Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » Siūlau pamiršt tradicinius lietuviškus bruožus ir pasidalint patirtimi (y)

| 2005-05-15 mindazzz | 54/13722 žinut.
 
Puslapiai: 12


 
Kuvaldaliotas
900cc *****
Avataras
#31    

visiskai pritariu Talkee.
Ne visi turi tiek pinigu, jog uz juos pacius viska darytu kiti - profesonalai. Man asmeniskai butu tragiskai nuobodu jei uz mane techninius darbus atlikinetu kiti (zinoma, yra isskirtiniu atveju). Smagu paciam dirbti garaze ir po to matyti rezultata, kuriuo gal didziuotis.
AŠ UŽ.
2005 Gegužės 16 20:59
Auksarankis
600cc ****
Avataras
#32    

Viskas OK,bet nepradėsiu gi dabar aiškinti kiekvienos smulkmenos susijusios pvz. su variklio remontu,nors...turėjau baiką su suvarytu varikliu,pasiklausinėjau per forumus,sulaukiau paaiškinimų (Ypatingas thanks "r7kyc82k"),ir ką gi,važiuoja,netgi visai neblogai.Nors tokį remontą MOTUI atlikau pirmą kartą(gal ir paskutinį :D ),o va mašinas esu rinkęs perrinkęs.Taigi pritariu tam pačiam "r7kyc82k",kad rimtus darbus turi daryti tie kas iš to duoną valgo,o va apie smulkmenas galima ir pablevyzgot (+)
2005 Gegužės 16 23:03 Kawasaki Brute Force 750 4x4i

25cc *
#33    

na kazkaip servizais nepasitikiu,nebent ten koks geras pazistamas dirba.o jei kartais atsidursit Airijoje tai tikrai nevarykit i servisa... (-) nepatarciau,cia greiciau suvaris negu sutvarkis. (+)
2005 Gegužės 17 00:20

25cc *
#34    

na pvz., yamahai sr 125 buvo keista servise grandine kur voztuvus kiloja,po keitimo uzsikuria bet jokio traukymo,paaiskejo kad blogai atstatyta per viena dantuka :-] na truksta zodziu...
2005 Gegužės 17 00:27
Plentamušys
500cc ***
Avataras
#35    

Jei kas nori nuotaiką pakelt, susitvarkykit garazą, man padėjo, ir mocas visai kitaip jaučiasi :-]
2005 Gegužės 17 14:06
Opozitas
500cc ***
Avataras
#36    

Ash tai kaip pradentatisis motociklo savinkas ir meistras galiu pasakyti, kad jei jauciat, kad kaz kas su jusu mocu ne taip, tai geriau patikrinkit (nors tai ir uztruks pora dienu). O ne varikit i gatves.
Nes kaip man vakar buvo. Atvere pas mane mindazzzas ir mes nutarem pasivezineti mieste.
Bet dovaziavus iki Gerosios vilties ziedo, pradejo mano mocas shaudyti, net labai keistai. Tai ish pirmo zvilgsnio pasirode, kad uzdegimas suluzo, ir klapanai ishsereguliavo galutinai. Nors ash ir zinuojau, kad jos reikia sureguliuoti , bet vis tempiau. (s)
Tai teko kviesti pazistamu su prekaba ir temti moca namo :(
O dabar reiks ieshkoti gero meistro, kuris man galetu pataisyti varikli, o gal net greicio deze!
Ir kaip tik geras oras, o vazineti ash negaliu :( -teks dar labiau gilintis i remonto darbus :-)
Taigi zmones vaziuokit, kai esat uztikrinti, kad jusu arkliukas nepaves jusu! :-)
2005 Gegužės 17 14:45 Honda CB400 (cioperio pavidalu)(1986m) Bet pradejo durnioti variklis!!! Nervina mane tai...
Dniepr MT-10 (pase MT-11)!. Variklis visai ishardytas, laukia geresniu laiku!

Одинокий и голодный в ночном мраке...
SAR
Pėsčiasis sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#37    

Dalinuosi patirtim: ką tik atsiėmiau suklijuotus šoninius spoilerius, buvo tvirtinimo ausys nulūžinėję. Virino tokiam garažiuky prie Žirmūnų RIMI. Kainavo 20Lt ir dar už gerą darbą nuvežiau keturių butelių pakuotę alaus. Darbu jų likau patenkintas.
2005 Gegužės 17 15:48 Mažu akvatini kramtoškės?
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#38    

Patarimas mano būtų - GERIEM PATARIMAM KURKIT NAUJAS TEMAS TAM SKIRTOSE VIETOSE ;) SAR atveju jau galima būtų kurt. Taip pat jei rasit kokių naudingų daktų parduotuvę, ar kokių gerų prekių, taippat nepabijokit pakurt naujos temos, o ne bendram katile viską aptarinėt ;)

SAR, galėtum gi remonto temoj sukurt apie spoilerių klijavimą. Aprašyk jei netingi: kas kur kaip
2005 Gegužės 17 16:52
Auksarankis
600cc ****
Avataras
#39    

Tęsiam patarimų seriją :) :
tai buvo seniai,gal kokiais 92-94,bet.....kai turėjau JAWA,ją laikydavau daugiabučio namo šiluminiame punkte,t.y. rusyje.Prireikė keisti gal.st.kaladėles,pakeičiau,liko sureguliuoti troso įtempimą.Nu ką,galvojau,išvarysiu į kiemą,užkursiu,po truputi pavažiuodamas vis paveršiu ir atreguliuosiu taip kaip reikia (y) .Bet atsitiko taip,kad išvariau į lauką tik po kelių dienų,ir aišku apie tai,kad neįtemptas st.trosas buvo senai pamiršta :D .Dar vienas įdomumas tas,kad mano trasa prasidėdavo palei namą,o pasibaigus tiesiajai reikdavo sukti kairėn,nes tiesiai-mokyklos siena :S ,iki sienos spėdavau sukišti antrą arba trečią šaibą ir greitis jau šioks toks būdavo,po to spausdavau stabdį,čiuošdamas užmesdavau galą 90 laipsnių kampu ir nulėkdavau savais reikalais (+)
Toliau pasakoti manau neverta,aš gazo,po to stabdžiai,jų-NĖRA (s) ,tada smūgis į sieną,aš per vairą irgi į sieną,po to šlept ant moco.Mocui-ratas prie variklio,man-piršto lūžis.
Resiume:prieš sukdami rankeną pagalvokit,ar vakar nekeitėt kaladėlių,ir jau jei ką darot-daveskit iki galo :D (h)
2005 Gegužės 17 17:03 Kawasaki Brute Force 750 4x4i
SAR
Pėsčiasis sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#40    

man labai panašiai buvo prieš kokius 6 metus, reguliavau Jawai degimą ir nusprendžiau pabandyti kaip važiuoja neuždėjęs stabdžių kojelės... Aišku važiuodamas pamiršau. Situacija labai panaši, tik pas mane priešais ne mokyklos siena, o T formas sankryža. Likus gal 10-15 metrų paguldžiau ant šono ir taip nučiuožiau į griovį. Man niekas nelūžo :V
2005 Gegužės 17 17:08 Mažu akvatini kramtoškės?
Donoras
125cc **
Avataras
#41   +1  

Patarimas vazinejantiems ziema.

Nemanykit kad kvaila vazineti ziema su boksininko pirstinemis, tikrai imanoma o kai temperatura -15 ir varot kokia 200 kilu tai tikrai to reikia, kitas faktas susiraskit tarybinius statybininku batus ir su padu kurio nesudrostumet visada kojas nuleidusa ant zemes nes kelias ledinis daug kur tai vat, bet..... geriau sanarius saugokite ir taip nedarykite nes labai jau juos skauda saltu om ru
2005 Gegužės 29 10:13

25cc *
#42    

na kaip pradedantysis apturėjau tokia gėdą... :D
susiruosiau vaziuoti... gražiai apsirengiau kostiumą šalmą ir t.t mama vartus atidaro. as dar pagazuoju krūtai, jungiu bėgį..... variklis užgęsta.. :O užkuriu... kartoju tą pačią procedūrą... užgęsta (i) :G tris kart taip...

blyn kaip nervas paėmė,.. ir tik pažiūrėjus žemyn pamačiau kad kojelė nenulenkta :G :G :G :G

gėda :G
2005 Gegužės 30 12:45
Donoras
125cc **
Avataras
#43    

pacioi pradzioj ir man taip buvi tai jau galvojau pas meistra varyti susinervavau nerealiai :)
2005 Gegužės 30 13:38
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#44    

man tai buvo kai jawai galinio rato guolius patepiau grafitiniu tepalu. Palaksčiau, viskas gerai, būgną užkaitinau, po to pastačiau motą kieme, pamėčiau į krepšį. Paskui užsikūriau mocą ir norėdamas pavaizduot kietą daviau juškių iš vietos. Pirma nemaloni smulkmena ta, kad priešais buv garažų siena ir reikėjo sukt į kairę. Aš mygt atn stabdžių, o jų nėra.... Malonu yra tai, kad pavyko be blyno išguldyti motą palei pat sieną, taigi nukentėjo tik kelnės :) Moralas: netepkit rato guolių tepalu, kuris nuo temperatūros skystėja, nes suskystėjęs jis itin tobulai sutepa stabdžių būgną ir kaladėles :)
2005 Gegužės 30 15:32 ZX10R '06
Sunkiasvoris
1000cc ******
Avataras
#45    

Citata:
Cituoju: rocklizardlt
na kaip pradedantysis apturėjau tokia gėdą... :D
susiruosiau vaziuoti... gražiai apsirengiau kostiumą šalmą ir t.t mama vartus atidaro. as dar pagazuoju krūtai, jungiu bėgį..... variklis užgęsta.. :O užkuriu... kartoju tą pačią procedūrą... užgęsta (i) :G tris kart taip...

blyn kaip nervas paėmė,.. ir tik pažiūrėjus žemyn pamačiau kad kojelė nenulenkta :G :G :G :G

gėda :G

čia ne gėda (-) pagalvok kas galėjo būti nuvažiavus su atlenkta kojele... būtų ant posūkio šikna - galva, šikna - galva (+)
2005 Gegužės 31 12:03 aš ne stabdis, aš lėtas gazas
'00 Kawasaki Vulkan Nomad - va su juo ir gazuoju
Tikra moteris per savo gyvenimą turi nupjauti medį, sugriauti namą ir išauginti dukrą :)
Pliurpomanas
25cc *
Avataras
#46    

Jo man irgi pirmom dienom tai kartodavosi :D
2005 Gegužės 31 12:59 Yamaha YZF-R6 '02 - Power - 120ag, weight - 169kg, Max speed - 275km/h
Plentamušys
500cc ***
Avataras
#47    

Vieną kartą (ne pirma ir nepaskutinį) :-] reguliavau savo emke, tai va užsivedžiau ir pradejau, iš pradžių teko korbus pasukiot, po to perėjau prie degimo (visą tai dariau užsidaręs garaže, nes buvo šalta), nu ką reguliavau, pradėjo gražiau dirbt, pagavo azartas :) , dar truputi pasukiojau, ogi jaučiu, kad kaip tai akamuto chujavato darosi :) (alaus buvau negėręs) :-) , supratau, kad prisiuoščiau išmetamų dujų (dar biški trūko ir būčiau nesupratęs) :) , išėjau dar pusvaladį gaivaliojausi :G , moralas toks: nedarykit taip, kaip as padariau :-]
2005 Gegužės 31 15:47
Narys
400cc ***
Avataras
#48    

Atgaivinsiu sena tema:
Isvaziavus i kelia nuo kelkrascio-laukiu,letai vaziuodamas,kol aplenks masina(nes per veidrodeli maciau jog ji atvaziuoja),kai si susilygina-taip ir vaziuoja lygiai su manim,as truputi gazo,kad pabegt-ji irgi gazo,o is priekio masina atvaziuoja,kai jis tai pamato,tai mane stumia nuo kelio.Pasekmes-mocas garaze vidur sezono,paciam tik peti jau trecias menuo skauda.
Moralas:
Duok durniui kelia,o su asilu nerungtyniauk. (!)

[Redaguota 2009-10-28 Kaminas]
2009 Spalio 28 10:54 Geriau du metrus toliau,nei du metrus giliau!
Narys
50cc *
#49    

Man irgi buvo su kojele. Kuriu kuriu nesikuria. Vos neapsiverkiau. Atejo dede. Ziurim abu. Valanda knisames nieko. Sako zek kojele. Ir kad pradejau juoktis is laimes :D daviau dugna ir nulekiau XD
2009 Spalio 28 11:10
Sunkiasvoris
600cc ****
Avataras
#50    

Puikiai žinau, kad Britvas reikia stabdyti priekiniais stabdžiais ir plius galiniais, o Čoperius galiniais plius priekiniais :| . Bet galvoju pataupysiu Čoperiui galines kaladėles, nes priekines galvoju lengviau pakeis bus, kai sudils (+) ir mieste prieš gulinti menta, tik stabdau ir persistengiau užspaust priekini stabdį... :-( tik ratas šast į šoną, o aš vitaru vitarais ir maskatuojuos ant kelio. (ff) Bet neapvirtau... gerai nebuvo auto iš galo, tik kojų padus atsimušiau neblogai.
Moralas: čoperius reikia stabdyti su galiniais stabdžiais...

P.s. jau nebe vasara buvo, asfaltas ir padangos šaltos...
2009 Spalio 28 12:33 Sun City Bulls MCC
Narys
500cc ***
Avataras
#51    

O man buvo bevažiuojant durna mintis šovusi pabandyti kaip stabdosi ant perėjos tų baltų dryžių (ff) Nu ir pažiuožinėjau priekiniu ratu, gerai kad gal vos ant 30 važiavau :D
2009 Spalio 28 13:09 LMK 247
Peršalęs
400cc ***
Avataras
#52    

Pora savaiciu iki sezono uzdarymo sugebejau pradurt galine padanga, kadangi reikejo kazkaip ta menesiuka pratempti iki ziemos, nes planavau siustis padangas link pavasario, tai nusprendziau isivaryt vadinama siula i padanga. Gavosi visiskas FAIL issoko guzas, o ora viestiek leido...
2009 Spalio 28 19:06
Narys
900cc *****
Avataras
#53    

Ištrynus visus "už" ir "prieš" tema būtų į temą.
Keliaunykams :)
nestatykit savo palapinės šalia objekto, kuris gali nugriut....
nestatykit objekto kuris gali nugriut, salia savo palapines...
2009 Spalio 28 19:49 Svarbu neleist Zmonai nugriaut namo, nupjaut medzio ir uzaugint dukters
______________
اللتوانية كافر
Naujas motomanas
600cc ****
Avataras
#54    

tas objektas - motociklas? ;]
2009 Spalio 28 20:01
Sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#55    

as- uz. Patarimas: negerkit alkoholio uz kuri reikia akciza moket. Dar ir pvm'a... dar mazmenininkui nemenka procentuka...
geriausia tiesiai is zemaitisko miskiuko prie minijos. Ir atsiskaitai tiesiogiai su gamintoju...
2009 Spalio 28 21:31
Puslapiai: 12




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17