Varom į Daugpilį? - Varom!". Susitarėm važiuoti 20:00. Laiko dar yra, automobily aš, AciD, spirix. Kol lauksim kitų, ką veikt? Varom prie šulės, gal kas krepšinį lošia. Nuvažiavom.. Tikrai, savi..
Nu ka, pašilom, pamėtėm.. Palošiam krepšinį per visą aikštę? Lošiam..
Vyksta inirtinga kova, netaiklus metimas, dėl kamolio kovoja ežys ir priešininkas..įtampą pertraukia mano skausmo klyksmas.. subėga prie manęs visi žaidėjai...prašau tik vieno, pažiūrėkit, ar nelūžo koja..
guliu, tokio skausmo dar nejaučiau niekada...man atsako: atrodo nelūžo... Kovodamas dėl kamolio, kai pašokęs nusiledau, koja susilenkė, tik ne į tą pusę...
Mane nuvežė į priimamąjį, klausiam kur chirurgas... sako laukit... laukėm, bet pz, 2 valandas! jau norėjos tiesiog namo į lovą, niekas negalvojo, kad bus taip rimta... optimistiškai nusiteikę spirix ir AciD lisdavo pamiršt skausmą... sulaukiau chirurgo. Apžiūrėjo jis koją, padarė man rentgeno nuotrauką, sako, kad lūžio nėra - trūko raiščiai. Einam... Turėjo uždėti gipsą, bet nebuvo seselės, pakankamai vėlu jau buvo. Tad uždėjo langetę.
Praėjo trys savaitės. Pirmi žingsniai.
Atėjau pas chirurgą, apžiūrėjo koją, sako, palik mum langetę, namo jau taip eik. Einu namo, baisiai šlubuoju, ištiesti kojos negaliu. Dar paskyrė dvi savaitės vaikščioti daryti pratimus kažkur ligoninėje. Tą pačią dieną aplankiau savo suzukį. Pasiilgau.. Atsisėdau..Užvedžiau.. Ir vėl, pervėrė didelis skausmas, negaliu uždėti kojos ant bėgių kojelės, negaliu nei sulenkt nei ištiest.
Pratimai..Progresuoju.. Jau atsitupiu, jau beveik nesimato, kad aš šlubuoju.
Praėjo du mėnėsiai. Iš draudimo atėjo pranešimas, kad man nesumokės, nes turėjau nešioti gipsą, o ne įtvarą..
Vienintelė palaima - suzuki. Spėjau pravažiuoti apie 1500km. Pardaviau. Galvojau lauksiu pavasario, bet nesugebėjau, traukte traukė aistra motociklui. Nusipirkau kawasaki. Su draugais jau kūrėm planus naujam sezonui, daug renginių, baltijos šalys ir t.t.
Eilinis susitikimas su grupiokais bare, sumanėm nueit į klubą pašokt. Šokau, kaip ir visi.. Tas žiaurus skausmas vėl pervėrė mane, aš vėl guliu.. Vos ne vos grįžau namo, aš vėl šlubuoju, po savaitės krikštynos..
Trečiadienis, šiandie jau būsim fuxai. Apšilom prieš "sprintą". Bėgam. Trečia užduotis, perdavinėti padangas ir sudėti pagal numerius, užsimoju, metu, jaučiu kaip kelio kaulas pasislenka šonan, raiščiai neatlaiko...griūnu, kartojasi tas skausmas...suprantu, kad man darosi vis blogiau.. pradedu saugot save.. kūno kultūra - spec grupė.. baisu..mokykloje - atsidavės sportui mokinys, o dabar.
Žlunga svajonės apie enduro. Reikia saugot koją. Vienintelis sprendimas - operacija. Po operacijos prognozuojama 2 mėnesiai lovoje, keturi reabilitacija. Pirmi žingsniai. Baisu, bet reikia. Operacija geriausia daryti birželį, po sesijų. O tada? Nuplaukia sezonas, svajonės, planai. Nieko nedirbsiu, nors ir taip nelabai dirbčiau. Sveikata svarbiausia, taip, suprantu. Bet skaudu. Pirmas sezonas su jawa - nėra teisių. Antras - yra teisės, bet moto prastas ir trauma. Trečias, yra moto, yra teisės, sveikata neleis. Kas tai, mano likimas? Ar man neduoda važiuoti su moto?
Skaudu labai skaudu, tik važiuodamas su moto aš esu aš, tik su moto aš pamirštu tą skausmą, pamirštu viską. Matau tik begalinį kelią, jaučiu tą judėjimą, tos akseleracijos neapsakomą jausmą, motociklo riaumojimą... Nieko nėra gražiau, bet to vėl nebematysiu....Ateisiu retkarčiais į garažą..Pasiilgsiu..Atsisėsiu..Užvesiu..Bet pervers skausmas jau ne kojoje, o širdyje..
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Spalio 29 22:26 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#2    

Nesmerkit, neteiskit, tiesiog norėjau išsipasakot.
2009 Spalio 29 22:35 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Narys
50cc *
#3    

:( be komentaru.. laikykis
2009 Spalio 29 22:44
Pėsčiasis donoras
1000cc ******
#4    

Būk stiprus, geriau praleist vieną sezoną nei po to turėt ilgalaikių problemų su raiščiais...
2009 Spalio 29 22:58
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#5    

Vitiokai, tricky, ačiū už palaikymą. Aš gyvenu šia diena, ne rytojum. Dėl to darosi dar sunkiau, visada vis į priekį nukeliu moto sezonus, o " šiandien" taip ir nepavažinėju.
2009 Spalio 29 23:38 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Narys
900cc *****
Avataras
#6    

Jaunas dar - nepirmas ir nepaskutinis sezonas. O siaip tiek tereikia iki dideles nelaimes. Pats pries menesi uzsipyliau akum. rugsties i akis ir dabar dar visokie uzdegimai nepraeina, taip pat kaltas moto nes vaziuojant vejas, dulkes - vis progresuoja liga. Svarbiausia, kaip minejai, sava sveikata, o kita palauks. :)
2009 Spalio 29 23:49
Narys
250cc **
Avataras
#7    

Užjaučiu dėl kojos, dėl sezono nenusimink- bus dar jų tiek ir tiek.

Dėl draudimo nesupratau - kaip tai nesumokės, nes turėjai nešioti gipsą?
2009 Spalio 30 00:00 0(I) Rh-
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#8    

Marihuana, užjaučiu dėl tokių sunkumų.....

Cyan, dėl draudimo, taip nesumokėjo, nes tokiai traumai esant turėjau nešioti gipsą, o aš nešiojau langetė, dėl to nesumokėjo, jei tiksliau, galėsiu rytoj nukopijuoti žinutę jų atsiųstą.
2009 Spalio 30 00:09 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Narys
250cc **
Avataras
#9    

nukopijuok tą žinutę - įdomu.
Nes draudiminis įvykis tai pati trauma, o ne gydymas... ar ne ?
Gal jie tiesiog bando tave išdurt - nes, kiek žinau, juos ten skatina, jei žmogui draudimo sugeba neišmokėt
2009 Spalio 30 00:27 0(I) Rh-
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#10    

Galvojau banke ta žinutė, pasirodo ne. Namie laiška reiškia turiu, rytoj jei rasiu, čia įdėsiu.
2009 Spalio 30 00:35 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Pošliukas
1500cc *******
Avataras
#11    

Ziauriai cia su tavim likimas zaidzia,bet reik tiketis paskui likimas ilgai tau sypsosis ir turesi daug graziu sezonu (+) , ir ne tik su mocu (h)
2009 Spalio 30 10:18 Pas mane juodas diržas iš kulinarijos - galiu užmušti viena bandele.
Auksarankis
900cc *****
#12    

Citata:
Cituoju: ežys
Aš gyvenu šia diena, ne rytojum.


taip negalima ,vaikine. Galvoji, jei jaunas-gyvensi su saule?
Per 4 men kiek kartu turejai problemu su raisciais?Tris.Ziauru taip sakyti,bet iki operacijos -tikimybe didele-pats tokiu elgesiu daejai.
Nepamokslauju ir linkiu kuo greiciau pasveikti.Pats turejau toki ''dziaugsma'',tik operacijos nereikejo...
2009 Spalio 30 10:37
Narys
250cc **
#13    

...laikykis ežy, linkiu kad dar ne vieną kupsta su africa apšoliuotum (y)
2009 Spalio 30 10:59
Optimistas
500cc ***
#14    

Kokie bieso tu per kunce dar lakstei. :-) nieko sezono pradžioj dar spėsim pasivažiinėt o paskiau kaip jau bus taip
2009 Spalio 30 11:14
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#15    

Persiskaityk savo draudimo sutarti.
As savo permeciau, nera jokiu uzuominu apie gydyma.
Draudimo ismoka neismokama 3 atvejais: jei ivykis nedraudiminis, jei tavo draudima nebegalioja arba draudiminis ivykis ivyko del tavo kaltes.
Cia bent jau mano sutartis tokia.
Perziurek savo sutarti, tikrai manau gausi keleta šekeliu.

O kol kas laikykis!
2009 Spalio 30 11:50 Drive It Like You Stole It ;]
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#16    

Neprarask vilties ir saugok save. Linkiu visokeriopos sėkmės! :-/
2009 Spalio 30 11:57
Pėsčiasis narys
125cc **
#17    

Ezy, tikrai uzjauciu tave ir suprantu. Man irgi traumos galima sakyt neleidzia sesti ant savo zirgo. Esu jaunas, dar tik 17metu, bet likimas iskrete isdaiga, formuojasi tarpdiskine nugaros isvarza, atrodo nieko rimto, bet kai uzlipi ant enduro, prasuki rateli tai is skausmo gyvenimas pasidaro nebemielas, didziausias dziaugsmas stovi garaze ir dulkeja, o pats gali tik ziureti i ji ir tiketis kad skausmai praeis, jau taip du menesiai,bet vilties neprarandu. Daktarai nieko padet negali, tipo reikia laukt ir ziuret kas darysis su ta isvarza, visokie pratimai, sportas, hm, sportas... beveik tai neimanoma, kaip sakiau belieka laukti. Linkiu tau daugybe valios ir stiprybes laukiant kol galesi sesti ant savo zirgo ir lekti kur akys veda, bet dabar tiktai gydikis, tokie dalykai nejuokai, sakau is tevo patirties, jaunysteje su java plojosi i asvalta, irgi truko kelio raisciai, neklause daktaru, su skausmu toliau lakste visur, o kai perzenge 40m slenksti visi skausmai atsinaujino. Taigi patariu nesesti ant moco kol pilnai neisgysi, paskui bus dar prasciau. Dar karta linkiu tau didziules stiprybes besigydant
2009 Spalio 30 12:25
Enduro man'as
500cc ***
Avataras
#18    

Ežy mes su tavimi... nepergivenk. Svarbiausia siekti tai ko tu tikrai nori. Suprantu kad enduro tiesiausias kelias į tikslą bet tam galim šią vasarą ir paaukoti. Keliauti galėsim ir po metų, o su sveikata menki juokai. Kiek galėsim padėsim ir palaikysim. Skaudi istorija jums o aš asmeniškai prisidėjas prie šio įvikio :-( Nereikėjo man siūlyti važiuoti krepšinio pažaist. Bet turbūt tokia lemtis ir nieko nepakeisi, nors labai norėtusi.
2009 Spalio 30 12:49 Enduro power is the freedom ;)
Paparacis
900cc *****
Avataras
#19    

nera to blogo kas neiseitu i gera.kad ir kaip dabar blogai zinok kad galejo baigtis ar buti dar blogiau ....tarkim kad ir tam paciam daugpilyje....cia gal tavo angelas sargas tave saugo nuo nelaimes didesnes.truputis optimizmo visa sita reikala nusviecia visai kitomis spalvomis..laikykis..
2009 Spalio 30 19:14
Sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#20    

Eziau, neliudek, tu turi rimta atmaza, kad negali vaziuot. Kiti (pvz as) del daug mazesniu priezasciu neprisiruosiam vaziuoti! tu saunuolis, kad nepasiduodi net tuomet, kai kitas jau seniai butu pakeles rankas, pamirses du ratus ir persedes visam gyvenimui i keturis. Pakentek, sugyk, tau ziema pades, o tada galesi makaluotis kaip nori ir kur nori! Sugyk, tuos litus kur sutaupysi nepildamas benzo, skirk rimtiems, ne geriau dar rimtesniems batams! Esu skaites, kad zmones be ranku laikrodzius remontuoja!
2009 Spalio 30 19:41
Narys
1000cc ******
#21    

Visos mergaites jau paverket? Ezy, buk zmogus, susirask drauge(nebukim seksistai siais moderniais laikais - gal drauga) ir issipasakok. Ir gausi taip lauktos tos nuosirdzios uzuojautos.
2009 Spalio 30 20:39
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#22    

Laikykis ežy. Viskas praeis. Išgis ta tavo koja,vėl būsi koks buvęs, bet matau kad dviejų ratų tikrai neišduosi :) (y) Sėkmės bei sveikatos tau!
2009 Spalio 30 21:39
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#23    

Motomanai, ačiū Jums už palaikymą, vos ašarą sulaikau beskaitant ;) Jums išsipasakojau, net miela širdžiai pasidarė (v) Labai užjaučiu ir tuos, kuriem taip pat likimas prikretė išdaigų.

alkoholikas -> taip, tu turbūt teisus, pagalvojus, tikrai, tai dar nėra taip blogai, kaip gali ar galėjo būto. Žiūrėsim, kaip dar viskas vėliau susiklostys.

deuce -> turiu merginą, kartu jau virš trijų metų. Ir taip džiaugiuosi, kad ji taip pat prijaučianti motomanijai, o jei tiksliau, tai ruošiamės ir jai moto žiūrėti pavasarį. Galėsiu į kokį meet'ą kartu su ja ant jos moto atvažiuoti, o važiuojant atgal atsilenkęs i sisy-bar'ą blaivytis nuo vėsaus vėjo :D

Cyan, štai laiškas iš draudimo.

DĖL DRAUDIMO IŠMOKOS

Gerb. Vitalijau Kasač,
Išsamiai išnagrinėjome Jūsų pateiktus dokumentus draudimo išmokai gauti dėl Jūsų 2009-06-18 patirtos traumos.
Pagal sudarytos Kompleksinio gyvybės draudimo sutarties Nr. 5101336064 sąlygas draudimo išmoka atsitikus draudiminiam įvykiui mokama, jeigu kūno sužalojimas ir jo padariniai yra numatyti ,,Traumų lentelėje A''. (tokios lentelės neturiu). Išmoka dėl trauminio raumens, sausgyslės, raiščio vientisumo pažeidimo šioje lentelėje numatyta tokiu atveju, jeigu buvo mobilizuota gipso tvarsčiu 3 savaičių laikotarpiui.
Jūsų pateiktuose medicininiuose dokumentuose nurodyta, kad Jums diagnozuotas kairio kelio sąnario raiščių patempimas. Gydymo metu taikyta mobilizacija įtvaru nuo 2009-06-18 iki 2009-07-03 (t.y. 16 dienų). Nuėmus įtvarą, rekomenduotas sąnario bintavimas elastiniu bintu. Tai neatitinka sutarties sąlygose numatyto gydymo.
Apgailestaujame, tačiau draudimo išmokos Jums šiuo atveju mokėti negalime.

Tai va, taip supratau, kad išmokos negavau, nes mano trauma kaip ir nedraudiminė. Kai buvau jau po traumos pas chirurgą, jis man pasakė, yra arba dalinai trūkę raiščiai arba visiškai. Kas man yra pirmas atvejis. Tokio kaip raiščių patempimo nebūna, jie tik gali trūkti. Kodėl man įrašė patempimas neįsivaizduoju. Kažkada turėjau čiurnos raiščių patempimą, 2 mėn vos vaikščiojau, bet po to sugijo ir viskas gerai iki šiol jau keli metai. Šiuo atveju kitaip. Dabar jei kas supranta, kas gali pataisykit ir patikslinkit. Taip suprantu, kai nueisiu pas chirurgą į konsultaciją, man turės diagnozuoti kažką kitą, kad būtų atlikta operacija? Juk pagal viską, jei raiščiai tik patempti, jokia operacija neatliekama, o norint ją atlikti, turi būti kitokia diagnozė. Jei man bus parašyta kitokia diagnozė, tada jau ir draudimas turėtų sumokėti ar kaip čia bus? Nežinau, kada tiksliai nueisiu į konsultaciją, vien dėl to, kad dabar gyvenu Vilniuje, o prirašytas Visagino ligoninėje, dėl to sunkoka pakliūti bus, reiks laukti žiemos atostogų turbūt.
Dėl operacijos esu įsitikinęs, nes mano tėvas turi tokią pat traumą, kai jis buvo konsultacijoje, jam gydytojas pasakė, kad reikėtų daryti operaciją, bet pridūrė, kad dėl jo (mano tėvo) amžiaus, nenorėtų "lįsti į jo kelėną". Be to, tą patį patvirtino mūsų šeimos draugė, kurį dirba gydytoja ligoninėje. Tad viską išspręs konsultacija su chirurgu, kurį įvyks neartimiausiu metu. Vat tep va :(
2009 Spalio 31 14:41 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Sunkiasvoris
1100cc *****
#24    

Turėk kantrybės ir viskas susitvarkys. Enduro gali pakeisti 4x4 ar 4x2. O draudikų taip lengvai nepaleisčiau. Mano manymu tau kuo skubiau reikėtų konsultuotis su gydytoju ir jai patvirtins kad raisčiai duvo trūkę tai draudikai turėtų sukrusti, nes tau buvo nustatyta netinkama diagnozė todėl ir gydymas buvo paskirtas toks. Gal kas galėtų iš teisininkų daugiau ką patarti
2009 Spalio 31 15:23
Narys
500cc ***
#25    

Sugysi, tik normaliai klausyk daktaru patarimu, kad vel neisgriutum is koju del savo aplaidumo. Besisauganti ir dievas saugo.
Pats si sezona negalejau normaliai vazineti, uztat jau kita planuoti pradejau ka nuveiksiu, kur nuleksiu :) ta daryk ir tu (+)
Grauziuos tik del vieno dalyko, motas prastovejo, o krize jo kaina gerokai numuse :-/
2009 Spalio 31 18:40
Narys
900cc *****
Avataras
#26    

Citata:
Cituoju: ežys
Tai va, taip supratau, kad išmokos negavau, nes mano trauma kaip ir nedraudiminė. Kai buvau jau po traumos pas chirurgą, jis man pasakė, yra arba dalinai trūkę raiščiai arba visiškai. Kas man yra pirmas atvejis. Tokio kaip raiščių patempimo nebūna, jie tik gali trūkti. Kodėl man įrašė patempimas neįsivaizduoju. Kažkada turėjau čiurnos raiščių patempimą, 2 mėn vos vaikščiojau, bet po to sugijo ir viskas gerai iki šiol jau keli metai. Šiuo atveju kitaip. Dabar jei kas supranta, kas gali pataisykit ir patikslinkit. Taip suprantu, kai nueisiu pas chirurgą į konsultaciją, man turės diagnozuoti kažką kitą, kad būtų atlikta operacija? Juk pagal viską, jei raiščiai tik patempti, jokia operacija neatliekama, o norint ją atlikti, turi būti kitokia diagnozė. Jei man bus parašyta kitokia diagnozė, tada jau ir draudimas turėtų sumokėti ar kaip čia bus? Nežinau, kada tiksliai nueisiu į konsultaciją, vien dėl to, kad dabar gyvenu Vilniuje, o prirašytas Visagino ligoninėje, dėl to sunkoka pakliūti bus, reiks laukti žiemos atostogų turbūt.
Dėl operacijos esu įsitikinęs, nes mano tėvas turi tokią pat traumą, kai jis buvo konsultacijoje, jam gydytojas pasakė, kad reikėtų daryti operaciją, bet pridūrė, kad dėl jo (mano tėvo) amžiaus, nenorėtų "lįsti į jo kelėną". Be to, tą patį patvirtino mūsų šeimos draugė, kurį dirba gydytoja ligoninėje. Tad viską išspręs konsultacija su chirurgu, kurį įvyks neartimiausiu metu. Vat tep va :(


Na as asmeniskai tai siulyciau nueiti i Centro poliklinika (Vilniuje) ir konsultacijoje pasiklausk ar tau isduotu po apziuros ir kiek tai kainuotu pazyma. Tada paaiskini chirurgui kuris apziuri kokios terminologijos tau reikia pazymoje ir manau viska tau isspres. Tik ispradziu pasiklausk kiek tau kainuotu pati apziura. :) As panasiai dariau beje tik del sirdies ydos operacijos.
2009 Lapkričio 4 14:46 Kiaule Morgas
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#27    

Sveiki, pajudėjo po truputį reikalai. Prasidėjo atostogos, apsilankiau diagnostikos centre Vilniuje, pasidariau magnetinį rezonansą. Žinios tokios - priekinio kryžminio raiščio plyšimas, medialinio menisko u\pakalinio rago plyšimas, medialinio kolateralinio raiščio patemptimas su įplyšimu, šlaunikaulio ir blauzdikaulio sumušimas. Dar yra pora dalykų parašyta, bet neesminiai. Tai va, o pirminė diagnozė Visagine - raiščių patempimas. Dabar lauksiu traumotologo konsultacijos. Operaciją reikės tikrai daryti, reabilitacija netrumpa. Nežinau kaip elgtis. Jei po sesijos padarysiu operaciją, tada nežinau, kaip toliau mokytis. Jei imsiu akademines, tai metus praleisiu. O jei laukti iki vasaros, kad po pirmo kurso padarytų operaciją, tai irgi blogai, nes iki to laiko (pusę metų) galiu dar labiau susitraumuoti. Nes vien einant būna, kad kaulas į šoną lyg nueitų, o jei dar žiemą kur paslysiu ar dar kas, tai viskas bus.... Ką patartumėte daryti?
2009 Gruodžio 21 18:59 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Pėsčiasis mopedistas
400cc ***
Avataras
#28    

imk akademinius, isgysi pasveiksi ir galesi sau nebesukdamas galvos gryst prie gyvenimo su sveika koja :) sekmes ir kantrybes...
2009 Gruodžio 21 19:17 Motociklistas wanna be :D
Narys
1000cc ******
#29    

Citata:
Cituoju: rever
Sveiki, pajudėjo po truputį reikalai. Prasidėjo atostogos, apsilankiau diagnostikos centre Vilniuje, pasidariau magnetinį rezonansą. Žinios tokios - priekinio kryžminio raiščio plyšimas, medialinio menisko u\pakalinio rago plyšimas, medialinio kolateralinio raiščio patemptimas su įplyšimu, šlaunikaulio ir blauzdikaulio sumušimas. Dar yra pora dalykų parašyta, bet neesminiai. Tai va, o pirminė diagnozė Visagine - raiščių patempimas. Dabar lauksiu traumotologo konsultacijos. Operaciją reikės tikrai daryti, reabilitacija netrumpa. Nežinau kaip elgtis. Jei po sesijos padarysiu operaciją, tada nežinau, kaip toliau mokytis. Jei imsiu akademines, tai metus praleisiu. O jei laukti iki vasaros, kad po pirmo kurso padarytų operaciją, tai irgi blogai, nes iki to laiko (pusę metų) galiu dar labiau susitraumuoti. Nes vien einant būna, kad kaulas į šoną lyg nueitų, o jei dar žiemą kur paslysiu ar dar kas, tai viskas bus.... Ką patartumėte daryti?


Tai ar tu visada toks durnas buvai ar po trumos cia...Atsiprasau,kad taip drastiskai, bet po tavo zodziu taip atrodo. Kas cia do klausimas gali but apie sveikata, ar tavrkytis ar palaukt. Nebuk tu toks kaip pavadinau ir net negalvodamas tiesiu taikymu gulkis ant stalo po peiliai, nes jau laukimas tai tau tikrai niekuo nepagelbes. Ir sakau nei kiek nenoredamas izeist, nes pats lygiai toks pat durnas buvau ir sapnavau drambliukus, iki siol kaulai kyso i visas puses ir kiekvienas oro pasikeitimas primena apie tai, kad laikui begant bus tik blogiau... Jei netycia kils mintis kazko laukti atvaziuok, sugersim kavos puoduka ir papasakosiu issamiai apie kiekviena ne vietoje iki siol esanti kaula,raisti,sausgysle ir tik per savo jaunatviska kvailuma. Manau ne vienas cia esantis tau galetu papasakoti panasiu istoriju,po kuriu tau nekils ne abejones ka daryti. Pizdink nuo kompo tiesiu taikymu i ligonine :D Sveikatos tau.
2009 Gruodžio 21 19:42
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#30    

Nu va, šiokios tokios naujienos :)

Šiandien pagaliau buvau pas traumatologą. Pažiūrėjo mano koją, palankstė, pažiūrėjo magnetinio rezonanso tyrimus. Sako, kad trauma sunkoka, operacija tikrai reiks daryti. Davė siuntimą užsiregistruoti operacijai (nuėjus paaiškėjo, kad mano eilė ateitų tik už pusantrų metų), tai nutarėm negailėti pinigų, ir padaryti iškarto po sesijos, o sesija baigiasi 27 dieną. Tai va, jei nereiks nieko perlaikyti, spėsiu greit grįžti į mokslus, nereikės imti akademinių :) Sakė, po operacijos jau kitą dieną galima vaikščioti su ramentais, tris diena pagulėsiu ligoninėje, pora savaičių namuose ir į univerą jau lėksiu. O tada lieka pusės metų reabilitacija ir po pusės metų būsiu sveikas kaip ridikas ;) )))
2010 Sausio 8 12:47 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Puslapiai: 12




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17