Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Harley-Davidson motociklai » HARLEY DAVIDSON: Blogiukų įvaizdis – jau praeitis?

| 2012-05-24 Dellamorte | 475/151441 žinut.
 
Puslapiai: 1..1112131415..17


 
Narys
1200cc ******
Avataras
#361    

Citata:
Cituoju: Geralt
Citata:
Cituoju: von dutch
o kam cia ant harlio bmw zenkliuka uzsidejo???..... :(


Ant BMW.


shutka :)
2012 Birželio 19 21:16
Narys
1000cc ******
Avataras
#362    

Citata:
Cituoju: von dutch
shutka :)

 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Birželio 19 22:12
Keliauninkas
800cc *****
Avataras
#363    

Siaip tai juokais vokieciai BMW sifruoja "Bring mich Werkstatt" (gabenk mane i servisa) :)
2012 Birželio 20 08:06
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#364    

Hey, tiesa yra tokia, kad visi gamintojai, kuriu motociklus perka yra geri, kitaip nepirktu :)
HD gamina tik vieno tipo motociklus ir dirba ant marketingo, rado savo nisa, tuo ir dziaugiuosi, bet nevarykit ant japonu, ir jei jis jums nesiveda tai ieskokite bedos savyje, ranku kreivume, neprieziuroje ir t.t., o ne technikoje, man vedasi ir ziema, ir puikiai vaziuoja bet kokioje temparaturoje. HD vazineja ir normalus baikeriai, nors tie kurie cia puciasi i ta kategorija deje nepatenka, nes nusipirko sau blizguti vien tam, kad patenkintu savo nepilnavertiskuma, tai nera apie ka ju jais ir kalbeti... Durniais, Daunais ir debilais nei vieno neisvadinau, galit skaityti tema is pradziu, rasit nekuriuos Glamurus ir pameistrius ar siaip nepraustaburnius. Esme ne technikoje, o zmonese, taip kad nesipuskite :D

Geras ir tas BMW, drasus inzineriniai sprendimai, visiskai iskirtinis mocas, 2012 metu brytva, populiariausias kelioninis, apie technologijas net baisu prasizioti, elektronikos ir funkciju tiek, kad geriau isbandyti, nei cia pilstyti, man asmeniskai labai patiko.

Geros darbo dienos
Gana barskinti klaviatura, reikia vaziuot :)
(h)
2012 Birželio 20 08:36 redagavo DainiusD 2012 birželio 20 08:37 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#365    

Mh.... netgi sitam tavo poste yra kazkokie izeidinejimai. Bet netgi bijai konkreciai parasyt kam juos adresuoji.
2012 Birželio 20 09:20 Harleliuyah!!!
Gatvinis
1200cc ******
Avataras
#366    

DD cia neperspjausit, juk ans -etatinis pirslys.. ispizdavos ir svalins, kol kas, nepakore.. :-]
2012 Birželio 20 09:41
Narys
1200cc ******
Avataras
#367    

noreciau pazet i toki motociklo pirkeja,kuris pries pirkdamas tyrineja visokius marketingus,kas ka gamina,kaip perka ir kokie perka.....jauciu vienintelis DD taip viska issityrinejes pirko savo ,,visai neblizganti....matini kazkoki net,, motocikla,ir vzineja susitraukes ,nes is tolo matosi,kad jis visas pilnavertis,ir nesudarankis,kitaip kaip toks ispuckintas apynaujis mocas taip vestusi ir ziema ir ne ziema,kai net ferariai buna kad nesiveda,bet dw nevarom ant japonu,nes vel pasipils cia marketingo pamokos,apskaiciavimai arkliu ir kilowatu santykio i dzauliu-niutonu kieki babynoj,ir patiekta simtas jutubo ir dar kokios internetines svetaines patvirtinty faktu,kad japoniskas mocas yra tas,ko tikram vyrui reik,o harlis tik siaip,netycia cia sone kazkaip pastatytas stovi,ner net ka kalbet apie ji...nesiruosiu varyt ant japonu,ir istikruju niekad nevariau,bet po DD postu taip ir niezti jieskot ko nors,kad prisikabint prie kokio suzukio,yamahos ar kawo...harlejus neprasautu toki diega ikises i koki nors reklamini skyriu japonisku motociklu,nes man tai po tokiu pagrybavimu pries hd ir japonu liaupsinimu kaip kadhd blogas del to kad radiatoriaus neturi,o japonas geras nes neblizga tai dar labiau norisi paprasta hd nusipirkt :D ir kazko man jau tas stratolaineris pradeda nepatikt... :D bent jau jei daba pirkciau koki kelionini gipopotama,tai tikrai ne ji.tarp kitko,laiku DD paskubejo pasakyt,kad ant hd vazineja kartais ir normalus baxurai,ne tik sudarankiai pasipute nepilnaverciai lopai,nes jau tiek prilojes cia,kad gali netycia kokiam tuse ir kazkas prisimint,ka cia prisnekejes ant tu durniu,kurie vietoj to,kad nusipirkt marketologu ir DD patvirtinta japoniska moca(o daba da ir vokiska nuostabu idomiais sprendimais paramstyta) sedo ant blizgancio hd,kuris net(NEEEET!!!)radiatoriaus neturi...
2012 Birželio 20 18:07 redagavo von dutch 2012 birželio 20 18:27
Narys
1200cc ******
Avataras
#368    

idomu,kodel visi dedasi odas,vidury vasaros nesioja kelnes odines su dzvambaliukais kabanciais striukes sveriancias po 20 kg beveik...,prisute ten jau po keliu sezonu,juk odos i skalbenke neikisi,nors seniai jau yra pilna visokiu prigalvota kvepuojanciu is vidaus ir nepraleidzianciu i vidu vejo medziagu,sintetiniu plastmasiniu,dar stipresniu negu stipriausia oda,lengvesniu,kartais net pigesniu...???cia irgi vienas is pavyzdziu,kai niekas neziuri i texnologijas,o naudoja ta,kas jau seniai pripazinta visu.aisku gal cia ne toks taiklus palyginimas,kaip kad DD harli su pampersais kad lygino,bet visgi kazka tokio panasaus iziuriu tame su harliu ir kitais visais mocais.
2012 Birželio 20 18:39 redagavo von dutch 2012 birželio 20 18:40
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#369    

von duch, da nusiramink tu :) jis tik pats kvailai atrodo tokia pušį rašydamas. Koks skirtumas kas ka peza šitoj mažvaikiu svetainėj, normalūs diedai gyvai šneka, prie olaus.
2012 Birželio 20 21:31 Harleliuyah!!!
Narys
900cc *****
#370    

DD truputi taisosi :) isbraukus pora sakiniu is jo paskutinio pasisakymo, visai normalus komentaras gautusi (y) . DD, tai gal jau prie HD linksti? Gal forumieciai po truputi pradeda isaiskinti kas yra HD?
2012 Birželio 20 21:44
Narys
1200cc ******
Avataras
#371    

nu tas tai jo,abath,uzknisa tie visi badymai knopkiu,kai kiekvienas is kazkur gali kalbet nesamones,gyvai prie alaus dezes smagiau bendraut :) tik kad tolokai gyvenu,o cia ,ple,niekam mocai neidomus,tai va ir uzsuku cia suda pamalt :)
2012 Birželio 21 02:15
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#372    

Labas rytas gerbiami dizainio iz ivaizdzio "Karaliai", kurie vazineja HD. Labai dziaugiuosi ir tikiuosi, kad tokiu kaip jus yra mazuma, kuriems labai svarbu, kaip jis atrodo ant baiko nuotraukoje, nei kokia suvaldoma ar nesuvaldoma jega jis valdo. Labai dziaugiuosi, kad pazistu ir tokiu motociklistu, kurie vaziuoja HD, nes toks ju gyvenimo budas ir atsukus rankena gaudo rytmecio gaivu ora ir vingiuoti serpantinais yra malonumas. Vien ant ju laikosi HD vardas, nes visi kiti verslininkai, diletantai, politikai ir TV ekranu zvaigzdutes, kurie nieko nezino apie ju vairuojama technika tik zino pavadinima ir galvoja, kad tai ju paciu pridetine verte. As vis tikejausi, kad kazkas sioje temoje parasys esmine HD verte, o jus rasot apie paprastuma, dizaina, kad HD yra HD ir dvasinguma, tai visi jusu argumentai? Kodel HD, o ne kazkas kita, ir tai viskas. Toks jausmas, kad rasot apie ziguli, kuriam jau 40 metu ir jo pagrindiniai techniniai sprendimai net ir siais laikais ir liko tokie kokie patys, kaip ir buvo 1970m. Jeigu jums nereikia arkliu ir sukimo momento, o svarbu dvasingumas ir dizainas tai gal jums tiktu VESPA forumas, ten nera jokiu technologiju, paprastumas garantuotas, niekas nesivaiko jokiu kilovatu ar sukimo momentu tiesiog kartu su jumis rieda nuostabiu Vilniaus senamiescio grindiniu, tai irgi gyvenimo budas. Bet istikruju yra liaudis, kuri HD keliauja, pramina kruva kilometru, pamato egzotines salis, nebijo zvyrkelio, lietaus, jais kasdiena vaziuoja i darba ir atgal, domisi technika, technologijomis ju istorija ir tai yra ju pasirinkimas, tokie niekada nevaro ant japonu ar kitu gamintoju, nes jie zino ir supranta kitu gamintoju verte ir inzinerinius sprendimus ir ant tokiu niekada nevarys ir kiti, nes jie gerbia visus kitus gamintojus ir domisi jais, Ne taip kaip cia, "mano mocas pats geriausias, nes turi emblema HD ir as ant jo pats kruciausias". Juokinga. Arba "..oi kokia baisi kiaules fara", ir nesvarbu kad tas baikas turi labai gera ir dinamiska motora, ateina ir "mala suda"
Visi gamintojai yra geri, jei butu blogi ju niekas nepirktu.

Pasiskaitykit si labai gera straipsni, manau tai bus atsakymai, kodel reikia arba nereikia tureti motocikla, deja cia nerasite nieko apie ivaizdi, dvasinguma, apie odine apranga, skaryte ant kaktos ir chromo pasta:
http://www.biker.lt/index.php/straipsniai/106-kodl-reikia-turti-m....
2012 Birželio 21 08:58 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Gatvinis
1200cc ******
Avataras
#373    

kelkis Von Dutch, laikas kontratakai.. priesas pabudo.. :-]
..Jusu abieju (su DD) rasiniai, kaip siu dienu moksleiviu, nesvarbu esme, pokum, kad apie ta pati, svarbu, kad butu daug zodziu..
..simtmecio karas, smelio dezej..
2012 Birželio 21 09:12
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#374    

Bet tai kad tavo Roadlineris neturi neivieno techninio sprendimo tobulesnio uz HD tu paciu metu. Nesuprantu ka tu cia nusisneki. Kad kubatura didesne ir motoras (ant popieriaus) yra galingesnis nemanau, kad cia techikos stebuklas.
2012 Birželio 21 09:48 Harleliuyah!!!
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#375    

DD tai kad ten parasyta, kad sitas straipsnis ne mums.

Jei jūs turite motociklą, šis straipsnis ne jums.

Jūs patys parašysite taip pat, o gal ir geriau. Šis straipsnis tiems, kas nevažinėjo motociklu ar važinėjo jaunystėje, dešimt-dvidešimt metų atgal.
2012 Birželio 21 09:52 Harleliuyah!!!
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#376    

Citata:
Cituoju: Abbath
Bet tai kad tavo Roadlineris neturi neivieno techninio sprendimo tobulesnio uz HD tu paciu metu. Nesuprantu ka tu cia nusisneki. Kad kubatura didesne ir motoras (ant popieriaus) yra galingesnis nemanau, kad cia techikos stebuklas.


O as ir niekur nerasiau, kad Stratolineris yra technikos stebuklas.
Kai rinkausi, isbandziau visa gama cruizeriu, VZR, VTX, HD taip pat, na ir prilipo sitas, bet tai nera kazkokia technologiju virsune ir niekada juo nesigyriau. Man patinka jis ir tiek, tik jau galios reiktu daugiau, blyn ir Comanderio ne gana.... bet tu paskaityk apie ji, rasi idomiu dalyku. viskas surasyta atskiroje temoje. Jeigu saziningai, tai visuose cruizeriuose, apart BMW, Honda Goldwing nieko ten nera ypatingo.

beje mano provokaciniai postai nera tau adresuoti, jie skirti Glamuram, Makenam ir Diletantam, nie derzy abydu.
2012 Birželio 21 10:27 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#377    

Remontavau viena RoadLineri, visa buvau isdraskes ir surinkes. Vazinejau... Vaziuoja tikrai gerai. Manai verta dar kazka bandyt skaityt? Beje slykstesniu posukiu pas neiviena motocikla nerasi :D
2012 Birželio 21 13:18 Harleliuyah!!!
Auksarankis
1200cc ******
Avataras
#378    

Beje pamegink pasiguglint, seip nuo to laiko kai yamahama pradejo kazkokios keistos amerikieciu firmos pavyzdziu neisleidinet kiekvienais metais po nauja motora jiems atsirado ir tiuningo. Vienam road starui esu galvas tvarkes, sportines spyruokles dejes, seimininkas pats jam velenus tiuninginius dejo, karbui jet kitas, oro filtras ir pagerejo situacija ;) o originalus Roadlineris yra ziauriai uzdusintas, su originaliom dudom ir oro filtru isvis nevaziuoja, bet kaip suprantu pas tave Stage 1 jau padarytas.
2012 Birželio 21 13:23 Harleliuyah!!!
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#379    

Citata:
Cituoju: Abbath
Beje pamegink pasiguglint, seip nuo to laiko kai yamahama pradejo kazkokios keistos amerikieciu firmos pavyzdziu neisleidinet kiekvienais metais po nauja motora jiems atsirado ir tiuningo. Vienam road starui esu galvas tvarkes, sportines spyruokles dejes, seimininkas pats jam velenus tiuninginius dejo, karbui jet kitas, oro filtras ir pagerejo situacija ;) o originalus Roadlineris yra ziauriai uzdusintas, su originaliom dudom ir oro filtru isvis nevaziuoja, bet kaip suprantu pas tave Stage 1 jau padarytas.


taip, vamzdziai tusti, Power comanderis idetas, oro K&N idetas, jau trecius metus tarnauja, jau dairausi kazko dinamiskesnio... Taip jie uzdusinti del mokesciu, skaiciau, kad jei daugiau nei 100arkliu tai reik mokescius moket, mura kazkokia

hey, bet ten ipurskimas, nera karbu??

Blemba, bet ar faros ar posūkiai, nu koks skirtumas? svarbu, kaip vaziuoja :D
2012 Birželio 21 13:33 redagavo DainiusD 2012 birželio 21 14:09 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Classic'as
500cc ***
Avataras
#380    

Kas idomiausia, kur tik temoj bent kazkas apie HD, diskusijos iki nukritimo :) Gerai aisku, linksma skaityt. Bet va pabandai kazka pasiaiskinti visai kita moto puse, tylu :) Taigi kaip nesakyk, HD vistik ne reklamos deka populiaruma lemia. Joks reklamuojamas slamstas nors ir kiek reklamuotum greitai butu perkastas ir ismestas is vartojimo ir samones. O LT tos reklamos HD temom isvis nera, o bet taciau motociklai ne maziau populiarus bet kokios kitos salies keliuose. Taigi svaikim iki begalybes, keikim, bet jie vaziuos. Nes tai patikimas, kokybiskas, laiko patikrintas gaminys. O kreivuose rankose joks daiktas netarnauja, net ir pazangiausias japonu isradimas. Tegu svyla padangos...
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Birželio 21 13:35
Rimtas
900cc *****
Avataras
#381    

Su teorine dalimi susipažinau, ačiū.
Man įdomu būtų pereit prie praktinių palyginimų t.y. HD arba "Japono" pranašumo (labiausiai domina valdymas). Norėčiau pabandyti iš "touring" klasės. Metai nesvarbu.
kas dalyvauja "muštynėse" :D ?
2012 Birželio 21 13:59 Jauni bakeriai pasirenka vietą ir į ją keliauja. Seni baikeriai pasirenka pusę ir į ją keliauja
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#382    

Citata:
Cituoju: dainius
Su teorine dalimi susipažinau, ačiū.
Man įdomu būtų pereit prie praktinių palyginimų t.y. HD arba "Japono" pranašumo (labiausiai domina valdymas). Norėčiau pabandyti iš "touring" klasės. Metai nesvarbu.
kas dalyvauja "muštynėse" :D ?


Dainiukas mazoji raide, rytoj 21:30 apleistose namuose prie uzupio, bus "musami" pestieji provokatoriai, susirinks HD ir Japu ir vokieciu vadeliotojai is pradziu isgers olaus, veliau lauksim taves, busi? :)
2012 Birželio 21 14:08 redagavo DainiusD 2012 birželio 21 14:08 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Rimtas
900cc *****
Avataras
#383    

Citata:
Cituoju: DainiusD
Citata:
Cituoju: dainius
Su teorine dalimi susipažinau, ačiū.
Man įdomu būtų pereit prie praktinių palyginimų t.y. HD arba "Japono" pranašumo (labiausiai domina valdymas). Norėčiau pabandyti iš "touring" klasės. Metai nesvarbu.
kas dalyvauja "muštynėse" :D ?


Dainiukas mazoji raide, rytoj 21:30 apleistose namuose prie uzupio, bus "musami" pestieji provokatoriai, susirinks HD ir Japu ir vokieciu vadeliotojai is pradziu isgers olaus, veliau lauksim taves, busi? :)


(+) , nepavėluosiu į muštynes? labai niežti...
2012 Birželio 21 14:16 Jauni bakeriai pasirenka vietą ir į ją keliauja. Seni baikeriai pasirenka pusę ir į ją keliauja
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#384    

Šaunu kad amžini priešai susitaikė... bent trumpam ;)
2012 Birželio 21 14:17 Suum cuique
Classic'as
500cc ***
Avataras
#385    

Citata:
Cituoju: Polariz
Šaunu kad amžini priešai susitaikė... bent trumpam ;)

Nera cia jokiu priesu ir jokio karo... visi cia su veju ir dviem ratais, dar nemaciau, kad dauztusi tik del to, kad kitas vazineja su kitos firmos daiktu. Nesvaikit apie karus.
2012 Birželio 21 14:51
Gatvinis
600cc ****
Avataras
#386    

Nesirauk
2012 Birželio 21 14:57 Suum cuique
Narys
50cc *
#387    

Sveiki. Su perspektyva galvojant apie HD, mane domina 3 modeliai: dyna super glide, dyna street bob ir softail fatboy. Ar yra kokie esminiai niuansai šitų modelių? Ką siūlot?
2012 Birželio 21 15:50
Gatvinis
1200cc ******
Avataras
#388    

siulom .. yamaha.. :-]
o jei rimtai, tai pradziai issirink tema rupimu klausimu, o tada joje ir klausk..
cia blevyzgojam apie tapkes ir glamurus (xz kas tas yr)
2012 Birželio 21 16:33 redagavo sniegas68 2012 birželio 21 16:35
Narys
1200cc ******
Avataras
#389    

as tai nesuprantu,ka jis cia nusisneka su savo tais sukimo momentais vel,ple,dizainais ir dvasiom....paskaicius,tai atrodo kad harlis isvis dviratis su kazkokiu netraukianciu ir gendanciu varikliu,ir kojom isispyrus i asfalta stabdomas,tiek jis triperis...ok,tiek to,pasigirsiu(kad butu zmogui ka parasinet apie mano tustybe ir nepilnavertiskuma)savo triperiu-patrick racing 113 variklis,balancuotas ir emission aproved,slifuoto aliuminio,sukurtas patrick racing firmos,kuri specializuojasi jau daug metu ant amerikonu lenktyniniu varikliu masinom dragui ir ziedinem lenktynem,123 arkliai,nezinau kiek ten tu kilovatu,bet tikrai su roadlineriu nepabegs nuo manes nei serpantinais,nei ant tiesiuju...desines puses primo rivera atviras dirzinis perdavimas,primo rivera deze su primo rivera sausa sankaba,diamond chassis remas,su oriniais dviem amortizatoriais gale,mikuni 42,, hsr karbas su velocity stack oro paemimu su von dutch tiki custom alsuokliais,giovanni poliruoto aliuminio ratai,von dutch custom priekines sakes,led harley davidson priekine lempa,keturiu stumokliu brembo suportai ant abieju ratu ant brembo plaukiojanciu disku ir brembo bakelis ant vairo(kojiniio stabdzio bakelis paprastas0kustom,sorry)flip-flop bako uzsukimas ant avon kustom bako,von dutch kustom ranku darbo solo sedyne,anvil leathers keleivio sedyne ir kelioninis side maisas,dvigubos jocker duslerkes...krc,nezinau kiek cia dvasinga,kiek cia texnologiska,bet kazko tikrai nesijauciu nuskriaustas nei tuom nei anuom pries pvz ta pati roadlineri,koks jis ten babutu uzsivedantis ziema.gal kam ir reikalingas mocas grynai tik kad vaziuotu,man tai jis dar turi but toks,kad kartais as ieinu i garaza vien pasiziuret pasidziaugt,kartais uzvedus pasiklausyt dustancio pupsejimo variklio ir klaksincios sankabos...as nuo to kaifuoju,kaip ir kaifuoju,kai zmones net cia rodo liuks kur nors sankryzoj ar tuse kokiam-nes tik kai kazka pripazysta daugumas aplink,tada gali but tikras,kad tas daiktas kazko vertas,nors tai ir banalu,bet sunku bus itikint save ,kad turi kazka labai gero,kai to ,,gero,, niekas net nepastebi,kaip tas nedvasingai beatrodytu-juk net DD pirma i merketinga dairosi,paskui ziuri,ar tas mocas gerai vaziuoja :D .....,na ir....ar jau pas ji yra radiatorius,ar nera,ar ten dar kokia marketingo texnologija pritaikyta jame,ar ne-maN PABARABANU,svarbu kad jis vaziuoja,ir kad jis toks,koks man patinka...ir butent harlis gali toks but laisvai,kas yra problema su japoniskais,nes jie kokie geri bebutu,bet visi vienodi,nebent papuole i kokio nors shudarankio rankas,kuris uzsideda stora rata,nusiima priekini sparna,nuspiria nx stiklus visokius ir dezes,apvynioja dusles wrapperiu,nudazo juodai,imeta pora kaukoliu aplink...tada pradeda mocas panaset i moca...todel kad kas nusimano,isiziureja nustemba,kad lygtai mocas atrodo nablogai-geras toks,bet ne harlis!!!!ir sako-va,ir is japonisko normalu galima padaryt :D nu ple,sory motociklistai letuvos,nu neiseina man trumpai su tuo oluxu kalbet :) be to megstu pakalbet aplamai... :D
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Birželio 21 17:15 redagavo von dutch 2012 birželio 21 20:36
Narys
1200cc ******
Avataras
#390    

ble,net uzsivedziau savo aparateli....nu i nx tos jamamahos visokios,nuleksiu siandie pasimaudyt,pralekt palei jura vien tik kad pakaifuot,nemanau kad taip standartinis dulkiu siurblys kad ir su power commanderiu taip veztu,kaip tikras chioperis :)
2012 Birželio 21 17:44
Puslapiai: 1..1112131415..17




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17