Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » Kaip praėjo Jūsų 2011m. sezonas?

| 2011-11-24 Emigrantass | 82/118565 žinut.
 
Puslapiai: 123


 
Narys
50cc *
#61    

Gaila motocikla nusipirkau rugsejo gale ir nespejau gerai pasivazinet, bet ir dabar vazineju ir labai dziaugiuosi enduriuku :)
2011 Gruodžio 1 10:31
Narys
500cc ***
Avataras
#62   +2  

Manau sezona reikia pratesti dar. Pagal prognozus. Kita syki draudima reiks pirkt metams :-] Pilnai galima vaziuoti smarkiai rankenos nesukant. :D
2011 Gruodžio 1 13:02
Narys
900cc *****
Avataras
#63    

Citata:
Cituoju: TWINas
Manau sezona reikia pratesti dar. Pagal prognozus. Kita syki draudima reiks pirkt metams :-] Pilnai galima vaziuoti smarkiai rankenos nesukant. :D

As kadangi garazo neturejau ir laikiau lauke, tai pabijojau ir dar spalio menesi nuvariau i kaima ir uzkonservavau ziemai (o grizes namo iskart pradejau laukt pavasario :) ) Bet duodu kepure prisikt, kad kita sezona noresiu ilgiau vazinet ir prades snigt rugsejo menesi.

O i tema, tai mano pirmas sezonas buvo normalus, nuvaziuota nedaug, kita vasara planuoju daug daugiau keliaut po Lietuva. Kritiniu situaciju pora, geleziniam vilke uzblokavau galini rata, nes praziopsojau, kad prieky stabdo, mocas suskersavo 45 laipsniu kampu, bet nieko, tada toliau tarp eiliu nuvaziavau ;] o kita karta nuo bukiskiu i vilniu masina praleke kaip pro stovinti per pora cm nuo manes, dekojau dievui uz tuos kelis centimetrus ir prakeikiau tuos lakstancius be galvu zudikus (p.s. mano greitis buvo ~90, daugiau netraukia). Kaip automobilistai verkia, kad pro juos britvos laksto, tai pasirodo buna ir atvirksciai :D
2011 Gruodžio 1 15:21 redagavo klemkas 2011 gruodžio 2 07:50
Plentamušys
900cc *****
Avataras
#64    

Citata:
Cituoju: klemkas
kita karta nuo bukiskiu i vilniu masina praleke kaip pro stovinti per pora cm nuo manes, dekojau dievui uz tuos kelis centimetrus ir prakeikiau tuos lakstancius be galvu zudikus (p.s. mano greitis buvo ~90, daugiau netraukia). Kaip automobilistai verkia, kad pro juos britvos laksto, tai pasirodo buna ir atvirksciai :D


Kad ne britva pas tave, o mopedas, koks cia dar 'atvirksciai'..? :-]
2011 Gruodžio 1 15:46 Motociklų slaiderių gamyba
Narys
900cc *****
Avataras
#65    

Citata:
Cituoju: Kanteris
Kad ne britva pas tave, o mopedas, koks cia dar 'atvirksciai'..? :-]

Gal nepavyko teisingai parasyt, nu bet minti supratai, kaip pro golfus pralekia britvos, taip pro paprastus mazakubaturius motociklus pralekia jaunuoliai su audinem. Manau jei ir su britva leistinu greiciu vaziuotum, lygiai tas pats butu :)
2011 Gruodžio 1 16:50 redagavo klemkas 2011 gruodžio 1 16:51
Narys
50cc *
#66    

Sveiki. Kadangi enduro nupirkau tik lapkričio 4, tai dar sezono neuždarinėju ;)
2011 Gruodžio 1 17:52
Narys
50cc *
#67   +1  

Šis sezonas buvo ne iš geriausių, (oro klausimu), o šiaip tai prasukau 3400 km, net į darbą važinėjau :) Šiaip kritiškų atvejų nebuvo, tik keletą linksmų. Vienas jų, kai kartą važiavau iš Šakių į Kauną ir užklupo baisi liūtis ir teko su motociklu slėptis pavėsinėje kuri yra grybo formos :D Tai turėjo būt juokinga pravažiuojantiems žmonėms.
2011 Gruodžio 1 20:53
Narys
900cc *****
Avataras
#68   +2  

Na kad jau visi taip gražiai dalinasi patirtimi šio sezono , tai ir aš papasakosiu 2011-tojo sezono įspūdžius:
Važinėju su DL-650 , smagus aparatas, komfortiškas reikalas kelionėse važiuojant dviese ir dar po 400 km per dieną ...
Prasidėjo sezonas kovo gale ir baigėsi lapkričio 20 d. (nes 25 d. baigėsi draudimas) .
Pravažiuota 10,4-tūks. km, be jokių didesnių problemų. Technika nepavedė, "batonai" - jų gal koks trejetas ir tai visi "ant vietos" - bet tokie nesiskaito :-) .
Rimtesnių situacijų ir neturėjau- važinėjau be nereikalingos rizikos, nepervertindamas savo galimybių ir su protu atsukdamas rankeną ...
Visi kilometrai prasukti daugiausiai važinėjant su drauge tik savaitgaliais (ir tai toli gražu dar ne kiekvieną). Dažniausiai po Lietuvą , kelis kart buvome nulėkę iki Latvijos pajūrio ..aplankyta daug gražių vietų .
Skaitau sezonas šis buvo puikus , esu patenkintas.

Kitam sezonui planai : aplankyti Estijos šiaurinę pakrantę nuo Talino iki Navos .. Kelionė į Lenkiją iki Hel pakeliui aplankant įdomesnes vietas... Žodžiu laukiu 2012-tųjų metų pavasario.

P.S. Bene labiausiai įstrigęs atmintin šio sezono įvykis nutiko pavasari. Vieną popietę važiuojant pagrindine Tilžės gatve (Šiauliuose) prieš pėsčiųjų perėją sustoja automobiliai (kelias su dviem juostom kiekviena kryptimi ir kiekvienoje juostoje po vieną automobilį) praleisti mergaitės.. aš sustojau taip pat gražiai vienam automobiliui iš galo (stovėjau kairėje juostoje) ..Kaip staiga iš galo atlėkusi mašina visiškai be stabdžių rėžiasi į šalia manęs stovėjusį dešinėje juostoje automobilį ir šis nuo smūgio skrieja į priekį, prieš pat mergaitę, kokį 10 metrų ... Po to karto stengiuosi kuo mažiau maltis po miestą..
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Gruodžio 1 23:39 "WBR" _Wild Bike Riders
Narys
500cc ***
Avataras
#69    

Juodas 1999 m. Honda CBR 900 (919) RR Fireblade, tikras "Black Pearl". Debiutinis sezonas su motociku. Rami pradžia su santuria saviraiška. Tepalų ir filtro keitimas, grandinės sutepimas- visų žinių šaltiniai - motomanai.lt ir motociklo manual. Sekantis, stabdžių kaladėlių ir šakių "salnikų" keitimas. Dar vėliau nagų kišimas prie elektros- naujos krovimo rėlės jungimas.
Su pirmais ratų sukimais, pirmieji rankų kilstelėjimai vėjo broliams. Žurnalų straipsniai, ir youtube video... na, nėr ką lyginti. Ratais kvadratais Vilniaus miesto gatvėmis, pirmyn atgal Vilnius - Kėdainiai. Nuo kelių minučių miesto centre iki ilgų nakties kelionių lietuje namo.
Sezono laiku: vienas susitikimas su angelais sargais, eilinis patikrinimas su pastaba pasiryškit patrintus valstybiniu numerius. Vienas žymesnis "lepsas" po kurio dekoras motociklui - slaideriai.
Planai kitam sezonui: įsigyti ir pakeisti konstiumą ir šalmą į naują, rimtesnę apsaugą, bei planas pakeisti originalų moto stiklą į "double bubble". Na ir pabaigai - įspudžiai įspudžiai įspudžiai.

Iki kitų susitikimų. (h)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Gruodžio 2 06:31 redagavo Danas89 2011 gruodžio 2 08:58
Narys
500cc ***
Avataras
#70    

sezonas pirmas po 17 metu pertraukos (delta, minskelis, jawos), ~2500 km, norejosi vaziuoti daugiau, bet del aplinkybiu vaziuota tiek, kiek vaziuota. daug geru ispudziu, maloniu akimirku. toliausias taskas Klaipeda siais metais, graziausias ratukas: visos dienos marsrutas po dzukija. pagautas vienas batonas. tik pastocius moca ziemai, noras vazinetis padvigubejo :) taigi laukiam kito sezono!
2011 Gruodžio 2 08:50
Narys
125cc **
Avataras
#71    

sezonas praejo puikiai,neteko griut :-] mokinausi statyt ant rato ,degint padanga ir kitu triuku. kitam sezonui zadu biski perdaryt savo HONDA ir uzsiimti rimciau stuntu :D
2011 Gruodžio 2 13:57
Narys
125cc **
#72    

Lakstau nuo 13m, per juos buvo daug ko. :D D Kadangi buvau gaves laisves apribojimus is teisesaugos. teko motociklo malonumais siemet dziaugtis per diena tik 4laisvas val kurios buvo isskirstytos ryte ir vakare, kitas valandas krapstinedavaus prie ju kieme ar garaziuke. :) Buvo mazoka laiko pasidziaugti motociklu kur toliau pavaziavus, bet per cezona apturejau 5 modeliu super baikus tad ispudziu buvo. :D Nemegau cioperiu taciau po sio cezono sekanciam ketinu isigyti toki bei issilaikyti teises taigi susimatysime manau renginiuose, be to cioperi gaminuos pats pagal savo stiliu. :D Jei nesutingsiu ir suspesiu padaryti tai tikrai bus i ka paziureti. :) Siuo metu laiku gainioju po laukus krosa 140cc. :D
2011 Gruodžio 2 20:32
Narė
50cc *
#73    

Ar gali pirmasis sezonas būti neįspūdingas? :-) ilgai puoselėta svajonė - išpildyta. Motociklas, palyginus senukas, bet pats pirmas man ir labai mielas. Apvali lempa banditui tikrai tinka :) )) Vasara, kupina įvairių įspūdžių: kiek kartų spurdėjo širdis stumant iš garažo motociklą, pasitenkinimas 'atsirėmus' į vėją, išvykos, kolkas tik po Lietuvą, bet labai gražią, motobraliai/sesės, keliantys ranką kleyje - faina. Pravažiuota nedaug, gal tik ~1000 km, smagu, kad be 'blynų', nors įdomių įvykių buvo. Kelis kartus gyvenimas pro akis prabėgo, kai vairuotojai nematė manęs..mieste tikrai gelbėja saugus atstumas ir greitis. Na o daugiausiai važiavau viena, į sezono pabaigą atsirado moto pažinčių, gaila, kad nesudalyvavau sezono uždaryme..Bet ruduo dėkingas - spalio pabaigoje važiavau pilnu temptu :D sezona uždariau, kai moco 'užpakalį' per daug nešioti vakarais pradėjo ir šiaip rankas nuo rankenų reikdavo 'nusukineti' :D
Taigi kolkas - plieninio žirgo paieškos ir pavasario laukimas ;) Labai laukiu
2011 Gruodžio 3 18:55
Narys
125cc **
Avataras
#74   +2  

Pirmasis sezonas buvo svajones issipildymas, gavau savo nuosava yamaha dt50 1980. Ismokau tikrai nemazai ir taisyti motocikla, nes buvo apgedes neblogai, ir vazinet su juo. Laimei nekritau nekarto. Toli niekur nebuvau nuvares todel ir neprisukau daug km, bus kokie 500km. Nedaug, bet tikrai turiningai ir linksmai pralekti. Kita sezona ruosiuosi ir truputi pakeliaut kur netoli, atsibodo tais paciais keliukais lakstyt. O sezono uzdarymas baigesi moto gedimu, aciu dievui kad stumt toli nereikejo.

P.s. Visiem linkiu, kad greit prabegtu ta salta ir atsiauri ziema :)
2011 Gruodžio 3 23:18
Narys
500cc ***
Avataras
#75    

Antras sezonas. Batono nė vieno per abu sezonus :S Turbūt su amžiūmi tai pasiekiama (t) . Km nedaug, tačiau kokybiški.

Sėkmės visiems ir iki kito sezono (h)
2011 Gruodžio 5 15:34
Keliauninkas
900cc *****
Avataras
#76   +1  

Fainas sezonas. Šiltas, geras, jaukus.

Atidarėm Pušynėly, uždarėm ten pat. Aplankėm Lenkiją, Vokietiją, Šveicariją, Austriją, Lichtenšteiną, visas Alpes, Italijos audrų sezonus, Prancūzijos pakrante iki Kanų pavažiavom - su motoroleristais kovėmės, Slovėnijoj Kroatijos ieškojom, kai radom Bon Jovi koncertą Zagrebe aplankėm, SLovakijoj su draugais baikeriais viešąją rimtį trukdėm, Lenkiją per nakti pervažiavom, Lietuvoj Vilniaus Forte ketvirtadieniais sėdėjom, karštus viens kitiem į burnas dėjom, per žandą varvėjo..
2011 Gruodžio 5 18:19 ________________________
nieko neieškau
Narys
500cc ***
Avataras
#77    

Gavau teises, pravaziavau ~200 km, paguldziau moto :D
Linksma ! XD
2011 Gruodžio 5 18:24
Narys
50cc *
Avataras
#78   +1  

1. Nutarta su draugais, kad gana šnekėt - reikia teisių
2. Keturiese užsirašyta ir išsilaikytos teises
3. Nupirktas Suzuki Bandit'as
4. Nupirkta apranga
5. Pradėta važinėti
6. Uždarytas pačio neatidarytas sezonas

Tęsinys po žiemos...

Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Gruodžio 11 14:46 Suzuki GSF 600 Bandit
Kuvaldaliotas
900cc *****
Avataras
#79    

gan neblogai praėjo, vazinejau nemazai, jokiu rimtesniu gedimu nebuvo, nekritau nekarto, dar daugiau visko ismokau apie motociklus ju taisyma ir pan.
2011 Gruodžio 11 15:25 redagavo ninja 2011 gruodžio 11 15:27
Narys
250cc **
#80    

Sezonas būtų buvęs geresnis jei būt buvusios teisės nuo pat vasaros, bet ir taip buvo puikumėlis, visko patirta, praktikos visokios ir prasukta apie 3000km :D
2011 Gruodžio 11 21:33
Narys
125cc **
#81    

Antras sezonas, pirmas nuosavas motociklas Yamaha XJ6. Nuo Kovo jau pradėjau važinėti, tai buvo labai smagu. Dar patiko moto kursuose dalyvauti http://www.motomanai.lt/moto-forumas/moto-tema.7792.html Sėkmingai praėjo metai be griuvimų ar kitokių nemalonių atsitikimų, tik įvairūs smagūs nuotykiai nuo užklupusios audros iki smėlėtų miško keliukų ir daug važinėjimo tarp automobilių ir pan. lenkiant miesto kamščius ir taisomus kelius. :)
2011 Gruodžio 11 22:43 redagavo Curious Cat 2011 gruodžio 11 22:44
Plentinis endūrininkas
1100cc *****
Avataras
#82   +1  

13000+ km
14 valstybiu
O maniau, kad si sezona ir 10k km nepatempsiu. Netycia gavosi :)

Eilinis 10000+ km sezonas su neeiliniais ispudziais. Ai, dar kazkur jievropoj pona_Vanaga buvau uzmates besiblaskanti :)
2011 Gruodžio 12 09:38 I just want to live while I'm alive..
R1200GSA LC
Keliauninkas
800cc *****
Avataras
#83   +1  

~15000 km
Vienas is turiningesniu sezonu.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2011 Gruodžio 12 10:06
Narys
25cc *
#84    

Smagiai sezonas praėjo, kaip pirmas rimtas suzuki gsx600f mocas, buvo daug gerų akimirkų, nuvažiavau tiesa pasakius nedaug... apie 3500km..Visgi kaip studentui man užtenka su tokiom kuro kainom dar, tekdaavo apriboti važinėjimus :) bet dabar galvoju apie kitokį stiliaus motociklo nes jau suzuki parduoti spėjau :)
2011 Gruodžio 12 11:05 :-)
Narys
25cc *
#85    

Sis sezonas manau geros pirmos trys megejiskos varzybos ir dvi prizines vietos. Laukiame kito sezono!
2011 Gruodžio 27 15:48
Narys
250cc **
#86    

Na mano sis praejes sezonas buvo prastas, kadangi del financiniu priezasciu teko parduoti motocikla birzelio menesi, kad tureti uz ka pavalgyti :) taciau rugsejo menesi issigijau suzuki gsxr 1000 k2 :) ir dabar laukiu naujo sezono :)
2011 Gruodžio 27 22:26
Prijaučianti narė
125cc **
Avataras
#87    

Paskaičius atsiliepimus susidariau nuomonę, kad 50/50 sezoną vertina. Vieniem geras, kitiem nelaimės ;D
Man Tai buvo antrasis sezonas su moto, pirmasis lietuvoj, ir dar pačioje sezono pradžioje su nuotykiu. Tačiau likusi vasaros dalis, praleista linksmai, pamokančiai ir sezoną užskaitau. Aišku vieno vis neįgyvendinu, kažkur išvaryt į kelionę. Nedidelę pradžioj :D
2012 Sausio 23 00:50
Narys
400cc ***
Avataras
#88    

antras sezonas ka galiu pasakyt sezonas prasidejo su saunia motomanu kompanija prasukom pora rateliu ir mano forsuotas nsr125 numire bevaziuojant link birzu greitis 150 -160 pradejo kratytis is sustojo tada menesi pailsejau isigijau kita motocikla triumph tt mustas tvarkiau gal 2 savaites taip ir neisvazevau :D tada spjoviau i britvas ir nusipirkau Kava er5 su kuriu ir baigiau sezona blynas buvo bet tik kieme kai bandziau parodit draugei kaip reik astuoneta daryt tai gavos kad likau kvailio vietoi :D D o seip kelui blynai garaze :D o seip esu ganetinai atidus tas stengiuos kritiniu situaciju ventk laukiam 2012 sezono kaip sakoma gali jis but gi ir paskutinis xD gi majai sako majai zino :D
2012 Sausio 23 04:30 greitis yra gerai kai pries tai pagalvojama
Narė
125cc **
Avataras
#89    

Buvo smagu pravažiavau apie 10000 km.Pagrinde Lietuvoj (r) Pritrūko gero saulieto oro.Viena kelione apie 5000 km pravažiavau už nugaros aplink Baltijos jūra. Oras pasitaike 1,5savaites lietaus. Ypač kai ryte atsibundi ir plaukioji palapinei :D
Nuotykiu netruko.(rock)Gavau patirties ko mažiau daiktu ir turieti gera palapine :-)
2012 Gegužės 25 07:29 Vėjų laumės
Puslapiai: 123




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17