Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » Kaip praėjo Jūsų 2011m. sezonas?

| 2011-11-24 Emigrantass | 82/118563 žinut.
 
Puslapiai: 123


 
Narys
250cc **
Avataras
#31    

Citata:
Cituoju: IslengvintaS
Citata:
Cituoju: P Vytautas
Pirmasis sezonas, pravažiuota ~4000 km, batono nei vieno, bet realiai gal kokius 4 kartus per plauką išsisukau, tarsi saugomas ko nors, tai pats iš patirties neturėjimo galinius stabdžius užspausdavau per daug, tai duobė iš po priekį esančios mašinos atsirasdavo, manau sėkmingam sezonui pasitarnavo ir forumas, moto žinių kaupimas kol dar nepradėjau pats važinėti :) Turbūt pati įsimintiniausia kelionė, kai po poros metų pertraukos po išlaikytų A kategorijos egzaminų važiavau namo jau savu motociklu, kai vos išvažiavus į kelią prasilenkiau su kitu motociklu, pasisveikino, tarsi pasveikindamas įstojus į savas gretas. o ir atstumas nemažas kaip pirmoji mano kelionė pirmajame sezone (100km), dar dabar atsimenu upės nešamą vėsumą ir besitaškančius vabalus šalme :D

Ir turbūt smagiausias jausmas, kai prieš priešais atvažiuojantis motociklas pakeldavo ranką dar pačiam nespėjus, dažniausiai važinėdavau vienas, o tada pasijusdavau, kad vis dėl to esu ne vienas :)


Sveiki. Man irgi kažkaip įsiminė tas dalykas, kad prasilenkiant su kitu motociklu ranka man pamojo. Man praeitais metais, kaip ir pirmas sezonas gatvėje su A1 ir Aprilia rs125 buvo. Tai pamenu pirmą kelionę-100km į vieną pusę ir chioperisto pasisveikinimas prasilenkiant. Tai panašus jausmas kaip ir tau. Tas pasisveikinimas kažkas panašaus, kaip "Sveikas, broli" :D O šį sezoną 1000km pravažiavau, ne itin daug... Tik prisimenu, kai naktį teko važiuot, apie +4 buvo. Lauke pilnatis ir rūkas toks tirštas, bet žemai nusileidęs, kažkur ties moco lempomis, tai atrodė, kaip plaukčiau: plentas nelabai matosi, o aš virš to rūko iškilęs ir aiškiai matau :P O gal daugiau įspūdžių su krosiniu į sezono pabaigą. Kroviau mocą į universalą(guldžiau krosą) ir lėkiau į trasą pasivažynėt su dar nematytais motomanais :) Tai susipažinau su puikiais žmonėm, gerai laiką praleidom. Aišku blynų kroso trasoje pagaudžiau, bet labai nenukentėjau. Pats važiavimas trasoje tai daug įspūdžių palieka, net sunku ir papasakot. Tai tiek :)


Chė, chė.. Žiūriu ne man vienam tas jausmas kai pravažiuojantis motomanas pirmą kartą pakelia ranką yra geras... :-] Taigi aš taip pat pradėjau tik šią vasarą (nors A1 išsilaikiau 2009). Gavau pirmą motociklą Yamahą YBR. Nuostabus žvėriukas, pradžiai labai patiko. Susipažinau su daugeliu naujų žmonių, ačiū Dievui neapturėjau jokių eismo įvykių, tačiau avarinių situacijų tikrai buvo. Per sezoną prasukau apie 2k km. Nėra itin daug, tačiau aplinkybės kitaip neleido. Įspūdžių netrūko, laukiu nesulaukiu ateinančių sezonų. Sveikatos apturėjusiems eismo įvykius šį sezoną! :-)
2011 Lapkričio 26 16:53
Works for food
500cc ***
Avataras
#32    

Na maniškis kolkas nieko įspūdingo, net nežinau kiek prasukau, gal kažkur apie 500km, tikrai nedaugiau, teises išsilaikiau tik liepos vidury, motociklą jau buvau nusipirkęs truputį ankščiau, tad gavęs taisęs pasileidau važinėtis. Bet Jokios rimtos aprangos neturėjau tai kiek išvažiuodavau tai labai trumpam, nes nesmagu važiuot be tam skirtos aprangos. Tad dažnai motociklas stovėjo garaže.
Dar truputį bėdų buvo su motociklu, akumas vos gyvas, tai dažnai pavesdavo. Na bet tikiuosi per žiemą susitaupysiu pinigėliu ir ont pavasario galėsiu drąsiai sėst ir rėžt :)
2011 Lapkričio 26 20:07
Narys
400cc ***
#33    

Na maniskis tai sezonas buvo toks vienas jau is geriausiu, bet ir daugiausiai kainaves.Nusipirkau Yamaha XJ600 pradejau Vilniuje be teisiu vazinetis.atvazinejau 3 menesius beveik ir pagavo policija.Isveze su traliuku :) Pakeiciau per ta laika motocikla i motoroleri.Praejo 4 dienos, kai igudau, kad motoroleris tikrai skirtas ``Stunt`` pajutau azarta ir mokinausi kilnot vienke :D Isvada= menesi skauda sikna ir sudauzyta galine lempa ir nulauztas purvasargis :D Va paskutiniai nuotykiai siandienos pasivazinejimo, tai kad oras buvo baisus, o as vaziavau pirkt 10 litru dyzelio :D
2011 Lapkričio 26 20:27
Edi
Narys
400cc ***
#34   +1  

Sveiki. Važiuoju su Suzuki Bandit 1200.Šis sezonas gal aštuntas ir buvo tikrai neblogas,buvo gera kelionė į Čekiją,Austriją ir Italiją.Kelionė-4020 km.Sezonas-5500 km.O kas dėl sveikinimosi,tai Lietuvoje motobroliai mažiau sveikinasi nei užsienyje,tik ten nevisada suspėji pasisveikinti.
2011 Lapkričio 26 21:54 redagavo Edi 2011 lapkričio 26 21:56
Narys
250cc **
#35    

Sveiki. Nepasakyciau kad šis sezonas man buvo pirmas.Beveik po 15 metu pertraukos nusprendziau prisiminti "jaunas dienas". Rugpjučio pabaigoje nusipirkau klynbirbe ir po truputuka pradejau megautis moto malonumais.Kažkur toli nesiruošiau nuvažiuoti bet aplinkinius miestus aplankiau ir taip neskubant apie 1500km prabegau. Ispūdžiai nerealus.Gaila kad ta šiluma ir geras oras pas mus ilgai neužsibuna.Dabar belieka tik laukti pavasario.Linkejimai visiems motomanams ir iki susitikimu kelyje.
2011 Lapkričio 26 23:21
Narys
25cc *
Avataras
#36    

Na tada ir aš pasipasakosiu, sezonas buvo mano pirmas, pradėjau anglijoje su 125cc ir tokiom pat teisėm nuo gegužės mėnesio, ir rugsėji gryždamas nusipirkau cbr 600F 1997 :) gryžęs tik be teisiu pasivažinėjau nedaug labai, buvo ir nuotykiu su policijom dėl kuriu nesididžiuoju, ir ant galo biški kritau dėl savo žioplumo ir neatsargumo. Tai va dabar jau teises išsilaikiau, moto taisau, manau kita sezona busiu atsargesnis ir protingesnis ir susimatysime kelyje ;) beja uk visi pakelia ranka :)
2011 Lapkričio 27 01:09
Narys
500cc ***
#37   +3  

Man tai buvo pirmas sezonas. Teises issilaikiau tik rugpjucio 17 d. Tai nedaug ir teprasukau, tik 1500 km. Moca turiu Suzuki VZ800 2004 m. Geras mocas, man patinka, i kita kol kas nesiruosiu keisti. Rimtesnis ivykis tik vienas buvo, kai ant zvyro gala uzmete ir bumbtelejau i borta. Per ziema planuoju susipirkti normalia apranga su apsaugom ir tada atsilus orui mane i masina jau neigrusi (na nebent buciau girts ir zmona vairuotu ) :-]
2011 Lapkričio 27 09:45
Savižudis-entuziastas
400cc ***
Avataras
#38    

Na sezonas neprastas buvo, prasukta apie 7000 km, vienas pagautas batonas. Veliau seke moco atnaujinimas- sudetos plastmases ir t.t. (kainavo apie 2000 lt) Kruva nauju pazinciu bei nauju draugu :H toliau naujas mocas R1 bet gaila tik sekanciam sezonui...
2011 Lapkričio 27 10:59 britvinis
Di*
Narė
50cc *
Avataras
#39   +1  

Pirmas sezonas ir man :-) tie keli "sezono" menesiai prabego kaip viena savaite, kupini ispudziu, nauju vietu, nauja patirtim. Pajutau ka reiskia kepinanti saule, kai prakaitas tiesiog bego upeliais, ir lietus, kai net kojines budavo slapios ..... Moto rideriai - tikrai draugiski :-) Susipazinta su Aukstadvario trasa -vienas "batonas" (tik cia kartu su mocu i posuki ivazinejam.. staiga jau sedziu ant zemes, o mocas salia - padanguose :-D), pagauti 2"oziai", bet turbut stebuklo deka issilaikiau, Kacergines trasa .... Rugpjucio viduryje rida - 10 000 km ir antra karta bunant Kacergoje - skrydis sakiu posukyje ... Kauno ligonine, operacija, kita diena - "pabegimas" is ligonines namo, i Vln :-d .... Vis dar "laizau" zaizdas, bet jau laukiu pavasario kad ir vel sukti rankenele kai priekyje kelias, o virs galvos dangus :-)
2011 Lapkričio 27 11:39
Kuvaldaliotas
500cc ***
Avataras
#40    

Sveiki visi. Papasakosiu ir as apie savo si sezona, nors pravazuota nedaug (~ 2000 km), bet nuotykiu uztektinai. Pirmas nuotykis buvo vasaros pradzioj, kaip su draugu vaziavom pasimaudyt (su GPz 305), buvo taip, vazuojam greitis 80 km/h kalnas, posukis, laukai is abieju sonu ir zuikis tiesei ant lempos is mieziu lauku uzsoka... Ka pasekmes tokios, zuikis negyvas, moto priekis supyltas, ir sugadinta diena, bet pliozo nebuvo, tai soko kad tiesei ant priekio, lempai, laikikliam ir posukiam chana.
Dar vienas ivykis buvo taip pat kaip vaziavom prie vandens, as su senuku Voschod 2m (vazevau vienas), o draugelis su ATV, tai buvo taip, as vazuoju sone draugo, jis sone manes, tada atsiskyrem ir as vazuoju tiesei, galvoju kad jis irgi vazuos tuo paciu keliu kur ir as, bet deje... Tai parove mane per sona su ATV grynai uzkisau jam.. Pasekmes koja kaip kalade mano ir aplauzytas vaschod.. Dar buvo kaip ziopli nakti vazuodamas pagavau, tai ciut griovy neatsiradau :D
Tai tiek sia vasara ivykiu apturejau.. :-]
Sorry sufeilinau, seip cia nepirmas mano sezonas o jau treciasis, kazko nenuskaiciau iki galo... :D
2011 Lapkričio 27 16:53 redagavo gediminas777 2011 lapkričio 28 19:41
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#41   +2  

Citata:
Cituoju: britvinis
Tai buvo mano pirmas sezonas. Aplankiau daug nepamirštamų renginių ir susipažinau su daygybę bendraminčių. Kaip pirmas sezonas mano buvo tikrai kupinas visko :-] Teisės tik A1, o mocas gsxr1000.Įsimintiniausi nuotykiai:
1.Sezono atidarymas, stabdo policija Trakuose, stažas gal 400km+draugė gale= stoju 180lt
2. Driftas ant žvyro (ff) + pasimaišė pacanai ant tako = batonas, greičio nebuvo, bet koja nubalnota ir šoninė plasmasė
3. Vėl policija, stažas gal 4000km + vienas = rankena iki galo, o dėdė policininkas į mane iš lazdelės į koją :D
4. 299km/h o nuo Vilniaus pusės prieš nerį kamštis, laimei tarpas per vidurį neblogas buvo = diena rebilitacijai ir apmastymam (d)
5. Papuoliau į Best Kaunas riders kilipą http://www.motomanai.lt/p-media.12695.ILLegal_Moto_Riders_2011.Mo.... :S
6. Sezono uždarymas ir vėl ta policija.Stažas apie 7000km-prisiveja iš galo-didelis vėjas-lakuotas stikliukas per kurį prigulus nieko nesimato beveik= 400lt ir nebuvimas uždaryme (z)


nu su tokiu mastymu gali kitas sezonas ir paskutinis buti.ir nereketu giris cia tokiu nesamoniu pridarius.ir visa ta rasliava tik parodo kad meteliu trukumas yra netik vazinejant su matociklu bet ir seip.
2011 Lapkričio 27 17:45
Opozitas
250cc **
Avataras
#42    

Sveiki, sezonas ganėtinai trumpas, tik nuo rugpjūčio 5 dienos pradėjau motociklu važinėti, galimybių iki tol nebuvo... Važinėju ''Dnepr - 11'', rušiška technika šiais metais nenuvylė, kaip ir praėjusiais ir dar vėlesniais laikais :) Keletą kartų vos nepabuvojau blynas, dėl naujai išpiltos skaldos ant kelio :D Labai įdomu tai, kad prieina jaunimas ir klausia, kiek motociklas turi kubų (649) ir pamąstę nusprendžia, kad jis turėtų važiuot 200 km/h greičiu :D Motociklas jau stovi garaže uždangstytas, laukia naujų variklio ir transmisijos patobulinimų :)
2011 Lapkričio 27 20:51 Merginos, laikykit cilindrus, stūmoklis pareina...
Narys
125cc **
#43    

Citata:
Cituoju: Emigrantass
Cia vien tik naujokai raso :-] o kokius baikus vairuojat ?


Vairuoju Suzuki Katana 600, 90m. Man kaip naujokui ant 2 ratu labai tinka ir beje patinka, o del slaideriu kolega minejo, tikrai jie butu praverte :)
2011 Lapkričio 27 20:52
Narys
125cc **
#44   +1  

3000 km prasukta, mazai ir mazai tos vasaros :)
2011 Lapkričio 28 17:48
Narys
250cc **
Avataras
#45    

Smagus sezonas: ilgai planuota mini kelionė iki Nidos (panemuniais, aplankant Ventės ragą) su smagia kompanija, po kurios visi pasižadėjom kad tai tik pradžia... Smagūs pasivažinėjimai šiltais vasaros vakarais, kai sugebėdavau per vakarą susukti ir 300km. ir blynas į sezono pabaigą: minimali žala, bet taip ir neužlipau ant motociklo iki tikrojo sezono pabaigos. Per žiemą tikiuosi idealiai susitvarkyti motociklą ir toliau skrieti dar nevažiuotais keliais.
2011 Lapkričio 28 19:20
Narė
500cc ***
Avataras
#46    

Super sezonas, pravaziuota nedaug- apie 4-5 k km, nei vieno batono nepasigavau per sezona, nors situaciju kai tik vos vos iki to truko buvo daug, bet ir toliau tikiuosi kad nepasigausiu niekada :-] protas ir gazo rankenele tikriausiai kazkaip susidirbo jau :D
geriausia kad sezonas buvo turtingas naujais motobroliais/motosesem ir labai smagiom kelionem. Laukiam nesulaukiam 2012-uju pavasario :)
2011 Lapkričio 29 10:08
Narys
500cc ***
Avataras
#47   +3  

Na mano sezonas ir tik ka baigesi. Sie metai 12500 km. Baltarusija, Krymas, Lenkija, Latvija. Zodziu nuo Baltijos iki Juodosioa ir atgal prie Baltijos. Sezonas palygint ramus, batonu nebuvo. Pora "ant vietos", bet nesiskaito. Na ir paskutinis - vos vos. Vaziuojant tamsiu paros metu, lyjant - nuo Pilaites link Koralu motera su Golpu is garazu kaip vaiduoklis islindo. Ir kirto tiesiai i 2 eile. Tai truputi zim zim buvo.
Gyvenimas yra grazus :-]
2011 Lapkričio 29 12:38 redagavo TWINas 2011 lapkričio 29 12:39
Plentamušys
900cc *****
Avataras
#48    

Sezono pradzioje maniske honda buvo parduota, iki to laiko kokia pora tukst km ysukau, viskas sklandziai ir be nuotykiu, tik siandien ziuriu labai geras oras, issitrauksiu savo senaja jawa sakau.. nu ir issitraukiau.. sankabos rankenele 90laipsn kampu stovi, lankas linko, posukis luzo ir alkune skauda.. va tau ir sezono pabaiga :-]
2011 Lapkričio 29 13:39 Motociklų slaiderių gamyba
Narys
1200cc ******
Avataras
#49   +2  

Sezonas prasidejo velai kazkur balandzio vidury :( :( pirmas isvaziavimas kaip visada I darba (36km) nuo namu. tik pamenu beda niekaip neatkasiau kur per ziema buvau nukises savo pirstines tai teko vaziuot be ju. :) :) davaziavau tik kai reikejo sustot prie darbovieties rankos buvo taip uzshalusios kad tesiog nesugebejau pajudint pirstu ir ispaust sankabos tai uzgesau :) :) GEDINGAI.. na o toliau kaip visada oras gerejo isvaziavimu daugejo. tik kazkaip keistai sias metais niekur toli nuvazeves nebuvau.... na gal tik prie juros :( daug teko vezioti visokiausio balasto... anksciau to labai vengdavau o dabar nuvaziuota min 2000 su balastu... pavedzioaju 1 pradedanti motocikluoti drauga. ir isbandziau jo motocikla (linksma).. tik pirma isvaziavima vilkosi kaip su viniu siknoi :( :(
vasara kazkaip pasirode labai lietinga tik kur susiruosdavau vaziuoti taip ir gaudavau lietaus (tai labai nervino) pastebejau kad pomazu pradeda blesti greicio poreikis. net keista darosi. sias metais tik kelis kartus virsyta 250 riba. Pradedu mastyti apie kiek patogesni ir maniauringesni motocikla skirta ilgesnem kelionem.. apibendrinimui.

1. iki 5000 km (mazokai)
2. Slapiai
3. leciau nei pernai ir dar leciau nei uzpernai
4. daug balasto.
5. naujokai vaziuoja juokingai.
6. be ivykiu
7. 100 lt duokle pareigunam (stop zenklas)
8. po lietuva
9. niekas nesugalvokit vaziuoti nuo salcininku keliu vedanciu link varenos ( blogiausios kokybes kelias kuriuo teko vaziuoti)
10. pagerintas asmeninis rekordas Vilnius, namai - Anyksciai, slenis 38 min.

i trasa taip ir neisvaziavau :( nors uzduotis tokia buvo :(

sakyciau kokie 7/10
2011 Lapkričio 29 14:42
Optimistė
1000cc ******
Avataras
#50   +1  

Virs 11000 su salyga, kad tik savaitgaliniai isvaziavimai ir kelione i Kryma. Sezonas dar neuzdarytas.
Lietuva, Lenkija, Baltarusija, Ukraina (Sevastopolio bike show (Naktiniai vilkai MG))
2011 Lapkričio 29 15:07 redagavo LiSiOnA 2011 lapkričio 29 15:37
Juodulys
1500cc *******
Avataras
#51    

Citata:
Cituoju: D V L
niekas nesugalvokit vaziuoti nuo salcininku keliu vedanciu link varenos ( blogiausios kokybes kelias kuriuo teko vaziuoti)

Paviešink kelio numerį.
2011 Lapkričio 29 16:19 Honda VFR 800Fi
Narys
1200cc ******
Avataras
#52   +1  

Citata:
Cituoju: DainiusM
Citata:
Cituoju: D V L
niekas nesugalvokit vaziuoti nuo salcininku keliu vedanciu link varenos ( blogiausios kokybes kelias kuriuo teko vaziuoti)

Paviešink kelio numerį.


Kiek informavo Maps.lt 127 bet ir 126 nesvajone
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Lapkričio 29 16:24
Narys
400cc ***
Avataras
#53    

1. Kadangi mečiau rūkyti įgyvendinau seną svajonę - nusipirkau moto.
2. Išsilaikiau A kategoriją.
3. pagavau vieną batoną bet visai kvailai - beveik sustojus ant šlapios žolės spustelėjau priekinį stabdį- mocas atsigulė ant slaiderio, niekas nepažeista.
4. Per kelias likusio sezono savaites prasukau daugiau nei 500km. Neskaitant važiavimų su instruktorium ir daugiau nei 20 valandų aikštelėje, modeliuojant įvairias situacijas atidirbant atitinkamus pratimus.
2011 Lapkričio 29 22:36
Narys
50cc *
Avataras
#54    

Sia vasara apturejom su bendraminciais (moto: Honda Transalp, Africa Twin, Kawasaki VN) 2 nedideles keliones po 4 dienas - per Jonines i Saaremu sala, ir per Zolines i Lenkija (Gdansk, Sopot, Gdynia, Malbork ....), bendroj sumoj apie 3000km. Vaziavom su antrom pusem. I pirma kelione pasikvietem su tikslu, kad parodyti, koks nepatogumas, kaip sunku, uzpakalis nutirpsta ir pan., o gavosi atvirksciai - ziauriai patiko, ispudziu daug, tai i Lenkija vel kartu. Siaip be jokiu nemaloniu nuotykiu, visur su protu, be nereikalingos rizikos. Saaremu saloj vakare beieskant nakvynes prie juros neuzvedziau savo Transalpo, tai nedideli pusvalandzio stresiuka apturejom, moteriskes daugiau supanikavo. Viska nuosekliai patikrinom: kibirkstis, saugikliai, fiskes ir pan. ir atradom, kad vienoj vietoj kontaktai nuo senumo oksidavosi (mano Transalpas '88 gimimo), mini problema buvo pasalinta. O Lenkijoj spidometro trosas nutruko, tai greitis buvo matuojamas pagal variklio apsukas. Kitiems metams planuojam jau toliau kur pavaziuoti: Kroatija, Juodkalnija... Su dideliu liudesiu rugsejo menesi atsisveikinau su savo Transalpu, du metus su vazinejau, ir tai buvo mano pirmas motociklas. Iki pavasario taupau pinigelius ir dairausi Varadero.
2011 Lapkričio 30 11:27
Narys
25cc *
#55    

Sveiki. Man siti metai buvo sekmingi daug vazinejau su jawa 350 nespedavau benzo pirkti. Dabar biski blogai nera belarusko benzo. Tai as i visa ziema dar lakstyciau. :)
2011 Lapkričio 30 12:43
Narys
500cc ***
Avataras
#56    

Na ka sezonas yspudingai greit praskriejo...pradejau gyvendinti savo svajone...uzsiemiau Moto Akrobatika (eng. Stunt Riding) tad kilometru net nezinau kiek nuvaziuota nes motociklas didziaja savo vaziavimo dali apturejo ant vieno rato :D kritimu kiekviena diena buvo bent po 30 :D zinoma nestipriu...ir aisku vasaros viduryje apturejau viena rimtesni, kad net motociklo sakes linko, bet viskas pataisoma...bet stai tik spejus susitvarkyti moto ir uzdaryti oficialiai sezona besitraniruodamas eiksteleja bandziau perlipti savo galimybiu riba darydamas viena sudetynga triuka, ir tuom baigesi mano sezonas..skilo pusiau viena kelio girnele kita tik ytruko...tad dabar guliu antras menuo ir ieskau naujo motociklo naujam sezonui ;)
2011 Lapkričio 30 13:22 Stunt Rider with Honda CBR 600 F4
Juodulys
500cc ***
Avataras
#57    

Pirmas pilnas sezonas, nes praeitas buvo tik nuo rugpjucio. Prasukta virs 11000km, daug ispudziu is keliones i Kryma ir ivairiu renginiu. Praturtejo patirtis ivairiais gedimais, sezono gale uzsedau ir ant soft enduro.
2011 Lapkričio 30 16:18 Daugiau numynes nei nugazaves
Narys
400cc ***
Avataras
#58    

man uzdarymas smagiausias buvo :D
2011 Lapkričio 30 16:26
Narys
50cc *
#59    

nenoriu sukelti pavydo, bet man sezonas tik ipusejo :D
Aisq dziugu matyti, kad Lietuvoj motoentuziastu daugeja. Todel visiem linkiu geru artejanciu ziemos svenciu ir nepamirskit, kad uzdarius vasaros sezona galima visuomet atidaryti ziemos sezona.
Pamenu kai siltesniais orais islekdavom ziema palakstyt Vln gatvemis :P
2011 Lapkričio 30 18:40
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#60    

Nebrendilos...
2011 Gruodžio 1 08:09 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Puslapiai: 123




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17