Motomanų Diskusijos » Pasiūlymai ir pageidavimai » Apklausa dėl simbolinės paramos Motomanai.LT forumui

| 2012-04-10 4xRG | 45/15084 žinut.
 
Apklausa: Apklausa dėl simbolinės paramos Motomanai.LT forumui
Paremčiau 5.Lt ------------ 133 (38.66%)
Paremčiau 1.Lt -- 26 (7.56%)
Pirkčiau simbolinį suvenyrą ----------- 119 (34.59%)
Nežinau --- 35 (10.17%)
Neparemčiau --- 31 (9.01%)

 
Puslapiai: 12


 
Narys
400cc ***
Avataras
#31   +2  

pradėkit įgyvendinti rėmimo sistemą, kad galimą būtų remtį jau dabar ir nereikės galvotį kas rems kas ne..... daugiau darbų, o ne kalbų...
2012 Balandžio 11 21:48
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#32    

Citata:
Cituoju: veplys
manau,kad tai tiersiog reikia imti ir padaryti,o ne diskutuoti.aisku,ant dusios silciau bus,jei prie paremusio vardo bus prirasyta''remejas''ar kazkas panasaus-sakykim kazkoks dzinguliukas :) galit daryti ir VIP remeja,jei zmogus pasiunte X litu.
kiek zmoniu parems ,tiek-koks skirtumas ,ka cia isdiskutuosi?

PROBLEMA

zmones tuos pinigus tures kazkaip pervesti.ne visi turi elektronine bankininkyste,o uzpakali nesti i banko skyriu del lito ar penkiu-patys suprantate.
manau bus didelis procentas zmoniu,kurie neperves,nes nera kur ir kaip,arba tingisi,o ne del to,kad jam gaila lito...
mobilus butu patogiausia-tik vat kiek operatoriai nuplesh?

klausykit,kiek kainuotu,kad nematyciau to violetinio dzemperio reklamos,a? :-]


Del islaidu ir kodel tiek daug tegu pasisiako IT'isnikai ir priima geriausia sprendima, man dzin del mano 5Lt remimui, detalios samatos ar vieso nekorupcinio irangos pirkimo konkurso isamios ataskaitos neprasysiu :D

Tuoj bus sezono atidarymas, ivairiuose miestuose bus suvaziavimai, na pastatykit remimo backa su skyle litam imesti, tame cepelinu valgymo kalne su vaizdu i Neries vingi ir sumesim mes tuos litus, geras pvz uzkreciamas, imesiu as, imes dar kaz kas po lita po du ir bus...

o ka pirkti, kodel pikti, is ko pirkti, tai patys nuspreskit, viena karta metuose savanoriskai imesti lita kita, niekas nenubiednes, jei jau internetine bankininkyste musu bananu salyje yra labai jau retas atvejis :)
2012 Balandžio 12 08:07 redagavo DainiusD 2012 balandžio 12 08:08 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Narys
600cc ****
Avataras
#33    

Citata:
Cituoju: veplys
mobilus butu patogiausia-tik vat kiek operatoriai nuplesh?
Kiek zinau, jei siunti parama sms'u, kurio kaina 2Lt, tai atskaicius mokescius ir kita, lieka apytiksliai tik vienas varganas litas. Kaip su sms'ais po 5Lt nezinau situacijos.
2012 Balandžio 12 08:22 [URL=http://www.spritmonitor.de/en/detail/527913.html] [IMG]http://images.spritmonitor.de/527913.png[/IMG] [/URL] Kawasaki ZX6R 98'
Pašėlęs
900cc *****
Avataras
#34   +4  

Citata:
Cituoju: veplys
kai parodo iniciatyva del greicio ar kitu pakeitimu tai cia taip privalo buti,cia man


Tu gal pirma paaiškink kuo susiję KET pakeitimai ir forumo techninės sąlygos, kurios akivaizdžiai yra neadekvačios. Tai tegul ir sakoma tada, kad reikia paramos pakeitimų projekto rengimui, manau atsiras žmonių ir ne po vieną šimtą atnešusių, aš irgi asmeniškai pasižadu bent 50Lt paaukoti, o forumas ne tik, kad pats save išlaikyti turi (ir tikrai GALI!), bet ir dar pelno gražaus atnešti. Kiti forumai puikiausiai išsilaiko iš reklamų ir nereikia pasakot nesąmonių, kad tokiam forumjukui reikia dviejų serverių klasterio ar kokio ten velnio, nes nu nei velnio taip nėra. O jei yra, tai reikia gal programuotojus keist, o ne serverius pirkt. Užtat ir sakau - jei norima padidinti forumo pelningumą - super, todėl siūlau kaip tai padaryti efektyviau, nes tiesiog "parama forumui", nebus efektyvu, tą matom ir iš apklausos. Vat jei pasiūlyti vartotojams kažką už tai - bus galimybė tą "paramą" surinkti.

Veply, tu man pasakyk atvirai, negi užėjęs į belekokį tinklapį ir pamatęs mygelį "paremkite 1-5Lt" imi ir paremi tą tinklapį? Aš tikrai ne, neieškau dienų dienom ką paremti. O vat, jei tinklapyje yra kažkas ko man reikia - aš už tai mielai išsiunčiu tą SMS'ą... Čia lankosi 5000 lankytojų kiekvieną mielą dieną, kiek iš jų pasiryžę tiesiog "paremti"? 75+14 (pagal apklausą šiam momentui) = 89 ;) O kiek čia skelbimų? Kiek gautųsi apmokęstinus skelbimus?... Nuo SMS grubiai lieka apie trečdalį.

Ne pirmą dieną matau tokius projektus ir nereikia čia suvedinėti į sentimentus "negi gaila lito bendrai naudai"... Tikrai negaila, bet vadinkim viską savais vardais.
2012 Balandžio 12 11:16 Free Rider
Auksarankis
900cc *****
#35   -1  

Citata:
Cituoju: Quicker
Citata:
Cituoju: veplys
kai parodo iniciatyva del greicio ar kitu pakeitimu tai cia taip privalo buti,cia man


1.Tu gal pirma paaiškink kuo susiję KET pakeitimai ir forumo techninės sąlygos, kurios akivaizdžiai yra neadekvačios. Tai tegul ir sakoma tada, kad reikia paramos pakeitimų projekto rengimui, manau atsiras žmonių ir ne po vieną šimtą atnešusių, aš irgi asmeniškai pasižadu bent 50Lt paaukoti, o forumas ne tik, kad pats save išlaikyti turi (ir tikrai GALI!), bet ir dar pelno gražaus atnešti.

2. Kiti forumai puikiausiai išsilaiko iš reklamų ir nereikia pasakot nesąmonių, kad tokiam forumjukui reikia dviejų serverių klasterio ar kokio ten velnio, nes nu nei velnio taip nėra. O jei yra, tai reikia gal programuotojus keist, o ne serverius pirkt. Užtat ir sakau - jei norima padidinti forumo pelningumą - super, todėl siūlau kaip tai padaryti efektyviau, nes tiesiog "parama forumui", nebus efektyvu, tą matom ir iš apklausos. Vat jei pasiūlyti vartotojams kažką už tai - bus galimybė tą "paramą" surinkti.

3.Veply, tu man pasakyk atvirai, negi užėjęs į belekokį tinklapį ir pamatęs mygelį "paremkite 1-5Lt" imi ir paremi tą tinklapį? Aš tikrai ne, neieškau dienų dienom ką paremti. O vat, jei tinklapyje yra kažkas ko man reikia - aš už tai mielai išsiunčiu tą SMS'ą...

Čia lankosi 5000 lankytojų kiekvieną mielą dieną, kiek iš jų pasiryžę tiesiog "paremti"? 75+14 (pagal apklausą šiam momentui) = 89 ;) O kiek čia skelbimų? Kiek gautųsi apmokęstinus skelbimus?... Nuo SMS grubiai lieka apie trečdalį.

Ne pirmą dieną matau tokius projektus ir nereikia čia suvedinėti į sentimentus "negi gaila lito bendrai naudai"... Tikrai negaila, bet vadinkim viską savais vardais.


1.KET pakeitimu iniciatyva priklauso motomanai.lt ,o ne Marytei is Kalabybiskiu.
be gelzgaliu ir softo nebutu ir forumo-kas cia neaiskaus?
del neadekvatumo-tikrai nesigincysiu-sutik,kad tai galima irodyti tik padarius analoga,kuris yra geresnis/pigesnis/su vienu serveriu.kas ta padarys-vel Maryte?
kaip tu kvalifikuosi ta lita-projekto pakeitimui,srauto(jei jo neuztektu )nupirkimui,naujo hardo isigijimui-argi ne vistiek?
taip,manau ,kad forumas gali islaikyti save-bet tam reikia apsikrauti alaus,prezervatyvu ir kitu pirmo butinumo prekiu reklamomis,bet ....
nors jei turi kitoki verslo plana-siulyk puslapio vadams,as abiem rankom uz!

3.pats parasei''jei tinkallapyje yra tai ko man reikia''.
jei cia lankaisi ir diskutuoji,vadinasi kazko reikia :) tai kur problema?

kas del ''ramstytoju'' skaiciaus-as galvoju,kad apklausa neatspindi tikros padeties.
manau,vienintele rimta kliutis,kaip rasiau anksciau-kokiu budu perduoti pinigus.

peace,anas laiskas tikrai nebuvo skirtas konkreciai tau-jis greiciau buvo nuomone apie pasirodziusia niurgejimo sia tema dvasia :)
2012 Balandžio 12 12:18
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#36   +2  

Gal pabandysiu apibendrinti? Isvis, kaip minejau tokia apklausa - ar paremsi nera reikalinga. Tiesiog turi but sudarytos salygos remimui - ty saskaita, sms, backa ir tt ir nurodyti visi galimi remimo budai - kas nores parems, kas nenores neparems ty sakykime forumo palaikymui, forumo ikurejams ant alaus ar visiskai nesvarbu kam.
Toliau, jei sneketi apie kazkokias iniciatyvas ar atliekamus darbus ar projektus - turi buti nurodyta kam konkreciai renkamos lesos ir kiek tu lesu isvis reikia - ty, kad ir KT pakeitimui, kad ir dar kazkam. Pvz as galeciau remt konkretu projekta - toki kaip KT pakeitimai, o pvz uz gamta as neremciau (ne del to kad as pries gamta, o del jo formato). Tai ir isvados - kas negaili sumeta po kiek negaila ir tiek. Jei yra konkretus projektas su samata ir tikslais - tai prasome isdestyti ji ir kas nores parems konkreciai projekta.
2012 Balandžio 12 14:45
Sunkiasvoris
1100cc *****
#37    

Jeigu būtų forumas išlaikomas iš Motomanų simbolinio mokesčio tai naujam serverį forumas išgyventu mėnesį na gal du.
Aklas visko daugiau (narių, temų, foto,video motokatalogo) laikymasis davė savo karčius vaisius seni serveriai stringa o naujų nėra už ką įsigyti. Žinoma dar rezerve yra reklaminio ploto pardavimas bet bent šitam forume jis gan mažai išnaudotas.
Balsavimą galima būtų išreikšti taip ( motomanų да х...я а толку ни х...я) Blogiause ne kiek atsirado norinčių prisidėti prie rėmimo o kiek išsakė savo nuomonę tai yra tik 185.
Dabar tau Antanai spręsti ar reikia dar plėstis ar verstis su turima įranga.
2012 Balandžio 13 21:58
Narys
250cc **
Avataras
#38    

moket galima ir 5 litus kas menesi,cia ne problema,jai is esmes bus pakeista informacine sistema ir prijejimas prie informacijos.koks skirtumas kiek atskaicioja paslaugu tiekejai.moki kas men po 5 litus ir viskas.tegul sedi zmogus ir dirba savo darba.jokiu backuciu,jokiu nesamoniu,nepazistu zmogaus kuris saskaitos neturi ,ar negali sms sumoket.nu reik sumoket uz telekomunikaciniu paslaugu tiekima tai reik,nenori nemoki ir nieko negauni.
siam momentuj radau daug naudingos info-bet esme tame,kad neradau to ko ieskojau.portalas lyg ir geras,bet kazko cia perdaug.dazniausiai nerandu temos,arba labai nepatogu rast.jai viskas liks taip kaip yra nemokesiu principialiai.nes visko randu ir kitur,o jai tai bus forumas toki kur gausiu pagalba.galiu moket ir 5 lt kas menesi.
2012 Balandžio 14 08:11
Narys
250cc **
Avataras
#39   +1  

Citata:
Cituoju: veplys
joptvai roges,ot klausimai!ka as gausiu uz VIENA lita METAMS?
Antanas su adminais tau alu sboruose nesios ir buterbrodus teps.
bjauriau uz Gabrovo anekdotus.

kai parodo iniciatyva del greicio ar kitu pakeitimu tai cia taip privalo buti,cia man PRIKLAUSO.
bet vienas litas-UZ KA????.
Siulau rakint ,kol visai nenusisneketa.

Klausimas "uz ka?" kils visada.lygiai taip pat kodel man darbdavis nepakelia atlyginimo tuo litu.kodel minimumas toks yra ir visa kyta.tai naturalus klausimas.as ir lito neismetu.gal yra kurie ismeta?
tai kad tik 185 zmones parode kazkokia iniciativa cia ne esme.kad padaryt kazkokia rinkliava-reikia.tik reikia suprast-kad mokes ir 5 kada bus verta.
tai manau temos pavadinimas turetu but ne kiek moket,o klaust ka reik padaryt kad sumoketu.reik temos-koks turetu but portalas ir kokia turetu but motomanu.lt veikla.bet ir tai yra beprasmiska.Antantanuj reik apsisprest kokia bus to puslapio veikla.o mum reikes apsisprest ar mes norim remt ta veikla.
o tokie populistiniai issireiskimai'tipo litas,apie ka mes kalbam" ir t.t. veply veikia nezinau kam.as nemokesiu nieko kol PATS NEPASIRINKSIU uz ka.forume virs 4000 temu.jus man pasakykyt n...ja?as randu daug idomiu dalyku o ko reikia niekad nerandu.reik sugrupuot.padaryt manualu duomenu baze.ir visa kita.
ir kada bus mokama-tada nereikes,sakyt o kieno iniciativa inicijuojami ket pakeitimai.iniciatorius,nesekmes atveju,visa laik yra musamas ir peikiamas.
P>S> Antanai,respekt uz veikla.neklausk ka daryt,o imk ir daryk.jokiu cia metiniu.kas menesi po 2-5 lt neproblema.tik reikia pakeist foruma,kad informaccija butu kur kas lengviau randama ir pasiekiama tiems kas moka.
2012 Balandžio 14 08:41
Vakarėlių liūtas
900cc *****
Avataras
#40   -1 / +2  

Tie keli litai nera ir niekada nebuvo problema, taipogi pinigu rinkimas nera problema. Problema yra aiskumas ir skaidrumas. Mes nezinoma kiek realiai yra motomanai.lt vartotoju, kiek kainuoja islaikymas sito projekto. Nuo pat pradziu sis projektas mazai keitesi, taciau zmones paciame projekte pasikeite, ju daugiau ir jiems reikalingas konkretumas.
senoji karta kurie sako jog tas litas nieko nepakeis yra teisus, bet net pirkdami preke uz 1lt mes paprastai gauname ceki kur nurodyta uz ka sumokejome.
Todel turetu buti sudaryti tikslines remimo temos pvz: serveriui, vienam ar kitam renginiui, pletrai ir pan, reklamai, KET pakeitimams ir t.t. Taipogi reiktu susisteminti turima informacija pvz sudeti manual'us ir juos apmokestinti.
2012 Balandžio 14 17:30 Gyventi - tai kovoti, kovoti - tai gyventi. (P. O. Bomaršė)
Auksarankis
900cc *****
#41    

Citata:
Cituoju: anciasnapis

1,Klausimas "uz ka?" kils visada.lygiai taip pat kodel man darbdavis nepakelia atlyginimo tuo litu.kodel minimumas toks yra ir visa kyta.tai naturalus klausimas.as ir lito neismetu.gal yra kurie ismeta?

2,...o tokie populistiniai issireiskimai'tipo litas,apie ka mes kalbam" ir t.t. veply veikia nezinau kam.as nemokesiu nieko kol PATS NEPASIRINKSIU uz ka.forume virs 4000 temu.jus man pasakykyt n...ja?as randu daug idomiu dalyku o ko reikia niekad nerandu.



1, dar neradai atsakymo kam ir uz ka?vargu ar bepaaiskinsiu.
jei darbdavys man pasakytu,kad kelia alga 1 litu-tai zinai...
man tai butu pazeminimas-bet jei tau atrodo kitaip...

2,taip forume daug temu.o ju turi buti tiek ,kiek tu galvoji,ar kaip?

del populizmo-paziurek,ka prirasei ''lito nemokesiu,kol nepasirinksiu,temu dachuja,ko reikia nera'' ,o toliau siulai padaryti menesini mokesti 2-5 litai.
jei as populistas,tai kaip pavadinti va tai?
2012 Balandžio 14 19:27
Auksarankis
900cc *****
#42   +2  

Citata:
Cituoju: Zilvitiz
Tie keli litai nera ir niekada nebuvo problema, taipogi pinigu rinkimas nera problema. Problema yra aiskumas ir skaidrumas.


Zilvitiz,kaip tu isivaizduoji ta aiskuma ir skaidruma.?juk principe parasyta,kam tie pinigai butu PAGEIDAUTINI.
egzistuoja taisykle-arba tu pasitiki tuo zmogumi/grupe/istaiga-proto ribose,aisku,arba nestatyk saves i tokias salygas,kada kontrole bus tikvirtuali/menama.
be abejo as uz skaidruma,uz tai ,kad pinigai butu isleisti tikslui,kuris viesinamas/deklaruojamas.
as uz tai,kad tas tikslas butu isdiskutuotas-ka ir darome.
bet kontroles siuo atveju NERA.arba pasitiki Antanu arba ne.ka revizijos komisija sukviesi?pareikalausi,kad paviesintu saskaitas fakturas?o jei ir paviesins tikras,tu garantuotas,kad pavyzdiui programuotojui tiek sumoketa?taip ir iki anekdotu galima prieiti :)
manau taip-vyrai dirba prie puslapio ne pirmus metus,reikia tiesiog pasitiketi-pats rasei vienas ar keli litai ne problema.
nereikia kalbeti apie kontrole ar skaidruma ten ,kur neimanoma to patikrinti visu 100 procentu. :)
2012 Balandžio 14 19:45
Narys
500cc ***
Avataras
#43   +1  

Galima būtų prie anketos statuso parašyti, kad asmuo yra forumo rėmėjas, panašiai padaryta forume www.mb1.lt , kam negaila tiesiog perveda kelis litus i nurodyta saskaitą, o kam gaila ir jis ieško skaidrumų ir dar kokių nesąmonių, tai lai nusiperka tą "lyčną" alaus bokalą ir nereiks kvailų debatų. Aš šiame forume radau daug svarbios informacijos įvairiomis temomis,manau, kad ateity rasiu gerų draugų, todėl tikrai negaila varganų 5 litų, dėl gero projekto.
2012 Balandžio 14 21:57 D.
Narys
600cc ****
Avataras
#44    

as asmeniskai tikrai paremciau neesu skups :D . bet siaip galetume daryti skladke zuvusiu motomanu seimom remti butu bent kaskoks grazus tikslas, nepamiskim, kad mes neesame eiliniai keliu eismo dalyviai mes kasta seima ir panasus meslas.
jai bus koks aiskus tikslas ir paaiskinimas kam reikalinga parama tikrai paremsiu ir ne vienu litu ,bet tai kaskas turi buti tokio--
aisku mes cia renkames ir bendraujam ir sio saito islaikimas kaip suprantu irgi kainuoja . tad kaip sakoma kaip visi taip ir as .
vo prisapaliojau
2014 Birželio 17 00:06
Narys
250cc **
Avataras
#45    

as uz.
2014 Birželio 17 17:56
Narys
25cc *
#46   -1 / +1  

nieko neremčiau, aš prieš, jau į taip miręs, su laiku da labiau nudvės forums, da savo akim mačiau, kaip moderatoriai kietais vaidino šiame forume, pirštais nebadysiu kas. Nieko palaikau juos ir jų misiją, žudykit forumą po truputi žudykit!!! :-]
2014 Birželio 17 18:03 :-)
Narys
250cc **
Avataras
#47    

Jei eitu pervesti savo 2% manau daug kas sutiktu pervesti....
2015 Gruodžio 20 17:24
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#48    

Aš paremčiau jei Antanas patvirtintu kad bus investuojama į forumą ir bus adminas kuris visą sistemą tvarkys, naujins ir prižiūrės. Nes kolkas matau kad visi mielai paremtų bet nematau admino teigiančio kad nuo to bus geriau.

Nenorėčiau būti pesimistas, bet ansktesnė praktika parodė kad admino palaikymo mes nesulaukiam.
2015 Gruodžio 20 19:40 redagavo sepetuks 2015 gruodžio 20 19:42 Henris
Plentinis endūrininkas
1100cc *****
Avataras
#49   +5  

Forumui labiau reikia ne 2%, o entuziazmo. Tai pirmiausia, antriausia - techniskai forumas baisus (nepabijokim to zodzio), N kartu tai buvo mineta :) Treciausia, buvo laikotarpis, kai forumas 80% laiko neveike, kol neapsikente to, dalis entuziastu tiesiog isejo is cia, pakure siuolaikini, grazu, patogaus naudojimosi, nemirganti, reklamom neapkrauta foruma, i kuri jau numigravo nemaza dalis aktyviu motociklininku. Po to fakto motomanai.lt stebuklingai pradejo veikti ir neluzti. Gal tai buvo gera paskata? :)
Del tam tikru priezasciu forumo adreso neminesiu. Sako, kad banai cia siaucia :)

PS tikrai gaila, kad kazkada klestintis projektas taip baigia savo dienas. Cia prirasyta tikrai daug teksto ir yra daug naudingos info.
2015 Gruodžio 20 20:19 redagavo ramgav 2015 gruodžio 20 20:42 I just want to live while I'm alive..
R1200GSA LC
Narys
500cc ***
Avataras
#50   +1  

Bukim biedni, bet teisingi, kuo forumas masiskesnis - tuo labiau jam truksta dvasios. Taip pat ir MOTOMANAI, dvasia issikvepe ir forumas ATA. Ilgai laikesi, saunuoliai Antanas ir Rasa (Kiek zinau, jie palaike gyvybe).

Didziuju kompaniju pavyzdys rodo, kad ateina laikas keisti krypti ir suki (imam pavyzdi Microsoft, "Kompiuteris ant kiekvieno stalo").

Bukim pakantus, draugiski, o svarbiausia - prasukim DAAAAUG kilometru ant 2 ratu ;)
2015 Gruodžio 20 20:52
Narys
1000cc ******
Avataras
#51   -1 / +1  

Taip, naujas forumas i kuri gerokai virs 100 zmoniu jau numigravo veikia nepalyginamai smagiau ant naujausio phpBB. Mobile friendly, kas yra labai svarbu siandiena.
2015 Gruodžio 21 21:14
Narė
25cc *
#52    

If you get error during usig of any software then you want a solution to get fixed the given error. Don;t think anything here we have bring a solution for all the errors at Error Codes.
https://errorcodespro.co/
2022 Liepos 14 14:47
Puslapiai: 12




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17