Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Harley-Davidson motociklai » HARLEY-DAVIDSON. Tautos nuomonė

| 2008-05-20 Nordas | 1308/410644 žinut.
 
Puslapiai: 1..3738394041..44


 
Narys
50cc *
#1141    

atsiprasau kad taip issipleciau bet jau atsibodo briedus skaityt kaip kas nors pasigauna nezymu fakta ir ispucia is muses drambly.rasykit pliez konkreciai as vaziavau su tokiu modeliu ir man nepatiko tas ir tas o ne pazek nete i niuton metrus ir apsiraminsi toks vaizdas kad cia vien hakeriai sedi ir realiai moco nieks neciupinejes ir visi tokie protingi ant skaiciu kad tuo prades nagrinet paskutinio spykio galiniam rate molekuline sandara atomu lygyje andronu greitintuvo pagalba....
2011 Vasario 24 13:43
Narys
50cc *
#1142    

PS primenu jeigu ka tema vadinasi harley davidson tautos nuomone,o ne hd vs japonai,nes davai tada pradedam dar kist ir italus nes ju sport baikai labai geri mv augusta variklius rankom renka meistrai o tada dar koks nors asilas atsiras kuris reks kad isvis visi mocai gaidziai tik y2k geriausias nes vaziuoja ant 400 km/h ir y baka gali pilt bet ka kas dega.
2011 Vasario 24 14:36
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#1143    

Raziau eik dirbti, arba susirask koki draugą arba šunį nusipirk, galėsi jam pasakas sekti.
2011 Vasario 24 21:07 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#1144    

DD prisitaikyk sita fraze ir sau.
2011 Vasario 25 09:26 Harleliuyah!!!
Auksarankis
900cc *****
#1145    

Citata:
Cituoju: raizys
jo o veplys vapsie tundra rusai viska nupizdino xa ka konkreciai,saltojo karo metu visi vienas is kito bade nugvelbt texnologijas ypac karinej pramonej,kas del mitu sugriovimo kad rusai nupiso bmw motocikla ir padare urala,tai pasakos nes patys vokieciai pries kara perdave rusijai 5 mocus ir texnologines sxemas siekiant sustiprinti bendradarbiavima tarp valstybiu ir keturi mocai buvo isardyti o 5 dar dabar stovi gamyklos muziejuj,opelio gamybos linija pasibaigus 2 pasauliniui atsiveze kaip kontribucija uz padaryta zala vokietijos rusijai karo metu su kitu sajungininku sutikimu.pirmo ziguliuko gamybos texnologijas pirko is fiato,net patys italai state rusijoj gamykla,jai taip tai pacioj amerikoj kas buvo sukurta amerikieciu juk didziaja dali padare imigrantai tokie kaip tesla einstaeinas sikorskis o ir tie patys japonai iki antro pasaulinio buvo agrarine salis kuri po karo prisikele deka amerikietisku texnologiju ir ivesticiju deka ar kaip galvojat kad gryzo is ryziu lauko padejo katana i saly ir iskart magus pradejo konstruot.is pradziu visi spjaudydavosi japonosku prekiu kaip dabar kinietisku,nors ir tie kinieciai jau gan gerai stumiasi i prieky ir zek tuoj pacius japonus su visa europa ir amerika aplenks.


tu gal del ''tundros'' biskiuka aprimk,ka? :E
kas del kas ka pirko
Stalinas nelegaliai parvare is Amerikos tanka,kuri rusai pakeite ir pavadino BT.t-34 jo palikuonis. smulkiau susirasi pats.
ko verti Rusu tankai irgi gali pasiskaityti apie pardavimus irakui ir metalo lauza dykumoje po amerikonu pasiskraidymo.apie ''pardave senienas''-nenado lia lia.
Volga-Pakardas
izh-DKW
senas zapas kupriukas-FIAT,
tu 144
didziule kruva lektuvu,nupirktu prieskariu pas amerikonus ir 1940 m pas vokiecius.
rinkti geriausi ir kopijuoti.

toliau netesiu-arba suprasi
arba nera prasmes gincytis.
ir davai be asmeniskumu,gerai?
2011 Vasario 25 15:24
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#1146    

Kryžiau, aš viską suprantu tau tikėjimas draudžia įtikėti japonų pranašumu...žvelk plačiau, neribok savęs :D

bet parašyti 5 žinutes iš eilės apie nieką per dvi valandas, tai jau fleimas
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Vasario 26 13:46 redagavo DainiusD 2011 vasario 26 13:52 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#1147    

DD taigi tu teisus, itikinai visus jau. Mane irgi. Nu šūdas harlis, visiškas šūdas. Visi panasonikai pranašesni 100x prieš Harlį. Gerai dabar? Patenkintas?
2011 Vasario 28 11:07 Harleliuyah!!!
Narys
50cc *
#1148    

tamsta veply del nekorektisko palyginimo tikrai atsiprasau nes tas faktas kad volga pakardas yra tikras ,nupirko parvare nukopijavo tik groteliu dizaina pakeite ir stai jums volga,tai jo cia tikra vagyste ,kas del kitu faktu tai net nesigyncysiu nes cia ne ta tema o del tanko tai vapsie ciut neprisimyzau is juoko,nuvare stalinas amerikoj i nigeriu kvartala pizdintu masinu pirkt,bet jas jau musolinis buvo nupirkes ,buvo likes tik vogtas tankas su kuriuo nigeriai vaziuodavo tekilos ir sliuxu i meksikieciu rajona pirkt.stalinas nelegaliai per kanada i kamciatka parsivare nes nebuvo nei tanko deku nei texapziuros nei draudimo ir nukopijavo.rimtas baxuras buvo stalinas, pasijuokem ir davai baigiam terst briedais tema.O kaip sako liaudies ismintis nuo meiles iki neapykantos vienas zingsnis ir atvirksciai,tai kad laimi nepyk ant dainiaus kaip ir as nepykstu nes vaikas giliai sirdy taip nori tureti harla bet kaip baranas i vartus isiremes ragais tvirtina priesingai.stai ir baigesi dainiuk pasakaites ,isrisau as tave,jeigu musa reiskias myli.tai kad daugiau pilieciai prasau nekreipti demesio i dainiaus rashliavas nes jis del uzsleptos meiles paprastam ir siaip prastam bet isreklamuotam brendui negali adekvaciai mastyti .O dabar tegu gal parasho savo nuomone zmones kurie turejo arba turi harla o ne internete mate kainas ,nuotraukas ar dinamometriniu bandymu diagramas ir vien ant to groja jau 47 puslapius kaip japoniski magnetofonai (ilgai ir nuobodziai ,nes tik viena daina groja),tik nepradekim dar del magu diskutuot cia buvo metafora, magai istikro puikus ir nuostabus.
2011 Vasario 28 12:46
Auksarankis
900cc *****
#1149    

Citata:
Cituoju: raizys
tamsta veply del nekorektisko palyginimo tikrai atsiprasau nes tas faktas kad volga pakardas yra tikras ,nupirko parvare nukopijavo tik groteliu dizaina pakeite ir stai jums volga,tai jo cia tikra vagyste ,kas del kitu faktu tai net nesigyncysiu nes cia ne ta tema o del tanko tai vapsie ciut neprisimyzau is juoko,nuvare stalinas amerikoj i nigeriu kvartala pizdintu masinu pirkt,bet jas jau musolinis buvo nupirkes ,buvo likes tik vogtas tankas su kuriuo nigeriai vaziuodavo tekilos ir sliuxu i meksikieciu rajona pirkt.stalinas nelegaliai per kanada i kamciatka parsivare nes nebuvo nei tanko deku nei texapziuros nei draudimo ir nukopijavo.rimtas baxuras buvo stalinas, pasijuokem ir davai baigiam terst briedais tema.


nu ja :-]
man patiko.keletas smulkmenu.
sovietai is tikro parsiveze is amerikes tanka.ar pizdino ji pas nigerius-nezinau.
pagal dokus,buvo jis vezamas kaip traktorius,bet tai buvo zymaus amerikieciu konstruktoriaus Kriscio sukurtas tankas,kurio pagrindiniai privalumai-sarvu forma ,o variklis ir transmisija kartu.ji kopijuojant /jo pagrindu ,buvo kuriamasbuvo kuriamas greitaeigis tankas BT,o pastarojo palikuonis yra jau T34.
na ,atomine bomba sovietai is amerikosu gavo pagal lendliza-ta ,aisku,zinai.
o kaip Musolinis.nupyzdines burano brezinius juos pardave jankiams ,kad tie savo shatla pagamintu tai cia jau kitos paskaitos tema :)

sorry kad tersiau tema.
2011 Vasario 28 13:05 redagavo veplys 2011 vasario 28 13:15
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#1150    

Citata:
Cituoju: Abbath
DD taigi tu teisus, itikinai visus jau. Mane irgi. Nu šūdas harlis, visiškas šūdas. Visi panasonikai pranašesni 100x prieš Harlį. Gerai dabar? Patenkintas?


Deja tikslas nebuvo toks. Tikslas buvo, kad gerbtumet visus gamintojus tiek japonus, britus, vokiecius, italus ir kitus, kurie gamina labai gerai ir kurie ideda labai daug pastagu tiek inzineringo tiek investiciju i naujas technologija, ir gerbtumet ju pranasuma.

Is motociklizmo istorijos:
Triumph buvo patys pirmiausi serijiniu motociklu gamintojai, ju kompanija ikurta 1902m
(HD nuo 1903)
Yamaha veliausiai is japonu pradejo gaminti motociklus, investiciju ir inzinieriu pagalba jie gamina ivairiausiu klasiu motociklus ir tikrai daro tai labai gerai
Honda'os atejimas i siaures Amerika pakele motociklizma:
"....The “You meet the nicest people on a Honda” ads took North America by storm! In just 3 years (1965), the number of registered motorcycle doubled, 5 years later (1970) doubled again, and 5 more years in 1975 doubled again! From 646,000 to 5 million in just over 10 years, thank you Honda!"

Taip, kad aciu uz supratima. PEACE

p.s. beje as niekada nesakiau, kad HD "sudas"
2011 Vasario 28 13:41 redagavo DainiusD 2011 vasario 28 13:47 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Classic'as
500cc ***
Avataras
#1151   +1  

Del ko Triumph taip ir netriumfavo kaip, kad HD, yra paprastas paaiskinimas. Per daug nepatikimas, per daug sudetingas ir visiskai nezavintis motociklas, cia palyginus su HD. Ji gali reklamuoti iki negalejimo, bet efekto bus nulis, net ir pacioj anglijoj jais vazineja nedaugelis. Na turi kazkoki megeju rata ir tiek. Ka as jau sakiau - HD motocikle dera paprastumas ir patikimumas. Serviso daliu pasiula ir palygint geros daliu kainos. Nebutu blogi ir ruskiu mocai, jie ir paprasti, bet jei jie dar butu ir tokie patikimi, cia butu daug diskusiju ir apie juos...
2011 Vasario 28 15:40
Skeptikas
900cc *****
Avataras
#1152    

Iksas,tu cia perlenkei lazda kalbedamas uz visus...Kol kas nematau ne vienos priezasties del kurios tureciau keisti brend'a.
Kas liecia teigini,kad pacioje UK jais vazineja nedaugelis atlikau paprasta tyrima-truputelis eBay UK statistikos: HD - viso 526 modeliai pardavime,Triumph - viso 643 modeliai.USA savaime aisku net neverta ziureti... :-]
2011 Vasario 28 21:42 redagavo senis 2011 kovo 1 12:35
Narys
250cc **
Avataras
#1153    

Kaip susidariau nuomone siame forume daugiau britvininkai renkasi :)
2011 Balandžio 17 00:40
Sunkiasvoris
500cc ***
Avataras
#1154   +1  

Prikelinejom megejiskai su chebryte pora HD. Kai kurie techniniai sprendimai verte susimastyti ne HD naudai. Yra tasku, kurie tikrai padaryti ne todel kad taip patikimiau ar geriau, bet kad butu "kitaip".
Siaip jie man nieko, savotiskai grazus, bet ... rinkausi japona...
O tie, kurie turi HD (cia ne apie visus, o tuos , kuriuos as zinau asmeniskai) ir patys pripazysta, kad eme tik del vardo ar stiliaus, o tikrai ne del to, kad ju didesne vibracija ir pan.
2011 Balandžio 17 01:39
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#1155    

Noriu uždėti HD gamintojui pliusą už 6-tą pavarą cruiser'iuose

Jų oficialiame puslapyje kažkodėl neaiškus perdavimo skaičius, bet tikiuosi ta pavara yra, nors kažkoks žingsnis naujovių link :D

http://www.harley-davidson.com/en_US/Motorcycles/forty-eight.html

spausti: specs&pricing
2011 Balandžio 17 10:16 redagavo DainiusD 2011 balandžio 17 10:36 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#1156    

nafig tos sesios pavaros, jei penkiu per akis ?
2011 Balandžio 20 00:04 if you don't ride in the rain, you DON'T ride

Barry Sheene is in heaven watching us suck.
Sunkiasvoris
500cc ***
Avataras
#1157    

kad nesijaustum pats "sestas" :S
2011 Balandžio 20 00:09
Narys
900cc *****
#1158   +1  

Perskaicius visa tema, susidaro ispudis, kad geriausias cruiseris tas, kuris geriausiai traukia. Tai visiems tiems siulau sest ant britvu ir su 600cc desit cioperiams pro sona (daugumai).Taip iseina, kad jei koks surudijes opelis ar renault padaro ant drago mersa, tai jie ir geresni (cia vaiku darzeli galit gincytis su savo tokiu supratimu apie moca, dar pradekit aiskintis pas kuri ant spidiko didesnis greitis nupaisytas).
Kas del ejimo, vienam straipsnyje (2006m panasiai, nepamenu) buvo daugumos cruiseriu palyginimai ir drago trasos iveikimo laikai, tai v-rod tik v-max'o (??) nepadare (mocai gamyklinei).
Per discovery lygino v-rod(1135cc variklis) su triumph rocket (2.3cc variklis). Draga triumph keliom desimtosiomis sekundes dalimis laimejo (idomu jei v-rod butu 2008 metu, su atnaujintu, galingesniu 1250cc varikliu). Toliau i vienus vartus pralaimejo triumph. HD zymiai geriau stabde, keliolika metru greiciau sustojo. Trasoj (ne drage) HD taip pat aplenke keliomis sekundemis, nors motoras mazesnis. 30 metru reikejo pravaziuot kuo leciau, nepadedant kojos, taip buvo tikrinamas valdomumas. Kadangi pas v-rod svorio centras zemai, nesunkiai nugalejo.
HD senos technologijos? v-rod gaminami su: doch varikliu (4voztuvai cilindre), ABS (Brembo stabdziai), praslystantcia hidrauline sankaba, kuro ipurskimu, kai kurie modeliai su apversto tipo sake, 240mm galiniu ratu, dirzu, remo gaminimui naudoja presa su hidroforma (taip islenkiamas remas, kad butu maziau suvirinimo siuliu).
HD turi gera isliekamaja verte ir pravaziave keliasdesimt tukstaciu vis dar veikia. Londone su 1950m(tiksliu pagaminimo metu nepamenu) vaziavau, ir vis dar cool mocas. Yra kas su v-rod pravaziavo po 100.000 km ir dar nieko nelindo ir nedare, neblogas patikimumas? HD kaip ir mersas. Kas ju neturejo- nesupras, tik sako, kad permoki uz varda.
2011 Balandžio 21 15:45
Narys
125cc **
#1159   +1  

Na paskaicius komentarus, tai turiu pritarte daugeliui cia pasisakiusiu, jog pese is cia rasanciu, hd gal tik nete mate yra, taciau leidzia sau komentuoti, kas sudas, o kas ne. Pats siuo metu turiu HD Nighster. Na ir ka galiu pasakyti: vibracija? tai ji yra, kad varstai atsisuka? taip, pasityaiko, tam tereikejo nusipirkti spec kliju, kurie sia problema isprende per pora min. Kaina gal ir kandziojasi, (taciau kiekvienas renkasi pagal savo kisene. brangu, tai ieskok pigiau, bet nesakyk, kad tai jau sudas ar gaidys yra) isliekamoji verte, ko gero didziausia yra lyginant su kitais gamintojais. mano pasirinkimui turejo labai didele itaka moto manevringumas, ko norejau, ta gavau, sis modelis tikrai pateisino lukescius. Rols roys man taip pat nepatinka, bet del to nesakau, kad tai yra sudas..
2011 Balandžio 22 14:39
Narys
250cc **
Avataras
#1160    

Citata:
Cituoju: iXsas

Kas del ejimo, vienam straipsnyje (2006m panasiai, nepamenu) buvo daugumos cruiseriu palyginimai ir drago trasos iveikimo laikai, tai v-rod tik v-max'o (??) nepadare (mocai gamyklinei).
Per discovery lygino v-rod(1135cc variklis) su triumph rocket (2.3cc variklis). Draga triumph keliom desimtosiomis sekundes dalimis laimejo (idomu jei v-rod butu 2008 metu, su atnaujintu, galingesniu 1250cc varikliu). Toliau i vienus vartus pralaimejo triumph. .


turesiu dabar didziuotis vazinedamas :) :)
2011 Balandžio 22 14:46 redagavo 2003 2011 balandžio 22 14:55
Narys
1100cc *****
Avataras
#1161   +2  
2011 Balandžio 29 00:37 ilgiausias matytas demferis ..... thats what she said!
Šūdarankis
25cc *
#1162   +1  

Aš galvojau, kad tik kokie Apple fanai taip moka pjautis su kompų vartotojais internete.. bet pasirodo, kad su motociklų diskusijom dar blogiau. :D

Prieš tai linke praktiškai atskleista, kodėl atsiranda tokios diskusijos tik dėl konkrečių brand. Kadangi yra gamintojai, kurie parduoda daiktus ir yra gamintojai, kurie parduoda įvaizdį. Tai būtent antrųjų pagrindinis tikslas ne kažką realaus parduoti, o sukurti žmogui įvaizdį, kad su jų daiktu jis tampa lyg geresnis, lyg priklauso geresnių žmonių grupei.

Yra žmonės, kuriems tiesiog mieliau pirkti tokį daiktą, bet yra didesnė dalis, kurie net nesupranta viso to esmės, bet jau užkabinti reklamos. Tada prasideda tokios bukos diskusijos apie tankus arba istoriją, kad tik įrodyti kiek "iš tikro" mano moto ar kompas geresnis už visą likusį pasaulį.. :)

Na, gerai, jei kam patinka, tai perka ir važinėja. Tik kvailiausia dalis ar įdomiausia, kam pastoviai reikia kitiems įteiginėti tą reklamą, kad kažkas ir kitiems turėtų būti geriau..? Ar tiesiog kažkur tokie reklamos monstrai ar guru sėdi, kad sugeba užprogramuoti žmones bet kokia kaina reklamuoti to gamintojo vardą? :D
2011 Balandžio 29 12:22
Narys
400cc ***
Avataras
#1163    

Cia gal reiktu keisti temos pavadinima ne "Tautos nuomone" o "HD turetoju nuomone".
Nes per daug i pievas nuzaliavo sitas forumas. :)
tada butu visiems aiskiau.
2011 Gegužės 10 12:32
Krapštukas
1200cc ******
Avataras
#1164   +1  

Citata:
Cituoju: Original
Aš galvojau, kad tik kokie Apple fanai taip moka pjautis su kompų vartotojais internete.. bet pasirodo, kad su motociklų diskusijom dar blogiau. :D

Prieš tai linke praktiškai atskleista, kodėl atsiranda tokios diskusijos tik dėl konkrečių brand. Kadangi yra gamintojai, kurie parduoda daiktus ir yra gamintojai, kurie parduoda įvaizdį. Tai būtent antrųjų pagrindinis tikslas ne kažką realaus parduoti, o sukurti žmogui įvaizdį, kad su jų daiktu jis tampa lyg geresnis, lyg priklauso geresnių žmonių grupei.

Yra žmonės, kuriems tiesiog mieliau pirkti tokį daiktą, bet yra didesnė dalis, kurie net nesupranta viso to esmės, bet jau užkabinti reklamos. Tada prasideda tokios bukos diskusijos apie tankus arba istoriją, kad tik įrodyti kiek "iš tikro" mano moto ar kompas geresnis už visą likusį pasaulį.. :)

Na, gerai, jei kam patinka, tai perka ir važinėja. Tik kvailiausia dalis ar įdomiausia, kam pastoviai reikia kitiems įteiginėti tą reklamą, kad kažkas ir kitiems turėtų būti geriau..? Ar tiesiog kažkur tokie reklamos monstrai ar guru sėdi, kad sugeba užprogramuoti žmones bet kokia kaina reklamuoti to gamintojo vardą? :D

original, tu cia daug rasineji, bet pagaunu tave priestaraujanti pati sau
vieni mocai vienokie, kiti kitokie, zmones nusiperka, dziaugiasi ir puiku man arodo
tu kritikuoji tokius brandus kaip BMW, sitoj temoj vel uz reklamos uzkliuvai
bet pats ne karta pareiskiai, kad tau geriausia yra tavo yamaha ir butent tavo modelis
bet ar is tikro ji yra geresne uz visus kitus mocus? :D
daugumai geriausias yra jo turimas aparatas ir man keistai atrodo, kai i kazkokio modelio tema ateina zmogus, kuris turi kazkoki motocikliuka ar net visai nieko neturi, pradeda rasyt marazmus visokius ir skaito, kad jis zino daugiau uz tuos, kurie gal 10 metu konkreciu modeliu modeliu vazineja
2011 Gegužės 10 13:03 redagavo informatikas 2011 gegužės 10 13:04
Narys
1200cc ******
Avataras
#1165    

nebukit tos lapes,kur ziuri i vynuoges,kuriu pasiekt negali ir sako kad jos vistiek neskanios,zalios rugscios ir tt...hd yra legenda,etalonas aplamai visu motociklu,ir savo laiku permuse europietiskus motociklus ir isliko vienintele mocu firma usa is tuo metu apie 50 egsistavusiu,vadinasi savo kazkokiu koziriu turi.kad senas triperis harlis,ir ispustas burbulas,ir texnologijos pasenusios,tas faktas,bet cia jau veikia neracionalus supratimas-vietoj to,kad kazka daryt naujovisko,harliui tas gali tik pamaisyt,nes pasauly tiek to seno gerbeju,kad vien is pelno puses hd to nedarys-kaip,pvz,vrodas koks jis bebutu grazus ir pazangus(kiek harliui tas imanoma)-jo daug kas nevertina kaip tikro hd.as pats esu to priesininks liaupsinimo,ir net neabejoju,kad bet koks japoniskas kruizeris ar cioperis(na,gamykline to zodzio prastme) bus geresnis,ir vaziuos geriau uz harli,as turejau warriora,ir bandes ant keliu harliu vaziuot,tai kaip ir diena ir naktis0i warrioro nauda -aisku(tiesa bandziau ne naujus harlius,tokie triperiai palyginus buvo)bet vis del to pabandes pralekt ant american iron horce,vien atsisedus ant jo jauti kazkokia tokia euforija,nusprendziau,kad man reik cioperio garaze,o tikras cioperis tai tik su harlio varikliu,nes koks bebutu cioperis geras,jei jis ne su hd varikliu,jis man kazkoks nepilnavertis,cia kaip kokia grandinele is balto aukso,ar laikrodis koks nors brangus,bet nezinomos firmos,visiem reiks aiskint,kad cia da geriau negu geltonas auksas,kad brangesnis baltas,arba kad cia labai geras laikrodis...o roleksa uzsidejai,ir niekam klausimu neiskyla,taip ir su hd.manau jei vazinet i keliones,ir ziuret tik i texninius parametrus-aisku,geriau japoniskas,o jei nori turet garaze kazka ne tai,kas tau tarnauja,o kam pats tarnauji,ir ta darai su malonumu,tai ten turi but kazkas surista su harley davidson,koks jis triperis bebutu.mane asmeniskai uzknisa tik du dalykai,tai kad ju kainos ispustos nerealiai(tiek to tuos senoviskus,su retais varikliais,bet tie nauji,juk jie nerealiai brangus),ir tai,kad daug kas nesigilina juos vadina geriausiais,o paklaustas kodel jau tas harlis geriausias,nieko neturi daugiau ka pasakyt,kaip kad,,nu cia gi haaaarlis,,... :)
2011 Birželio 16 19:50
Narys
1200cc ******
Avataras
#1166    

ir da vienas dalykas,daug kas vazinejantis su britvom,endurais ir visokiais kitokiais mocais tolimais nuo hd tipo,jau isankstiniai nusiteike pries tuos pilvuzus kruizerius,bagerius ir visus kitus pensinyku mocus su stiklais,dezem maisais pakojom placiom ir tt,tai tokiem hd pavadinimas isvis kaip raudonas skuduras jauciui...juk nebutina taip iskarto nesigilinus pult.nebutu priezasties,tas harlis turi savo kazka tokio,ko kiti neturi,ir tai faktas.davai,gerbkim vieni kitus.man irgi patinka ir britvos,ir stretfighteriai,ir bobberiai,nemegstu bageriu,europietisku senovisko stiliaus mocu,ultra siuolaikiniu triraciu arba kruizeriu...kiekvienas savo skoni turi,bet as nesakau,kad tas ar anas gaidys ir triperis,paprasciausiai ant visu neatsisesi iskarto,reik rinktis kazka viena,na o kaip britvistai ciut nedrocina pamate koki ducati ar aprilia,ar ten enduristai prie ktm,ar bemwo,taip ir sitam segmente yra savi etalonai,ir tai harlis,pries veja nepamysi... :)
2011 Birželio 16 19:59
Narys
1200cc ******
Avataras
#1167    

...
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Birželio 16 20:14 It comes after years going both ways
Narys
1200cc ******
Avataras
#1168    

be to man atrodo,kad mes jau tokiuose laikuose gyvenam,kad aplamai visi mocai daug maz vienodi,nieko ten ner kad labai skirtusi.skiriasi tik kubatura,variklio principas-v2 ar keturi ar trys cyl,ar da kokia nesamone,o ir tie kartais sunku atskirt vaziuojant,koks ten veikia pas tave klyne,ar v2 ar keturi eilej...lieka tik asmenines simpatijos.tarp japonisku mocu megeju tas lengviau-nes daugelis ant kokio atsiseda pradzioj,to gerbejas ir lieka,o va hd gerbejai ir ypac turetojai turi toki kaip ir koziri pries visus-jie turi legenda,nors ir patys supranta kad tai reklaminis jau ne viena desimtmeti sekmingai ispustas burbulas,bet vistiek malonu jaust save legendos dalim...va sitas visus kitus ir uzknisa labiausiai.del to niekas cia nesigilina kas kaip del ko,nesusimastydami sako kad triperis,sudas ir tt,ir viskas,nors yra ir sudinesniu tu mocu gatvese,bet niekas nerodo pirstais i emkes kaipravaziuoja,o va su triperiu praleke..nes ner pavydo jausmo,ir paslepto pykcio pries toki moca,o harliai visus siutina.jei ka,kiek cia beresyciau,mano nuomone visdelto lieka,kad texniskai tikrai harlis nekazikas,ir daugelis ju aplamai nera grazus,jei pavaisciot sakysim hd parduotuvej,ir japonisku mocu parduotuvej,tas iskarto krenta i akis,bet kai turejau warriora,visada jauciausi dvejopai,didziavausi,kad mano mocas tikrai uz tuos visus harlius geresnis,ir atrodo geriau(uzeikit i foruma kur yamaha warrior tema yra,ten yra foto,)ir koki tai pykti jauciau tiems visiem baikeriam su harliais,kai jie ziuredavo i mano,ir maciau,kad nesupranta,kas do mocas cia,su viltim,kad cia tik harlis toks gali but,amerikoj juk jie tupi visi,nesigraibo tuose mocuose,kartais toliau savo harlio nieko nesupranta aplamai,bet visada kazkoki pavyda jausdavau tiems ant big dogu,iron horsu ir kitu kustom cioperiu,kol ryzausi visdelto keist,zinau kad del vaziavimo tikrai prarasiu,bet uztat dusej ramu bus :) tai ir spreskit,kame tas viskas yra? ne arklio jegos,ipurskimo ar sesto begio turejimas,ar da kokia mandrybe viska lemia,kartais norisi ir legendos-nors ir nuvalkiotos :) britvistai enduristai ir visi kiti ne harlejistai,isanksto pasakau,nieko neturiu pries juos,pats seile varvinu i bimotas dukacius vmaxus bemvus(enduro,tie su nevienodom lempom)..na bet kaip ir sakiau-ant visu iskarto neatsisesi :)
2011 Birželio 16 20:26
Narys
1200cc ******
Avataras
#1169    

va,imesiu viena fotke savo warrioro tarp harliu keliu,nu ir kas pasakys kad harliai uzgozia japoniska labai :D (apie vaziavima net nekalbu,gaila is foto to nesuprasi)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Birželio 16 20:29
Narys
1200cc ******
Avataras
#1170    

Citata:
Cituoju: mazvis
Na paskaicius komentarus, tai turiu pritarte daugeliui cia pasisakiusiu, jog pese is cia rasanciu, hd gal tik nete mate yra, taciau leidzia sau komentuoti, kas sudas, o kas ne. Pats siuo metu turiu HD Nighster. Na ir ka galiu pasakyti: vibracija? tai ji yra, kad varstai atsisuka? taip, pasityaiko, tam tereikejo nusipirkti spec kliju, kurie sia problema isprende per pora min. Kaina gal ir kandziojasi, (taciau kiekvienas renkasi pagal savo kisene. brangu, tai ieskok pigiau, bet nesakyk, kad tai jau sudas ar gaidys yra) isliekamoji verte, ko gero didziausia yra lyginant su kitais gamintojais. mano pasirinkimui turejo labai didele itaka moto manevringumas, ko norejau, ta gavau, sis modelis tikrai pateisino lukescius. Rols roys man taip pat nepatinka, bet del to nesakau, kad tai yra sudas..





ei,vrodas kaip ir nevisai harlis,cia kaip apie freightlineri(sunkvezimi)gali kalbet kaip apie amerikoniska klasika neteisingai,nes tas merso varikli turi.cia porsas padare varikli,o ir forma jo tipo ta muscle bike,nebudinga harliui-cia butent tas variantas,kada harlis padare kazka tokio,ne tik pagal pilvuzu baikeriu pensinyku is milvuokio ir alabamos norus ir skoni.pagal vroda sprest apie harli negalima
2011 Birželio 16 20:35
Puslapiai: 1..3738394041..44




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17