Motomanų Diskusijos » Renginiai ir susitikimai » BIKE SHOW MILLENNIUM 2010 - MIRTININKŲ ŠOU - Apokalipsės kariai!

| 2010-06-12 AntanasP | 128/54602 žinut.
 
Puslapiai: 123..5


 
Super'inis
1100cc *****
Avataras
#1    

BIKE SHOW MILLENNIUM 2010 - MIRTININKŲ ŠOU - Apokalipsės kariai!

Visiems adrenalino fanatams - „MIRTININKŲ“ ŠOU – Apokalipsės kariai!
2010 m. birželio 12 ir 13 d. Kaune įvyks „BIKE SHOW Millennium & AUTO SHOW `2010, LITHUANIA“.
Fiesta mieste kiekvienąkart sukelia vibracijas – tarptautinė, didžiulio pasisekimo sulaukianti šventė vyks vienuoliktą kartą iš eilės. Intriguojantys pasirodymai net dešimtyje Europos, Baltijos šalių bei Lietuvos čempionatų kaitina kraują visiems: ir vaikui, ir jaunam, ir pagyvenusiam! Geriausi auto-, motosporto profesionalai – „apokalipsės kariai“ čia kaunasi iš paskutiniųjų. Nugalėti čia didžiulė garbė!
Tiek „Mirtininkų“ vienoje vietoje dar nebuvo – kvapą gniaužiantys šuoliai motociklu virš automobilių, aitrus svylančių padangų kvapas, automobilių šoninis slydimas, važiavimas be rankų ant vieno rato – tai tik lašas triukų, kuriuos atlieka tikri kaskadininkai.

BIRŽELIO 12 D., ŠEŠTADIENIS - BIKE SHOW Millennium `2010, Lithuania

11 val. VISI RENKASI PRIE KAUNO PILIES
Tradicinis paradas miesto gatvėmis. Maršrutas: Kauno Pilis-A. Jakšto g.-Rotušės a.-M. Valančiaus g.-Šv. Gertrūdos g.-Savanorių pr.-Taikos pr.-Kovo 11-osios g. (iki VI-ojo forto)-K. Baršausko g.-Tunelio g.-K. M. Čiurlionio g. (pro geležinkelio stotį), Kaunakiemio g.-Karaliaus Mindaugo pr.-Aleksoto tiltas- S. Dariaus ir S. Girėno aerodromas (Veiverių g. 132).
Šventės organizatoriai prašo paskelbti – kolonoje važiuokite griežtai po du; būkite su šalmais ir laikykitės saugaus eismo taisyklių. Savo kovomis bei meistriškumu šiais metais vėl stebins sparčiausiai šiuo metu pasaulyje populiarėjantys ir bene patraukliausi tarp žiūrovų dvikovės, dviračių, automobilių ir motociklų sporto šakų asai.

S. Dariaus ir S. Girėno aerodromas (Veiverių g. 132)

11.30 val. - Lietuvos SUPERMOTO čempionato 3-as etapas, Baltijos šalių SUPERMOTO komandinės taurės 1-as etapas. Šios neeilinės varžybos stebins savo kova tarp Baltijos šalių Supermoto įžymybių: Latvijos Supermoto čempiono Miks Peleckis, Estijos čempiono Andre Kiil, MX pasaulyje žinomo Tanel Leok brolio Martino Loek, taip pat Rusijos, NVS, Lenkijos, Suomijos, kitų šalių supermoto favoritų. Lietuvai atstovaus buvęs Baltijos šalių čempionas Aurelijus Tamonis ir 2007 metų NMSF taurės prizininkas Ruslanas Bykovas. Keturračių supermoto klasėje pamatysime įžymų Lietuvos sportininką Gediminą Majauską. Šiose įspūdingose varžybose dalyvaus ir daug kitų talentingų Lietuvos sportininkų. Azarto ir dramatiškų kovų bus su kaupu – čia kiekvieno sportininko pasiekti rezultatai turės tiesioginės įtakos ir komandinės įskaitos rezultatams. Šios varžybos unikalios – tai pirmas iš trijų Baltijos šalių komandinės taurės etapų, kuriame svarbūs ne tik individualūs, bet ir komandiniai rezultatai.
Garantuota stipri priešininkų kova tarpusavyje, triguba motyvacija pasiekti finišą visais įmanomais būdais – norint pelnyti kuo daugiau taškų komandai, reikia pasiekti finišą, kad ir kas atsitiktų. Komandą sudarys du dviračiai motociklai ir vienas keturratis motociklas. Daugiau apie varžybas: www.supermoto.lt

12 val. - SCOOTER STUNT Championship MILLENNIUM - motorolerių akrobatinio važiavimo čempionatas MILLENNIUM
Šiemet visus nustebins naujiena Europoje, o gal ir visame Pasaulyje – motorolerių akrobatinio važiavimo pirmenybės. Pažadame, kad renginyje netrūks greičio, azarto, emocingos kovos... galbūt ir ašarų... Šios varžybos padės skatinti jaunimo užimtumą ir populiarins motociklų sportą Lietuvoje ir Europoje. Nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais bei dovanomis ir bus įrašyti į
Lietuvos motociklizmo istoriją kaip šio sporto pradininkai. Daugiau apie varžybas: www.stuntriding.lt

12.30 val. - Ekstremalios moto šou varžybos “Enduro Lithuania - Rodeo Intro”
Tai sudėtingiausios kliūtys – adrenalinas dalyviams ir žiūrovams... Išvysite motociklų bei sportininkų galimybes trialui artimoje trasoje. Daugiau: www.endurolithuania.com

13 val. – Motomanai.LT MOTOPLOVYKLA
Nuo 13 val. visų mūsų laukia dvigubas žavesys – puikus motociklų ir žavingų merginų derinlys - tai bus jau trečiąjį kartą Bike Show Millennium šventėje organizuojama Motomanai.lt MOTOPLOVYKLA. Motoplovykloje merginos blizgins chromuotus kruizerius, gramdys ištiškusias musytes ant žiedinių motociklų stiklo, nuplaus kroso varžybų purve paskendusius keturračius ir enduro motociklus. Atmosferai įkaitus ir tau pasidarys velniškai karšta – galėsi ir pats atsigaivinti vėsių putų kalnuose. Jei manai, kad esi pakankamai kietas ir neišsigasi karštų merginų su kempinėmis – jos laukia tavęs su ar be savo motociklo Motomanai.lt MOTOPLOVYKLOJE!

13 val. - Baltijos šalių ENDUROKROSO čempionatas ir Lietuvos ENDUROKROSO čempionatas
Jau penkti metai BIKE SHOW Millennium istorijoje vyksta Baltijos šalių Endurokroso čempionato etapas ir Lietuvos Endurokroso etapas. Daugiau nei 160 dalyvių varžysis ypač sudėtingoje lenktynių trasoje ir bekelėse. Visi Lietuvos ir kaimyninių šalių sportininkai nekantriai laukia šios sportinės šventės; tarp jų – geriausi Rytų Europos enduro meistrai: Janis ir Einars Vinters, Arturs Robeznieks, Toivo Nikopensijus, Agris Neija; lietuviai: Imantas Tamuliūnas, Mindaugas Slapšys, Dinas Pozniakas, Nerijus Rukštela, Gytis Kaziliūnas, Danielius Žostautas ir kiti. Daugiau apie varžybas: www.superbike.lt

14 val. - STUNTSHOW MILLENNIUM čempionatas
BIKE SHOW Millennium vinis – I-asis Baltijos šalių akrobatinio važiavimo čempionatas – motociklų akrobatinio važiavimo varžybos, kurios šį kartą vyks pagal Europos varžybų reikalavimus. Varžybose netrūks greičio, emocijų, padangų kvapo – visa tai garantuos patyrusių ir kovingų motociklininkų pasirodymai. Pragariškoje trasoje varžysis patys geriausi Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Lenkijos, kitų šalių kaskadininkai. Daugiau apie varžybas: www.stuntriding.lt

16 val. - KINGS OF DRIFTSHOW
Geriausių automobilių šoninio slydimo asų pasirodymai: Kęstutis Petronis – 2009 m. Lietuvos Drifto Karalius; Timas Simniška – 2008 m. Lietuvos Drifto Karalius; Andrius Miciūnas – 2006 ir 2007 m. Lietuvos Drifto Karalius.

17 val. - BIKETRIAL + BMX FLATLAND pasirodymai
Geriausias Baltijos šalyse BMX flatland asas Davis Dudelis ir Biketrial asas Janis Lacis (Latvija) stebins nerealiomis dviračio vairavimo galimybėmis. Daugiau: www.greentrials.lv

Lietuvos SUMO čempionatas
Tai pirmasis Lietuvos Sumo čempionatas – precedento neturintis gilių tradicijų sporto renginys. SUMO – iš Japonijos kilęs Rytų kovos menas, su tik jam būdinga pagarba, suvaldytomis emocijomis, energija, dinamika bei staigiais judesiais. Čempionatas vyks pagal patvirtintas Sumo imtynių taisykles, absoliučioje įskaitoje dalyvaus profesionalūs Lietuvos trijų svorio kategorijų sportininkai.

BOBCAT SHOW
Įspūdingas mini krautuvo Bobcat pasirodymas – neįtikėtinas vairavimas ir akinantys triukai.

TRIAL SHOW
Išvysime nepakartojamą „Agarska Triala Klubs“ pasirodymą, kuriame Arturs Grīnfelds`as, čempionas Kaspars Vērnieks`as bei septynis kartus Latvijos čempionas Renars Agarskis atliks šuolius motociklu ant važiuojančio automobilio, kitus vaizduotėje netelpančius triukus. Daugiau: www.trial.lv
Iš viso sulauksime daugiau nei 300 Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Švedijos, Rusijos, Vokietijos, Lenkijos, kitų šalių sportininkų – pripažintų savo sporto šakos laureatų pasirodymų.

20 val. žiūrovų emocijas kaitins kasmet kitoks, nepakartojamas, specialiai šiai šventei parengtas šou – roko ir popmuzikos, šokio, sceninės išraiškos elito pasirodymas – kasmetis siurprizas nekantriai laukiančiai publikai.
Koncertuos Vitalis KAIRIŪKŠTIS ir FATA MORGANA, Povilas MEŠKĖLA ir ROJAUS TŪZAI, REBELHEART, svečiai iš užsienio: V.S.O.P ir LAIME PILNĪGA. Visas jėgas atims diskoteka su Rimu „FORSUMAJORU” ŠAPAUSKU ir LAURIU LEE (RYRALIO). Renginio vedėjai – Justinas JANKEVIČIUS ir Raimondas BINGELIS. Nakties dangų nušvies šventinis fejerverkas – didingos ugnies, šviesos ir garso kompozicijos. Visos šventės metu kvies gausybė atrakcionų, motoplovykla (nuo 13 val.), šuoliai su guma, sporto klubo IMPULS sportininkių pasirodymai bei „sveikatos testai“, vertingi prizai, kitos neeilinės pramogos vaikams ir suaugusiems. Šventėje laukia daug niekur nepatirtų, kraują stingdančių siurprizų, kurių neišduosime konspiraciniais sumetimais!

BIRŽELIO 13 D., SEKMADIENIS - AUTO SHOW Millennium `2010, Lithuania

12 – 19 val. visoje Laisvės alėjoje bus demonstruojami antikvariniai, senoviniai, egzotiški, sportiniai, prabangūs automobiliai ir motociklai – technikos ir meno stebuklai iš privačių Gintauto RIMKAUS, Stasio BRUNDZOS, Sauliaus KAROSO, Aleksandro VEREŠČIAGINO, Daliaus PETRAUSKO,TRAKŲ AUTOMOBILIŲ MUZIEJAUS, klubo SENAS VEŽIMAS ir kt. kolekcijų; seniausias Lietuvoje AUTROLIO troleibusas bei KAUNO AUTOBUSŲ autobusas. Pristatysime naujausių modelių automobilius, motociklus ir dviračius: AUDI, CHEVROLET, DACIA, JAGUAR, LAND ROVER, LEXUS, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SUBARU, ŠKODA, TATA, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO, KTM, YAMAHA ir SUPER SEGWAY riedžius, ORBEA dviračius. Kiekvienas auto-, moto entuziastas nudžiugs matydamas Sauliaus GIRDAUSKO „AUTO MOTO PROJEKTŲ“, drift`o, drag`o sportinius automobilius.
Specialiai pastatytoje scenoje Muzikinio teatro sodelyje kauniečius ir miesto svečius linksmins SVAJONIŲ GIJA, AGE, ALEJANDRO, NL MERGAITĖS + Dj DALGIS, BaKardi, 24 for 7, AGATA koncerte A.Kulikauskas ir būrys talentingiausių Lietuvos jaunųjų atlikėjų, sporto klubo IMPULS merginos.

12.15 val. gražiausių Lietuvos karietų, kinkinių bei sportinių žirgų paradas Kauno Laisvės alėjoje - nuo VYTAUTO DIDŽIOJO paminklo iki NEMUNO salos.

13–17 val. Kauno Nemuno saloje vyks jojimo šventė - konkūras MILLENNIUM taurei laimėti.

Visa informacija, programa: www.bikeshow.lt
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2010 Birželio 3 14:14 redagavo DainiusM 2010 birželio 18 13:13 Honda VFR800 - sportuojantis turistas.
Narys
500cc ***
Avataras
#2    

Na del sumo, tai Panevezy jis jau senai per Biker sventes turnyras organizuojamas.
2010 Birželio 3 14:44
Narys
50cc *
#3    

Pasimelsiu, kad orai butu geri ;)
2010 Birželio 4 10:21
Gatvinis
400cc ***
Avataras
#4    

kam cia melstis , paskambink Nagliui ir usakyk :)
2010 Birželio 4 11:18 A katau
Narys
400cc ***
Avataras
#5    

Skambinau, sake bus padaryta :D
2010 Birželio 4 11:40 LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE...
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#6    

Laukiamiausias metų renginys! Nesvarbu koks oras, vistiek dalyvausiu :)
2010 Birželio 5 10:34
Pėsčiasis narys
50cc *
#7    

O ten bus galimybe nakvoti su palapine? ir ar bus mieganciu?
2010 Birželio 6 14:46
Prijaučianti narė
400cc ***
Avataras
#8    

Super, dalyvausim :D
2010 Birželio 6 21:48
Pašėlusi
900cc *****
Avataras
#9    

Citata:
Cituoju: Dywaz
O ten bus galimybe nakvoti su palapine? ir ar bus mieganciu?


Taip yra salia irengtas palapiniu miestelis, kur dazniausia visi penktadieni is vakaro pasistato palapines.
2010 Birželio 6 22:03 Good girls go to heaven. Bad ones go to hell. And girls on fast bikes go anywhere they want.
Terminatorius
600cc ****
Avataras
#10    

Sudalyvaujam! :)
2010 Birželio 6 23:10 Būti gyvam ir GYVENTI-du skirtingi dalykai...
Pėsčiasis narys
50cc *
#11    

Citata:
Cituoju: Rasa
Citata:
Cituoju: Dywaz
O ten bus galimybe nakvoti su palapine? ir ar bus mieganciu?


Taip yra salia irengtas palapiniu miestelis, kur dazniausia visi penktadieni is vakaro pasistato palapines.

O ten apsigyvenimas papildomai mokamas ar ne?
2010 Birželio 6 23:37
Narys
500cc ***
Avataras
#12    

kox skirtumas matysi exprontu,svarbu judesys masinis (+)
2010 Birželio 6 23:39
Pašėlęs
900cc *****
Avataras
#13    

O tai nakvyne ten tik palapinėj įmanoma? Sunku su mocu tą palatkę, miegmaišį čiužinį tystis :) Gal yra ten koks viešbutis ar kaimo turizmo sodyba, šalimais?
2010 Birželio 7 10:28 redagavo Quicker 2010 birželio 7 10:28 Free Rider
Pėsčiasis narys
50cc *
#14    

Citata:
Cituoju: Dunce 624
kox skirtumas matysi exprontu,svarbu judesys masinis (+)

Tai jau :) manau tikrai bus geras renginys
2010 Birželio 7 11:17
Narys
500cc ***
Avataras
#15    

Liko 5 d. 23val. :D and let the party started :D
Quicker kaune daug viezbuciu bet prie aleksoto oro uosto kiek zinau arti nera ne vieno :P tada teks palapine griebt :D
2010 Birželio 7 11:21 Stunt Rider with Honda CBR 600 F4
Narys
50cc *
#16    

Draugai gal galit pasakyt man kiek kainuos bilietas, nes is vienu girdejau, kad uz dyka (vaziuojant su mocu), is kitu girdejau, kad 20lt ir t.t...
2010 Birželio 7 11:25
Asfaltinis
900cc *****
Avataras
#17    

35lt, ir nesvarbu su kuo busi, nors ir su valtim.
2010 Birželio 7 11:28
Optimistė
1000cc ******
Avataras
#18    

Manau, kad siemet as to renginio nejaminu...
2010 Birželio 7 11:34
Narys
500cc ***
Avataras
#19    

Matyt tie kurie tau sake tai isvis nebuve bike show :D tai ir nusisneka 35lt o per bilietai.lt 38 lt :D
2010 Birželio 7 11:35 Stunt Rider with Honda CBR 600 F4
Ekstremalas
500cc ***
Avataras
#20    

kas zino kokia eikstele patikima kaune kur galima butu palikti moca?
2010 Birželio 7 12:09
Narys
50cc *
#21    

Ai ir dar klausimeli maza: ojeigu pas mane gale mergina sedes, kiek zinau merginoms uz dyka?
2010 Birželio 7 12:56
Narys
50cc *
#22    

man tai kas as prie aerodromo givenu netoli ateit
:D
2010 Birželio 7 12:57
Asfaltinis
900cc *****
Avataras
#23    

Odisejas, kiek zinau, sitam renginyje visi ''lygus'' ;)
2010 Birželio 7 13:14
Narys
500cc ***
Avataras
#24    

Sis renginys visiem lygus kas su valtim kaip Tadas 155 sake :D kas peskomobiliu atkeliaus, vyras ar moteris vaikinas ar mergina visiems bilietas 35 PINIGAI :P
2010 Birželio 7 13:36 Stunt Rider with Honda CBR 600 F4
Pėsčiasis narys
50cc *
#25    

Bilietai is bilietai.lt po 38 litus :) siandien nupirkta :)
2010 Birželio 7 16:20 redagavo Dywaz 2010 birželio 7 16:21
Ekstremalas
500cc ***
Avataras
#26    

jie nezada brangti renginio diena?
2010 Birželio 7 16:21
Plentinis endūrininkas
1100cc *****
Avataras
#27    

Ble, puse temos apie supypintus keleta litu.. Nu alaus keleto bokalu neisgerkite ir gal uzteks tu litu ant bilieto. :A


Klausimas kitas, ar motomanai tesdami tradicijas rinksis prie Megos kokia 9:30, ir kokia 10:00 pajudes iki Kauno pilies grazia pavyzdinga kolona, ar visi vaziuojantys is visu miestu tiesiai i Kauno pilies aikstele leks?
:S
2010 Birželio 7 16:44 I just want to live while I'm alive..
R1200GSA LC
Asfaltinis
900cc *****
Avataras
#28    

Va, sitas klausimas ir man aktualus :)
2010 Birželio 7 17:01
Pėsčiasis narys
125cc **
#29    

As tai tik uz bendra kolona, o ne uz pavienius lakstymus
2010 Birželio 7 19:17 redagavo Gmeska 2010 birželio 7 19:18
Narys
500cc ***
Avataras
#30    

Apie rengini prirasyta labai daug bla bla bla, bet kaip apie patekima i teritorija auto, kurie veza palatkes, miegmaisius ir visa kita manta, kuri labai apkrautu mocus? Nesinoretu palikti uz vartu Kauno gezams darbelio :D
2010 Birželio 7 23:48
Puslapiai: 123..5




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17