Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » Kodėl ir kaip išsirinkote būtent šį motociklą?

| 2005-10-13 marcius | 15/23103 žinut.
 
 


 
Narys
125cc **
#1    

Kodėl ir kaip išsirinkote būtent šį motociklą?

Kodel ir kaip issirinkote butent si motocikla(-us) kuri dabar vairuojate?
Kodel butent toks?... Pamatet ir susizavejot? Turejot tik tiek pinigu ir pirkot ka radot uz tokia kaina? Ilgai svajojot apie konkretu moca ir jam nuobodziai taupet pinigelius? O gal jusu motas tiesiog senelio palikimas?
Manau daug kam butu idomu suzinot jusu pasakojimus. Gal but sumazetu tokiu klausimu kaip kad "koki moca pasirinkt?", "padekit nusipirkt!!!" ir panasiai...
2005 Spalio 13 00:30 I want more than it's possible...
Narys
125cc **
#2    

Na as pats ir galiu pradet pasakot kodel nusipirkau Jawa. O isigijau as ja jau senokai, net pries beveik 8 metus. Na tada dar jawa buvo laikoma netokiu jau ir blogu mocu, nebuvo dar labai paplitusios britvos ir siaip visokie "made in Japan" motociklai. Isigijo tada keli draugai savo dvirati transporta ir tiesiog negalejau likti tik stebetoju ir keleiviu, taip kad pradejau taupyti pinigus ir ieskoti sau kokio metalinio zirgo. Megstu greitus, lengvus ir lengvai valdomus motociklus. Taip kad nesant, tuo metu, dideliam pasirinkimui issirinkau 92m jawa350. Teko daug ja taisyt ir lauzyt, kol viena diena palikau savo gimtaji kaima ir isvaziavau mokytis i kauna. mocas liko uzmirstas. Dabar jis pas mano broli garaze stovi, aisku dokumentai jo jau senai netvarkingi, tech apziuru, draudimu ner. Tai as tik siaip vasarom kada is anglijos gryzes su juo kur nors po Dvarcioniu sodus (kur mentu daznai nera) pasivazineju ir palieku toliau stovet. Mazai is jo naudos dabar :-/
Dabar daug laiko praleidziu ne lietuvoj ir aplamai nemazai tenka pakeliaut. O jawa jau ir techniskai ir moraliskai paseno, tai pradejau galvot apie moca su kuriuo nereiketu skirtis (na gal tik ziema). Intensyviai ieskau, renkuosi,... labai traukia britvos :V . Pavasaris manau parodys koki mota isigysiu ;) Na o tada ir as jau visur ant dvieju ratu vaziuosiu (y) (t) :)
2005 Spalio 13 01:01 I want more than it's possible...
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#3    

Na mano motociklo įsigijimas buvo visiškas atsitiktinumas įvykęs tik motomanai.lt puslapio dėka. Mano visose prognozėse motociklo pirkimas buvo numatytas tik kitam sezonui. Planavau susipirkti visas apsaugas ir tik tada pirkti motociklą. Bet va gavosi taip, kad neužilgo po teisių išilaikymo, paskaičiau kažkurią temą motomanuose ir susidomėjau ten aprašytu motociklu. Užteko pamatyti jo foto ir iškart jaučiau kad jis bus mano ;)
Taip jį apžiūrėjau, išbandžiau, susižavėjau ir įsigijau :)
2005 Spalio 13 11:39 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Donoras
1100cc *****
Avataras
#4    

Na mano istorija tokia: norėjau motociklo jau kokius 13m :-] pradžioje tai tiesioig didelė trauka dviratėm motorinėm transporto priemonėm :) pradžioj apie motorolerį galvojau ( 15metų buvo) tačiau tai ribojo finansai ir seneliai :| buvau A1 susigundęs ir visais NSR , RS, TZR bet tada jų kainos Lietuvoj nuo ~5000-6000lt buvo...aš puse tiek galėjau sukrapštyt...visad traukė britvos.. artėjo 18 ir pradėjau realiai skaičiuot kas ir kaip..motociklui + aprangai ~11,000lt gavosi... o vw corrado už 6000-7000lt neblogas išeitų..ai galvojau vėliau tas motociklas bus..niekur nepabėgs juk..na bet..pradėjau mokintis vairavimo mokykloj su motociklu važiuot..nekilo jokių abejonių kad noriu motociklo..aišku norėjau britvos..bet už mano turimą sumą nelabai kas ir išėjo...kartą su mindazzz'u kalbėjom ir jis šitos yamahos skelbimą parodė..na visai nieko pasirodė..tik kaina kiek didoka.. po to dar porą motcų pažiūrėjau bet kainos buvo didesnės o būklė graudi..na ir jau jaučiau kad butent šitos yamahos noriu...išvaizda arčiau britvos..darbas 4 cilindrų irgi arčiau žiedinuko :D palijo lietutis ir pakeliui į regitrą kitam pirkėjui ji ant šono prigulė..kaina pasidarė tinkama o kitas pirkėjas jau nebenorėjo pirkt..tai vat štai ir prašom :-] na bet vistiek po jos imsiu britvą.. 7 nindzė net labai patinka :-) (+)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Spalio 13 15:16 Tiesiog Devis.
green frog team.
It's not how you look on your bike, it's how you ride your bike.
Pėsčiasis paparacis
900cc *****
#5    

Nu dabr pas mane Yra motorleris Kymco... :-) Na o ši motoroleri įsigijau nes toki atvežė :V

Kitais metais planuoju nusipirkti Honda NSR 125 arba Aprilia RS 125 :-]

O va Šeip labai man patinka:
Suzuki GSX-R1000
ir
APRILIA RSV 1000 R FACTORY
2005 Spalio 13 18:02 BooM
Narys
50cc *
#6    

Na pirmas mano motociklas buvo senas dvicilindris izas, kuri atidave tevas, tada man buvo 12 metu, su juo ir ismokau vazinet, bet izas buvo man tada per sunkus, vienam neidavo uzsistumt (akumo nebuvo)... taigi po kokiu pusantru metu kaimynas papigei suveike sulamdyta, surudijusi minska, galu gale suremontavus su juo dziaugiausi kokius du metus, pasku prireike Jawos, nes trys draugai turejo po Jawa... na kazkiek pataupes nusipirkau "ledine" dvylikine, tada savo miestely buvau "kieciausias" :) ) nes mano jawoncas aidavo geriausiai, kiekviena penktadieni darydavom dragus, karta net golfa 1.8 dejau.... po to egzai, studijos - pardaviau java, pirkau masina (galvojau kam man mocas reikalingas atseit reiks daug mokytis...) Paskui du metus gailejausi pardaves - myniau dvirati ir keikiausi... Na pagaliau nusipirkau krosini, nes visada patiko miskais maltis, per visokius smelynus, duobes trankytis...
2005 Spalio 13 18:11
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#7    

Na pasipasakosiu ir aš.. :)

Viskas prasidėjo, kai man kokių 14 metų buvo. Buvau prieš tai su visokiais mopedais lakstęs, bet ten dažniau būdavo remontai, o ne lakstymai, o tuo labiau nei vienas iš jų man nepriklausė. Tuo metu vienas pažįstamas buvo atsirestauravęs senutę Jawą (berods 1970 m.). Ilgai aš seilę ant jos varvinau, oj ilgai (v) Varvinau tiek, kad ėmiau ir pats tokią pasiėmiau už 500 lt. Traukia manes tokios klasikinės motociklo formos ir akį patraukianti išvaizda. Taigi po to sekė 3 metai motociklo restauravimo. O per tą laiką, kol atrestauravau, taip užaugau, kad man Jawa išvis maža pasidarė :-] Na bet tai netrukdė prieš porą metų keliaut toliau, už Vilniaus ribų, apsilankyt motociklininkų tūsuose.

Na o Magną tai galima sakyt ir kad labai atsitiktinai paėmiau, nors ir ant šito motociklo seilę ilgai varvinau. Buvo kišenėj tada kitam motociklui pirkt apie 5000lt. Mąsčiau pasimt kokį gatvinuką (CB Seven-Fifty, VX800), arba imt seną tepaliūzą GSXR750, mest lauk plastmases, ir konstruot gatvių siaubą. Kiek apžiūrėjau, tiek visi buvo jau "mirę" - pas vienus kasnors barška, pas kitus kaimiška "kapitalkė" jau padaryta. Tiesa, tai buvo pernai, prieš pat sezono uždarymą. Ir tada vat pasivaideno man skelbimuose VF700 Magna. Gal ne tiek gatvinis stilius, kokio ieškojau, bet puikiai miestui tinkantis motociklas su didesne galios atsarga nei kiti prieš tai žiūrėti. Apie šitą aparatą jau seniai buvau girdėjęs, truputį ir pasvajojęs (žinoma, ne tiek, kiek būdamas dar mažas svajojau apie Jawą), taigi ilgai nedvejojęs nusipirkau. Iki šiol nesigailiu, nors ir problemų su greičių dėže iškilo.

Kas bus kitas? Manau jog apačioj, mano paraše galit perskaityt :S Jei jau rasčiau tą V65 Magną, tai nieku gyvu net į naują kruizerį nemainyčiau: norisi man turėt vieną ispūdingiausių motociklų, kadanors pagamintų. Kadanors... Bet būtinai!!
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Spalio 13 18:12
Classic'as
600cc ****
Avataras
#8    

Pasipasakosiu ir aš :D
Prasidėjo viskas,kai tėvas iš kaimo parvarė senuolį voschod (j) ,bet ilgai pas mane neužsibuvo jis,nes teisių neturėjau o į miestą važiuot norėjau :D (ilgai pas mane jis neužsibuvo,buvo parduotas kaimynui)Tada prasidėjo mopedai,o vėliau kiaulės :-) .Na toliau vasarom padirbdamas,per tris metus šiaip netaip sutaupiau 2000lt(man buvo labai dideli pinigai :O .
tada už tuos pinigus įsigijau pirmąjį savo motociklą:

Taip su juo prasimaliau vieną vasarėlę,išilaikiau A1 ir jis pradėjo darytis man mažiukas :D ,tada iškeliavo motociklas pas kažkokį dėdę už 3200lt,pinigų suma kilo (j) ir už 2800lt Nusipirkau šį tą rimtesnio:

Bet po kiek laiko supratau,kad nosiu kitokio stiliaus motociklo,pardaviau ir šį už 3500lt ar pašiai gerai nepamenu :)
Įsigijau štai ką:

Dabar jį pardavinėju,nes noriu kažko galingesnio (+)
Taigi manau,jog mano pasirinkimą lėmė pinigų suma kurią aš turėjau
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Spalio 13 21:57
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#9    

stai ir mano istorija: kaip ir daugely vaikuciu, tevai jei tik gali vasarai istremia i kaima (suknistu serbentu plantacijas skint :F ). bet pasirode, kad kogero cia ir buvo ju dydziausia klaida :G mat kaimieciai kaip zinia visada turi susirinke visokios keistos dvirates technikos, prisiziurejau negyvai uzsinorejau ir pradejau zyst tevam. tada man buvo 12 metuku. tevai aisku neleido, taigi issiderejau, kad leistu nusipirkt mopiedo remus (delta) ir bulvini maisa dataliu :) vistiek nesitikejo kad surinksiu... nuo to laiko apsigyvenau penkiaukscio namo rusyje. surinkau, nublizginau, nuciustijau ir deja pardaviau. norejosi kazko galingesnio. taigi susiradau kazkokiam savartyne rygos remus ir ikisau i ji sena tribegy minskelio varikli :) gavos super, gerai ejo, tik vaizdelis buvo nekoks. Tuo paciu matu pradejau uzsiimineti motocrosu (mamka su manim pries varzybas net nesisnekedavo). Zodziu tevai stipriai nepritare mano pomegiams. o palyginus su krosiniu mocu mano minskelis man pasirode labai jau slabnas. isigijau tada iza jupiter3 (rema ir vel maisa daliu :) bet po truputi atejo toks metas kad baigiau mokykla ir isvariau i Vilniu. cia noras vaziuot nepraejo ir nusipirkau iz jupiter4. vazianejau kol dokumentu nepavoge(nors teisiu tada dar neturejau). zodziu be dokumentu as ji parvariau i klaipeda. taigi kuri laika Vilniuj gyvenau be 2 ratu, bet vis kazko truko, taigi pradejau ieskoti americoj kazko idomesnio. norejau enduro, bet gavos taip, kad isigijau ta kuri dabar turiu, tik buvo plikas, t. y. be spoileriu. na, meteliai darbo (kol gavau reikiamas dalis) ir stai rezultatas: beda tik kad vel noriu ji parduot ir gryst i .... motocrosa, tik uz hobistus jau, bo per senas pasidariau :(
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Spalio 14 08:24 2003 Kawasaki GPZ500 -daba bus streetas (!)

25cc *
#10    

na ką, išduosiu paslaptį :)
kai gyvenau statuose mane pravežė su nauju gsxr'u.. ir dar davė pačiam pasisukioti... nuo tada neturėjau ramybės - tikslas buvo vienas - nuosavi du ratai.. :G
grįžęs į lt, truputį numarinau kirminą ir taupiau babkes kad įvaldyti kokį nors baiką. ir po kelių metų nutariau kad jau galiu skirti apie 5000LT.. tai ieškojau baiko, kad būtų paprasta konstrukcija, lengva prižiūrėti ir kad būtų pakankamai atlaidu naujokui.. aišku turėjo bent jau truputį panašėti į britvą...
tai po ilgų ieškojimų nusipirkau kataną 600..

dabar parduodu... reikai atnaujinti moto parką :D
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Spalio 14 09:00
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#11    

Kazkur jau buvo tokia tema,tik ji vadinosi kitaip,kazkas susije su tuo,kaipkas taupe, savam mocui,bet esme gaunasi ta pati. :V
2005 Spalio 14 12:49 Mune
Narys
25cc *
#12    

Žodžiu motocikla turėti svajojau jau gal kokiu 7 metų, ir skelbimus vartydavau koki iž nusipirkti, bet žinoma tėvai neleido...na kaip sukako apie 12m prisiprašiau, kad bent mopeda nupirktu, nuo tada ir prasidėjo juodos dienos, remontai, būdavau visas juodas...Na bet bent išmokau važiuoti, pasirodys gal šietiekt juokingai, bet jau teko ir traumatologiniam pabūti :D nuskyniau kaimynų tvora...

Na kol galų gale mopedas pasidare per mažas, pradėjau tevams kelt reikalavimus, kad man reikia kažko rimtesnio, aišku tėvai griežtai ne pasakė, bet sugebejau išsireikalauti, kol galu gale nusipirkau Iž jupiter 5, nuo to laiko buvau labai laimingas :D iki dabar, kaip noriu jau kažko galingesnio (v)

Prisegu savo iž foto (P.s. tikiuosi foto neperdidele)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Lapkričio 9 20:12
Opozitas
500cc ***
Avataras
#13    

Mano situacija daugiau leme pinigai,ir aishku pomiegis classikai.
Ash jau senai norejau tureti nuosavus 2 ratus, bet man neleisdavo finansai.Tai ash ilgai seile varvenau, ziuredamas i provoziuojancius motociklus.
Ir praeitais metais truko kantrybe, ir nuejau i vairavimo pamokos, teises norejau gauti tik del A kat., bet del viso pikto ishlaikiau ir B kat,.
Po to pradejau taupyti motociklui, bet kaip visada gavosi, kad netiketu momentu sanrtaupos prireike skubesnem reikalui.
Ir nieks ish tevu nenorejo padeti. Ir jie net nezinuoja kad ash lankau A kat vairavimo kursus. Aishku po to suzinojo. Mama reke, bet po to nusiramino ir prisipazino, kad vaikisteje pati vazinejo su motociklais (kitaip sakant jei duodavo vaikinai, ir kartais jinai "paskolindavo" tu vaikunu mocus, kad pasivazineti, aisku po to grazindavo :) ). Taigi mamos zodziai buvo: Vazinek ir saugok save!!! Ir kada nors duok man pavazineti su savo motociklu! ;)
Tuo metu galejau patemti aparata iki 1500Lt (tuos pinigus paskolinau darbe), tai skelbime radau Dniepra (norejau su lopsheliu, bet deja shio metu visi su lopsheliu kainavo daugiau).
Paemiau Dniepra, nes visa laika norejosi sunkaus ir galingo zveriuko, ir kad atrodytu klasishkai.
Aishku dabar vargstu su juo, bet tai man gera pamoka susipazinti arciau su mechanika.
O koks bus kitas? Turiu pora svajoniu, tai : karinis Uralas su lopsheliu araba BMW karo laiku(nes visa laike mane trauke karine tachnika ir atributika), Honda Shadow arba Honda Magna.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Lapkričio 18 11:27 Honda CB400 (cioperio pavidalu)(1986m) Bet pradejo durnioti variklis!!! Nervina mane tai...
Dniepr MT-10 (pase MT-11)!. Variklis visai ishardytas, laukia geresniu laiku!

Одинокий и голодный в ночном мраке...
CRF
Narys
250cc **
Avataras
#14    

visad jauciau potrauki krosiniams/enduro. Kadangi leso yra ribotos ir amzius neleidzia tureti dideles kubaturos motociklo tad teko isigyti Cagiva W8
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2005 Lapkričio 29 21:20
Auksarankis
800cc *****
Avataras
#15    

Tema apleista,pabandysiu atgaivinti :)
Kaip ir daugelis apie dvirate motorinę priemonę svajojau nuo vaikystės,bet tėvai nesileido į jokias kalbas,nes tėvo geriausias draugas buvo žuvęs moto avarijoje.
Augant vis labiau lendi į rutiną : mokslai,meilės,vedybos,maži vaikai,duona ir bulvės - koks dar ten gali būti motociklas :)
Ateina laikas,kai vaikai paaugo,kažka pasieki darbe (padarai šiokią tokią karjerą),uždirbi daugiau,o kartais uždirbi tiek,kad neišeina visko pragerti net per kelis kartus :)
Na va, nukrypau nuo temos.
Atsiradus aukščiau minėtom aplinkybėm vėl pradėjau austi mintis apie motociklo įsigijimą.Baikerių draugų tarpe nebuvo,tad teko rinkti informaciją savarankiškai internete.Labiausiai patiko H-D FLSTS,bet norai ir galimybės stipriai pjovėsi,alternatyva - Honda Valkyrie...Ech vėl tos galimybės...Apsistojau ties - Suzuki Intruder Volusia 800cc.Už turimus pinigus gavosi nusipirkti visai neblogą ,aišku jis iš Amerikos,aišku-buvo virtęs...Bet trečią sezoną važinėju ir priekaištų neturiu.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Rugsėjo 9 10:45 Fly our flag, we teach them fear, capture them the end is near. Firing guns, they shall burn, surrender or fight, there's no return." - Under Jolly Roger, 1987 -
Narys
400cc ***
Avataras
#16    

Na man tai kaip ir visiem ,prasidejo viskas nuo mopedu,bet veliau su tevo patarimu isigijau jawa 360,1970metu,kuria turiu i ki siol,pojos seke dar daugybe geru ir visai prastu motociklu sarasas,manau ateityje jis tik ilges
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Rugsėjo 12 08:14
Sunkiasvoris
600cc ****
Avataras
#17    

Vaikystėje turėjau savo motorenka Ryga-16, paskui Brolio atiduota Voshoda, vėliau jaunystėje Tėvo atiduota Iž Jupiter-5. o po 13 metų kai sieloje vėl prabudo rutinos ir buitinių rūpesčių užgožtas motomaniškas dvasios šauksmas, nusprendžiau - gana svajoti, reikia važiuoti. Pora metų Autopliuse ir nusižiūrėjau Suzuki VZ 800 Marauder (neteko nei čiupinėti, nei važiuoti jokiu čioperiu), bet kai jau buvo konkreti pinigų suma pradėjau ieškoti kas išeina ir radau skelbima su puikiu variantu: Suzuki VL800 Volusia. Tai kiek didesnis už Marauderi cruizeris.
Nuvažiavau, pamačiau, pavažiavau ir nupirkau. Patį pirma ir neįlindes į vidų. Ir viskas super puikus kainos ir kokybės derinys... (+)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Rugsėjo 12 20:48 redagavo Badza 2009 rugsėjo 12 00:00 Sun City Bulls MCC
Pėsčiasis mopedistas
400cc ***
Avataras
#18    

Ech.. praita sezona taip norejosi pralekt, o apie motociklus nuraukiau kad yra toks r1, honda, suzuki ir t.t. zodziu, apie motorolerius dar buvo graudziau :) ) na ir kilo ideja pirkt nauja, ir vat pasitaike labai pigi kaina (3000lt (200lt nuderejau :-] )) ir vat isigijau, nauja, bet kinietiska motoroleri... na aisku dabar jau kitoki pirkciau, bet is tikruju nera labai jis jau nuvyles, dziaugiuos kad jis bent jau keturtaktis, ir traukia bent siek tiek :D (65km/h + ribotuvas ( juokingai skamba ane ? :D )) jo tai vat.. o dabar svajoju apie Honda CB500 arba Horneta :) ) aisku, pati didziausia svajone naujas CBR, bet iki tokio dar teks ilgai paluket :) )
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Rugsėjo 12 21:11 redagavo YooWeeZ 2009 rugsėjo 12 00:00 Motociklistas wanna be :D
Narys
250cc **
#19    

Na papasakosiu ir as savo istorija. Potraukis motociklams buvo nuo vaikystes, kai dar dede pervezdavo su savo minskeliu. Veliau ta minskeli pats lauziau po pievas ir kalnus. Poto seke Jawa (be dokumentu, tai tik po kaima ir tryniau). Pries keturis metus kazkaip nusprendziau, kad man vel reikia motociklo ir kad as galiu sau ta leisti. Mintis buvo tokia: pinigu perdaug nera, o ir vazinesiu as su juo neperdaugiausiai, tai kazinko ir nereikia. Nusipirkau pavasari is pazistamo Suzuki GSX 600F senuti uz 3000 LT. Vasaros pabaigoj, supratau, kad man reikia naujesnio, galingesnio motociklo, nes per vasara praktiskai nuo moto nenulipu. Tai pardaviau savo suzuki uz 3500 Lt ir nusrendziau, meginsiu pirkti dauzta moto JAV aukcione. Domino tik britvos. Taip nusipirkau 2002 CBR 900RR (kaina su visais remontais gavosi tokia, kad LT buciau pigiau nusipirkes). Siuo moto buvau patenkintas. Per pirma sezona pravaziavau beveik 10k km. Bet kaipmir visiems, norisi vis daugiau galios, vis naujesnio modelio. Taip isejo, kad pernai vasara atsirado lysnu pinigeliu ir nusipirkau 2004 CBR 1000RR su kuriuo dabar ir vazineju. Apie sekanti, net ir negalvoju. Net nzn kokio modelio noreciau.
2009 Rugsėjo 12 21:49 Honda CBR 1000 RR
vjs
Narys
50cc *
#20    

Su mocais pradejau draugauti nuo 12 metu. Tada pamenu dede mane uzsodino ant Iz Planeta sport, parode kur gazas kur sankaba kur stabdis ir sako vaziuok :) Pats pirmas vaziavimas buvo ant vieneto, aciu dievui sekmingai, veliau ivaldziau sistema :) Taip ir prasidejo, visos vasaros kaime, ant moco, 15 metu nusipirkau savo, taip pat Iz Planeta sport :) Ir taip iki 18 metu. Po to pertrauka iki 27 metu. Atejo laikas tuo metu vel kazkaip, pabandziau su britva, nuo to laiko iki pat siol nenulipu nuo sportiniu mocu. Vazinejau su siais mocais: Gsx600F, Gsxr1000 k5, Hayabusa K3, Gsxr1000 k7, Cbr1000rr 2006 m, Hayabusa k8, ai dar turejau viena toki ne sportini Triumph Rocket III, bet apsaugok viespatie ant vieneto ejo lengviau nei britvos :)
Dabar vazineju Kawa ZZR1400, mielas motociklas.
2009 Rugsėjo 28 09:05
Narys
500cc ***
Avataras
#21    

Motociklisto "karjerą" pradėjau ne taip ir seniai - prieš 4 metus berods :)
Turėjo draugas porą jawų, pavežiojo, tai ir man užsireikė :D neėmiau jokių mopedų ar dar ko, o nusipirkau Jawą 638, kurią dar ir dabar turiu :) ir turėsiu ilgai, nes saugau kaip pirmąjį motociklą :) paskiau sekė dar keletas laužų, kurie buvo specialiai pardavimui. Vėliau pasitaikė puikus iž-56 variantas, tai paėmiau nedvejodamas. Atrestauravau (beveik) ir jau spėjau sudalyvauti keliuose renginiuose (jow) bet deja šią vasarą užsilenkė pakeliui į Bike Show nuo neva žymiai gersnio ir specialaus 2T tepalo (z) Išardžiau ir pamačiau kad visas velenas sausut sausutėlis.... O seniau pyliau paprastą rusišką ir iš sezono uždarymo grįždamas laikiau ne mažiau 100 ir viskas puiku. Bet gana apie jį, nes jam kraunama naujų detalių širdis. Vėliau nusipirkau Iž Planeta 3-02. Juo taip pat spėjau sudalyvaut BikeXdream :) jo rida tik 3000km, taip kad traukia puikiai ir tikrai labai nenusileidžia atitinkamiems japonams :) Taigi, šiuos motociklus pirkau todėl, kad tai buvo geri variantai pagal kainą.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Spalio 7 01:40 redagavo marjaxxx 2009 spalio 6 00:00
Narys
500cc ***
Avataras
#22    

Todel, kad nebuvo pasirinkimo!
2009 Spalio 7 07:06 Nu, kad saulutė nugarą šildytu! O kelias tiekto, tegul dulka ;)

25cc *
#23    

Yamaha FZS 600 . Todel kad lengvas patogus ir visi sako kad geras. Ir net nebrangus.


[Redaguota 2009-10-11 b0ng0]
2009 Spalio 9 13:26
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#24    

Yamaha TDR, nes labiausiai atitiko mano norus ir galimybes. (v)
2009 Spalio 9 14:09
Narys
250cc **
Avataras
#25    

Atejau. Pamaciau. Nugalejau... oi, nusipirkau :D Planavau pirkt Horneta, bet pamates skelbime Aprilia SL 1000 Falco nesusilaikiau, nulekiau paziuret gyvai ir... dabar jis jau mano garaze :S
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2009 Spalio 12 22:56 redagavo C9H13NO3 2009 spalio 12 00:00 Pasilieku teise uzduoti kvailus klausimus (:
SPAM'eris
25cc *
#26    

na pirkau minsk nes man jis patiko ir kai pradedanciam visai nieko moto (jow) :-)
2009 Spalio 17 21:05 Minsk 3.112.11 1986
Narys
50cc *
Avataras
#27    

O gi buvo taip tėvas parvare mopeda, man tada buvo apie 10 metų žinoma davė pravažiuot pora kartų ir nuo tada jau sergu motomaniška liga. Antra buvo apie 12 metų gavau Ryga-16 pats remontavau ir perinkinėdavau varikli. Kai suėjo man 13 metų tevas nupirko motorolerį , nors ir mama tam priešinosi bet vistiek nupirko :-) pavažinejus metus jis man pasidarė per silpnas ir dabar man 15 metų ir as nusipirkau Yamaha FZR 400cc (t)

[Redaguota 2009-10-19 Honda NSR125]

[Redaguota 2009-10-19 Honda NSR125]

[Redaguota 2009-10-19 Honda NSR125]
2009 Spalio 19 16:11
 




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17