Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Yamaha motociklai » Yamaha FZS 600 Fazer

| 2009-07-13 zalia antena | 347/213490 žinut.
 
Puslapiai: 123456..12


 
Narys
1000cc ******
#91    

Masters, kodel man atrodo, kad pakeitus grandine tavo bedos isgaruotu kaip dumas ;)
2010 Spalio 29 23:26
Asfaltinis
1500cc *******
Avataras
#92    

Man irgi toks įtarimas, kad grandinei gali būt paskutinioji atėjusi.
2010 Spalio 30 10:32 Yamaha FZ1-S
Asfaltinis
1500cc *******
Avataras
#93    

Jei keisti, tai tik visa komplektą - grandinė+žvaigždės. Man kai grandinė sudilus buvo, tai žiauriai tarškėjo, tai gal čia tas pats atvejis...
2010 Spalio 30 11:14 redagavo Tadass79 2010 spalio 30 11:17 Yamaha FZ1-S
Narys
500cc ***
Avataras
#94    

Na dekui visiems uz patarimus. Buvau savaitgali nusiemes ta dangteli ir ka, nieko as ten nepamaciau. Del grandines nareliu, tai jie tikrai neblogi ir aplamai, as netgi sakyciau jog pati grandine beveik nauja. Manau supratot jog tas moto nesenai tik i mano rankas papuole, tai as netgi itariu jog cia uzdeta nauja grandine, o zvaigzdes paliktos senos, bo ir mazumele korozijos elementu galima rasti, bet negaleciau teigti, kad zvaigzdes isdilusios, anaiptol. Zinot kaip buna, kai virs zvaigzdes paspaudus lenciuga, kai dantukai isdile, grandine ima taip ciuozineti ar kaip cia pasakius, na lysti i vidu... cia viso sito nera. Ir aplamai, as netgi pradejau itarti, ar tik tas (beginio dviracio pedalu sukimo atgalios garsas) neina is pacios dezes... Neina dorai suprasti, o gal ir ne is jos. Prikisi ausi, suki rata, viskas is tos vietos ties variklio zvaigzdute, o kur konkreciau, sunku sugaudyti. Gal cia tas garsas susidaro del naujos grandines ir senu zvaigzdziu? Zinot kaip buna, kai pakeiti kurnors dantracius ir naujas dantratis sukdamasis su senu sukelia toki idomu garsa, tai cia kazkas panasaus... Dabar taip, del galimybes, jog begis neissijungia, kaip cia buvo rasyta, tai gal ja atmesciau, bo tas garsas ir vaziuojant 6 begiu yra ir 4 ir antru... Tik pats sededamas prie vairo beveik negirdi, o tik uz taves gatveje... arba ant neutraliosios.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2010 Lapkričio 2 08:42 redagavo Masters 2010 lapkričio 2 08:58
Krapštukas
500cc ***
#95    

jeigu garsas tokiu dazniu eina kaip beginio dviracio pedalai, tai cia grandines narelis susitikdamas su zvaigzde ta padaro. jei zvaigzde sunesiota, tada keisk. priekine zvaigzde dyla 3x greiciau uz galine, ant galines gali nebuti jokiu susidevejimo pedsaku, o priekine jau padilus.
2010 Lapkričio 2 09:24
Narys
400cc ***
#96    

jeigu domintu, kazkur turejau nauja evokit priekine zvaigzdute fazeriui. jeigu ka rasyk pm.
2010 Lapkričio 2 11:20
Narys
125cc **
#97    

Sugalvojau tepala pasikeist, tai keli klausimai kito - kur telpalo nuleidimo varžtas, ir kur paraut tepalo filto raktą? Buna pirkt? Ar be rakto galima atsukt?
2011 Vasario 20 17:42
Keliauninkas
400cc ***
Avataras
#98    

Tai parsipusk Manuala ir viskas bus graziai parasyta ir nupiesta. Visi nuleidimo varztai ir t.t. Tepalo filtru raktu buna pirkti tik nezinau ar jie universalus buna. As turiu fz6 tool kit, tai gal ir tau tiktu tas mano raktas. Kartais eina atsukti be rakto jei jegos yra :D kiti ne stockiniai filtrai kaip K&N atsisukineja su paprastu sesiakampiu raktu. :)
2011 Vasario 22 13:43
Narys
125cc **
#99    

Manuala turiu, nu bet.... Gal as biski zlibas, tos vietos niekaip nerandu. Panasiausias varžtas prie soninės kojelės, bet jis kitoks nei manuale. Gal kas keitėt, tai žinot?

Bijau atsukinėt nes buvo bajeris su mano Audi 80 ubage pries 10 metu, kai sugalvojes pakeist tepala pavaru dezej atsukau varzta ir.... iskrito viduj kazkokia šakute ar kas :) Buvo daug reikalų tada...
2011 Vasario 22 15:07
Narys
500cc ***
Avataras
#100    

Teke savo laiku keisti tepalo filta tiesiog i ji ibedus tvirta atsuktuva ir pasukus stipriai, bo nupirktajame fazeryje biesas zino kiek tas daiktas nebuvo keistas ir gerokai prikepes. Turejom pasiskoline ir ta specialu filtru atsukeja, bet nelabai leido su juo prieiti, tai improvizavom, bo ir siaip ar taip nauja filtra dejom :)


O siaip va, paskryninau is manuelo kaip viskas turetu atrodyti.

Beja mes pritaikem motociklui pagal filtro duomenis ir masinini filtra, kuris gavosi pigesnis, tik daba jau nebepamenu kokios :)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Vasario 22 15:46 redagavo Masters 2011 vasario 22 15:58
Narys
125cc **
#101    

Citata:
Cituoju: Masters
Teke savo laiku keisti tepalo filta tiesiog i ji ibedus tvirta atsuktuva ir pasukus stipriai, bo nupirktajame fazeryje biesas zino kiek tas daiktas nebuvo keistas ir gerokai prikepes. Turejom pasiskoline ir ta specialu filtru atsukeja, bet nelabai leido su juo prieiti, tai improvizavom, bo ir siaip ar taip nauja filtra dejom :)

O siaip va, paskryninau is manuelo kaip viskas turetu atrodyti.

Beja mes pritaikem motociklui pagal filtro duomenis ir masinini filtra, kuris gavosi pigesnis, tik daba jau nebepamenu kokios :)

Per keiciausi, buvo senai nekeistas, kadangi tingejau duslintuvus nusukinet pradziai rankom bandziau, bet galu gale prakaliau metalini strypeli ir tik tada atsisuko, o del filtro irgi masiinini dejau, nes ryskiai pigiau ;) sezonas praejo del to jokiu bedu nebuvo :)
2011 Kovo 29 11:27
Narys
500cc ***
Avataras
#102    

Sveiki. Trumpai paaiskinsiu situacija. Maniskiam fazeryje "bludija" kuro lygis. Tikslios bedos nezinau, bet nors ir pripili pilna kuro baka, visvien dega lempute, jog nera kuro. Vaziuojant, kartais prietaiso skydelio rodyle siektiek pakyla, tai sprendziu, jog su laidukais ir paciu davikliu viskas tvarkoj, bo kitaip isvis nerodytu. Turiu nuojauta, jog "chalturija" pati bake esanti plude.
Gali buti jog plude prakiuro ir nepakyla ? O gal kazkas gali pastrigti ten? Pamenu anksciau meginau ziureti i bako vidu tos pludes lygi, bet dorai nesuprasi, vietos mazai ten, rankos neikisi, matytis dorai nesimato... Zinoma vazinetis tas netrugdo, bet siektiek durnai visvien... ziurek kaip kokiam sovietiniam birbalui i baka vis galvodamas "ar dar daug nuvaziuosiu..."

Kamnors yra su panasia situacija susidurti? Gal kas megino pludes keisti ar dar ka konstruoti?

Zinau jog cia panasu i "Paspeliokim skilti" Bet gal jau nepirmas su tuo susidure, gal cia kokie paprasti elementarus niuansai.

Dekingas!
2011 Kovo 30 14:03 redagavo Masters 2011 kovo 30 14:14
Narys
125cc **
Avataras
#103    

Sveiki. gal kas po ziemos bande kurt fazeri ir toks ispudis kad nekrauna generatorius. akumas buvo mires uzvedziau nuo masininio bet lemputes nedega o gazo padavus ciaudi, nuo masininio vel kuo geriausiai veikia. Kur tas generatorius isvis pas ji yra? :)
2011 Balandžio 11 10:43
Narys
25cc *
#104    

Gal tu pirma pakrauk akumuliatorių su pakrovėju motocikliniu, tada užkurk pamatuok įtampą su testeriu ir ateik čia rašyti jai dar bėdų bus.. O jai jau kūrei su negyvu akūmu ir nuo mašinos, krovimo relė galėjai sugadinti :)
2011 Balandžio 11 11:43 redagavo TawaS 2011 balandžio 11 11:44 :-)
Narys
500cc ***
#105    

Dėl tepalo filtro atsukimo, jeigu rankomis neatsukat beskit atsuktuvą į jį kiaurai ir sukit, visviena filtras nereikalingas, naują filtrą isuksit ir užveršit su ranka, kitą kartą kai keisit lygiai taip pat su ranka jis gražiai ir atsisuks :) ), tik po pakeitimo ir motociklo užkurimo pastebėkit ar neleidžia pro tarpine, jei leidžia dar labiau paveržkit. Dar vienas būdas yra, kurį man kadatais Mindaugas sake, tai su guminiu laidu, apvynioti aplink filtra kilpos principu nu ir traukti visa mase, aišku laido guma neturėtų praslysti per filtra, tokio varianto dar nebandęs, jis čia labiau tiktų kai su raktu neišeina prieit arba jo tiesiog neturi, o filtro sveiko nori :) .

Dėl fazerio lempų kalbant apie tą variantą nuo 02 kur naujas snukis, galima išvengti lempos pirkimo kiek pamenu ten abi h4 eina, tai trumpųjų lemputės auseles nulenkti ir pačia lemputę pasukti, darbo 5-10minučių.

Dėl kuro netikslių rodmenų, pasikelk baką pažiūrėk kaip su alsuoklių angomis ar nieko su jomis nepriburta, čia labiau spėjimas maniškis. Aš tikrinčiau pirmiausia irgi laidus, jungtis nuo korozijos pravalyčiau. Po bako nuėmimo buvo ir man kad lemputė užsidegė degė poto ir mirksejo pilnam bakui esant, tai jungtis ir fiškes esančias po baku nušveičiau problemos nebeliko. Dėl plūdės abejočiau kad prakiurtu, juk medžiaga iš kurių plūdes gamina gana storos ir šiaip parinktos atsparios benzui..

O dėl generatoriaus tai atsidaryk manuala http://ftp.motomanai.lt/manuals/Yamaha%20%20FZS%20600%20Fazer%20S.... (Eng).pdf ir kad greičiau surastum paieškoj suvesk AC MAGNETO. 4-41 puslapis
2011 Balandžio 11 13:33
Narys
125cc **
Avataras
#106    

problema ta kad nelabai as kur ji turiu normaliai apziuret, nes pas pazistama garaze stovi, todel noriu issiaiskint problema o tada vienu priejimu sutvarkyt.
tai mano galva jei generatorius normaliai dirba tai krovimo rele neturetu reiksmes turet kol uzgesini, turetu net be akumo veikt.
kas idomiausia spalio menesi normaliai veike, nera buve problemu su uzvedimu ar generatoriumi.

o sitoj nuorodoj manualo jau nera.
http://ftp.motomanai.lt/manuals/Yamaha%20%20FZS%20600%20Fazer%20S....
2011 Balandžio 11 17:06
Narys
500cc ***
#107    

Spausk čia, kažkaip blogai linkas praeita kartą įsidėjo Fzs manualas . O su elektra sunku pasakyt - spėliojimai, siūlau pasiimt testerį ir žiūrėt, po baku gali atsidaryt saugiklių dežutę pažiūrėt kaip jie atrodo, lemputės turi degt ijungus degimą (nebūtina kurt). Pasimatuok motociklinio akumo įtampą gal ji labai nukritus ir akumui amen, arba pakraut pilnai tereikia. O čiaudyt galėjo, nes žiemą prastovėjo ir kai gazavai variklis nebuvo pakankamai įšilęs.
2011 Balandžio 11 17:31
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#108    

Jai akumas visiskai mires tai gali ir del jo motas nedirbt jai nera pajungtas prikurkem prie kito, gero akumo. Esme, kad jai su krovimu viskas buvo gerai ir nedarei nesamoniu tokiu, kaip bandymas motui leisti dirbti tik is generatoriaus, su atjungtu akumu, tai tereiks tik nauja akuma nusipirkt(jai senas nebeima krovimo nuo pakrovejo)
2011 Balandžio 11 18:31 Mune
Narys
400cc ***
Avataras
#109    

Citata:
Cituoju: zalia antena
nu tai ple, jei akumas dveses ir neima krovimo, tada nusipirk nauja. 100lt tekainuoja tokie dalykai ir rami galva buna. su silpnu akumu net jei starteris suka neuzsiveda, nes neuztenka kibirksties. man su fazeriu taip buvo.


ne tau vienam, irgi daug nervu kainavo kol dasilo kad akumui ragas :) beje nauja ir uz 70lt gali rasti(sauso krovimo).
2011 Balandžio 11 22:05 LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE...
Narys
25cc *
Avataras
#110    

snd nusipirkau savo pirmaji moca, ir spekit koks tai motociklas..? taiipp , tai yamaha fzs 600... atrodo puikiai... vaziuoja nuostabiai :)
2011 Balandžio 13 22:47
Krapštukas
500cc ***
#111    

Citata:
Cituoju: Efkaa
snd nusipirkau savo pirmaji moca, ir spekit koks tai motociklas..? taiipp , tai yamaha fzs 600... atrodo puikiai... vaziuoja nuostabiai :)

mano fzs pernai nuejo i klp. 2000 juodai raudonas. numeris ne 913?
2011 Balandžio 13 22:57
Narys
25cc *
Avataras
#112    

ne, is anglijos yra, juodai rauonas, 2000
2011 Balandžio 13 23:16
Narys
500cc ***
#113    

Kiek mokėjai? idomu dabartinės kainos nuo anglų :)
2011 Balandžio 14 00:25
Works for food
500cc ***
Avataras
#114    

Sveiki, kiek jūsų Fazeriai valgo mieste ir užmiesty? Vienur rašo kad ištroškę jie, kažkokiam lenkų forume sako ~5-6l/100km. Kaip ištiesų yra? Mielu noru pirkčiau, bet atbaido jo ekonomiškumas, nes kuro kainos dabar patys žinot kokios.. :)
2011 Balandžio 15 13:09
Narys
500cc ***
Avataras
#115    

Maniskis, salyginai ramiai vazinejant (stipriai nedroziant), apie 5 ima. Stipriai droziant speju ir i 6 neisipaisytum. :)
2011 Balandžio 15 13:27 redagavo Švedas 2011 balandžio 15 13:27
Works for food
500cc ***
Avataras
#116    

tai visai siaip normaliai ;) galvojau visai jau prastai jiems su troskuliu. bet durbut nera lengva su juo ramiai vazinet kai tarp koju 100 arkliu;D mano tankas renault safrane tiek pat turi;D
2011 Balandžio 15 13:35
Narys
500cc ***
Avataras
#117    

Todel ir rasau "salyginai ramiai", nes ramiai neiseina :D
2011 Balandžio 15 13:40
Narys
500cc ***
Avataras
#118    

Sveiki, su savo Fazeriu pradejau antra sezona. Esu patenkinta mocu labai. Kuro sanaudos uzmiesty vaziuojant iki 100 km/h ~5,5-6l, mieste ~7-8l (salyginai ramiai vaziuojant, ramiai nebuna ). :D Bet 8L nevirsija (rankena sukiojant iki dugno) :) . Praejusia vasara teko ir po Lietuva pasivazinet. Gan taupus ir patogus mocas :)
2011 Balandžio 15 14:18
Narys
125cc **
#119    

Aš irgi antrą sezoną :)
Taupus tai labai sąlyginai, nes 100 km. kainuoja pravažiuot kokius 30% brangiau nei su septynviete dyzeline Toyota Verso :)

Bet kažkaip man negaila pilt į baką, kiek bevalgytų. Čia gi malonumas, o ir per visą sezoną tik 5000 km. teprasukiau...
2011 Balandžio 15 15:32
Narys
25cc *
Avataras
#120    

gal zinot kaip galetu pasikeist spidometra is myliu i kilometrus ?
2011 Balandžio 15 20:47
Puslapiai: 123456..12




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17