Motomanų Diskusijos » Likimo broliai užsienyje » Motomanai Anglijoje » Auto/Moto draudimas Anglijoje

| 2006-01-28 audi s | 85/71691 žinut.
 
Puslapiai: 1234


 
Donoras
250cc **
#61    

O, įdomiai čia. Gali gal plačiau papasakot dėl to atsiėmimo. gali sau no claim bonusą perkelti taip išeina,ta turi omeny?
2009 Vasario 7 03:43
Narys
400cc ***
Avataras
#62    

Citata:
Cituoju: LumpishDonkey
O, įdomiai čia. Gali gal plačiau papasakot dėl to atsiėmimo. gali sau no claim bonusą perkelti taip išeina,ta turi omeny?


tai zinoma,kad gali no claims (NCB) persikelt is lietuvos, as pats masinai taip dariausi,tai viskas praejo,o lt kompanija buvo Ergo, o del apsaugos moto,tai prisirakink, idek signalizacija, apdenk uzklotu ir geriausia laikyk galiniam kieme :)
2009 Vasario 8 19:36
Donoras
250cc **
#63    

Ok, o tai kaip konkrečiai tą padaryt? Ar reikia dar verst į anglų ar kaip nors kitaip išeis. Beje, grandine jau seniai pasirūpinta ;)
http://www.almax-security-chains.co.uk/
Kainavo brangiai,bet dabar daug ramiau ir jau vieną kartą buvo išgelbėjusi iškart tris mocus.
Jei gali parašyk kaip tu NBC persikėlei ir ar pavyks tą padaryt jei draudimo firmų kelios buvo.
Dėkui...
2009 Vasario 10 03:06
Narys
400cc ***
Avataras
#64    

viskas labai paprasta, paprasyk, kad kas nueitu i kompanijas kuriose buvai apsidraudes ir paprasytu is ju laisko, kad nebuvai padares avariju per ta laikotarpi kai buvai apsidraudes, skirtumo manau nebutu keliose kompanijose, tik is kiekvienos reiktu po lapa, kai man is Ergo prase,tai jie iskart angliskai parase, siaip butu geriau,kad iskart angliskai, o ne paskui verst

o del draudimu dar vertetu pasibandyt Devitt dar kas turi Yamaha tai gali apsidraust Yamaha insurance kas butu, man rodos, pigiau :V
2009 Vasario 19 14:55
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#65    

Insurance premiums, the name for payments made to insurance companies, depend on the insurer, the level of cover and how risky you're perceived to be. Most of the issues for bikes are identical to those for car owners; so do read the full Car Insurance: picking a policy article for help in how to choose your policy.

Yet there are a few issues that are specifically for motorbike and scooter insurance.

Age of riders. The cost of insurance jumps for those under 30, and even more for those under 21, meaning Third Party insurance is generally the most suitable cover for younger riders.


Mileage. If you’re also a car driver, do beware you don’t overpay because you’ve overestimated your bike mileage. While many riders don’t use their motorbike as their main form of transport, they use their car mileage to estimate the bike mileage. Yet the average motorbike’s mileage is around 4000 a year.


Security. Security is one of the biggest problems for motorbike owners. If you can keep your bike indoors or lock it to a proper bolt fixed to your wall you’ll get a cheaper quote. Yet even if you spend hundreds on a lock, it may not substantially reduce the quote price so balance its cost against the reduced risk.


Protect your no claims. Whilst one claim free year on a car insurance policy will give you around 15-20% discount in your second year, for motorbikes this scoots up to 40%. Remember this whenever you’re considering claiming.

Whoever you insure with, if it gives an option to 'pay monthly', be careful. What usually happens is the insurer actually loans you the annual cost and charges you interest for the privilege. While occasional promotions are interest-free, usually the interest rates are hideous. So either pay it off in full, or if you can’t afford it in one go it's actually cheaper to pay with a 0% credit card for spending and make the same repayments to that.

Neblogi patarimai apie baiko draudima ;) ir ne tik
http://www.moneysavingexpert.com/insurance/cheap-motorbike-scoote....

Taip pat daug draudimo kompaniju baikams:
http://www.thebikeinsurer.co.uk/
2009 Liepos 4 12:04 "Turbato melius capiuntur flumine pisces"
Narys
125cc **
#66    

o ka man daryt su draudimu tai net newzinau :( (( viuenas variantas varyt moca i lt ir registruot bei draust lt ir vel atsigabenti cia :) nes kiek ziurinejau draudimus tai nelabai aks man ir duos nes 22 metai tik ir mocas 1200cc :H
2009 Spalio 4 12:48
Narys
600cc ****
Avataras
#67    

Citata:
Cituoju: wwcriders
o ka man daryt su draudimu tai net newzinau :( (( viuenas variantas varyt moca i lt ir registruot bei draust lt ir vel atsigabenti cia :) nes kiek ziurinejau draudimus tai nelabai aks man ir duos nes 22 metai tik ir mocas 1200cc :H



Nusipirk is ebajaus balta numeri su lt inicialais ir skaiciais su raidem is liampos ir vazinekis kaip su lietuviska registracija, :)
2009 Spalio 4 19:20 "Keliu Ereliai" MC
Kol neisgeriu, prie vairo nesedu baisu n*. Dalbajobu pilnos gatves
Paparacis
900cc *****
Avataras
#68    

reikejo pries perkant pasidomet.....vienas latviokas nusipirko skailaina gtr tai irgi dziaugesi kad ten kazkoks silpnesnis varijantas tai tik 2500 svarovskiu metams o ne 5000
2009 Spalio 5 00:47
Narys
125cc **
#69    

na nebeda cia el draudimo.darysiu kaip ir seniau padariau veasiu i lt prisiregistruosiu apsidrausiu ir vel cia i uk parsivesiu ir vazinesiuos :) ))
2009 Spalio 17 15:56
Paparacis
900cc *****
Avataras
#70    

spjauk per peti tris kartus ir belsk i nedazyta medi su tuo ramiu vazinejimu lietuviskais numeriais anglijoje.
2009 Spalio 17 16:42
Narys
125cc **
#71    

na siaip as vazinejau jau su mocu leituviskais numeriais apie metus cia londone ir niekas nei karta nebuvo sustabde.gal tik laimes dalykas cia.
2009 Spalio 20 13:43
Narys
125cc **
#72    

o kokios problemos buna su LT reg.? apart vagiu?
2009 Spalio 28 13:45
Narys
125cc **
#73    

jokiu tipo sakoma kad mentai stabdo daugiau bet manau akd jie mazai demesio kreipia i mocus nes nera jau labai lengva juos sustabdyti:ddd
2009 Spalio 31 17:56
Narys
400cc ***
Avataras
#74    

Nežinau kas žino kas nežino, bet aš nežinojau :V Kažkaip netyčia savo draudimo sertifikate ( comprehensive - draudimo kompanija Honda ) užmačiau kad aš galiu važiuoti su bet kokiu motociklu - trys sąlygos: turi turėti reikiamą kategoriją ( aš dabar su savo teisėm galiu važiuoti iki 125cc ), moto turi būti ne tavo , moto turi būti neišsinuomotas (nes tada galioja nuomos bendrovės draudimas) - ir tada ant to moto galioja "third party only " draudimas
Ar jum neatrodo , kad tai neatveria durų sukčiavimui? Pvz. nusiperki bet kokį seną trantalą kokių 125-250cc kad ir už 50 ar 100 svarų iš kokio laužyno(gali būti išvis tik rėmas svarbu kad numeriai ir dokai būtu) - apdraudi ( aišku sužymi kad yra siganlizacija su kuria jie duoda dideles nuolaidas, visi įmanomi sužymėjimai - ir dar parašai kad laikysi garaže - jie gi netikrina o ir neprireiks nes jo gi niekas ir nepavogs ir keliais jis nevažinės) - tada imi "fully comprehensive" - o tada ramiai sau nusiperki Hayabusa užregistruoji brolio/draugės/kaimyno vardu ir ramiai sau važinėji sutaupęs tūkstantį svarų ant draudimo (ypač jei tau 18-25 metai) - minusas - Hayabusa bus apdrausta tik "third party only" . Bet kai pagalvoji kad jei tavo Hayabusa pavogtų ant pilno draudimo - išmoką gautum , bet tavo draudimas išaugtų ir tu tuos pinigus jiems atgal sumokėtum...
Nesakau kad aš taip darau ar daryčiau ir kitiems nieko nesiūlau - tik penas pamąstymam, o gal aš įsivaizduoju visaip kitaip nei yra iš tikrųjų...
Turim kokių minčių??

[Redaguota 2009-11-7 MindeCBR]
2009 Lapkričio 7 02:07 galiu būti geras... bet tik kai netingiu...
Narys
250cc **
#75    

fire theft nors ir third party apdraudus tai pat mocas yra apdraustas ir nuo vagisciu kaip ir perkant pilna draudima
2009 Lapkričio 8 00:27
Paparacis
900cc *****
Avataras
#76    

aisku ir tu pagalvojei kad padarei sioje srityje afigiena atradima.....o tu pagalvok dar siek tiek....
2009 Lapkričio 8 01:05
Narys
400cc ***
Avataras
#77    

Mano atradimas buvo toks: dabar žinau kad nuvažiavęs pirkti kito moco galiu drąsiai su juo važiuot namo :V o dėl afigieno atradimo tai nelabai supratau... :V :V
2009 Lapkričio 8 17:05 galiu būti geras... bet tik kai netingiu...
Narys
600cc ****
#78    

niu kiek as zinau tai gali vairuoti ka nori nors ir lektuvus, bet pasiskaityti kiekvienam savo draudima reikia, o geriausia perkant ji taip daryti, ir nusipirkes moco negali tu su vaziuoti ant kelio kol nepaskambinsi ir nepranesi savo draudimui kad turi kita moto, nebent tu dirbi mechaniku ir kompanija ar tu pats turi toki draudima vairuoti bet koki moto ar auto.
o pirkti pavogti ir atgauti saibas tai viena pasakysiu-skupas moka du kartus. ir kai motas bus pavogtas tai nepergyvenk, draudikai atvaziuos apziureti tos vietos kur jis yra-buvo laikytas ir t.t. nera taip viskas paprasta.
pries sakydamas skirtumas tarp draudimo rusiu, pasiskaityk truputy daugiau, ten tikrai ne tas pats.
2009 Lapkričio 8 18:15
Narys
400cc ***
Avataras
#79    

Matau kad gal ne taip išdėsčiau mintis kaip norėjau, nesiruošiu aš čia pirkti vogti parduoti ar dar kuom užsiiminėti. Moto turiu, draudimą irgi, metų ne 18 dai draudimas kad ir didokas bet ne kosminis. Tiesiog parašiau ką pamačiau ir man tiesiog pasirodė, kad tai lengvas būdas sukčiauti tiems kuriems 18 ir draudimas gresia kosminis

Tai manau diskusija šita tema baigta kol išvis nenuvažiavom į laukus :-] :-] :-]
2009 Lapkričio 8 20:02 galiu būti geras... bet tik kai netingiu...
Narys
50cc *
#80    

Gal kas kokios patirties ar geru atsiliepimu apie moto draudimo kompanijas pasidalintu? Mane domina fully-comprehensive draudimas, kad ir moca tvarkytu ir nedarbingumo atveju loss of earnings moketu.
Turiu dabar Swinton third party uz £160 metams, bet kai perskaiciau ju sutarti, tai praejo noras rasytis... Cancelinsiu, dar ir nekokiu atsiliepimu apie juos isgirdau, plius bendradarbis paprotino kad TIK full imciausi. Jis pats pries metus 1000cc FireBlade visiskai sumale, reanimacijoj pagulejo... Tada turejo Hastings draudima ir jokiu problemu su jais nebuvo. Noriu isgirst kitu geru kompaniju vardu pries pirkdamas, palyginimui.
P.s. mocas Honda Hornet 600cc ir turi siokiu tokiu modifikaciju - crash bars, aftermarket exhaust, heated grips, wind screen, led indicators, HID xenon lights... :V
2009 Lapkričio 11 23:34
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#81    

As siais metais su Hastings direct, tikiuosi nereikes ju paslaugom pasinaudoti ;) Draugelis buvo su ebike draudimu, avarija turejo. 6 menesiai nedarbo :E Uz baika draudimas sumokejo, laukia kada uz nedarbinguma sumokes. Jau beveik du metai praejo, vis zada zada...
Sekmes pasirenkant gera draudimo kompanija ;)
2009 Lapkričio 12 14:50 "Turbato melius capiuntur flumine pisces"
Narys
600cc ****
#82    

as biskiuka nesuprantu,uz koki nedarbinguma cia kalbat, tipo , kai turejai avarija ir nedirbai men tai turi uz men sumoketi?
2009 Lapkričio 12 22:19
Narys
50cc *
#83    

Citata:
Cituoju: quacker
as biskiuka nesuprantu,uz koki nedarbinguma cia kalbat, tipo , kai turejai avarija ir nedirbai men tai turi uz men sumoketi?

taip, tavo prarastas pajamas kompensuoti.
2009 Lapkričio 13 03:37
Narys
50cc *
#84    

Visiskas absurdas... arba as kazko cia nesuprantu, paprotinkit mane, vaika is kaimo... Ar cia tokie anglijos draudeju karteliniai susitarimai ar as nematau "kito, geresnio sprendimo"?
Fully-comprehensive draudimas is patikimo draudejo - £450, galiu rast ir uz £300, bet abejotinos reputacijos draudejo. Mocas grieztai be jokiu modifikaciju. Pridekim crash-bars - kaina minimum dvigubeja. Dar pridekim sildomas rankeneles arba xenon zibintus, kad ir negamykline signalizacija ir apie 80% draudeju atsisako draust mano moca. Lieka "geriausias" darudimo pasiulymas £5000 metams. Niekam net nebandziau uzsimint apie aftermarket duslintuva, gal cia bereikalinga mano "ismone", galeciau gyvent ir be jo. I kuria draudimo kompanija besikreipciau - ta pati siena.
Dabar paaiskinkit man, kaip mano moco patobulinimai gali sitaip itakot draudimo kaina, jei tie patobulinimai skirti grynai mano ir pacio moco saugumui padidinti?
£300 labai reali kaina - patys anglai su amzium tiek moka, tai vadinasi cia manes nefuckina uz tai kad esu foreigneris ir neturiu NCB. Uz ka tada? Mano 4.0 Jeep treciu saliu draudimas £1000 - tai cia tikrai fuckina uz lietuvybe. As gatvese vis pastebiu mocus su duslintuvais, rankenelem, kitokiais blizguciais - kaip jie susitvarko?

Idomumo delei idedu bendra masinu ir mocu neleistinu modifikaciju sarasa:
Alarms/immobilisers/tracking devices
Alloy wheels
Badges indicating increased performance
Blueprinting
Body kit
Bonnet bulge
Bored-out engine
Bull bars
Car phones
Chipping - engine management system change
Crash bars
Dashboard changes
Decals/stickers
Driving lights
Dual controls
Engine casing changes
Exhaust system changes
Flared wheelarches
Flared wings
Fog lamps
Front spoiler/airdam
Gearing change
Hand controls
High level brake light
Larger speakers
Locking wheel nuts
Miscellaneous engine alterations
Murals
Nitrous oxide kit fitted
Non standard paint work
Non-standard engine
Non-standard re-spray
Radiator bars
Rally lights
Rear roof spoiler
Rear spoiler/aerofoil
Rear valance
Replacement seats
Side skirts/sills
Slick tyres
Sports steering wheel
Spot lights
Standard engine replacement
Steering change
Stripes
Sunroof
Supercharging
Suspension changes
Tail lift
Towbar
Transmission changes
Trial tyres
Turbocharging
Upholstery changes
Uprated brakes
Uprated stereo systems
Wheel trims
Wider tyres
Wider wheels
2009 Lapkričio 20 23:08
Narys
600cc ****
#85    

niekas ten neziuri kas pas tave uzdeta, sukalsi, atvaziuos, paziures,i vertins rinkos kaina kiek kainavo ir vsio, kur jus cia tokiu draudimu dar randat kad patikimas ir su pribambasais? :?
2009 Lapkričio 21 00:07
Enduro man'as
500cc ***
Avataras
#86    

Nzn koks ten pas tave zveris , as 4 mocus ant vieno draudimo draudziu ir tai 250 metams pilnas draudimas su E bike insurance.
2009 Lapkričio 21 02:08 http://img134.imageshack.us/img134/4310/4290658ceab9facm3.jpg
Narys
50cc *
#87    

Citata:
Cituoju: quacker
niekas ten neziuri kas pas tave uzdeta, sukalsi, atvaziuos, paziures,i vertins rinkos kaina kiek kainavo ir vsio, kur jus cia tokiu draudimu dar randat kad patikimas ir su pribambasais? :?


Tavo atveju tu buvai nukentejusysis, tai kaltininko draudimui tikrai neturi rupet kas pas tave ir kaip - atlygint zala ir viskas. As svarstau kas jei pats koki Rolls Royce nukalsiu... Tokiu atveju, manau, jei draudimas galetu, tai butinai ir paliktu mane ant ledo...
2009 Lapkričio 21 12:46

25cc *
#88    

Citata:
Cituoju: quacker
taxai tai tikrai ne milziniski, o kas liecia draudima taip joooo.. bet jei lt turejai ir vazinejai su moto, ir draudimas buvo tavo vardu tai isiimi is savo draudimo lietuvisko kad neturejai avariju su tokiu ir tokiu moto tiek ir tiek metu ir draudiesi cia-uk.draugo moto lt registracija pavoge pora metu atgal ir nieko, nei pinigeliu nei moto, taip kad apsidraudi ir rami galva.man draudimas moto kainuoja tiek kiek auto (h)
[Redaguota 2009-2-5 quacker]
2009 Gruodžio 19 12:11
Paparacis
900cc *****
Avataras
#89    

va matau dar viena sis leedso islindo.turetum saldus R1 pazinot tevai ji Virgiu saukia ;)
2009 Gruodžio 19 17:44
Narys
125cc **
Avataras
#90    

Saldus R1... Labai girdetas nickas ... :V
Ash planuoju ktm 690 arba 990 isigyt idomu kokia kaina bus draudimo... :V

[Redaguota 2009-12-19 SHANHAJ NINJA]
2009 Gruodžio 19 21:38
Puslapiai: 1234




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17