Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Harley-Davidson motociklai » HARLEY DAVIDSON: Blogiukų įvaizdis – jau praeitis?

| 2012-05-24 Dellamorte | 475/151853 žinut.
 
Puslapiai: 1234..17


 
Narys
1200cc ******
Avataras
#31    

Citata:
Cituoju: tomukas77
va, atsakymas, kas "kietesnis", Harlis ar japonas ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vjFeC7g6_40




:D :D :D
 
2012 Gegužės 30 19:11
Narys
1200cc ******
Avataras
#32    

man atrodo,kad patys japonai padare taip,kad harlio pasivyt jiem neiseis niekada,nes kai jie pradejo daryt sunkius cioperius pamate harlio sekme rinkoj,jie viska padare,kad japoniski mocai butu geresni,negu harliai,ir isvaizda,ir texniskai,ir visuom kuom....bet jie niekad netaps harliais,kokie geri bebutu kaikurie modeliai,o vat harliai jau negali sedet ant savo lauru nuo karo laiku,jie priversti neatsilikt nuo japonu,ir tai ta tai ana savo mocuose jau patobuline tiek,kad beveik nenusileidzia japonui,bet pas harli yra vienas koziris-kai ateis laikas,ir principe kazkokio skirtumo tarp japonisko ir harlio jau nebus-japonas ir liks japonas,o harlis ir toliau bus harlejus :D geri tie yamazukiai ir hondasakiai,bet net jei visos pasaulio bobutes sakys kad hd yra blogas mocas,dauguma situ jamasukiu savininku vistiek svajos apie ji :)
2012 Gegužės 30 19:19
Sunkiasvoris
1100cc *****
#33    

HD populeruma lėmė kad juos pradėjo gaminti motorizacijos eros pradžioja ir šalis (US) nepatyrė karo pasekmių, o tik dar geriau gavo karinių užsakymų, iki 1941 US armija jų turėjo 90000 į Sovietus buvo išsiusta dar 30000. Pokario europa nualinta karo niekaip negalėjo prilygti HD gamybos mastams. O ką kalbėti apie japonus kurie motociklus tik maždaug 1950 pradėjo gaminti. Todėl HD maždaug iki 1970 pasaulyje dominavo kiekių, kas padarė jai nepaneigemą reklamą. O pridėjus Hollivudo paslaugas ir reklamos įdėjas HD tapo visų vyrų svajonę.
2012 Gegužės 30 20:59
Classic'as
1100cc *****
Avataras
#34   +2  

Citata:
Cituoju: von dutch
...o vat harliai jau negali sedet ant savo lauru nuo karo laiku,jie priversti neatsilikt nuo japonu,ir tai ta tai ana savo mocuose jau patobuline tiek,kad beveik nenusileidzia japonui,bet pas harli yra vienas koziris-kai ateis laikas,ir principe kazkokio skirtumo tarp japonisko ir harlio jau nebus-japonas ir liks japonas,o harlis ir toliau bus harlejus :D geri tie yamazukiai ir hondasakiai,bet net jei visos pasaulio bobutes sakys kad hd yra blogas mocas,dauguma situ jamasukiu savininku vistiek svajos apie ji :)


Galbut taip, o galbut ne. HD savarankiskai, be kitu pagalbos atrodo bus sunku pasivyti jamazakius. Reikia pripazinti, kad bus sunku :P . Siuolaikines japoniskos-angliskos-vokiskos-italiskos technologijos zengia dideli zingsni i prieki, palikdamos HD technologijas kazkur toli horizonte. Nusipirkes japoniska motocikla, kokiais gudziais 2005 m. gali labai nustebti, vaiksciodamas parodoje prie 2012 m. modelio. Kiek jame visokiu naujoviu. Kaip greitai viskas keiciasi per keleta metu. Ir tai vardan saugumo, ekologijos, ekonomiskumo.
Is kitos puses, jei HD pasiduos i siuolaikines madas, atsisuks kita medalio puse. Prisiminkime V-rod, europieciai su juo vazineja issisiepe, o tikras HD fanatas pasiruoses nusauti Porsche inzinierius.
Nesu nei uz "baltuosius", nei uz "raudonuosius", man velniskai patinka motociklai ir vidutinio amziaus moterys. Tai paprasti lietuvisko vartotojo samprotavimai prie alaus.
Vartotojo kuris gyvena salyje, kurioje negaminami jokie motociklai, traktoriai, ar automobiliai. Vartotojo, kuris visa gyvenima vazinejo Voschod, Iz, Dnepr, MK, Ural ir Jawa prabangiais motociklais. :-]
Nepatinka nei vienas HD gamoje gaminamas motociklas, nei japoniskas analogas, bet uz si, zemiau esanti, galeciau visa gyvenima dirbti uosvienes darze, mosuodamas kastuvu....ir px man tie sukimo momentai ir arklio galios....ir galu gale kazkokie mistiskai atsisukantys varztai :
:-] (+)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Gegužės 30 21:09 redagavo Raima 2012 gegužės 31 07:59
Classic'as
500cc ***
Avataras
#35   +1  

Raima - sesk 10 :) Pritariu! Einam dirbti i tavo uosvienes darza :) As da velniui dusia atiduociau priedo :D
2012 Gegužės 30 21:23
Narys
1200cc ******
Avataras
#36    

nepykit,tikrai...nu ble,jau geriau kokie 5 v-rodai,negu sitas nesusipratimas.....tikrai nenoriu izeist nieko,ir suprantu-skonis yra asmeniskas dalykas,bet nu man tai cia nei jawa,nei nei chioperis,nei sportsteris nei kafereiseris...kazkokia izdevalke,kaip kad bandymas is dniepro britva padaryt(nu nekreipiand demesio i visus ten momentus ir arkliu jegas..) jau nightsteris tikrai geriau atrodo,jei kalbet apie nedidelius harlius.dar siaip abejoju RAIMOS teiginiu,kad jau japonai gali palikt amerikonus kazkur tai ten toli savo texnologijom...neuzmirsk,kad kalba eina apie amerika,o ne gondurasa koki,ir kas kas,o jau amerikonai turi ir pinigu,ir sviesiu protu tam,kad kazkokias texnologijas pasiekt,tik kita kalba -ar jiem to reik,jei mes jau kalbam apie harli,jei jie patys-harley davidson gamykloj-juokiasi,kad jei perejo jau seniai ant kompu-visa dokumentacija pervede is popieriu,i kompus...ir viskas,tuom progresas gamykloj baigiasi......bet tai ne del to,kad pinigu naujom staklem ar geresniem dizaineriam neturi,nes paskui pasako,kad butent tas senoviskas surinkinejimas harleju,kad daug visokiu senovisku texnologiju naudojimas ir vertinamas potencialaus pirkejo...nu sitas jau kalbeta,as kartojuosi jau.jei to reikalautu rinka,tai jau po menesio iseitu tie harliai ir elektriniai,ir automatai,ir su plastmasiniais sparnais,kintanciais ten visokiais degimais ar ipurskimais ir tt,cia ble ne jawa,kad butu kokios nors problemos idiegiant sita,bet niekam to nereik,tas tik pagadintu visa reikala.cia kaip kad kalbet,kad kaubojiski batai yra nepatogus ir senoviski,ir kad japonai geresnius batus daro,o va vokieciai isvis kedus kokius gamina....klasika ji ir afrikoj klasika,ir cia pries veja nepamysi... :)
2012 Gegužės 30 22:36 redagavo von dutch 2012 gegužės 30 22:42
Krapštukas
1100cc *****
#37    

Citata:
Cituoju: tomukas77
va, atsakymas, kas "kietesnis", Harlis ar japonas ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vjFeC7g6_40


:D Butu CBR antra pavara persujunges...
2012 Gegužės 30 22:50
Narys
500cc ***
Avataras
#38    

Citata:
Cituoju: tomukas77
va, atsakymas, kas "kietesnis", Harlis ar japonas ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vjFeC7g6_40


ir ką tai įrodo?
galiu sporinti, kad aš bėgte iš vietos kokių 10 m. distancijoje dviratį aplenksiu! tai vadinasi aš kietesnis? :)

bet kaip pokštas tai smagiai žiūrisi.
2012 Gegužės 30 23:38 Alkoholis problemų neišspręs, kefyras - irgi
Keliauninkas
800cc *****
Avataras
#39   +1  

Citata:
Cituoju: audine
Citata:
Cituoju: SPEEDSTER
Jei 30000km skaitosi daug tai mano vtx su 76000km turbut jau visiskas shrotas, uzsivest turetu tik ant buksyro :) Japonu nereikia ardyti, su jais reikia vaziuoti, kaip sakant "nenado meshat texnike rabotat". Su saviskiu dar ramiai vaziuosiu iki 100000, nes zinau kad i varikli tikrai nereiks lysti.

Turejau is as VTX 1300 tai blogesnio moco nezinau, stabziu ner, sunkus kaip karve, svorio centras aukstai, zodziu pilna tragedija... O pas harli svorio centras zemai, stabilumas uztikrintas.


Siaip tai as norejau von dutch pasakyti kad japonas su 30tkm pagal mane yra dar naujas mocas :)
Sustatyk salia vienas kito vtx ir savo harli, pamatysi kad vtx 1,5 karto didesnis uz hd, tai naturalu kad valdosi blogiau. Del stabdziu tai ko noret is to vieno disko priekyje, be to stabdo jis taip pat kaip ir tavo harlis :)
2012 Gegužės 31 08:05
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#40   +1  

Labai dziaugiuosi, kad visi turite savo svajoniu ir meiliu geleziniam arkliui :D

Kol esu jaunas ir darbingas ir turiu kapeiku vazinesiu po pasauli su japonu, nes tai patikima technika ir neturiu laiko ir atliekamu pinigu ja taisyti kelyje, rankioti nukritusius atsisukusius varztus ar kazkaip blizginti prabangia Coco Chanel pudra, ar poliruoti po kiekvieno ratuko, "...technika turi tarnauti zmogui", kaip pasake vietinis garsus garazo filosofas, ir tie zodziai teisingi, o kai busiu senas pirdunas sukrioses senis nusipirksiu HD, kuris stoves kaip paminklas su basonu tepalui po karteriu, sukiosiu varztus vaziuosiu iki Rotuses alaus ir toliau Traku nevaziuosiu :) drebanciomis rankomis atsargiai vibruosiu senamiescio grindiniu nesiekdamas pajusti sukimo momento i nugara...

O dabar kaifuosiu nuo dar suvaldomos Japoniskos galios ir suvazinejes savo zirga iki 100.000km ir isdidziai parodysiu vidurini pirsta tiem kas negerbia japono :D

PIECE (h)

p.s. siandien turiu apie 45000km japonisku kilometru uz nugaros, perku tik tepalus, padangas ir filtrus. :S


O tiem kas kalba apie stabdzius tai paskaiciuokite kiek stabdziu cilindriuku turi HD, ir ar diskai ventiliuojami... ir pameginkite palyginti su Japonu...

saugaus stabdymo jums :D
2012 Gegužės 31 08:49 redagavo DainiusD 2012 gegužės 31 08:54 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Narys
1200cc ******
Avataras
#41    

kaip gerai,kai tarp baikeriu yra tokiu specialistu kaip dainius,kurie taip gerai nusimanoapie coco chanel pudras,basonus,vibravima ir sukimo momentus..o ypac koks motociklas kokiam amziui tinka.as irgi va pazejau,kad su harliais vien tik seni pirdunai sukriose drebantys pensininkai vazineja,ir tai nevazineja,o kiauras dienas blizgina garaze,padeje nupista is seneliu namu anti po karteriu,kad tepalai garazo grindu neispaskudintu,nes istisai is harlio bega kaip niagaros krioklys....aisku,kai nuo vaikystes istrigo tik vienas multikas napalauk,kur is vilko jawos varztai ir dantraciai zyra lekiant,tai kadangi esi ne durnas,logiskai pagalvoji,jei as turiu japona,ir pas mane taip varztai nebyra,vadinasi is kazkokiu tai mocu byra-multikas juk nemeluos,o cia kaip tik kazkas pasake kad harlis geras mocas(harlis!!!!geras????ne mano ispuckintas japonas,o kazkieno harlis!!!)a nu tai vsio,viskas aisku,vadinasi is harliu taip ir byra...gal ten vilkas ir leke ant harlio....?aisku,apvaiksciojus aplink harli ir japona,paskaiciavus cylindrukus,skylutes stabdziu diskuose,sukimo momentus,zvakiu svori,babynos diduma...iskarto pasidarys aisku,kad harlis tai sudas(nes as tokio neturiu).buna zmoniu,kuriem duok rolsroisa,jis jis vistiek suras kad bagazine mazoka,kad tokios padangoslietuvoj brangios,kad mago knopke kuri nors nepatogi,kad ta statulele ant kapoto maiso kelia ziuret..karoce,galu gale sakys,mano opelis geresnis,nes va vakar pusasi keiciau,tik simtas litu kainavo pas felka is garazu...o cia tai masina!!!!jei taip butu,tai pasaulyje impotentu nebutu-nestovi,tai juk pirstas yra,to ir statyt nereik,visada kietas,da ir issilenkia kaip reikia,ir tt...tik tame ir reikalas,kad reikia skirt pirsta nuo b....o.taip kad turek ta savo vidurini pirsta prie saves,nes kaip parodysi,taip atgal tiek gausi,kad net sukimo momentas nepades tavo to isdidaus zirgo.malonu,kai zmones blaiviai pamasto,kas kam labiau patinka,kas kokias motyvacijas del to turi,bet kai atsiseda brosiuru prisiskaite ir prisigugline ant kokio gaidzio,ir visus prdeda fakint,kas ne tokie kaip jis,tai vat tokie ir uzvelia plioncus tarp,principe,tas pacias vertybes puoselejanciu zmoniu.
p.s. mocas ar taip ar naip sustabdys...cia ne beda,beda kai zmogus numynes ant stabdziu,ir neatmina niekaip.sunku tokiam tarp zmoniu judet-ble,kam lengva butu,kai rankinis iki lubu uztrauktas.....
2012 Gegužės 31 09:55 redagavo von dutch 2012 gegužės 31 10:04
Narys
800cc *****
Avataras
#42    

Gerbiamieji HD fanai ir nefanai. Papuolėm į labai gerą, tačiau neišsprendžiamą diskusiją. Visa tai todėl, kad turim reikalą su TIKRA LEGENDA. Va čia jau prasideda sudėtingesnės subtilybės, nei Honda VTX (beje, aš su ja dabar važinėju ir esu labai patenkintas) „mylėtojų“ kampelis. Deja, šį kartą ne apie VTX o apie HD.
Jei konstruktorius prie braižybos lentos kažką sukuria, o marketingas tai pavadina legenda ar net užpatentuoja tą žodį pavadinime dar nereiškia, kad legenda gyvuos. TIKRAS LEGENDAS kuria ne siaura idėjų generatorių ar jas realizavusių asmenų grupelė, o VISUOMENĖ ir LAIKAS. Bet kuris naujokas gamintojas mielai išsiskirtų su milijardais, jei kas pasiūlytų kitą TIKROS LEGENDOS sukūrimo receptą. Paprasčiausiai jo nėra.
HD kaip vienas iš TIKROS LEGENDOS titulo turėtojų privalo laikytis generalinės klasikinės linijos. Taip mano tikri HD fanai. Bet koks radikalus nukrypimas nuo jos (pvz. V-Roudai ir kiti „urodai“) sukelia HD bendruomenėje paniką – „vagia iš mūsų tikėjimą legenda“. Tai suprantama ir pateisinama. Nors aš neabejoju, kad jei tie marketinginiai eksperimentai būtų sėkmingi ir super pelningi, HD valdyba dėtų skersą ant visų tų beaimanuojančių. O visą klasiką geriausiu atveju sukištų į Orange County Chopers tipo cechą. Nori legendos, mokėk n+k gabalų ir mėgaukis. Laimė, kad bent kol kas tai negresia, nes šis konkretaus modelio moto virusas jau senai išsivaikščiojęs po visą pasaulį. Įtariu vien iš HD logo pažymėtų kūdikių marškinėlių (na tiek to, pridedam dar keletą artefaktų) HD metinis pelnas nepalyginamai didesnis nei viso anksčiau minėto Orange County ir kitų panašių garažų pelnai. HD verslo jėga be TIKROSIOS LEGENDOS būtų niekas arba beveik niekas.
Ar HD politikoje yra užduotis atsimušinėti nuo naujausių dizaino ar techninių sprendimų nežinau. Labai norėčiau, kad taip būtų ir tikiuosi nesulauksiu HD su automatine pavarų dėže ar elektros varikliu. O gal tokie jau yra? Nusivilsiu kaip po V-roudo premjeros. Noriu, kad visas naujienas ir eksperimentus jie paliktų dar tik kuriantiems legendas ir kovojantiems dėl vartotojų neįtikėjusių TIKRĄJA LEGENDA. Šaunu, kad HD nusispjaut ant aimanuojančių atsisukinėjančiais varžtais ar skaudamomis subinėmis. Tai tik viena iš daugelio subtilybių, stiprinančių tikėjimą ir norą jungtis prie HD bendruomenės. Tavo reikalas kokį kelią pasirinkti, nenori tikėti – netikėk, tačiau vadinti TIKRĄJĄ LEGENDĄ šūdu reikia labai, labai atsargiai. Daugeliu atveju gali likti nesuprastas.
2012 Gegužės 31 12:25
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#43   +6  

Nemaišykime Legendos su marketinginiu kūriniu, kiek pinigų įdėsim tokia legenda turėsime, nebūkime avinų banda :D
Roleksas labai geras laikrodis, labai tikslus, ypač mechaniniai su švytuokliniu mechanizmu, o kai jus eidamas miegoti ji paliekat ant spinteles penktadienio vakarą, pirmadienio ryta jis jau rodo toli gražu netikslų laiką ir nustatot jūs jį pagal virtuvėje orkaitėje esantį pigų laikroduką... tikslumas garantuotas :D
Crocsai irgi labai geras kūrinys, tos gumos gabalas, kurio savikaina apie 12Lt rinkoje kainuoja 120Lt, bet jei įsegsite mėgstama animacinį veikėją už 9,99Lt tai jūs tikras kietuolis, o ištikrūjų tai tik vardas... marketinis fintas, už kurį sumokate, jūs pats... nes nenorite atsiskirti nuo avinų bandos, norite būti bandoje :D
Paimkime močiutės merliuką, kur ji nosį rytais pučia, merliukas kaip merliukas, o jei prie jo prisiūtumėm birkute su užrašu Gorgio Armani, tai jau visai stilinga nosinaitė tinkanti į aukštuomenės balius nueiti :D
Juk žmonėms reikia kažkuo tikėti, tikėjote Leninu, dabar tikite Kubiliumi, manau yra tikinčiu ir Paksu, juk balsuoja kažkas, svarbiausia įvaizdis ir reklama...
Į ką šika jūsų kūdikis? Galiu atspėti, kad į Pampersą, nes Pampersas gerai pasireklamavo įdėjo daug darbo ir pinigų, už tai sumokate ir tikite, kad Pamperse suvyniotas jūsų kūdikio šūdas išsilaikys ilgiausiai... ateities kartoms che che che :D
Statoile benzinas daug geresnis, nes brangesnis už Neste's ir EMSI, paklauskite Orleno, jie jums pasakys kad bačka tai ta pati tik antkainis kitas :D
Žiemą į dyzelinę mašiną pilkite tik Dfortis žieminį kurą, nes tas reklaminis lipdukas kuriuo tikite, jums kainuoja 8-10% nuo litro kainos :D
Taigi, kuo tikite jūs?
Šitą tipą, irgi visi matyt atsimena, ar juo tikite taip pat ? :)
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Gegužės 31 13:52 redagavo DainiusD 2012 gegužės 31 14:28 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Narys
900cc *****
#44    

to DainiusD

Nusipirk kinietiska laikrodi is turgaus uz 5lt ir bus geresnis uz rolexa, svaig toliau nesamones.
Panesiok croksa ir disova padielka, tada suprasi skirtuma (o savikaina, kas kam rupi, panasonicai irgi gamyklinem kainom neatiduodami, nes kitaip bankrutuotu).
Paimk maximos pigiausia sikpopieriu ir normalu, tada suprasi kuom skiriasi GorgoArmany ir kiti brandai nuo padielku, ir gariuniniu prekiu.
Statoilas priedus i kura per Klaipedos uosta parsiveza, del to ir kuro kokybe skiriasi (beje, variklio alyvu baze tik koki 10 imoniu pasaulyje gamina, oviskas nuo priedu priklauso, kaip ir benzui).
Gaila, harlio kol kas neturiu, uztad turiu sena mersa (irgi tikra legenda), kuris vaziuoja ir kuo puikiausiai veikia, kai jau japono tokiuo amziaus nei su ziburiu nerasi.
Dainiau, tikek kuom nori, bet pagal tavo palyginimus matau, kad geru daiktu nevertini.
PS nesakau, kad japonai blogi. Bet kas kuom nori, tuom ir vazineja. Tiek japonai tiek HD turi savu pliusu ir minusu, todel kiekvienas renkasi, kas patinka.
2012 Gegužės 31 22:08 redagavo iXsas 2012 gegužės 31 22:10
Classic'as
500cc ***
Avataras
#45    

As vat nesuprantu, apie kokius cia byrancius varztus ir luztancia technika vis pasakojama, kai zmones su harliais ne 100 tukstanciu kilometru, bet tiek tukstanciu myliu prisuka ir vaziuoja toliau, ir USA tai ne nustekenta europa, kur kaimas ant kaimo su "auksarankiu" serviziukais, ten atstumai tarp punktu laaaabai dideli, jei taip luzinetu ir reiketu kvietineti tech pagalbas, jokia reklama negelbetu. Nu niekas manes neitikins, kad tai Izhas... Vat ten tai tikrai meshlas, todel nemaisykim realiju...
2012 Gegužės 31 22:08
Classic'as
1100cc *****
Avataras
#46   +1  

Citata:
Cituoju: iXsas
Nusipirk kinietiska laikrodi is turgaus uz 5lt ir bus geresnis uz rolexa, svaig toliau nesamones.


Is principo tu beveik teisus. Kinietiskas laikrodis bus ne blogesnis uz rolexa, bent jau kokiu 100 kartu. Jis rodys ta pati laika.Galiu lazintis is kokiu 100 lt. Laisvai. :)
2012 Gegužės 31 22:44 redagavo Raima 2012 birželio 1 07:08
Classic'as
1100cc *****
Avataras
#47   +1  

Citata:
Cituoju: Iksas
....Nu niekas manes neitikins, kad tai Izhas... Vat ten tai tikrai meshlas, todel nemaisykim realiju...


Nu blemba Iksai, nevaryk ant Izo. :-] .. ir mesla veziau (lopselyje :-] ), ir pas mergas variau su juo (lopseli iskvepines), ir bulves veziau i Vilniu, ir greiciu dezeje sakute keiciau...4 kartus...ir vel vaziavau ir taip fuuuuuk, buciau pravaziaves legendinius DD deklaruojamus 100.000 km, bet....atejo Lietuvos nepriklausomybe...ir prasidejo...
visokie cbr, gsx-r, R1, hayabusos, v-max ir kiti...jomajo...nepazystami naujadarai.
Taip ir likau prie klasikos. Toli nenuejau...Jawute pakeiciau i gsx1400...ir gyvenimas prasidejo is naujo.... (h) :-]
2012 Gegužės 31 23:08 redagavo Raima 2012 birželio 1 07:13
Narys
25cc *
#48    

Eikit nevarykit ant harlių, ir net nelyginkit su japonais kurie neturi dvasios :D harlis tiesiog legenda ir vyrų svajonė, na kas jį jau nusiperka, jau nebeturi svajonės, tad nepirkit jų turėsit apie ką svajot, o galit drošti japonus galvos nesukdami :D
2012 Gegužės 31 23:12 redagavo TawaS 2012 gegužės 31 23:16 :-)
Classic'as
1100cc *****
Avataras
#49   +1  

Citata:
Cituoju: TawaS
Chebra nevarykit kas kaip, hd buvo ir bus visada mūsų svajone nelabai įgyvendinama Lietuvos salygom :D o jai ji įgyvendinama jau nebelieka idomu ir svajone nebelieka svajone :D

Gerai, kad motociklas laiko geras kainas, kitaip visi turėtų jį ir nebebūtų apie ką svajot :D čia tarp baikerių pajuokaujam, išeisim i penciją ir pirksim harlius, bet kol i penciją išeisim po truputi susitaupysim ant jų :D


Supraskit viena karta...blemba...su ta fuuuk pensija :-] ...iseje i lietuviska pensija iki harlejaus jums bus toli, taip kaip iki menulio. :-] ..Susirinkit pinigu Prostamol Uno ir tai bus pasiekimas... :-]
Baikit svaigt apie pensija...vazinesit maximum su Honda Shadow 600 ( ne HD) ir laikysite slapima naudodami DD paminetus Pampers....ir jums "legenda" gims kazkur...anapus. :-]
Nesvaikit ir nefantazuokit su ta lietuviska pensija...blemba. Nervuojat. :-]
2012 Gegužės 31 23:19 redagavo Raima 2012 birželio 1 07:06
Narys
1200cc ******
Avataras
#50    

ble,kad palyginimu pazere tas DD, tai mirk is juoko,roleksa pagal virykles laikrodi nustatinet....nu a tu nors gyva ta rolexa ar mates????cia ble kaip as pasakyciau,kad feraryje benzas baigesi,ir ipyliau jo is kokio opelio,ar citroeno...ar da is kokios prastesnes masinos....del to feraris iskarto gaidys pasidare....siaip tai pora paru automatinis mexanizmas laiko laika be problemu,jei laikrodi padedi,ir tai yra pas visus automatinius,del to ju nereik nei batareiku keist,nei prisukinet,o jei tu nusiimineji ji kas dien,ar rolexa turi tik tam,kad uzsidet per sventes ji,tai tam yra speciali dezute,kuri laikas nuo laiko ji pavarto,kad nesustotu.bet vyrui laikrodis reikalingas ne del grozio,del to,pvz,as nesioji ji nenusiimdamas,nebent jau visai i koki suda rankas kisi,tipo dazai ar pan....jei vaiku neturejai,tai ir apie pampersus nenusimanai,nes juose irgi daug skirtumo,nors pas mane mazasis jau desimties,bet net nuo vyresniojo,jam jau 15 dar atsimenu,koks skirtumas budavo tarp desovu ir brangesniu pampersu,desovi atsikabina,leidzia per sonus,prisunta uzpakaliukas,pritrina kirksniukus,ko nebuna su gerais pampersais,del kroksu nezinau,bet zmona nupirko sunui i trenyruotes vaiksciot juos,kad nereiketu autis ilgai,atsimenu kaip sake,kad pigios paddielkos labai skiriasi nuo tikru kokybe,nors ir atrodo panasiai...ai,ka cia kalbet...nesamones kazkokias palygino..kazka galejai gudriau sugalvot...o hemi-jega :) pasmane kieme dvi masinikes su jais stovi :D ir lupa gerai,ir garsas kaip zveries suzeisto :D
2012 Gegužės 31 23:21
Narys
25cc *
#51    

Iki to laiko patikėk dar pasikeis, plius jau važinėsim su elektromotociklais ar dar kokiu nors daiktu :-D na aišku čia kaip kam, bet kai man iki jos 40metų, tai daug kas pasikeis :D

Bet harlis liks harliu :D šiaip gi galima uz 15 000lt pasiimt, tai čia puse važinėja kurių motociklų vertė panaši, ir dar daugiau kainuoja net :)
2012 Gegužės 31 23:23 :-)
Narys
25cc *
#52   -1  

Ir apskritai harliui skiriu šį šūki, ne harley-davidson turi atiktikti tavo reikalavimus, o tu turi atitikti reikalavimus, kad galėtum turėti harlį :D todėl ne visi juos atitinka, ir ne visi turi :D
2012 Gegužės 31 23:28 :-)
Narys
800cc *****
Avataras
#53    

Dainiaus kai kurie teiginiai visiskai teisingi ir jiems sunku nepritarti. Taciau tai apie plataus vartojimo prekes, o ar i sia kategorija papuola HD drysciau abejoti. Nevazinejau baiku po JAV todel nezinau kokia ten situacija, taciau Lietuvoje moto priemones ne moto bendruomene kiek teko patirti yvardina labai elementariai: motociklas, britva ir .... harlis.  Pofik jiems ten visi kruizeriniai suziai, jamos ar hondos. Kokia marketingine akcija ir kokios babkes tautai ykale y galva harly? Yra atsakymu? Todel ir tvirtinu, kad tai Legenda is didziosios raides, o ne avinams skirtas marketinginis fintas. 
2012 Gegužės 31 23:31
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#54   +4  

...nuskambejo fraze "Vyriska svajone", kazkodel as net nepagalvojau apie joki motocikla, manau Vyriska svajone buti VYRU, tikraja to zodzio prasme, sukurti seima, uzauginti vaikus, aprupinti juos ir isleisti i pasauli... veliau pradedu galvoti apie tai, o ko noretu vyrai dar... man smesteli pro akis auksta juodaplauke su vyno taure zvakiu sviesoje, hm gal as dar pasidziaugsiu tos juodaplaukes draugija ir laisvalaikiu nuo jos.. retkarciais pasivazinesiu nebrangiu bet patikimu japonu, juk neturesiu laiko lindeti garaze su coliniais raktais ir tepaluotom rankom, mieliau svarut svarutelis, ka tik is duso, kalbesiu jai i ausi pacius svarbiausius zodzius, gal net eiliuotus, o kai busiu praplikes, storas, susiraukslejes, nukvakes senis, su nuleistu "kalaviju" kompensacijai sau nusipirksiu jusu ta "Vyriska svajone-HD" ir laika leisiu belangiame garaze, nes ta ilgakoje juodaplauke jau i kvepianti levandais miegamaji manes neisileis... piece :D

p.s.
taip, kad nematau prasmes mesti pinigus i kazkoki amerikietiska metalo gabala... kiti prioritetai, juo labiau nenoriu lygiuotis i kazkoki HD, kad ji atitikciau, beviltiska nesamone... :D ...jus aisku turite savo teise ir laisve rinktis :D
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Birželio 1 07:55 redagavo DainiusD 2012 birželio 1 08:31 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Pašėlęs
900cc *****
Avataras
#55   +1  

Hehe, nu bet apie Statoilus, tai DD nesutiksiu ;) Px kiek ten tas benzinas kainuoja, kai tave aptarnauja besišypsanti liekna juodaplaukė, vs. bedantė pikta moteriškė EMSI'je ;)
2012 Birželio 1 10:16 redagavo Quicker 2012 birželio 1 10:16 Free Rider
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#56   +1  

Citata:
Cituoju: Quicker
Hehe, nu bet apie Statoilus, tai DD nesutiksiu ;) Px kiek ten tas benzinas kainuoja, kai tave aptarnauja besišypsanti liekna juodaplaukė, vs. bedantė pikta moteriškė EMSI'je ;)


Taip, Statoile grazu svaru, yra gera kava, tulikas maziau smirda, grazuole juodaplauke uz kasos sypsosi, tik kuras tas pats... as geriau pas betante uzsipilsiu, ir savo grazuole su salmu ant galines sedynes pavezesiu, kuri mane apkabins ir savo nuostabiais kvepalais uzburs, nei ta kur uz kasos sypsosi, tol kol tu susimoki, o kai susimoki tu jai nebeidomus :D
O i Klaipedos kroviniu teminale galite uzvaziuoti, ir paklauskite kas kura laivais veza, atsakymas slypi ORLENE, visas musu kuras pagamintas is rusiskos nekoloringos naftos su sieros priemaisom, nepastebejot, kad europoje kuro valgo maziau nei LT? Monopolija, viena backa, mistines marketines alia skirtingos priemaisos ir stai tau kaina.
Ar zinote, kad Castrol, labai geri tepalai, nes jie tu tepalu negamina, o tik ispilsto i labai gerus kokybiskus plasmasinius bitanelius su skambiu pasaulyje zinomu pavadinimu "CASTROL".
Ar jus rukote? Jei taip ar lengva mesti? Sunku, o kodel? Galvojate, kad jums truksta valios, o zinote kad ten viduje yra priemaisu, kurios jusu organizma pripratina ir to norite vel ir vel?
O kaip su vaistais, vieni vaistai geresni uz kitus, kurie priklauso nuo honoraro farmacininku ismoketo jusu seimos gydytojui, o salutiniai poveikiai, atsiranda vis nauju ligu ir vel reikia vaistu, tu paciu kur kasdiena matote TV ekrane, o ar jie padeda, aisku, kad padeda, bet su jais gaunate ilgesni gydyma ir papildoma komplekta ligu, taip sukasi ratu apyvartos ir reklamos, pasitepkite tepaliuku, jums pageres ir sanariai neskaudes, bet uzauks furunkulas, kuri reikes tepti kitu tepaliuku arba nuryti tablete, ir jums reikes gydyti dar ir skrandi... :D
Yra ivaizdzio kurejai ir yra reklamos aukos, juk niekas negali dvasingumo pamatuoti, bet juo kazkaip jus tikite :D
2012 Birželio 1 11:04 redagavo DainiusD 2012 birželio 1 11:09 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Gatvinis
1200cc ******
Avataras
#57    

.. literatu bureelis.. ne kitaip..
Dainiau, pavasaris baigesi.. ;)
2012 Birželio 1 11:22
Narys
600cc ****
Avataras
#58   +1  

Jei tikėsime teorija, kad didžiausi homofobai yra latentiniai homoseksualai, tai akivaizdu bus ir tai, kad didžiausi harlėjofobai yra latentiniai harlėjofilai.

Aišku, aš ne gydytojas, bet matau, kad vienas šio straipsnio komentatorių savo aistringais postais pasiryžęs šią teoriją įrodyti...

:)
2012 Birželio 1 15:50
Optimistas
800cc *****
Avataras
#59    

Skaitau šitą diskusiją ir niekaip neduoda ramybės klausimas, kodėl taip atsitinka, kad žmonės nusiperka ir labai brangius japonus, jeigu už tą patį galėtų nusipirkti HD? Net jei ir panašios paskirties HD kainuotų daugiau, ar žmogui, skiriančiam pvz 100k motociklui, tai sudarytų esminį skirtumą?

Von dutch, stebina tamstos nenuoseklumas. Anstesniuose temos puslapiuose rašei apie poreikį perrinkti visą HD pačiam ir pažinoti kiekvieną varžtą, kad būtų galima juo pasitikėti ir važiuoti toli ir laimingai. Temai aštrėjant HD jau tampa techniškai nepriekaištingais? Keista...

Aš pats važinėju su japoniška mašina ir japonišku motociklu. Kita mašina ir kitas motociklas taip pat tikrai bus japoniški - aš ta technika pasitikiu ir žinau, kad man kelionėj nebus neplanuotų sustojimų dėl technikos problemų ir tikrai nereiks tepliotis rankų.

Ir HD aš tikrai nenoriu. Lygiai kaip nenešiojau, nenešioju ir nenešiosiu visokių Adidas, Nike, Gucci, Armani ir bet kokios kitos srities daiktų, kur svarbiausia esmė yra vardas.

Ir visgi labai norėčiau kada nors tolimoje ateityje turėti pvz 1947 metų Indian Chief Roadmaster, kuris stovėtų garaže šalia patikimo pastoviai naudojamo japono ir kartais, užėjus norui, su juo išlįsčiau pasimalt netoli namų.
2012 Birželio 1 16:07
Gatvinis
1200cc ******
Avataras
#60    

vazineju su Alfa, o jei rasciau lobi vazineciau ir su Alfos mocu.. ir bb dejau ant varztu kokybes, vis tiek visos atsargines dalys gaminamos italu.. :-]
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Birželio 1 16:50 redagavo sniegas68 2012 birželio 1 16:52
Puslapiai: 1234..17




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17