Motomanų Diskusijos » Motomanų pagalba » KAUNO AUTO DIENOS 2008 - Motomanai.lt parodoje - (žr. 31 žinutę)

| 2008-09-12 AntanasP | 82/29238 žinut.
 
Puslapiai: 1234


 
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#1    

KAUNO AUTO DIENOS 2008 - Motomanai.lt parodoje - (žr. 31 žinutę)

spalio 9-12 dienomis vyks automobiliu ir motociklu paroda Kaune (vienas pavilijonas auto, kitas - moto). motomanai ten turi nemaza plota 4x6 metru.

kaip manote ka ten galetume parodyti? kaip pristatyti save? yra visos galimybes betkoki show padaryti.

kelios idejos jau susikaupe:
- "Mes MYLIME gyenima! Vairuokite atidziai." plakatai
- veliavos, motomaniska atributika su motoapatiniais priekyje
- Stigass zadejo aerografijso kampeli padaryti su gyvai atliekamais darbais
- gal kas turite gerai tiuninguota motocikla i ekspozicija?

geriausiu pasiulymu autoriams ir igyvendintojams - VIP kvietimai i paroda jau paruosti (+)

Citata:

Nuolatiniai parodų organizatoriai - bendrovė "Ekspozicijų centras" - laikinojoje sostinėje jau rengiasi didelį populiarumą pelniusiai specializuotai automobilių, serviso įrangos, automobilio detalių ir paslaugų parodai. Šiemet paroda "Kauno autodiena 2008" numatyta spalio 9-12 d.

Duoklė baikeriams

Tiesa, šįkart parodos organizatoriai lankytojams žada staigmeną - renginyje nebus apsiribota vien tik automobilių ekspozicija, ją paįvairins ir motociklais, keturračiais ir net kateriais prekiaujančių bendrovių stendai.

"Visuomet stengiamės lankytojams pateikti naujovių. Esame tikri, kad platesnė ir įvairesnė eksponuojamų transporto priemonių gama pateisins ne tik mūsų, bet ir kauniečių, miesto svečių lūkesčius", - sakė "Ekspozicijų centro" generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Tikisi lankytojų gausos

Parodos organizatoriai įsitikinę, kad lankytojų srautas šiemet turėtų būti rekordiškai didelis. Iki šiol per kelias dienas čia apsilankydavo per 30 tūkst. žmonių. O šiais metais vien kvietimų bus išdalyta daugiau nei 100 tūkst. Kaip ir kasmet, pirma parodos diena bus skirta VIP klientams, kitiems išskirtiniams lankytojams, specialistams ir žiniasklaidos atstovams.

Parodą "Kauno autodiena 2008" rengiame kas antrus metus, pakaitomis su Vilniaus "Litexpo" parodų rūmuose rengiama paroda. Šiemet šalyje nė vieno tokio renginio nebuvo, tad neabejojama, kad automobiliams neabejingi žmonės atvyks į parodą iš visos Lietuvos", - prognozavo "Ekspozicijų centro" vykdomasis direktorius Aivaras Rimydis.

Šiuo metu vienu pagrindinių rūpesčių pašnekovai įvardijo bendrą renginio programą, kurioje dedami paskutiniai taškai. Jau žinoma, kad ir šiemet bus išlaikyta tradicija rinkti parodos automobilį. Laureatas paaiškės susumavus interneto vartotojų ir parodos lankytojų balsus.

Transportas ir paslaugos

Preliminariais organizatorių duomenimis, pageidavimus dalyvauti šiųmetėse "Kauno autodienose 2008" pareiškė apie dešimt bendrovių, atstovaujančių keliasdešimčiai žinomų prekės ženklų. Dar pusę bendros ekspozicijos užims motociklų, motorolerių, keturračių visureigių, vandens ir sniego motociklų, katerių prekeiviai.

Gausiausias parodos dalyvių gretas sudarys automobilių ir motociklų detalių, aksesuarų, garso aparatūros, servisų įrangos ir kitų prekių tiekėjai. Greta prekybos įmonių vietą suras draudikai, remonto ir kitų paslaugų teikėjai.

"Dalyvių sąrašas dar nėra galutinis. Manome, kad jis tikrai gali būti papildytas, - pridūrė A.Rimydis. - Nors Kaune ir neturime tokio dydžio salės, kaip "Litexpo" parodų rūmai, tačiau viliamės, kad tilps visi norintys dalyviai. Juolab kad ekspozicija išsidėstys ne tik dviejose futbolo ir lengvosios atletikos maniežo salėse, dalis jos bus kieme."
2008 Rugsėjo 12 12:22 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Narys
500cc ***
Avataras
#2    

o kas tokie tie motomanai.lt (statuso prasme)?
2008 Rugsėjo 12 14:04 Alkoholis problemų neišspręs, kefyras - irgi
Rimtas
500cc ***
Avataras
#3    

Aš nežinau ar realu surasti tokios medžiagos, bet gal tada galima suvaidinti ir per pastatytą ekraną rodyti žmonėms kokias jie kliurzas daro vairuodami automobilius, kai pamato per veidrodėlį motociklą? Tada dėt užrašus - prieš sukdamas pagalvok ar neužblokuosi kelio ir pan. Nu kažką iš šios serijos.
Galima pakabinėt įvairaus formato nuotraukų iš motomanų gyvenimo (miss ir misterio konkursai, moto plovykla, stovyklos ir pan.) su kokiu užrašu - "mes irgi žmonės" ar pan.
Nu ten kokio stendo su mocu kaip kompiuterinis žaidimas jaučiu nerealu gaut
2008 Rugsėjo 12 17:30 Klubas - retromobile.lt
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#4    

Iceman - motomanai.lt yra motomanu bendruomenes internetinis puslapis :-] negi nezinojai?
2008 Rugsėjo 12 17:52 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Vakarėlių liūtas
900cc *****
Avataras
#5    

Kadangi motomanai nera kokia nors pelno siekianti organizacija siulyciau visa demesi atkreipti kitu zmoniu demesi i motociklus kelyje. Cia turiu omenyje ir motomanu gerus darbus padarytus zmonemis (gal pagaliau zmones prades nesidziaukt kai mum nelaime istinka), ir rodyt zmonems kaip mes patys kreipiam demesi i saugu vairavima (cia pavyzdziui kad ir musu komanda su sukiu "Motomanas SAUGUS ir sportuodamas")

Suprantu kad Kesto pasiziureti kaip dirbama aerografu susirinktu minios, bet klausimas ar jis reklamuos motomanus ir motociklizma ar savo darbus(kurie daromi ir ant masinu ir ant sienu)

Ir norejau paklaust "- veliavos, motomaniska atributika su motoapatiniais priekyje" tai cia turima omenyje kad jie ten bus pardavinejami? nes jei taip ar tai netaps kaip suvenyrai.
2008 Rugsėjo 12 18:23 Gyventi - tai kovoti, kovoti - tai gyventi. (P. O. Bomaršė)
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#6    

Hmmm motomanai.lt tai ne pardavėjai.. Gaunasi, kad motomanai turi Informacinį stendą. Kažkieno tiuninguotas motociklas jau netinka - reikia grynai motomanų rankų darbo. Šiuo atveju manau į parodą reikėtų poros motociklų - pvz kaip buvo Mindazzzo Dnepr (berods...) projektas ir iš naujesnių - kažkas panašaus į Dariaus Yamahos galo perdarymą - stovi du tvarkingi motociklai kuriuose atsispindi motomanų darbas. Būtų galima pvz ir kokį vieną vaikinuką (tarkim Mindazzą :) ) tvarkingu kombinezonu aprengt ir paleist kad parodoj su įrankių komplektu žaistų (na beleką darytų) - tegu ir rankenėles nuima, uždeda, ar kokį laidą ištraukia įkiša - matysis, kad motomanai patys rūpinasi technika - yra tvarkingi, važinėja su tvarkingais motociklais, o ne su kokiais technikinės ir net numerių neturinčiais moto iš po daržinės...

Kitas dalykas - visos THINK tipo reklamos - kad ir laptopą pastatyt ir THINK reklamas leist... na tai nėra motomanų daryta ir dabar galvoju tikriausiai tai būtų negerai, nes teisės tas reklamas leist neturim..

Dar viena mintis - motomanų klipuką patvarkyt, šiek tiek gal pataisyt, įdėt daugiau vaizdinio teksto (nes parodoje garsas aišku prastas, o ir visu garsumu neleisi). Ir tegul sukasi - einantys turės progą užmest akį kas tie motomanai, kada įsikūrė, kiek narių vienija ir pan.

Su atributika, Antanai, ar tik vėl nesigaus gryna komercija - pamatom žmogų su maike, o jis pasirodo apie motomanus žino tiek pat kiek aš apie riedžius (nes maikę parodoj nusipirko)... Apatiniai... aišku gatvėj nepamatysi, bet ar iš tos pusės mes norim save taip pristatyt? Pripažinkim, kad tie apatiniai ne žmonių atėjusių į parodą su vaikais akims... Na bet jei prieisit prie išvados, kad jų reikia - manau ir kokia mergaitė pasidabinusi tais motoapatiniais iš motoplovykloje dalyvavusių nepamaišytų:
1)Žiauriai patraukia dėmesį;
2)Mėgsta pasifotkint su jom, tad motomanai.lt vardas patenka į nuotraukas;

P.S. Tai tik mano nuomonė. Galbūt šiek tiek daugiau minčių diskusijoms ir kt pasiūlymams.
tai laukiam parodos tuomet ;)
2008 Rugsėjo 12 18:27 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#7    

Na va žiū Zilvitiz greičiau viską spėjo sutaipint... Ką padarysi - senstu :D
2008 Rugsėjo 12 18:28 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Vakarėlių liūtas
900cc *****
Avataras
#8    

Talkee skaitau tavo zinute ir galvoju ar ne as ja cia rasiau :G :D :D
Bet jei jau dvieju zmoniu nuomones taip sutampa manau ir kiti pritars komercijos nedarymui ;)
2008 Rugsėjo 12 18:36 Gyventi - tai kovoti, kovoti - tai gyventi. (P. O. Bomaršė)
Plentinis endūrininkas
1100cc *****
Avataras
#9    

Pritariu Kipshui. As siulyciau parodoje labiau krypti i saugumo tematika. Ala kaip isgyventi motociklininkams.. Salia galima piesti i smegenis, kad motociklistas (motomanas) nelygu "chuliganas ant britvu skraidantis mieste 200+ ant wheelie. Vienu zodziu socialine reklama.

Aisku kiekvienai temai dar ir pacio veiksmo reikia, bet cia jau brainstorm'as geriausiai pagelbetu :)
2008 Rugsėjo 12 19:02 I just want to live while I'm alive..
R1200GSA LC
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#10    

nei maikiu nei jokiu budu veliavu nepardavinesim. is tikruju sutinku, kad jokios komercijos nereikai daryti, o pateikti save kaip socialini motociklisni judejima.
tik manau, kad toks dalykas kaip moto apatiniai yra kazkas apciuopiamo ir rezultatas didelio darbo, kuri apvainikavo moto plovyklos fiesta per bike show.
lygiai kaip ir socialiniai plakatai ar pagalba konkretiems zmonems, Renatui.
2008 Rugsėjo 12 21:37 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Auksarankis
800cc *****
Avataras
#11    

Kiek žmonių tiek nuomonių :) . ir tai pjau ta veikla mūsų labai apsiriboja, nes tikrai sunku ką nors išgalvoti, talkee riboti dar labiau mėgina ;)
2008 Rugsėjo 12 23:56 Kęstutis
Cafe-racer'is
900cc *****
Avataras
#12    

pirma iskelkim tiksla, kokiu tikslu motomanai turi saudalyvaut parodoje?
kai zinosim atsakyma, zinosim ka ir kaip veikt toje parodoje. ;)
2008 Rugsėjo 13 00:01 Motociklu Remontas
Plentinis endūrininkas
1100cc *****
Avataras
#13    

Nu va - is ryto dar mintis sove ;)
Garantuotai parodos lankytoju tarpe bus zmoniu, kurie svajoja (realiai) apie moca, taciau nezino nuo ko pradet, ir (gal) todel bijo nusipirkt..
Zinoma, kad bus ir tokiu, kuriem mocas=maike, sortai, britva,vienke, 200+kmh etc.. Sitiem skyrelis/kampelis: "po avarijos" gal padetu ;)
Bet manau, kad susidomejusiem zmonem papasakot ir is arciau parodyt apranga, jos subtilybes (apsaugos etc), salmai ir panasus, neatsiejami nuo moco atributai. Garantuotai dauguma nemate ju.. Ir galvoja, kad nusiperki moca, deveta salma uz 50LTL (del policijos) ir tu saugus :)
2008 Rugsėjo 13 10:10 I just want to live while I'm alive..
R1200GSA LC
Narys
400cc ***
Avataras
#14    

Citata:
Cituoju: ramgav
Nu va - is ryto dar mintis sove ;)
Garantuotai parodos lankytoju tarpe bus zmoniu, kurie svajoja (realiai) apie moca, taciau nezino nuo ko pradet, ir (gal) todel bijo nusipirkt..
Zinoma, kad bus ir tokiu, kuriem mocas=maike, sortai, britva,vienke, 200+kmh etc.. Sitiem skyrelis/kampelis: "po avarijos" gal padetu ;)
Bet manau, kad susidomejusiem zmonem papasakot ir is arciau parodyt apranga, jos subtilybes (apsaugos etc), salmai ir panasus, neatsiejami nuo moco atributai. Garantuotai dauguma nemate ju.. Ir galvoja, kad nusiperki moca, deveta salma uz 50LTL (del policijos) ir tu saugus :)



Super ideja, nes tokiu zmoniu tikrai yra (+) , atsimenu kaip as jiekojau info apie motociklus ir apranga.... tikrai nebuvo lengva rasti tikrai geros info :S Galima butu sitam stende parodyti skirtuma tarp pigios aprangos " del vaizdo " ir tikrai kokybiskos rimtos aprangos , nes nepatyrusiam , gal but busimam motomanui be pagalbos tikrai sunku :)
2008 Rugsėjo 13 19:58
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#15    

su apranga atsargiai nes jei viena padesi tai bus tos firmos reklama..
o bijau, kad jei sudauzyta mota pastatysi, tai labai atbaidys zmones, kurie lyg ir noretu moto, bet susidarys ispudi kad tai labai pavojinga..
2008 Rugsėjo 13 21:02 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Enduro man'as
500cc ***
Avataras
#16    

Baikit bajarius su visokiom komercijom ir...Kaip Talkee ir minėjo pateikime žmonėms informaciją kas mes esame. Ira padarytas filmas apie motomanus ( šiektiek patobulinus galima parodyti) ira filmas apie motoplovyklą , jaigu reikia galima ir dar vieną padaryt, bet čia ne esmė... motomanai nera paprasta bendruomenė jog pravažiuoja kolonoi ir viskas.Parodykime jog mes netoleravom ir netoleruojam karo keliuose. Reiketų pastatyti motociklus ( cioperi, britva,endura, turistini..) ir leisti žmonem juos apžiurėti (paaiskinti kokia kur detalė...kuo enduras skirias nuo britvos ir... Apie saugumą šnekėt tikrai būtina. Paimat šalmą nudažytą orografo ir vargu ar kas supras, kas yra gamintojas ir parodyt žmonėm... paaiškinat į ką reikia atsižvelgt renkantis. Taipat ira ne kostiumai ar kombinzonai, o atskiros apsaugos. Apvelkat manekena ir rodot zmonem kurios kūno vietos turi būti labiausiai apsaugotos...Jaigu būtų galimybė žmones pavažiot galima padaryti ir tokią atrakciją ( kad pajustų kas yra važiavimas motociklu ). Galima pateikti skaidres iš įvairių kelionių po lietuvą ir po užsienį. Turėtumėme paaiškinti žmonėms kas yra ta laisvė,vėjas ir polėkis ;) Su mielu noru prisidėsiu prie šio projekto įgivendinimo.Tereikia šiektiek fantazijos ir viskas yra įmanoma ;)

Maikutės, vėliava, puodeliai.. visą atributiką galima parodyt, bet nepardavinėt..(tap bus sudaroma žmoniu nuomonė, kad tai istikruju netik paprastas klubas o kažkas daugiau). Galetume daugiau pareklamuoti svetaine www.motomanai.lt ( paminedami jog čia sukaupta begalo daug informacijos ir i visus su motociklais susijusius klausimus bus atsakyta) Del moto apatiniu - tai grazu mums bet tikrai nekokia mintis viesumai (atsivedus mamai vaika i paroda susidarys vazidas jog motomanai gyvena tarp pusnuogiu paleistuvių).p.s atsiprasau už išsireiškimą bet kitaip nepavadinsi. Tai tik mano nuomonė bet spresti jums.
2008 Rugsėjo 14 01:38 Enduro power is the freedom ;)
Auksarankis
800cc *****
Avataras
#17    

Acid, ar pats labai stovėtum prie ekrano ir klausytum paskaitos apie saugumą, kai pats net moco neturėtum ir juo nesidomėtum, o musų tikslas kaip suprantu ir yra sudominti žmones, pritraukti daugiau kitų asmenų i ratą. Paskaitos (jei taip galima sakyti) yra pats nuobodžiausias dalykas ir prie motomanų stendo stovėsime patys mes, nes čia yra MŪSŲ chebra, o kiti, kaip dažnai būna prieis, pažiūrės, pakarpys ausimis ir nueis stebėti tiuninguotų mašinų. Kaip galvoji ką pasirinks stebėtojas?
2008 Rugsėjo 14 11:25 Kęstutis
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#18    

Pas mane mocas tiuninguotas - KN filtras :D O jei rimtai tai galiu nebent švariai nuplautą ir išblizgintą pasiūlyt.
2008 Rugsėjo 14 15:04 ZX10R '06
eys
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#19    

Manau reikia parodyti ne tik kas yra motomanai, bet ir parodyti ko mes siekiame. Kas mes?Kokie yra mūsų tikslai? Tada jau galima žiūrėti ir kažką siūlyti. Kadangi motomanai už saugumą kelyje, prieš karą keliuose. Gal kaip nors reikėtų painterpretuoti saugumą ir pačioje parodoje, t.y. jei bus kokie mocais parodoje, kas ant jų sės (iš motomanų) tai gali daryti tik tie kas su apsaugom, arba jeigu kas paprašys sėstis ir nusifotografuoti ar šiaip, būtinai reikės uždėti kokį šalmą ar panašiai ir būtinai kažką pasakyti: prieš sėdant ant motociklo turi pasirūpinti apsauga ar pan. Reikia būtinai kažką sugalvoti, kokias atrakcijas įdomias, kurios būtų susijusios su saugumu kelyje,mūsų būdu, motomanišku gyvenimu ir pan. Manau tikrai reikėtų padaryti arba pakoreaguoti seną video, tačiau taip, kad tai neatrodytų lyg tai būtų paskaitas ir, kad tai nebūtų monotoniška. Negalime naudoti garso, tuomet reikia naudoti subtitrus tarp vaizdų, tuomet tikrai visi pastebės. Reikia parodyti, kokią nuomonę apie mus sudarė visuomenė ir žiniasklaida ir parodyti kokie mes esame iš tikrųjų. Statistiką būtų tikrai šaunu pateikti, manau, tačiau, žinoma, nes strėlyčių ir stulpelių būdu, o taip pat vaizdiniu, klipais, nuotraukom, užrašais, komentarais žmonių,motomanų,žurnalistų ar dar ko nors. (+)

Dėl maikučių ir kitos motomanų atributikos, pardavimas vienareikšmiškai NE. Visi teisingai sako ir aš jus palaikysiu, motomanam nereikia pasipelnyti iš komercijos, nes tada jau nebebūsim motomanais. Juk ne to siekiam.
2008 Rugsėjo 14 15:39 Žmogus visuomet turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.
Enduro man'as
500cc ***
Avataras
#20    

Sigitas netaip supratai šeip mano idėja kad parodą padaryt kaip turgu ( atskiras staliukas atskira tema) kam idomu tas prieina ir paklauso. Del filmo redagavimo problemu nekils. Uždėt titrus netaip jau ir sunku, galima pilnai nuimt garsą ir uždet kokia muzika ar.... Reikia daryti kuo įvairesnį šau ;)
2008 Rugsėjo 14 16:30 Enduro power is the freedom ;)
Keliauninkas
900cc *****
Avataras
#21    

Pritariu ramgva idėjai - pristatykime save, pakvieskime į savo interneto puslapį.

Tegu žmogus ir neturi moco - užeis, paskaitys nuomonių, faktų, paklaus-gaus atsakymus, pats taip dariau kai po ilgos pertraukos grįžau prie motociklizmo.

Gal to ir užtektų - tiesiog pasakykim kas mes tokie. Pusė mano naujų pažįstamų galvoja, kad mes klubas.

Ir siūlau nekišti to saugumo, pirma pritraukim žmones, tada jau turėsim jų dėmesį. Didžioji dauguma dalyvių bus atėję pavėpsoti, dalis ir galvojančių apie motociklą - paskaita apie saugumą sukels atstūmimo reakciją.
2008 Rugsėjo 24 16:01 ________________________
nieko neieškau
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#22    

.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2008 Spalio 1 16:47 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#23    

.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2008 Spalio 1 16:48 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Narys
400cc ***
Avataras
#24    

Manau reiktu tam stende ikist bent pora motociklu, pvz nublizginta chioperiuka, motoroleri ir koki purvina endurke ir kad zmones papasakotu kuom jie skiriasi, kuris geresnis vienoj vietoj, kuris kitoj. Prie tu motocikliuku galetu suktis filmukas, apie atskiras motociklu klases, kad ir skaidres nuotrauku is bekeles arba is kokios "tusofkes" kur varzosi kieno garsesnis arba grazesnis baikas.
2008 Spalio 1 21:28 Yamaha Wild Star Yamaha TT
Narys
400cc ***
Avataras
#25    

Dar manau kad reikia padaryti plakatu arba skrajuciu, kur atkreipiamas demesis butu i dvirates priemones kelyja. Kada paziuret i veidrodeli masina arba kada rodyt posuki ir t.t. t.y. saugumas motociklininko ir automobilininko kelyje.
Kazkur maciau internete skrajuciu begale kur rusijoje jas dalino baikeriai, ten daug ideju galima pasisemt, bet kad nepamenu adreso..
2008 Spalio 1 21:33 Yamaha Wild Star Yamaha TT
Narys
250cc **
#26    

Saugumas, mano manymu turetu buti didziausias akcentas. Galbut kazkaip reiktu pabandyt ikalti automobiliu vairuotojams i galvas, kad motociklas maziau pastebimas kelyje, nei automobilis, kad nepamirstu, kad mes isviso egzistuojam, kaip eismo dalyviai... kaip priemone (priminimas vairuotojams) galetu buti koks nors niekutis- automobilio aksesuaras, kuris primintu apie motociklininkus, pvz. mazytis lipdukas su motomanai.lt atributika, klijuojamas ant galinio vaizdo veidrodelio, ir primintu apie motociklus kiekviena karta pazvelgus i veidrodeli. lipdukus galetu dalinti, sakykim merginos su motomanu apatiniais. pasigauna, sakykim koki praeivi, praveda trumpa paskaitele, iteikia lipduka, ir ipareigoja prisiklijuoti prie savo auto veidrodelio.... :V
2008 Spalio 1 23:37
RFR
Narys
25cc *
#27    

GALIU SAVO APRILIA RSV 1000 RR FACTURY 2007 M ATVARYTI
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=motociklai&id=82999
2008 Spalio 2 09:39
Pašėlęs
600cc ****
Avataras
#28    

O ar nebutu geriau kad koks mindazzz atvarytu murzina afrika, dar koks Antanas savo supermoto, kasnors cioperi, taip parodytumem kad neisskiriam nieko, o tipo tiuninguota atvaryt tai jau kaip ir parodymas kokie mes prabangus, manau kaiptik reiktu tokiu vidutines klases motu, kokiu 90-95 metu, klasiku ir t.t.
2008 Spalio 2 13:33 KTM LC4 supermoto
Narys
400cc ***
Avataras
#29    

justutiz
pritariu tau, bet ne del motociklo metu...gali buti juk ir nauji, bet vazineti, viens murzinas kitas blizgantis ir viskas :)
2008 Spalio 2 21:27 Yamaha Wild Star Yamaha TT
Narys
400cc ***
#30    

..pritariu, kad prekybos nereikia, ir apatiniams gal ne ta vieta, o nuotraukos, video ir realus motociklai tikrai pasakytu viska! Pagalvojau, jei skyrti koki plota atsiliepimams, palinkejimams, sveikinimams? Apsilanke motomanai galetu kiekvienas nuo saves kazka parasyti benruomenei, silto linksmo, bet ko.. O parodos lankytojai pamatytu , kas mes, kuo gyvenam, kas mus vienija..
2008 Spalio 3 08:41
Puslapiai: 1234




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17