Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Harley-Davidson motociklai » HARLEY DAVIDSON: Blogiukų įvaizdis – jau praeitis?

| 2012-05-24 Dellamorte | 475/151869 žinut.
 
Puslapiai: 1..56789..17


 
Narys
1200cc ******
Avataras
#181    

Citata:
Cituoju: tomukas77
Citata:
Cituoju: baubas!
Ar teisingai suprantu, kad HD perka žmonės, kuriem +/- px motociklo patogumas, valdomumas, patikimumas, kainos/kokybės santykis ir t.t., o pats svarbiausias ir esminis pasirinkimo kriterijus yra tiesiog subjektyviai suprantams GROŽIS ir tai, kad galės pasijausti kažkuo išskirtiniu? :)

Jeigu žmogui tik to ir reikia iki pilnos laimės, tai puiku, daugiau laimingų žmonių aplink bus, nors logiškai mąstant kriterijai ir keistoki... :)


Nieko čia keisto. Jei viską žmonės pirktų dėl funkcionalumo ir patogumo, tai visi į darbą, teatrą ar pan. eitų su treningais ir sportbačiais, nes tai daug patogiau bei funkcionaliau nei Armani kostiumas su smaugiančiu kaklaraiščiu ir prabangius itališkus batus. Ant rankų visi nešiotų kitaiskus kvarcinius laikrodžius, nes jų kaina 5$, o tikslumas kone tūkstantį kartų didesnis nei brangaus mehaninio šveicariško.

O dabar pats padaryk tokį eksperimentą ir pažiūrėk, kada geriaus jausies - ar su treningu ar su geru, bet nelabai patogiu kostiumu :) Tai gyvenam dėl to, kad būtų malonu, o ne dėl to, kad kuo efektyviau atlikti kažkokią funkciją (nuvažiuoti nuo taško A iki B) :)

Kas man tas įvaizdis, kas man tas brandas, man px kaip aš ant moco atrodau svarbu valdomumas, patogumas, naujos technologijos - pasakė motociklsitas ir nusipirko japonišką topinio brando kruizerį, kurio dizainas 60 metų senumo, posūkiuose valdomas dvigubai blogiau nei "šiuolaikinio stiliaus" motociklai, stabdymo kelias irgi dvigubai ilgesnis.

Netikiu nei vienu žodžiu tokio žmogaus, kuris sako, kad jam brandas visiškai nieko negroja ir jis renkasi daiktus tik pagal technines charakteristikas ir kainos/kokybės santykį. Tokiu atveju žmogus arba pats nesupranta savo pasirinkimo motyvų, arba meluoja.
Nes kažkodėl pas tokius žmones mašina TOYOTA, mocas YAMAHA, televizorius SAMSUNG, telefonas iPhone, kompas MacPro, šaldytuvas SHARP, skalbyklė MIELE ir t.t. Šie brandai nieko nereiškia, jie neturi jokios istorijos, neturi susikūrę jokio įvaidžio, tiesiog labai geras kainos/kokybės santykis pasitaikė.

Aš tik galiu įsivaizduot ką HD nekentėjai daro pamatę motociklistą su kokiu 60 metų senumo restauruotu mocu važinėjantį. Spjauna į veidą ir sako: tau ką čia gražu? tau jis patogus? tu ką nesupranti, kad čia šūdas? už šitą daiktą tiek sumokėjai? kokia čia tau dvasia, metalo gabalas!

(y)
2012 Birželio 6 12:18
Rimtas
900cc *****
#182    

von dutch,
Kuom ne kriterijus pagaminta toje šalyje, kurioje gyvenu?
Galima įtraukti į punktų sąrašą (+)
2012 Birželio 6 12:19 Jauni bakeriai pasirenka vietą ir į ją keliauja. Seni baikeriai pasirenka pusę ir į ją keliauja
Juodulys
1500cc *******
Avataras
#183   +2  

Tai visgi, ar Blogiukų įvaizdis – jau praeitis? :D
2012 Birželio 6 12:27 redagavo DainiusM 2012 birželio 6 12:28 Honda VFR 800Fi
Gatvinis
1000cc ******
Avataras
#184    

Man asmeniskai niekada ir nebuvo, matyt per mazai filmu apie baikerius ziurejau tai ir nesusidariau tokio yvaizdzio
2012 Birželio 6 12:38
Narys
1200cc ******
Avataras
#185    

dainiau,jei butu hd lietuviskas,tai gal ir butu kriterijus,na ir tai abejoju ar lietuviai kazka gero gali padaryt mocu pasauly,nebent licenzijuota kada nors,kaip belarusai minskeli nuo kazko nukopijavo britvute maza kazkokia....o amerikos as aplamai ne patriotas.gal galima butu pasakyt kad su vietiniu mocu man cia lengviau del aptarnavimo,akcesuaru ir tt,nu kad ir tai ne,nes meistrai cia tai nu i nx...vienas kaimynas cia kai pamate mano boberius padarytus,ir ateidavo pagert alaus kai as juos krapsciau,tai jis alpo is nuostabos,koks as esu meistras,o as isvis varikliuose nieko nesuprantu,ir aplamai,jei jau kur kas nesueina,mano talentas iskarto stringa,nes man tik kad idomu,o gyvenime nieko as neremontuodavau,na kaip ir kiekvienas normalus vyras gaudausi,kur ten benzo pompa,kur babyna,kaip praskambint laidus ir kitus elementarius dalykus...tai va,daba tas kaimynas kustomus remontuoja tokioj firmoj.....nu ble,grybu grybas,jis atejes manes klause ar cia ne hd ant yamahos 1100,ir nustebo kad kardanas pas moca yra,meistras ble...ir tokiu cia dxja,o kainos remonto nenormalios...ir akcesuarai tiek japonam tiek hd pilnas internetas..taip kad amerika cia nepriciom.paprasciausiai man gerai atrodo cioperis su ilgom sakem,visas mano kriterijus :D kaip ir britva zmonai pirkau paskutine po to,kai pamaciau sankryzoj r6 juoda,ir butent tokio jieskojau aukcionuose,o jis tenn geresnis uz koki suzuki ar ne,nezinau,man svarbu gerai atrodo :)
2012 Birželio 6 12:43
Narys
1200cc ******
Avataras
#186    

Citata:
Cituoju: DainiusM
Tai visgi, ar Blogiukų įvaizdis – jau praeitis? :D


amerikoj tikrai jokiu cia bogiuku ner.na o lt manau dalinai jo,bet ir tai,manau pasyviai-ta prastme jei kas uzkabintu,tai xebros tvirtos yra daug ant mocu,bet tikrai ne aktyviu gangsteriu,siais laikais gangsteriai su mersais,bemwais ir lexusais vazineja,o ne garaze tepaluoti mocus krapsto
2012 Birželio 6 12:46
Narys
500cc ***
Avataras
#187   -1 / +1  

Citata:
Cituoju: von dutch
...ir px kaip jis ten vaziuoja,geriau,ar blogiau,bet as tai sutikciau kokius nors ir minusus kest,bet su placiu kaliosu vazinet...


ka čia klausyt tokio "specialisto". viskas šituo sakiniu pasakyta. jam px moco charakteristikos, bile iš šono gražiai atrodys. merga irgi gali pakentėt keliasdešimt kilometrų, atsisėdus ant 2 megztinių, svarbu krūtai atrodys... :D :D :D
baikeris, ble....

nors iš kitos pusės galima ir suprasti, visi jie ten amerikosai išprotėję dėl pakazūchos. plius jei tikrai pas juos tik autostrados, tai dzin, kad tas mocas apsisuka tik kirsdamas min 4 važiavimo eiles. o autostradoj kaip ir nesimato koks tu krūtas, tai reik iki pakrantės nulėkt, o kadangi mocas tik atrodo, bet ne važiuoja, tai tada į priekabą jį...

ble ble, net nėr ką pasakyt...
2012 Birželio 6 12:48 Alkoholis problemų neišspręs, kefyras - irgi
Rimtas
900cc *****
#188    

Citata:
Cituoju: von dutch
.....o amerikos as aplamai ne patriotas.gal galima butu pasakyt kad su vietiniu mocu man cia lengviau del aptarnavimo,akcesuaru ir tt,


Aš ir turėjau "raumeny" dėl aptarnavimo, detalių ir paslaugų pristatymo laiko ir pan. Traukiam į sąrašą, bei palauksiu dar nuomoniu.
2012 Birželio 6 13:03 Jauni bakeriai pasirenka vietą ir į ją keliauja. Seni baikeriai pasirenka pusę ir į ją keliauja
Narys
1200cc ******
Avataras
#189   +1  

noreciau paziuret cia i tuos uzkietejusius baikerius,kur nuo sienos iki sienos 300 km priprate,ir sezonas vos kelis menesius,tai gatavi lekt ir per lietu ir per salti,nes tik atsilo,zek jau ir sninga vel.cia sezonas istisus metus,per naujus metus gali lekt kartais su maikute-del to ner ko skubet apsikt visus kampus,kol silta,ir cia nuotoliai nejuokingi,ir viskas taip sutvarkyta,kad ner cia visokiukeliuku ciut ne zvyrkeliu per rapsu laukus,visur autostrados,standartiniai exitai su benzokolonkem ir retoraneliais ir viskas,kad kazkur pasivazinet,reik ten specialiai vaziuot,ir vaziuot ne 100 km,o pist kaip iki kokio berlyno iskauno buna...ir cia tik siaip ne tolimiausiam kelione tikrai.as nesakau,aisku,jieskociau,rasciau ir ciakur pasivazinet,bet kad ner su kuom cia zyliot,ir romantikos jieskot,tuntais cialietuviai ant mocu nevazineja,tai uzsimeti moca i kuzova,ir nusivezi ten,kur jau judesys vyksta, ir cia nieko nuostabaus,daug kas taip daro,o jus ten lt prisiziureje visokiu veju,kaip kad anksciau karate filmu budavo bandydavom taip pat spardytis,kaip per vidiakus rode,tik nedaeidavo,kad cia filmas,ir su tabaikeriu kultura daug kas fikcija,na susirenka i koki tusa tai ten tai sen,pabrincina kokie lopai ten gitarom i scenos,ir tuom baigiasi,keli tusai cia tokie vyksta nenormaliai dideli,kur suvaziuoja simtais tukstanciu tu mocu...aisku,grazu,idomu ir tt,ir kazkas aisku lekia savo xodu,ir gal isivaizduoja kad ciut ne su bizonu dvasia susijunge lekdamas kokiu 66tu keliu..gerai tas,bet tai vienetai,visi kiti to nedaro,ne tie laikai,ne tas gyvenimas,o kad lt dar vis garuoja tom romantiko..ka as zinau,gal mazoj saly lengviau ta daryt,gal smagu aisku.bet pazeciau jei butum koks kitaicas toj lietuvoj,ir is visu kitaicu emigrantu vienas turetum moca,ar jau vazinetum taip kaip tikras baikeris???del to ir dejau as ant tu visu mitu apie visokius blogiukus,keliones is principo savo xodu,nes taip reikalauja supratimas apie baikerio gyvenima ir tt,gyveni taip,kaip cia patogu gyvent,o ne save kankint bandai.atvaziuokit cia kokie penkiese,galesim lekt i kelione,su zemelapiu,su pajieskojimais kur nors grazesniu vietu pralekt,su isskaiciavimu kad i koki tusa jau atlekt laiku ir tt,o kol vienas as jau kaip nors i trakiuka isimesiu,ir nusivesiu kur man reik ta moca,ir man px,patinka kam nors tas,ar nepatinka,jei jum ten i opelius golfus ir audi netelpa mocai,tai nereiskia kad cia mane reik durnint,kad as galiu pas save isikelt.ir apsisuka jis ne per keturias juostas,o vienos uztenka,vairuot ismok,ir tau gausis
2012 Birželio 6 13:05 redagavo von dutch 2012 birželio 6 13:17
Narys
1200cc ******
Avataras
#190    

Citata:
Cituoju: dainius
Citata:
Cituoju: von dutch
.....o amerikos as aplamai ne patriotas.gal galima butu pasakyt kad su vietiniu mocu man cia lengviau del aptarnavimo,akcesuaru ir tt,


Aš ir turėjau "raumeny" dėl aptarnavimo, detalių ir paslaugų pristatymo laiko ir pan. Traukiam į sąrašą, bei palauksiu dar nuomoniu.

is tikruju man reikejo varikliui tarpines uzsakyt,ir cia ju laike dvi savaites,nes patrick racing varikliai reti,del to aisku lengviau amerikoj,bet as ta suzinojau tik kai moca atveze is aukciono,tikrai net nezinojau koks ten tas variklis,manaiu paprastas kaip ir visu hd,koks standartas,tik didesnes kubaturos
2012 Birželio 6 13:08
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#191   +3  

Uoj vaikai, kad jus zinotumet koks yra jausmas vazuot TIKRU cioperiu. Linkeciau kiekvienam ta pajaust. :) o diskusija visai nukeliavusi i lankas. Prie ko cia tie platus ratai kai kalbama apie motociklus kurie turi vaziuoti gerai ir praktiskai??? Vien ta padanga kai sudyla minimum dvigubai daugiau pakeist kainuoja. Platus ratai isvis neturi neivieno techninio pliuso tik ta vienintelii vizualini :) zodziu atsakau i temos klausima: blogiukai ir HD tikrai siandien neturi nieko bendro.
2012 Birželio 6 13:12 Harleliuyah!!!
Optimistas
800cc *****
Avataras
#192   +1  

Citata:
Cituoju: Abbath
Uoj vaikai, kad jus zinotumet koks yra jausmas vazuot TIKRU cioperiu. Linkeciau kiekvienam ta pajaust. :) o diskusija visai nukeliavusi i lankas. Prie ko cia tie platus ratai kai kalbama apie motociklus kurie turi vaziuoti gerai ir praktiskai??? Vien ta padanga kai sudyla minimum dvigubai daugiau pakeist kainuoja. Platus ratai isvis neturi neivieno techninio pliuso tik ta vienintelii vizualini :) zodziu atsakau i temos klausima: blogiukai ir HD tikrai siandien neturi nieko bendro.

Pritariu dėl visko apie platų ratą, išskyrus tai, kad nematau jokios problemos dėl padangos sudilimo. Juk jeigu motociklą vežiojasi priekaboje ir važinėja tik po renginio teritoriją, tai tos vienos padangos visam gyvenimui užteks ir dar anūkam liks :D
2012 Birželio 6 13:19 redagavo baubas! 2012 birželio 6 13:20
Narys
400cc ***
Avataras
#193    

Citata:
Cituoju: Geralt
Citata:
Cituoju: audine
Va rocker C eina stock su 240 ratu...
http://www.harley-davidson.com/en_US/Content/Pages/2010_Motorcycl.... #/model/fxcwc/gallery


Ajo šitas dar buvo. Nelabai pasiteisinęs modelis matyt.
Matavausi kadais "Rocker C" ir šalia sovėjusį "Fat Bob", tai Bobas labiau, kaip čia pasakius.... prie subinės tiko.


Fat bobo stock galinis ratas tik 180!
2012 Birželio 6 13:21
Narys
1200cc ******
Avataras
#194    

renginio teritorija tai pas jus renginio teritorija,o cia ziurint kur tas renginys,nes kartais ta teritorija gali but ciut ne tredzdalio lietuvos dydzio,kaip pvz sturgio suvaziavimas.cia jum ne raseiniu koks tusas,arba daytonoj kai buna bike week,arba bike show-sezono uzdarymas,sezono atidarymas,tai sako kad per pagrindini ssestadieni suvaziuoja iki milijono mocu-per kelis miestus aplink ta savaite mocai visur,kai vaziuoji autostrada,buna kad salia varo keli,prieky kas kelios masinos mocai,ir paskui taip pat,tas pats priesingoj juostoj,o miesteliuose aplink,prie juros isvis sankryzoj sustoji,buna kad koki 10 mocu kartu stovi,ir cia ne taip,kaip kolona kad vaziuotu,o visa savaite toks judesys tikrai kad koki 100 km spinduliu jei ne daugiau .apsipreskit viena karta,is vienos puses patys megdziojat tas baikeriu nesamones filmu ir reklamu prisiziureje,is kitos,is kitos puses patys galvojat kad cia visi su mocu 100 km nemoka nuvaziuot,tai megdziokit italus kokius,nx tuos amerikosus megdziojat????as neikam nenoriu itikt,kaip man geriau,taip ir vazineju,o ne blogiuka odom apsivyniojes vaidinu,man ir gyvenime extrymo uztenka,kad da vaidint ji :D ir kai bus kada galimybe,isigysiu su 300 ratu chioperi,nes vieno,ko man mano moce truksta,tai rato storo,jis tik 240,ir tikrai ne viena abejone neiskilo,ar tas storas ratas tipo kazkas negerai,ar kaip cia....dauguma cia net nevaziave su platesniu kaip 180,o chioperi tik parodoj mate,bet kalba kaip kad isbande viska,gugliniai ir foruminiai specialistai.as bent jau kalbu,ka pats bandes,ir ne parodoj nusifotkines kur,o savo turejes ir vazinejes,ble ,nes toks vaizdas,kad kai kurie cia nueina,kur kokiam tuse atsiseda nusifotkint ant aptverto kokio chioperio...ooo koks ratas...ooo ble geras...ooo kiek daug kainuoja....oooo nx,neipirksiu tokio...ai tai ir nereik,matyt sudas tada :D .....pavazinekit,tada galesit pasakot
2012 Birželio 6 13:37 redagavo von dutch 2012 birželio 6 13:42
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#195    

As vazinejes :)
2012 Birželio 6 13:56 Harleliuyah!!!
Narys
1000cc ******
Avataras
#196    

Citata:
Cituoju: audine
Fat bobo stock galinis ratas tik 180!


Tai žinau.
Tai vat jums ir prašom :|
2012 Birželio 6 14:22
Classic'as
500cc ***
Avataras
#197    

Vat iskilo toks klausimas, modeliu daug, modifikaciju irgi, bet gal HD zinovai galetu pasakyti - kuris is HD modeliu ju standartineje gamoje yra taupiausias kuro sunaudojimo atzvilgiu? Dekui.
2012 Birželio 6 19:08
Narys
1200cc ******
Avataras
#198    

Citata:
Cituoju: Abbath
As vazinejes :)

apie tave nekalbu,zinau kad neesi teoretikas :D :D :D bet savo tam garaze sededamas nuo madu atsilikai :) -----as juokauju,jei ka,kad vel nepasiustumet cia. :)
2012 Birželio 6 19:31
Skeptikas
900cc *****
Avataras
#199   +3  

ko pris..isot prie zmogaus?Turiu galvoje von dutch Niekaip nesuprantu-atrodo dauguma isivelusiu i diskusijas protingi vyrai,bet sitoj temoj kazkodel jums butina irodyti,kad jo pasirinkimas šūdinas... Jums ka-palengves nuo to? Savo nepilnavertiskumo jausma trumpam pamirsit? Sniegas labai gera pavyzdi dave:

Citata:
Cituoju: sniegas68
o nakuj kazka vertint pagal kazkokius kazkieno kriterijus..?
va, yra vienas bicas, vazineja su V-maxu, o laisvalaikiu pisasi (mano supratimu) su Jawom.. ardo, surenka, ardo, surenka, derina, vel ardo, reguliuoja, vel ardo.. na, procesas naturalus su siuo aparatu.. as ji kaskart lazdavoju del tu senienu, o jis šypso atlaidžiai.. ir ka as jam..? pasijuokiam draugiskai.. as is jo entuziazmo, jis is mano "pizoniskumo".. negi man reik kriteriju lentele is 6 punktu ant sienos prikalt..? irodinet, kad cia visiskas gaidys, atgyvena..?
jei zmogui tas motociklas tinka, patinka, net gal ne kaip transportas, o kaip savaitgalinis LEGO, tai lai dziaugiasi..


Manau kiekvienas turi teise rinktis toki moca koks jam patinka,koki galimybes duotuoju momentu leidzia isigyti. Mano akimis ziurint yra ziauriai nekorektiska kritikuoti svetimus ratus
2012 Birželio 6 20:21 redagavo senis 2012 birželio 6 20:23
Optimistas
800cc *****
Avataras
#200    

Citata:
Cituoju: senis
Manau kiekvienas turi teise rinktis toki moca koks jam patinka,koki galimybes duotuoju momentu leidzia isigyti. Mano akimis ziurint yra ziauriai nekorektiska kritikuoti svetimus ratus

Iš principo niekam jo motociklas per daug nekliūva (bent jau man tai tikrai). Kritikuojama yra jo labai kategoriška ir dažniausiai nepagrįsta nuomonė, kuri pateikiama kaip faktai. Kai į kitų diskusijos dalyvių argumentus ar net paprasčiausius klausimus atsakoma ilgiausiais subjektyviais tekstais, kuriuos net skaitant matosi, kaip „iš nasrų putos tykšta“, tai irgi nedidina pagarbos nei pačiam autoriui, nei jo nuomonei ar pasirinkimui. Kaip ir bet kurioje diskusijoje.

Galėčiau dar papasakoti apie raštingumo ir sąmoningumo koreliavimą, bet gal nebesiplėsiu...

P.S. Taip, von dutch baikas gražus :)
2012 Birželio 6 21:03 redagavo baubas! 2012 birželio 6 21:11
Narys
1200cc ******
Avataras
#201   +1  

parodyk kur as nepagrystus dalykus pateikiu kaip faktus???jei as kazka isbandziau,sakysim tas pats storas ratas,ir man jis neuzkliuvo niekuom,tai man tas yra faktas,bet as nesakau kad cia taip guglas pasake ar duomenu ten dzauliais ir kiloniutonais nepateikiu.man faktas tas,ka as pats isbandes,na ir mano skonis irgi faktas pries kitu,nes jei rankuosi sau kazka asmenisko,as vadovaujuosi juo,ir jei as pasakau kad man taip patinka,o ne kitaip,tai manau tikrai cia nera jokios pagarbos niekam,ir tai nereiskia kad as specialistas,ka cia bando man iklijuot.pasakyk konktretu fakta,kad,vel gi,tas storas ratas yra blogai.cia prisiskaiciau visokiu nesamoniu,iki to net,kad kazkodel jei ratas platus,keleivei ant megztiniu reiks vazinet atsisedus(???)yra sakysim rigid remai,na harteilai,ten ner amortizacijos,na konkreciai visos duobes pereina i vairuotoja,to nenugincysi,dar gal sakysim,kaip ant oldskulu nededa stabdziu prieky,ar bugninius deda,irgi manau atsirastu konkreciu faktu kuom tai blogiau kaip normalus diskiniai stabdziai,ir dar daug visko,o daba cia tai jum tas vezimas moco trake uzkliuna,tai ratas storas,tai tapkes...nei jus cia buve,nei zinot kaip cia yra,ir vietoj to,kad normaliai paklausus,kodel taip yra,is raidziu jau putas matot.buvo atvaziave pas mane draugai,ir tikrai jusu supratimu normalus baikeriai,ir vazineja jie visur su mocu,ir i tusus vaziuoja ten lt,ir tt,o cia viskas kitaip buvo,todel kad cia kitokios salygos,isleksi i ta autostrada prie 45 karscio,ir palei orlando skaysim,kur tie disneylandai,visada kelias valandas reik stovet kamsciuose,o su mocais cia tarp masinu nieks nevaziuoja,stovi su masinom...nu ir kas,uzkais tas mataras,atvaziuos mentai.....ir tt,ir tokiu niuansu daug yra.man irgi daug kas juokinga sakysim lietuvos tuose judejimuose,bet tik del to,kad visai kitokia salis,kitokios salygos,galimybes ....ir juokinga ne piktai,as suprantu,kadten lietuva,cia amerika,ir nesistengiu durnint kazko del to,kad jis nedaro taip,kaip as cia amerikoj darau.mano nuomone daug kas pagrysta pavydu,ir nuo to suknisto gyvenimo lietuvoj,daug kas siunta ant amerikonu-iseiviu,kad jiem cia lengviau.nesidziaukit,cia irgi sudo uztenka,o tie mocai,ar dideles masinos cia yra kasdienybe,ir jei cia kazkas atrodo kad vo atsigaves ispindejes amerikonas,tai anaiptol nera taip,buciau atsigaves ispindejes,vazineciau su mersu,ir nelysciau i kazkokius motomanus cia,o pats i lt atvazineciau atsiputes.ismokit biski bendravimo,paskui kaltinkit kazka kazkuom,nes ne vienas zmogus ne desimtos dalies neprisipises yra tiek prie manes,kiek cia visi surade kliauzu is keliu nuotrauku,ir pasakymu,kad patinka storas ratas,kad hd visai neblogas mocas,kad kazkur toliau nusivezu moca masinoj,o ne pats vaziuoju juo,ir dar kazkas panasaus...nu ir ka,cia daba mane gal isplakt uz tai reiketu kokiam tuse baikeriu uz tai????galit bandyt :D tik itariu daug vargt reiks,nes as neesu amerikonas,is tos pacios koses islindes kaip ir jus,ir i padanges nepapuoles,toki cia suda maisau,kad jum dar ne vienam galeciau pavydet,o tos palmes ir jura nuotraukose-cia paprasta rutina,kiekvienas gali sest,spjaut i viska,palikt mama,vaika ir cia atsirast-pirmyn,tada jum visi pavydes.as neesu patsukas,ir ausim nekarpau klausydamasis visokiu veju is nezadavalionu kazkuom artistu,turiu savo nuomone,ir jos niekam nekisu-o tik pasidalinu ja viesai,juk ne i laikrasti rasau,o ten kur daug maz tokie zmones,kurie kaip ir as domisi mocais.dar ir klaidas pamate-pas mane belaide klaviatura,o kompas telike ant sienos,ir as neziuriu ka rasau,buna kad praleidi tarpa,raide,ar kelios raides pasispaudzia iskarto,ne diktanta gi rasai.as cia taip rasau,kaip kad kalbeciau,paprasta kalbamaja kalba,o ne romana kuriu,kas nesuduria minciu mano,nu atsiprasau,antra karta paskaitykit,manau dasus,be to cia amerikoniski kompai,ir lietuvisku raidziu ner,ir dar rasau daznai kai voliojuosi lovoj nakti,nes pas jus ten jau judesys tada,ir nesimato tu raidziu kartais,tingiu koreguot,manau jei kokios raides kartais truksta,uzteks fantazijos jum,kad mintyse dadet :P
2012 Birželio 6 21:34
Optimistas
800cc *****
Avataras
#202    

von dutch, man atrodo, jau čia asmeninius priešus aplink matai... Jei tamstai nuo to bus geriau, galiu dar pakartot, kad turi gražų baiką. Bet aš jo visiškai nepavydžiu, kaip ir jokio kito HD. Galiu pasakyt, ko tikrai labai pavydžiu - sugebėjimo džiaugtis turimu daiktu ir negalvoti, kad galbūt geriau būtų tas, kur ką tik pravažiavo gatve ar pamačiau internete :) Arba šiaip kad reiktų naujesnio ir kažkio geresnio, ar tiesiog kitokio. Norėčiau ir aš taip, bet jokioje srityje neišeina sustot :)

Pasistengsiu nieko savo pasisakymais šioje temoje nebeerzinti (t.y., iš vis neberašyti), galbūt nebebūsiu laikomas priešu. Į paskutinėje von dutch žinutėje pateiktus klausimus jau buvo atsakyta ankstesnėse (ne mano) žinutėse, tad nepalaikykit bėgimu nuo diskusijos.

gero vakaro visiem (h)
2012 Birželio 6 22:32
Narys
900cc *****
#203   +1  

nesiparink von-duch, cia lietuviskas forumas, kitokia kultura. Paskaitai, antra puslapi forumo, ir jau ne i tema rasoma, o viens ant kito varoma. Visai kitaip uzsienio forumuose, ten ka klausi ta ir gausi, visi noriai pataria pasidalina info ir t.t. LT forume paklausk ko nors ir baigsis mazdauk taip: jei nemoki nelysk; esi sudarankis; debilas kam tau taip daryt; pasiskaityk google ir panasiai, prirasys visko isskyrus ko reikia.
PVZ jei paklausi kaip ideti i moca 240 plocio rata, gausi atsakymus: kam tau toks ratas, nusipirk kita moca, nemoki nelysk, nuvezk meistrui kuris moka ir t.t

Kas del mocu, tai dauguma vaziuoja, tiek HD tiek ir kiti. Nelabai tikiu, kad dauguma rasanciu cia yra isbande daug HD modeliu ir panasonicu, kad galetu kritikuoti. Kai kurie pasvaigimai parasyti is bobuciu pasakojimu. Nera taip, kad su HD nuvaziuosi 100km, ir jis subyres, kaip ir nera negendaciu japonu. Dauguma renkames moca, pagal dizaina ir tech charakteristikas, draugu atsiliepimus ir panasiai. Kazin ar daug kas, tarkim, perkant power cruiseri isbandys visus modelius. Paziuresi, kaip atrodo, paskaitysi forumuose, atmesi kai kuriuos modelius, kurie negrazus, persunkus, ar pagal kitokius kriterijus. Isbandysi pora skirtingu modeliu ir issirinksi.
2012 Birželio 6 22:40 redagavo iXsas 2012 birželio 6 22:47
Narys
1200cc ******
Avataras
#204    

as nesiparinu taip jau,kad man putos dribtu,px man tas internetas,juk net gyvo pasnekovo nematai pries save(kas jei butu,manau butu visai kitas pokalbis,ir niekas nei durnium nevadintu,ir nemokintu gyvent)as galiu pasakyt,kaip as pakalbeciau is cia,budamas amerikoj,kaipkad jus kalbat man is lietuvos:ka jus ten nuvaziuojat,prisipirke triperiu po 500 kubiku,ir jau baikeriai,odom kaip kosmonautai apsimuturioje,galvojat kad kieti labai,kai antras atsises ant moco toks pats,tas mocas i kalna neuzvaziuos.per tuos savo uztamsitus salmus nieko nematot aplink.mate tuos chioperius tik guglo paveiksleliuose,ir 99% net sansu ner,kad kazkada toks garze stoves,nes ir tas garazas tik ponu akcesuaras lietuvoj-penkiaauksciuose ir devynauksciuose garazu ner.nuvaziuojat is vilniaus i koki zapyski ant moco,ir jau pasijauciat baikeriais afigienais,kad tokia kelione iveiket....ir tt ir tt.as daug prigalvociau cia to,ka koks lopas amerikonas baikeris pamatytu pas jus juokingo,bet as pats esu is lietuvos 10 metu tik isvaziaves,ir zinau kas ir kaip yra,o ir ne idiotas,biski galvoju ka sakau,ir nepulsiu durnint kazko del to,kad jis lietuvoj pvz su salmu vazineja,nes zinau-ten kitaip negalima.o cia daznai ziuriu kad taip kalbaa mano atzvilgiu,tipo eik pirdalas senas,tipo isidek ta savo gaidi i pikapa,nes jauciu nuvaziaves 10 myliu nukrisi is nuovargio,vat nusivesi i renginio teritorija,ir suksi ratus 30 m spinduliu aikstelej,nes tavo tas triperis per sakes mazesniu spinduliu neapsisuks,o jei isvaziuosi i gatve,storas ratas gaudys kiekviena siule asfalto,ir nieko neveiksiu,tik bandysiu nenugriut,o merga ant uzpakalinio sparno slidines ant megztiniu susedusi....nu mazdaug tokiam stiliuj.nesiparinu,tik juokas ima,nes siaip apart DD as cia niekam nieko negrubylinau(tas tai pats visu prasosi),o mane cia ziuriu kazkokiu paaugliu laiko,siltnamy uzaugusiu.nieko nenoriu irodinet,kiek pasakiau,tiek,idomu tik apie ta amzina dilema pakalbet -hd ar kiti mocai,mane sitas dalykas ilgai jau domina.apie tai ir kalbam,vsio,o jei nepatinka kam mano mocas,ar kaip as juo vazineju,ar kaip gyvenu(gink die nieko neturiu konkreciai galvoje)tai tegu issitrina kakta,man px.dar karta,nieko neturiu konkreciai omeny ta sakydamas,kad cia neuzsipultumet
2012 Birželio 6 23:13
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#205    

Citata:
Cituoju: Iksas
Vat iskilo toks klausimas, modeliu daug, modifikaciju irgi, bet gal HD zinovai galetu pasakyti - kuris is HD modeliu ju standartineje gamoje yra taupiausias kuro sunaudojimo atzvilgiu? Dekui.


Visi jie panasiai ryja, trasoj apie 5-6 ltr touringai gal kkiu puslitriu daugiau, sportsteriai puslitriu maziau. Beje karbiuratoriniai ryja apie puse litro maziau, nei analogiski ipurskiminiai.
2012 Birželio 6 23:14 Harleliuyah!!!
Gatvinis
1200cc ******
Avataras
#206    

reik pripazint.. von dutch prirasyto, perskaitau tik trecdali/ketvirtadali.. :-]
neturiu tiek kantrybes, laiko..
2012 Birželio 7 09:14
Narys
1200cc ******
Avataras
#207    

tai kad iskarto visi puola,vienam tapkes,kitam ratas,treciam sakes,ketvirtam amerika...ble paskui per naujo da tiem patiem kazkas dar netinka,tai ir reik romanus rasyt,kad nuo visu atsimazint
2012 Birželio 7 09:35
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#208    

jo man irgi ocen mnogo bukva :D ciukcia ne citatel, ciukcia pisatel :D
2012 Birželio 7 09:42 Harleliuyah!!!
Narys
1200cc ******
Avataras
#209    

a cia ir ne lietuvos konstitucija,kad kiekvienam privaloma paskaityt :D
2012 Birželio 7 09:51
Narys
1000cc ******
Avataras
#210   +1  

Citata:
Cituoju: von dutch
as nesiparinu taip jau,kad man putos dribtu,px man tas internetas,juk net gyvo pasnekovo nematai pries save(kas jei butu,manau butu visai kitas pokalbis,ir niekas nei durnium nevadintu,ir nemokintu gyvent)as galiu pasakyt,kaip as pakalbeciau is cia,budamas amerikoj,kaipkad jus kalbat man is lietuvos:ka jus ten nuvaziuojat,prisipirke triperiu po 500 kubiku,ir jau baikeriai,odom kaip kosmonautai apsimuturioje,galvojat kad kieti labai,kai antras atsises ant moco toks pats,tas mocas i kalna neuzvaziuos.per tuos savo uztamsitus salmus nieko nematot aplink.mate tuos chioperius tik guglo paveiksleliuose,ir 99% net sansu ner,kad kazkada toks garze stoves,nes ir tas garazas tik ponu akcesuaras lietuvoj-penkiaauksciuose ir devynauksciuose garazu ner.nuvaziuojat is vilniaus i koki zapyski ant moco,ir jau pasijauciat baikeriais afigienais,kad tokia kelione iveiket....ir tt ir tt.as daug prigalvociau cia to,ka koks lopas amerikonas baikeris pamatytu pas jus juokingo,bet as pats esu is lietuvos 10 metu tik isvaziaves,ir zinau kas ir kaip yra,o ir ne idiotas,biski galvoju ka sakau,ir nepulsiu durnint kazko del to,kad jis lietuvoj pvz su salmu vazineja,nes zinau-ten kitaip negalima.o cia daznai ziuriu kad taip kalbaa mano atzvilgiu,tipo eik pirdalas senas,tipo isidek ta savo gaidi i pikapa,nes jauciu nuvaziaves 10 myliu nukrisi is nuovargio,vat nusivesi i renginio teritorija,ir suksi ratus 30 m spinduliu aikstelej,nes tavo tas triperis per sakes mazesniu spinduliu neapsisuks,o jei isvaziuosi i gatve,storas ratas gaudys kiekviena siule asfalto,ir nieko neveiksiu,tik bandysiu nenugriut,o merga ant uzpakalinio sparno slidines ant megztiniu susedusi....nu mazdaug tokiam stiliuj.nesiparinu,tik juokas ima,nes siaip apart DD as cia niekam nieko negrubylinau(tas tai pats visu prasosi),o mane cia ziuriu kazkokiu paaugliu laiko,siltnamy uzaugusiu.nieko nenoriu irodinet,kiek pasakiau,tiek,idomu tik apie ta amzina dilema pakalbet -hd ar kiti mocai,mane sitas dalykas ilgai jau domina.apie tai ir kalbam,vsio,o jei nepatinka kam mano mocas,ar kaip as juo vazineju,ar kaip gyvenu(gink die nieko neturiu konkreciai galvoje)tai tegu issitrina kakta,man px.dar karta,nieko neturiu konkreciai omeny ta sakydamas,kad cia neuzsipultumet


"Многа букаф, ниасилил" :D
2012 Birželio 7 09:51
Puslapiai: 1..56789..17




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17