Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » A kategorija-kas, kaip, kur, kada?

| 2009-12-17 DaviD | 3363/1069642 žinut.
 
Puslapiai: 1..3031323334..113


 
Rimtas
800cc *****
Avataras
#931    

Kabuki ir kiti, nepatingėkite gi paskaityti visą temą, nes jau ne kartą aptarta, kaip ir kas kertasi bei kas turi ar neturi pirmenybės.
Policija vadovaujasi įstatymais, o ne Regitros tinklapio informacija.
2008 Lapkričio 13 14:20 Batuotas katinas
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#932    

Citata:
Cituoju: kabuki
Prie to pacio, ash zadu pavasari laikyti teises, bet dalykas, kad man birzelio 7d. 21 metai sukaks (s) . Tai net nzn ar verta rizikuoti kelis menesius Vilniuje iki gimshes be teisiu matalint, ar issilaikyt su apribojimais ir vistiek cheat'int, nes pas mane 96kw~
Rimta dilema, nestumkit (i)

Tikrai verta palaukti 21 metų išsilaikyti normalias teises,nei laikyti su apribojimais, o paskui perlaikyti. Perlaikymas kainuoja apie 140 lt(egzaminas +teisės) dėl kelių mėnesių verta palaukti, nebent labai nekantrauji ir nori dukart egzus laikyti.
2008 Lapkričio 13 15:43
Narys
500cc ***
#933    

kabuki del sito klausimo pasiskambink i regitra..nes as pries menesi issilaikiau Aapr ir islaikes paklausiau instruktoriaus kaip su tom teisem tai sake kad kai sueis 21metai tai tiesiog reiks nueit ir pasikeist teises kad isduotu A normalią be jokiu laikymu. kazkas panasaus apie tai parasyta regitros puslapyje.
2008 Lapkričio 13 17:33 -=Red Bull X-Fighter=-
už motociklus geriau gali būti tik motociklai
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#934    

Regitros puslapyje aiškiai parašyta, kad reikia perlaikyti. Nu čia vis dar ginčai vyksta, bet daugelis persilaikė iš naujo. Teko su policija susirašinėti, jie irgi teigia, kad reikia perlaikyti. Paklausiau ar yra nubaustų, tai sakė, kad yra, tada įdėjau tą teismo sprendimą kur bičiuką išteisino ir paklausiau kaip yra, jog vienus baudžia, o kitus - ne. Atsakymas buvo - teismo sprendimų nekomentuojame. Šiaip tai įstatyminio pagrindo bausti nėra, nes ten daug niuansų, netikiu, kad prakištum už tai bylą, juolab kad yra precedentas.
Manau, kad ir man teks pavasarį perlaikyti. :-/
2008 Lapkričio 13 20:58
Rimtas
800cc *****
Avataras
#935    

O jei mano puslapyje bus parašyta, kad galima važinėtis nuo 14? Regitra po šiai dienai negali normaliai nurodyti pagrįsto pagrindo, kodėl reikėtų perlaikinėti, o tik sako, kad ateikite, vaikučiai, susibašliuokite ir laikykite.

O policija labai gerai atsakė dėl teismo sprendimo - nekomentuoja. Nes nėra ką ir komentuoti, kol jis nėra pakeistas ar joje suformuluotas precedentas atmestas.
2008 Lapkričio 13 21:55 Batuotas katinas
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#936    

Nu bet policija teigia, kad yra nubaustų. Aišku čia tas pats, kas ant vandens su šakėmis būtų parašyta, bet aš negirdėjau kad ką nubaustų. Niekur neradau info, ar pasisakymo kad sumoketų baudą turėdamas 21 metus. Nebent kas turi policijoje pažystamų galėtų suteikti info apie nubaustuosius.
2008 Lapkričio 13 22:22
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#937    

Jeigu kam bus įdomu pasiskaitykite susirašinėjimus su policija dėl teisių perlaikymo. Nu pagavau azartą ir jeigu atsirastų koks teisininkas kuris pagelbėtų parašyti skundą administraciniam teismui, tikrai parašyčiau ( žyminį mokestį sumokėčiau)

Klausimas:

Turiu A kategorijos vairuotojo pažymėjimą su apribojimais
(25kw ar 0,16Kw/kg) ar galiu varuoti motociklą kurio galia 39kw ir
galios/masės santykis 0,15, nes įstaymas teigia arba 25kw arba 0,16 kw/kg. Ar yra nubaustas nors vienas vairuotojas po liepos 1 dienos turėdamas A kategoriją su apribojimais ir esantis vyresnis nei 21 metai, bet
vairavęs galingesnį nei 25kw motociklą? Įstatyme teigiama, kad teisė vairuoti suteikiama turint 21 metus.

Atsakymas iš policijos:
A kategorija – 18 metų (teisė vairuoti motociklus, kurių galia didesnė kaip
25 kW arba galios ir svorio
santykis didesnis kaip 0,16 kW/kg, bei motociklus su šonine priekaba, kurių galios ir svorio santykis viršija
0,16 kW/kg, suteikiama tik turint ne trumpesnį kaip dvejų metų motociklų su žemesnėmis charakteristikomis vairavimo
patirtį) arba 21 metai

Tik praktikos egzaminą laiko egzaminuojamieji, turintys teisę vairuoti motociklus, kurių galia ne didesnė kaip
25 kW ir galios ir svorio santykis ne didesnis kaip 0,16 kW/kg, bei motociklus su šonine priekaba, kurių galios ir svorio santykis ne didesnis kaip 0,16 kW/kg (toliau – A kategorijos TP su apribojimais), bet neturintys tokių motociklų dvejų metų vairavimo patirties, sukakę 21 ir daugiau metų ir siekiantys įgyti teisę vairuoti motociklus, kurių galia didesnė kaip 25 kW arba galios ir svorio santykis didesnis kaip
0,16 kW/kg, bei motociklus su šonine
priekaba, kurių galios ir svorio santykis didesnis kaip 0,16 kW/kg (toliau – A kategorijos TP be apribojimų).

ATPK 128 straipsnis. Transporto priemonių vairavimas neturint teisės vairuoti Transporto priemonių vairavimas neturint teisės jų vairuoti ar neturint teisės vairuoti šios rūšies transporto priemonių – užtraukia baudą nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų arba administracinį areštą.
Transporto priemonių vairavimas, kai vairuojančiam asmeniui atimta teisė vairuoti transporto priemones, – užtraukia baudą nuo vieno tūkstančio penkių šimtų iki dviejų tūkstančių penkių šimtų litų arba administracinį areštą.
Perdavimas vairuoti transporto priemonę asmeniui, neturinčiam teisės jos vairuoti ar neturinčiam teisės vairuoti šios rūšies transporto priemonių, - užtraukia baudą nuo dviejų šimtų iki keturių šimtų litų.

Klausimas:

Laba, diena ar galite atsakyti į mano pateiktus klausimus? Jūsų laiške atsakymo nebuvo.
1. Ar galiu vairuoti motociklą kuris yra 39kw ir galios ir svorio
santykis 0,15 jeigu turiu teises su apribojimais.
2. Ar yra nubaustas nors vienas vairuotojas po liepos 1 dienos turėdamas
A kategoriją su apribojimais ir esantis vyresnis nei 21 metai, bet Vairavęs galingesnį nei 25kw motociklą? Įstatyme teigiama, kad teisė vairuoti suteikiama turint 21 metus.

Atsakymas iš policijos:
1. Negalite
2. Nubausta buvo

Klausimas:

Kokiu pagrindu aš gausiu baudą jeigu bauda skiriama: ATPK 128 straipsnis.Transporto priemonių vairavimas neturint teisės vairuoti. Įsatymas teigia, kad aš turiu teisę vairuoti: A kategorija – 18 metų
(teisė vairuoti motociklus, kurių galia didesnė kaip 25 kW arba galios ir svorio santykis didesnis kaip 0,16 kW/kg, bei motociklus su šonine priekaba,
kurių galios ir svorio santykis viršija 0,16 kW/kg, suteikiama tik turint ne trumpesnį kaip dvejų metų motociklų su žemesnėmis charakteristikomis vairavimo patirtį) arba 21 metai
Įsatymas suteikia man teisę vairuoti, tai už ką man reikia mokėti baudą.
Ir dar paaiškinkite atvejį kuris yra prisegtame faile, gal man geriau vadovautis teismų praktika? Įsatymas nenumato praktikos egzamino
perlaikymo.

Atsakymas iš policijos:

Asmens teisę vairuoti tam tikrų kategorijų motorines transporto priemones patvirtina įrašas Kelių transporto priemonių vairuotojų registre ir valstybės įmonės „Regitra“ išduotas vairuotojo pažymėjimas, taip pat vairuotojų pažymėjimai, išduoti policijos įstaigų.

Susipažinkite su šiuo teisės aktu:
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=327051

Klausimas:


Išduotame vairuotojo pažymėjima yra atžyma, kad galiu vairuoti A tegorijos
transporto priemones. Pagal saugaus eismo keliais įstatymą yra tik viena
A kategorija (jeigu klystu prašome pacituoti kaip apibrėžiama A kategorija
su apribojimais, pagal saugaus eismo įstatymą, nes ten aprašytos visos
kategorijos). Tai pagal kokį pažeidimą mane nubaustų, nes įstatymas man
suteikia teisę vairuoti, tai patvirtina dokumentas, kuriame yra atžyma
jog galiu vairuoti A kategorijos transporto priemones. Saugaus eismo keliais įstatymas yra svarbesnis ir viršesnis už egzaminų tvarkos aprašą.
Laukiu atsakymo.

Atsakymas iš policijos:

Jūsų pažeidimas būtų kvalifikuojamas pagal ATPK 128 str. 1 d

Klausimas:


Tai vadinasi vienus baudžia kitus ne? velgi negavau atsakymo kaip
vertinti prisegtą priedą, kurį siunčiau praeitame laiške. Tai teismų klaida ar
kaip pagal Jūsų aiškinimą.

Atsakymas iš policijos:

Teismų sprendimų nevertiname.
2008 Lapkričio 14 15:27
Rimtas
800cc *****
Avataras
#938    

Tadasv, aš manau, kad galėtum kuo puikiausiai ir pats surašyti skundą (sprendžiu pagal tavo formuluojamus klausimus). Bet ar tave jau nubaudė? Nes kitaip nelabai yra ką skųsti.

Iš esmės visi rekvizitai yra Administracinių bylų teisenos įstatymo skyriuje, kur kalbama apie administracinių nuobaudų apskundimą. Jei reikės kokio patarimo - rašyk ;)
2008 Lapkričio 14 15:38 Batuotas katinas
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#939    

Nu aš tada parašau pirmiausia oficialų paklausimą policijai ir tada jį apskundžiu administraciniame teisme. Nu aisšku čia mano nuomone tokia būtų, jog tada gali apskūsti ir esant nenubaustam.
2008 Lapkričio 14 15:43
Rimtas
800cc *****
Avataras
#940    

:D :D
Administracine tvarka yra skundžiami valdymo institucijų ir pareigūnų priimti valdymo aktai, veiksmai bei kai kuriais atvejais neveikimas :)
Šiuo atveju jų atsakymas nepakliūtų nė į vieną kategoriją.
2008 Lapkričio 14 15:45 Batuotas katinas
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#941    

Tai galima apskūsti tik tada kai nubaus? Ar yra dar koks būdas?
O kokia būtų žmogaus susijusio su teise nuomonė, ar gali nubausti? Niekaip nerandu įstatymo pagal kurį nubaustų, nebent tik pagal egzaminų tvarkos aprašą, bet tai ne įstatymas.
2008 Lapkričio 14 15:57
Rimtas
800cc *****
Avataras
#942    

O tai ką tu dabar bandytum pasiekti? Gal teismas suformuotų "teisingą" požiūrį kiekvieno policininko galvoje? :) Gal ir gerai būtų, bet mums aktualu juk tik valdymo aktai ir jų veiksmai. Kol jų nėra, tai tegul jie kalba ir reiškia bet kokią savo nuomonę.
2008 Lapkričio 14 16:16 Batuotas katinas
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#943    

Nu tai bandysiu važinėtis neperlaikinėdamas, jeigu kas teismuose ginčysiuos. Bauda nebūtų tragedija, bet iš kokios kelionės į Vilnių nesinorėtų grįžti autobusu, o su mūsų policijos išprusimu ir išsilavinimu visko gali būti. Seksiu naujienas šitam fronte, jei kas ką naujo išgirsite, informuokite.
Reikės dar kokio dėdės policininko paklausti, koks jų požiūris tuo klausimu.
Ar yra koks legalus būdas susipažinti subylomis, kuriose pasak policijos atsakymo, nubausti tokie kaip aš?
2008 Lapkričio 14 16:32
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#944    

Na mano galva su bilom galima butu susipazinti tik esant pradetam teismo procesui, kitaip net neisivaizduoju kaip.

O tavo atveju, jeigu as teisingai supratau tau jau virs 21, ar nebutu paprasciau perlaikyti teises i A be apribojimu, nes jei suplanuosi kur nors i uzseni nuvaziuoti, ten tai gali traktuoti dar kitaip. O grizti is kokios Vienos ar Berlino su tatobusu bus dar maziau dziaugsmo nei is Vln.
2008 Lapkričio 16 18:37 Išmintingas raitelis, plaukdamas per upę arklio nekeičia. A. Linkolnas Настоящий мужчина, как волк...либо один, либо с одной волчицей навсегда. А бегать за овцами - это удел баранов.
Rimtas
800cc *****
Avataras
#945    

Jei policijos nutarimas skundžiamas ir teismas nagrinėja, tai galima rasti teismų sprendimus. Yra litlex teismų praktikos puslapis, yra teismų puslapiai, kai kas mokama, kai kas visiems prieinama. Bet is policijos tai nelabai ką ten išprašysi :)
O ir naudos neduotų - kas ten bus parašyta? Skiriama bauda, nes važinėjo be teisės vairuoti. :) Ir viskas
2008 Lapkričio 16 18:53 Batuotas katinas
Narys
500cc ***
#946    

iš principo nereikia persilaikynėti, liepos 1d. įstatymas galiojosi daugiau nei pusę metų, egzaminavimo tvarkos papildas, kad reikia perlaikytineti pasirode rugpjūtį kiek pamenu. pamenu ir liepos pradžią kai visi galvojom ką daryt, kažkas ryte ir i regitrą traukė, kiti skambinejo, treti emeilais spamino :) , regitra negalėjo nieko atsakyti, tiek teoriniais klausimais, tiek praktiniais egzaminais nebuvo pasiruošusi. Na o sakot jūs paimt ir persilaikyt vėl gi tas principo reikalas, kam du kart mokėt už tą patį? (kiek žinau dabar apie 100lt chebra moka). aš suprantu žmones kurie neturi teisių ir iškart laikosi 21< metą turintys, jiems viskas tvarkoj, nu bet tiems kas seniai turim teises nematau už ką mokėt, manau regitra tokį perlaikymą jei jis būtų privalomas turėtų suteikti nemokamai, bent 1kartą, nes juk už paslaugą sumokėta :) . kartas nuo karto paseku ir aš forumuose naujus post'us, naujienas, istorijas, bet šio sezono gale važinėjau tvarkingai, nebuvo sustabdem, o ateinanty sezoną važinėsiuos ir toliau, vasarą kaip ir stažas sukaks.

O kaip ateinantį sezona į mus žiūrės pareigūnai, manau, priklausys nuo to kiek mažai ar daug bus aukų, manau jų nebus ir netaikys mum tokios didelės ir nesamoningos kontroles kaip šiemet, pvz. sukant sankryžoje į kairę motociklininkui priėjo pareigūnas ištraukė raktelius ir sako stumkis i krašta ir tuomet dokumentų patikrinimas.
2008 Lapkričio 16 18:57
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#947    

Citata:
O tavo atveju, jeigu as teisingai supratau tau jau virs 21, ar nebutu paprasciau perlaikyti teises i A be apribojimu, nes jei suplanuosi kur nors i uzseni nuvaziuoti, ten tai gali traktuoti dar kitaip. O grizti is kokios Vienos ar Berlino su tatobusu bus dar maziau dziaugsmo nei is Vln.


Persilaikyti gal ir nebūtų didelė problema, bet esu susierzinęs, piktas ir jaučiuosi apgautas. Neplanavau šį sezoną važinėtis, bet nusprendžiau išsilaikyti teises, kad nekiltų ateityje problemų. Gegužės mėn. išlaikiau, o Liepos mėn. jau perlaikyti reikia, kad bent kas būtų perspėję anksčiau, bet iki liepos pirmos niekas nieko nežinojo. Nu čia kaip su šlapiu skuduru per snukį, todėl dabar nenoriu pulti vykdyti verslininkų sprendimų, o ieškau būdų kaip apginti savo teises.
2008 Lapkričio 16 22:06
Narys
1200cc ******
Avataras
#948    

Citata:
Citata:
Cituoju: tadasv
O tavo atveju, jeigu as teisingai supratau tau jau virs 21, ar nebutu paprasciau perlaikyti teises i A be apribojimu, nes jei suplanuosi kur nors i uzseni nuvaziuoti, ten tai gali traktuoti dar kitaip. O grizti is kokios Vienos ar Berlino su tatobusu bus dar maziau dziaugsmo nei is Vln.


Persilaikyti gal ir nebūtų didelė problema, bet esu susierzinęs, piktas ir jaučiuosi apgautas. Neplanavau šį sezoną važinėtis, bet nusprendžiau išsilaikyti teises, kad nekiltų ateityje problemų. Gegužės mėn. išlaikiau, o Liepos mėn. jau perlaikyti reikia, kad bent kas būtų perspėję anksčiau, bet iki liepos pirmos niekas nieko nežinojo. Nu čia kaip su šlapiu skuduru per snukį, todėl dabar nenoriu pulti vykdyti verslininkų sprendimų, o ieškau būdų kaip apginti savo teises.

Viska rasai taisingai bet is tikro taip nera. Gali jaustis kaip nori bet pirmos kartos kapitalistai jauciasi kuo puikiausiai daridami tokias akcijas kaip perlaikinimai.
2008 Lapkričio 17 21:28 It comes after years going both ways
Krapštukas
400cc ***
Avataras
#949    

skaitau ir dabar biskiuka nesuprantu cia tos tvarkos (z) zodziu jei man 26 metai,turiu b ir c kategorijas jau 8 metai.noriu issilaikyti a kategorija.zodziu jei issilaikau ar bus man pilna a ar ta kazkokia a su apribojimu.tarkim jei sedu ant 600cc iskarto ar kiltu tvarkos su teisesaugininkais?ar dar reiktu laukt kazkokio stazo?nes nichuja neikertu cia tos tvarkos,keicia cia viska istisai,ir raso visi zmones skirtingai.nesu lietuvo todel sunku susigaudyti su padetimi.parasykit jei kas zinot tikslei.ir prie to pacio nuo kada prasideda moto teisiu laikymas?nuo kokios konkreciai datos?nes noriu gryzti ir issilaikyti.labai aciu uz suteikta informacija (h)
2008 Lapkričio 17 21:59
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#950    

A kategorijos egzai prasideda nuo balandžio pirmos, Išsilaikyti gali iškarto normalia A kategorija tik reikiaturėti 21 metus ir laikyti su galingesniu moto, šiuo metu tokius turi tik Kauno ir Vilniaus regitra, o kituose skyriuose siūloma laikyti su savo moto, kurio galingumas didesnis nei 34kw.
2008 Lapkričio 17 22:03
Narys
1200cc ******
Avataras
#951    

Citata:
Cituoju: beplaukis
skaitau ir dabar biskiuka nesuprantu cia tos tvarkos (z) zodziu jei man 26 metai,turiu b ir c kategorijas jau 8 metai.noriu issilaikyti a kategorija.zodziu jei issilaikau ar bus man pilna a ar ta kazkokia a su apribojimu.tarkim jei sedu ant 600cc iskarto ar kiltu tvarkos su teisesaugininkais?ar dar reiktu laukt kazkokio stazo?nes nichuja neikertu cia tos tvarkos,keicia cia viska istisai,ir raso visi zmones skirtingai.nesu lietuvo todel sunku susigaudyti su padetimi.parasykit jei kas zinot tikslei.ir prie to pacio nuo kada prasideda moto teisiu laikymas?nuo kokios konkreciai datos?nes noriu gryzti ir issilaikyti.labai aciu uz suteikta informacija (h)

Turi daugiau uz 21 metus nesiparink del nieko. Islakai. Be jokiu apribojimu teises gausi.
2008 Lapkričio 18 01:32 It comes after years going both ways
Narys
250cc **
Avataras
#952    

cia manau visi mini ta Kauno Apylinkes teismo priimta sprendima. Bet zinokit kad tai nera precedentas. Teismo precedenta formuoja tik lietuvos auksciausias teismas o ne apylinkes teismai. taigi tuo sprendimu kaip teismo precedentu pasiremti negalime.
as lygiai taip pat rasau laisku kaip cia kazkas i regitra, policija, paskutini laiska nusiunciau i susisiekimo ministerija nes sedi balvonai nesugeba atsakymo suformuluot i normalu ir pagrista klausima ir tik siulo rasyt kitiem asmenim ir t.t. Regitra beje isvis leidzia sau nebeatrasyt :D
2008 Lapkričio 20 22:54
Narys
500cc ***
#953    

ir ką tau atrašė susisiekimo ministerija?
2008 Lapkričio 26 16:00
Pėsčiasis narys
25cc *
#954    

Truputį atitrauksiu nuo pokalbio - gal kas iš kauniečių neapsisunkins atsakyti, kur geriausiai (ir pinigų atžvilgiu, ir visko kito) išsimokinti A kategoriją Kaune? Gyvenčiau Vilniuje, spėju keliaučiau į motoakademiją, o dabar apie ARV galvoju (700Lt be teorijos).

Ačiū iš anksto
2008 Lapkričio 27 16:21
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#955    

Aš lankiau kursus ARV kaune, nu negaliu su kuo nors palyginti, bet kitą kartą tikrai neičiau ir nei vienam pažystamui nerekomenduočiau, ankstesniuose postuose rašiau kodėl. Vienintelis jų pliusas, kad turi fz6, tokį kokį turi regitra.
2008 Lapkričio 27 16:38
Pėsčiasis narys
25cc *
#956    

Tadai, gal nesunku dar kartą paminėti dėl kokių priežasčių ARV blogai? Arba numesti nuorodą į tuos post'us, kuriuos jau šnekėta apie tai. Nes kolkas apie ARV mastau kaip apie pagrindinį. Be to, nedaug ir lieka Kaune, kas mokina A kategorijos - ABC, Zebras ir Rigveda.
2008 Lapkričio 28 09:14
Optimistas
400cc ***
Avataras
#957    

Citata:
Cituoju: Santiago
Tadai, gal nesunku dar kartą paminėti dėl kokių priežasčių ARV blogai? Arba numesti nuorodą į tuos post'us, kuriuos jau šnekėta apie tai. Nes kolkas apie ARV mastau kaip apie pagrindinį. Be to, nedaug ir lieka Kaune, kas mokina A kategorijos - ABC, Zebras ir Rigveda.


as pritarciau Tadasv, kad ARV daugiau nesirinkciau. Jeigu trumpai kodel:
1. instruktorius nieko neaiskina tik duoda motocikla ir sako vaziuok.
2. parengimas egzaminui gal ir normalus, bet vaziuoti gatveje visiskai neismokino.
3. i gatve su instruktorium man teko tik 1 kart islysti (per visus vazinejimus) ir tai max 30 min.
4. patarimu ka ir kaip daryti skaicius lygus 0.
kaip ir tokius minusus as nurodyciau..
2008 Lapkričio 28 09:31 "Its not about east or west, its about niggaz and bitchez, power and money, rydaz and punkz. Which side are you on??"
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#958    

Jeigu moki važiuoti tai tikrai galima rasti kur pigiau ir nebutinai visus kursus lankyti. Del ARV, kaip ir minėta auksčiau esančiame poste instruktorius, neaiškina absoliučiai nieko, pasiruošimas mieste minimalus (aš važiavau du kartus, vieną kartą kokias 10 min, kita kartą jau normaliai apie 30 min), tik regitroje iš tikro pamačiau kaip atrodo aštunkė ( pasirodo yra išorinės ir vidinės linijos, o ARV tik kuoliukai padėti.) Kai klausiau instruktoriaus kokia bus aštunkė, kokia egzo tvarka tai sakė, kai laikysi pamatysi. Instruktorius gyrėsi, kad, kai pavaiko mokinius kaip šunis, tada egzą gerai išlaiko (čia jo žodžiai). Nu vienu žodžiu tipelis su savita gyvenimo filosofija.
Pirmą kartą neišlaikiau egzo nes susimoviau aštunkėje, paskui pasiėmiau papildomą pamoką kitoje vairavimo mokykloje, kur buvo normali aštunkė ir egzą išlaikiau.
2008 Lapkričio 28 10:14

25cc *
#959    

A kategorija

Vairavimo mokykla Auto Akademija

Am - motorolerio vairuotojo pažymėjimas KET ir saugaus eismo pagrindai - 220 LTL ( 48 val. teorijos paskaitų)
A1,A kategorijos kursai - 900 LTL ( 60 val. teorijos ir 10 val. praktinio vairavimo pamokų)
Moksleiviams ir studentams su nuolaida - 800 LTL
Savarankiškas mokymasis - 800 LTL

Super kaina šaltuoju metų laiku!
A1 ir A kategorija eksternu tik 770 litai! + pasirašant A kat. sutartį, dovana - baikerio švenčių kalendorius!

www.autoakademija.lt

Motomanai gimsta čia (h)

Citata:
Cituoju: DaviD
sweiki.
Noriu isigyti mota tarkim 500-750ccm ir ruoshiuosi priesh tai ishsilaikyti teises-nes nebuwo gywenime laiko kol kas tam-bet dabar prispire.
Bet kiek teko dometis-negalima ishsilaikyti ishkart tokios A kategorijos-kad galima butu wairuoti didesnio nei 34AG galingumo mota.
metu turiu 26 jei tai kas nors numatyta istatymuose-bet nejau turiu dabar ishsilaikyti ta A1 ar kokia kat. "tipo"prawazhineti su 125ccm mocu arba visai newazhineti pora metu-ir tik tada aglesiu sestis oficialiai prie kokio 500ccm moto?!
help-reik info-gal pagelbesit
dekoju...

 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2008 Lapkričio 28 11:06
Sunkiasvorė
900cc *****
Avataras
#960    

tai pradedantiesiems motomanams, manau, ir nuolaidėlę reiktų padaryti..
2008 Lapkričio 28 12:40 Perkūnas MCC
Puslapiai: 1..3031323334..113




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17