Motomanų Diskusijos » Susipažinkime » Svajones link...

| 2016-09-26 dimukas | 42/18841 žinut.
 
Puslapiai: 12


 
Narys
400cc ***
Avataras
#31   +1  

Jei taip mastyt tai ir atviras salmas nesaugus ir aplamai moco vairavimas nesaugus. Geriausia tiliai mirti ant sofkutes pre teliko. Kas lecia dirza, jis privalomas kaip ir salmas. O apsaugos jau kaip tu sau nori. Kiek vienas turim savo galva ant peciu o toi galvoi savi tarakonai. Nepagalvokit kad as koks isisokelis. Ateis laikas ir bent striukyte sau isigisiu. Tik karsta vasaros diena vistiek vaziuosiu su maikonu.
2017 Rugpjūčio 4 11:14
Narys
250cc **
#32    

Citata:
Cituoju: dimukas
Ateis laikas ir bent striukyte sau isigisiu.


:D :D :D

Tu ir vėl teisus: visi daro kaip kam tarakonai galvoj liepia! Tik apie moto kulturą tada nebepostringauk ;)
2017 Rugpjūčio 4 13:20
Narys
400cc ***
Avataras
#33    

Siandien vazinejant mieste per kelias valandas suskaiciavau 3 motociklininkus su maikonais. Du is ju vairavo cioperius o vat trecias stryta ir buvo ne tik su marskineliais bet ir su sortukais :D kiek vienam savo taip sakant.
2017 Rugpjūčio 4 17:44
Narys
125cc **
Avataras
#34   +2  

Aš saviškei vis priekaištaudavau, kad apsaugų nesideda į kelnias ir striukę, tipo nepatogu bla bla bla. Sykelį slystelėjo per lietų ir atsiskyrė nuo motopyrkės, tris dienos adatikės nuo skausmo ir atsikėlė. Kadangi buvo su moto apranga, tai oda vietoj. Nuo to laiko nesvarbu koks oras, susidėjus visus pribumbasus ir dar man priekaištauja kad pirštines jai nupirkau su prasta krumplių apsauga.

Šiaip šauni jūsų svajonė. Kai man pabodo balastą vežiot ir nutarėm kad reikia antro moco, tai jos kategorija ir virš metų laikėsi, momentais jau sakė kad ai nereikia ir panašiai, bet dabar kai vairuoja pati tai patenkinta, neina savaitgaliais namie užlaikyt ;)
Aišku yra ir minusų, viskas dvigubai brangiau gaunas :D
2017 Rugpjūčio 4 18:00 Rieda: BMW K1200RS, G310R.
Ex: Honda Dio, Suzuki GZ125, Honda VFR750F, Yamaha XJ600S, BMW F650.
Narys
25cc *
#35   +1  

Pasiziurek youtube ir google vaizdu prie ko gali privest vazinejimas su maikutem ir dzinsais be kevlaro jau nekalbu apie sortus, prie lengvo slydimo puse odos ant asfalto paliksi, tada nei mocas nei kazkokia tavo isiglvojama motokultura neberupes.

Turetu mokykloj pries duodant leidima egzui laikyt tokiu vaizdu valanda parodyt, kad busimi vairuotojai labiau apie pasekmes pagalvotu.

Ir jei jau zmona sedinsi ant moco pries tai pasirupink jos apsauga ir apranga, vyra zaizdos dar kaip sako puosia, moteri nemanau.
2017 Rugpjūčio 4 22:28
Narys
400cc ***
Avataras
#36   +1  

Ydomu kuom mocas nuo motorolerio skiriasi? Pilnas miestas vaiku ant motoroleriu be jokiu apsaugu vazineja. Hebrite jus visiskai teisus, apsauga gedos nedaro. O youtube galima pasiziureti kaip zmones nuo selfiu mirsta. Kas lecia vaizdus moto mokyklose, tai ant cigareciu pakeliu irgi vaizdus spausdina bet ar meta zmones nuo to rukyti? Linkiu visiems gero kelio. Baigiam sia diskusija. Griztam prie svajones.
2017 Rugpjūčio 6 01:16 redagavo dimukas 2017 rugpjūčio 6 01:25
Narys
400cc ***
Avataras
#37    

Sestadieni kol vazinejau mieste is 20 motociklininku tik 2 buvo su apranga. Visi kiti vaziavo trumpom rankovem. Manau nors puse is ju turi apranga bet per tokius karscius jos devet neimanoma. Bet parasyti norejau ne apie tai. As irgi buvau islindes su mocu trumpam ir kaip visada neapsiejo be kurjozu. Zodziu vaziuoju as su savo pirdaletu ir girdziu kaip vienas po kito atsijungia cilindrai kol galiausiai mocas neuzgeso. Kaip paaiskejo veliau baigesi benzas :-] mano mocas tokiu navarotu kaip kuro ligio davikliu neturi. Idomiausia kad isvaziuojant patikrinau baka. Sustojes irgi matesi kad benzo dar ira tik kaskodel taip sukonstruota kad kranelis stovi ne paciam zemiausiam taske. Na bet ne tame esme. Stoviu as toks naujai iskeptas baikeris ir nebezinau ka daryti. O ka cia ir primastysi, arciausia kolonele uz kokiu 2 km. Stumiu zodziu as savo zirga ir paciam juokinga koks as balvonas :-] uz kokiu 500m privaziuoja baltas bemsas ir jaunas vyrukas klausia: ar galiu kuom padeti? As net nustebau :O as pats visada padedu pagal galimybes kitiems vairuotojams matit dievas man atsidekojo atsiuntes si vyruka. Kol vaziavom iki degalines papasakojo kad ir pats buvo tokioje situacijoje. Dar sake kad turi du mocus bet nevairuoja nes paneles brolis uzsimuse ant moco :-/ va tokia va istorija. O sekancia diena tiesiai prie mano namu i sunkvezimi trenkesi kitas motociklininkas. Kai zmona pamate kaip issitaske mocas supratau kad be sansu ja ikalbineti atsisesti ant moco. Liudna kad mano svajone taip ir neissipilde bet per prievarta negaliu verst kita zmogu pildyti mano svajone. O dar as su savo siurprizais dabar isvis nebezinau ka daryti. Kam as dabar ta moca surinkineju.... na dabaigt visgi reikia. Gal kai iteiksiu kaskas pasikeis.....
Cia straipsnis apie avarija m.delfi.lt/kriminalai/article.php?id=75474027
2017 Rugpjūčio 14 09:11 redagavo dimukas 2017 rugpjūčio 14 09:14
Narys
900cc *****
#38    

Važinėk, kaip nori apsirengęs. Žmonės, bandė pasakyti, kodėl reikia apsaugų. Tavo teisė rinktis. Amerikoj, kai kur galima net be šalmų važinėtis, nor avrijos atveju, 90% dėl to žūsta. Atmink mano du pasakymus. Yra dviejų tipu baikeriai, kurie jau griuvo, ir kurie dar grius. Dress to slide, not to ride. Pastebi, jie vienas su kitu susiją. Taip, motociklas padidinta rizika, gera apranga ją kažkiek sumažina. Net jei važinėsi be avarijų, vėjas perpus kelio sąnarius ir po to skaudės. Nori stiliaus, tai nusipirk bent gerus moto džinsus su kelvaru. Nieks net neatskirs jų nuo įprastų. Mieste lakstantys, ne rodiklis. Pažiurėk youtubej, apie mocais keliaujančius, nei vienas nevažiuoja su šortais! https://youtu.be/jxBI5PyfvFw
2017 Rugpjūčio 14 14:00 redagavo iXsas 2017 rugpjūčio 14 14:52
Narys
400cc ***
Avataras
#39    

As tik pasidalinau tuo ka maciau gatvese. As niekam neaiskinu kaip kas tiri vazineti. I kelione tai savaime suprantama su sortukais nevaziuosi. Ir savoka kelione kiek vienas savaip suprantam. Vienam be 1000km ne kelione o kitam ir 100km jau ohoho. Be to pastebejau kad kai kurie isvis mano kad je nemirtingi :O man net sedint masinoi baisu pasidaro. As tai isvis kaip pensininkas vaziuoju, masinos mane lenkia :-] man mocas ne greiciui reikalingas. Ir isvaziuoju as tik kai saulute sviecia. Per lietu fontanas taskitu i nugara :-] is esmes tai mano mocas net ne transporto priemone o greiciau zaislas, kaip ir keli mano automobiliai. Tiesa jau aplankiau kelias parduotuves su motoapranga ir maciau dzinsus ir odines striukes, tik kolkas kaip apsirenges pasprunku i garaza taip ir vaziuoju :D
2017 Rugpjūčio 14 16:35
Narys
500cc ***
#40   +1  

Vazineti gali ir letai ir atsargiai, bet niekas neapdraustas kad i tave ivaziuos ar nustums nuo kelio, nevisada mus mato, tam ta apranga ir reikalinga kad susvelniti tavo pazeidimus. Asmeniskai visada bet kokius oru deviu odine motostriuke ir motodzinsus su apsaugoms, buinai pirstines, batus karinius naudoju. Vienus dzinsus 4 sezonus atvariau, del susidevejimo dabar planuoju pratestuoti kaip tas kevlaras laiko :) .
2017 Rugpjūčio 15 21:21
Narys
900cc *****
#41    

Gali visa pasaulį, be incidento apvažiuoti. O kitą dieną važiuodasmas kelis kilometrus iki parduotuvės prisiploti. Aš ir visada stengiuosi su apranga važiuoti, kad ir netoli. Taip, tai nevisada patogu. Reikia turėti dvejas moto aprangas, vėsiam orui, iki 20-23c, ir karštam. Aišku tai brangu... mefistofeli, laukiam testų rezultatų! Kaip bandysi, kokio gamintojo kelnės? Kaip tik pats galvoju apie naujus moto džinsus, bet vasara į pabaigą...
2017 Rugpjūčio 16 12:14
Narys
500cc ***
#42    

Citata:
Cituoju: iXsas
Gali visa pasaulį, be incidento apvažiuoti. O kitą dieną važiuodasmas kelis kilometrus iki parduotuvės prisiploti. Aš ir visada stengiuosi su apranga važiuoti, kad ir netoli. Taip, tai nevisada patogu. Reikia turėti dvejas moto aprangas, vėsiam orui, iki 20-23c, ir karštam. Aišku tai brangu... mefistofeli, laukiam testų rezultatų! Kaip bandysi, kokio gamintojo kelnės? Kaip tik pats galvoju apie naujus moto džinsus, bet vasara į pabaigą...

Siunciau per ebay is anglijos, galvoju pripilti smeli kad svoris butu ir pratemti asfaltu :)
2017 Rugpjūčio 16 18:22
Narys
400cc ***
Avataras
#43    

Pres kuri laika teko pasivazinet su tokiu aparatu nuotr. 1 na mocas kaip mocas bet esme ne tame. Per ta pasivazinejima suzinojau kad benzo kraneliai turi tokia padeti kaip rezervas. Ir jei kas skaitet mano nuotikius su baigusiu kuru, uztektu tik pasukt kraneli i padeti RES. Ir laisvai buciau davaziaves iki degalines :-] zodziu mokytis nekada ne vielu (t)
P.s. keli vaizdai is gatviu nuotr. 2-3
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2017 Rugsėjo 1 23:08 redagavo dimukas 2017 rugsėjo 1 23:12
Narys
125cc **
#44    

pas manę motas kuris neturi kuro kiekio indikatoriaus ir ten yra trys padėtys: ON, RES, PRI. Kai baigiasi benzas įjungi RES. Bet jei nespėjai, tada PRI. PRI rašo kad paduoda tiesiai degalus į karbą. Čia aš dokumentacija skaitau. Jei baigėsi degalai, tada nustatai PRI, užvedi mocą ir tada jau į RES, ar ON, priklausomai kiek degalu turi.
2017 Rugsėjo 2 02:29
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#45    

PRI(ming) skirtas uzpildyt tuscius karbus, kai isjungtas variklis.
2017 Rugsėjo 2 11:25 if you don't ride in the rain, you DON'T ride

Barry Sheene is in heaven watching us suck.
Narys
400cc ***
Avataras
#46    

Hmmm reikes paziuret. Man atrodo kad pas mane on off ir res. Kitu padeciu nera.
2017 Rugsėjo 4 09:11
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#47    

jei kranels nevakuuminis tada taip, Priming tik vakuuminiam buna, kad nereiketu bruzint variklio kol karbai tusti.
2017 Rugsėjo 4 10:49 if you don't ride in the rain, you DON'T ride

Barry Sheene is in heaven watching us suck.
Narys
400cc ***
Avataras
#48    

Seip kranelis vakuminis tik vakumas atjungtas kaskodel. Matit ten kaskas pasidarbavo :)
2017 Rugsėjo 4 10:56
Narys
400cc ***
Avataras
#49    

Sveiki bendraminciai! Jau daugelis pamirso mano svajones bet as jau anri metai kaip nemiegu :) Matyt kaska turiu kelnese nes mano svajone issipilde! Daug nervu moraliniu karu ir kruvos pinigu kainavusi svajone issipilde. Tiksliau tik pradejo pildytis.
To be continued......
https://youtu.be/zXtdYLP_f-A
2018 Rugpjūčio 24 00:49
Puslapiai: 12




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17