Motomanų Diskusijos » Ne į temą ... » MEETas2 - Talkee kūryba

| 2005-04-09 Talkee | 34/12283 žinut.
 
Puslapiai: 12


 
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#31    

Na moderai,kur ten uzslepe Talkes kurini laikot?Lalikas paviesint,juk liaudis reikalauja. :D
2005 Balandžio 15 19:09 Mune
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#32    

mune negavai i emaila?
2005 Balandžio 17 00:02 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#33    

Citata:
Cituoju: NIDA
mune negavai i emaila?

Visi prašiusieji gavo, tik va Mune rūpinasi, kad daugiau niekam nereiktų siuntinėt, tad ir užsiima mano kūrinėlio rekomendacijomis :D
2005 Balandžio 17 00:04 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#34    

Vilimo užrašai arba linksmiau – Iš narkomano memuarų...

2005 m. balandis 8 d.
Taigi po tikrai ilgo laukimo pagaliau išaušo ši diena. Nors dar nežinau kaip viskas bus, kaip viskas seksi, kas ir kaip, bet nutariau, kad man šis penktadienis bus vienas iš tų skaidresnių mano gyvenime.
15.46 – Išėjau iš namų, pamojavau mane išlydinčiam šuniukui (Vokiečių avigniui red.past.) ir patraukiau mikriuko link. Kad ir kaip bebūtų keista, bet mikriukas stovėjo ir laukė...manęs? Bet tik įlipęs supratau, kad ši mano mintis buvo labai klaidinga – pasirodo vairuotojas nusprendė parūkyti. Taigi patekau į „Klaipėdos“ rūką tikrąją to žodžio prasme. Nesu labai didelis rūkančiųjų priešininkas, bet kai rūkomos tokios cigaretės ir tokiais kiekiais... žodžiu trumpai tarus veidas pakeitė spalvą ir tapau šviesiai baltas. Vairuotojui pastebėjus mano šviesų veidą, iškart plačiai prasivėrė langelis, cigaretė išskrido lauk ir salonas net „Fresh Air“ dezodorantu buvo pakvėpintas...
Po trumpos pažinties su vairuotoju ir krūvos centų (prilygsta grąžai) skaičiavimo pagaliau prisėdu į minkštąsuolį ir grožiuosi nenusakomais gamtos vaizdais su šiukšlių intarpais juose.
Stebiu pravažiuojančius automobilius – vidutiniškai penkiuose iš šešių važiuoja tik vienas žmogus. Susimąstau – jeigu vasarą vairuotojai persėstų ant dviračių transporto priemonių – juk tiek gero padarytume ne tik sau, bet ir gamtai, kitiems žomonėms. Sumažėtų kamščių, daugiau žmonių suprastų tą pojūtį kurį jaučia tikrieji motomanai - tą laisvės ir vėjo troškimą. Taip pat visi galėtų pasidžiaugti apytuštėmis stovėjimo aikštelėmis... Būtų gerai 
Važiuojame tiltu per Nerį – mes retai pagalvojame, kad tas pats vanduo svečiuojasi ir pas Jus, ir po kiek laiko pas mus – jis juk visą laiką teka nesustodamas, įveikdamas visas kliūtis („lašas po lašo ir akmenį pratašo“), bet vistiek savo tikslą pasiekia – išteka į dar platesnius vandenis. Bet jeigu net ir tokia dalelė kaip vandens lašelis sugeba padaryti tiek daug, tai kodėl mes – žmonės kartais neįveikiame net pačių paprasčiausių gyvenimo problemų?
16.10 – miestas dūsta nuo automobilų, bet aikštelės jau po truputį tuštėja – žmonės važiuoja ilsėtis po sunkios savaitės.
Pravažiuoju Donelaičio – Parodos gatvių sankryžą – čia vis dar kabo reklama kviečianti į renginį „Bike Show Millenium 2004“. Galvoju, gal reiktų sydalyvaut... 
16.28 – aš jau Kauno geležinkelio stotyje. Nusipirkau bilietą į greitąjį traukinį nr.194 Šeštokai – Vilnius. Vilniuje turėčiau atsirasti anksčiau nei planavau – 18.12, taigi dar turėsiu laiko pasivaikščioti po jūsų (kalbama apie Vilniečius motomanus red.past.) išgarsintąjį Vilnių. Senokai jame nebuvau – įdomu kas pasikeitė.
Kauno geležinkelio stotyje žmonės sėdi apsnūdę, tylūs – o juk šalia toks pavasaris: va ant šakos tupi pora paukštelių ir čiulba visiems, po peroną laksto mažas berniukas vis rėkdamas mamai:
-Ką? – ir vis sulaukdamas to paties jaunos mamos atsakymo:
-Tra-ta-tą...
16.46 pajudame iš Kauno – širdyje aš jau Vilniuje, jau visai netoli susitikimo su garsiaisiais žmonėmis... Mintyse keičiasi „nuotraukos“ su besišypsančia Marlow, gitarą laikančio Wolfo, šlapiojo Mune23, gamtininkės Vini4u, šauniųjų motomanų Mindazzz‘o ir Šponkės, ir žinoma jaunojo Xmeno... 
Traukiniu važiuoti man patinka – jaučiu trauką traukiniams – juk tai ne automobiliais užkišos gatvės – tai gamta per kurią skrieja traukinys – kartą, važiuojant iš Marijampolės teko net ir stirną išėjusią iš miško pamatyti. Gamta – tikrai žavus reiškinys, kuriuo vis dar džiaugiuosi, kol jo mes dar visiškai nesunaikinome...
17.54 – traukinyje esantis informacinis ekranėlis rodo 19oC lauke – nerealus pavasaris. Traukinys sustoja Lentvaryje, iš jo išlipa vienintelės dvi su manimi vagone buvusios panelės – lieku visiškai vienas. Šiaip liūdnoka vienam, bet kai galvoje tiek minčių apie Jus, tai galima paskutinę stotelę ir pakentėti  Likus vienam pradėjo švilpti ausyse... Čia turbūt po fizikos koliokviumo galvelė nusprendė vietos įdomesniems dalykams atlaisvinti.
18.07 - Pasigirsta kažkoks keistas traškesys – žvilgteliu pro langą – pasirodo važiuojame per kažkokį metalinį tiltelį. Šalia jo vaikinukai žaidžia kašį – matosi, kad lietuviai – krepšininkų tauta.
Pakeliu galvą aukščiau – taigi Televizijos bokštas!!! VILNIUS!!! Aš jau čia!
Iš pradžių nutariau susirasti garsųjį „Fortą“, kad paskui nereiktų nemandagiai vėluoti – nežinau aš Vilniečių manierų, tad geriau jau ateisiu laiku.
Pro mane pralekia pirmoji šiandien sutikta motorinė transporto priemonė – motoroleris...O vairuotojas – kažkoks mažas pacukas ir dar be šalmo...Ir kaip dar tokiam įkalt, kad tai jo galva turi būti svarbi jam?
Iškart nustebina daug reklamų vienoje vietoje – kažkokia makalynė.
Netyčia pakliuvau į Kauno gatvę – kažkodėl nenudžiugino jinai manęs, sena, nelabai prižiūrėta, na bet ką jau padarysi – žinau, kad dauguma Vilniečių Kauno nemėgsta, dauguma Kauniečių –Vilniaus, bet aš vistiek tikiuosi, kad kadanors šie miestai taps draugais.
Dairausi kur čia būtų galima gauti gėlių – nematau nei jokio stiebelio, o noriu surasti man labai daug reiškiančių baltų rožių. Tikėsimės pavyks.
Nespėjau normaliai apie gėles pamąstyti – pro akis lekia dar vienas svajonių vaizdelis – Yamaha TDR su balaste tvirtai įsikibusia į vairuotoją... Abudu šaunuoliai – su šalmais, juodomis odinėmis aprangomis – žodžiu saugūs. Nužvelgiu juos liūdnu žvilgsniu ir judu tolyn...
„Forto“ radybos buvo sėkmingos – tik kažkodėl po užrašu „Fortas“ pastebiu mažesnėmis raidelėmis parašytą tekstą – „restoranas“ – kažkodėl tikėjausi patekti į piceriją, bent jau taip „Fortą“ pristatė Xmen...
Kadangi dar turiu laiko, lekiu į „Maximą“ – paskutinė viltis surasti baltų rožių. Ir čia man pasisekė – radau mielų baltų rožių.
Visiškai pasiruošęs susitikimui su didžiaisiais motomanais lengvu žingsneliu patraukiu link „Forto“ – o visgi nėra jau taip drąsu ateiti pirmam. Prie duru išvydau kažkaip motociklininkiškai apsirengusį vaikinuką, tad nelaukęs priėjau prie jo – pasirodo, kad Izhininkas (tikrąjį vardą po sunkios naktelės ir pamiršau...). Nepraėjo nei dvi minutės šalia „Forto“ prilėkė ir mėlynasis Ford Escort – už vairo Mune23(Remigijus), o keleivio kėdėje patogiai įsitaisęs jaunasis motomanas Xmen(Karolis). Aišku tokius vyrus sunkiau pažinti nei atrodė – nuotraukose jie jauni ir gražūs, o tikrovėje tik gražūs  Bet nieko, susipažįstame ir su jais, iškart pabandome prisiminti kelių eismo taisykles – sprendėme dilemą, ar Munei galima statyti automobilį invalidų vaituojamų automobilių stovėjimo vietoje ar ne. Kadangi Mune supratingas ir protingas vyrukas, tai su juo pasitarę nusprendėme, kad automobilį nesunku pastatyti šiek tiek tolėliau – visi liko tuo patenkinti.
Ilgai nelaukę užėjome į „Fortą“ – ten mūsų jau laukė punktualusis SAR(Arnas) – iš pradžių pamanėme, kad jis ir atvažiavo mūsų kampelį papuošusiu BMW motociklu, bet Izhininkas tuoj išaiškino klastą – pasirodo nuo moco žvakių laidai nuimti  Beje visiems nebuvusiems myte galiu pranešti, kad Arnas labai tvarkingas ir padorus vaikinukas – visiškai nepanašus į velniūkštį iš nuotraukos jo anketoje.
Nespėjome susėsti, kai pro duris įėjo Wolf(Robertas) su Irena ir Maxas(Vaidas). Iškart nusprendėme nekartoti Židinyje pasitaikiusios klaidos ir padarėme tvarką – prisistūmėme papildomą stalelį – kaip vėliau pastebėjome kaip lygiai tiek vietų ir reikėjo šiam susitikimui. Kadangi atsisėdau tarp tikrų motomanų(Xmen, SAR ir Mune23), tai gavau daug peno savo ausims – kaip tik užvirė diskusija apie motociklus. Pasirodo toki susitikimai tikrai naudingi – ne tik žmonėms norintiems pakalbėti apie motociklus, bet ir tokiems kaip aš – norintiems dar daugiau apie juos sužinoti.
Tuoj mūsų gretas papildė ir dar keletas motomanų: Šponkė(Antanas) su ASAB (vardo taipogi nepaklausiau), bei Saulius su Vini4u(Vincenta). Tuo pačiu paskambino Darius m. Atsiprašė kad negalės dalyvauti, dar ir linkėjimus visiems perdavė. Ačiū Dariau.
Štai pasirodė ir dar pora besišypsančių motomanų – Mindazzz (Mindaugas) su Marcoza (Martynu). Greitu laiku atskubėjo ir motomanių gretas pagausino panelė Marlow – tuo pačiu buvo gėlėmis apdovanotos ir „Forte“ jau sėdėjusios dvi motomanės (Vini4u ir Irena). Aišku gėlytėmis panelės pasidžiaugė ir vėl pamerkė į barmenės atneštą vazele.
Nespėjom nei atsikvėpti, kai pasirodė pirmieji paparaciai – iš visų šonų pradėjo blyksėti fotoaparatai - tikėsimės sulaukti daug nuotraukyčių.
Motomanų būrelis pasidalino daugmaž pusiau – ir inirtingos diskusijos užvirė abejose pusėse. Manojoje vos spėdavau sekti temas – o jų tikrai buvo daug: pradedant santykiais tarp lietuvių ir latvių, motociklų pirkimo, važinėjimo jais 280km/h greičiu – baigiant rūkymo žala.
Atsiprašau visų, bet dėl riboto savo ausų girdimumo, negalėjau sužinoti kokias temas nagrinėjo kita motomaniško būrelio dalis...Tik pastebėjau, kad ten buvo daug juoko – vadinasi buvo gausu linksmų temų.
20.47 – pirmosios netektys šiame susitikime: pasirūpinti būsimuoju motomanu išskubėjo Saulius su Vini4u. Kadangi neturėjau galimybės prie stalelio pabendrauti su Vini, išėjau su jais laukan – net nustebau, kad lauke buvo taip šilta. Taigi susipažinom su Vini – labai šauni mergina turėčiau pasakyti.
Taip pat buvau supažindintas ir su jų (Sauliaus ir Vini) draugu – Kawasaki Ninja... - žvėriškai gražiu motociklu. Gavau leidimą išbandyti jo sėdynių minkštumą, tad būsiu įsiamžinęs ant dar vieno savo svajonių objekto – Ačiū savininkams 
Kol Saulius su Kawa parodė nedidelį šou, turėjom laiko ir dar pabedrauti su Vini – pasirodo jos motomaniukas jau beveik dviejų metų – tai taip susidomėjau nuo kelių metų su poket bike galima važinėt....
Atsisveikinęs su jais, grįžau vidun – visi ir toliau labai linksmai bendravo, fotoparatai dirbo savo darbą, alus liejosi upeliais – svarbu gera kryptimi – skrandžio link.
Po truputį mūsų mažėjo – išvažiavo dar pora motomanų, su kuriais net nespėjau susipažinti – tigrinis Yamaha FZR ir chioperiukas.
Kai tik mūsų kampelis pradėjo diskutuoti apie rūkymą, lyg ir netyčia sulaukėme TV3 pagalbos... tai yra „Malboro komandos“: Viskas prasidėjo nuo labai nekalto klausimo – Ar jūs rūkote Malboro? Ir beveik visas mūsų motomanų būrelis įsitraukė į šios kompanijos stebėjimą. Deja tuoj pat buvo išaiškintas vienas „nusidėjėlis“ – mūsų mažasis Xmen, jau 16-os traukiantis „Malboro“ cigaretes. Jam kaip supratau atiteko paguodos prizas – prie jo prisėdo viena iš „malborinių“ merginų  Na o tikrieji Malboro mėgėjai – Mune ir Wolf buvo pakviesti dalyvauti žaidime ir laimėti įspūdingą kelionę su motocikliškomis ir šiaip pavojingomis pramogomis. Žodžiu vyrukai ne tik užpildė dalyvių anketas, bet ir gavo extremalų žaidimuką pažaisti – Wolfas dykumai pasirinko džipuką, o munę kitą dykumą pabandė įveikti motociklu. Šioje kompanijoje labiau pasisekė Wolfui – iškart matosi, kas naktis praleidžia prie kompiuterinių žaidimų  O mune tepasakė:
-Būtų davę man kas nors normalu „Joysticką“ (Linksmąkotį –vertimas į lietuvių kalbą), tai iškart būčiau parodęs kaip važiuot reikia.
Motomanų būriui vis mažėjant – mus paliko ASAB,Šponkė, Marcoza – visi vis glaudžiau sėdome bendrauti. Atsirado ir šalmas ir daug norinčių jį pasimatuoti. Kadangi vienintelis buvau akiniuotas, tai išbandžiau ir galimybę užsidėti ir šalmą ir akinius. Bandymas nors ir pavyko, bet nebuvo teisingas, nes ant mano mažos galvelės tas šalmas siūbavo kaip ant pagaliuko – ten ne tik kad akiniai, bet dar ir koks bokalas alaus būtų tilpęs 
Taigi po truputį priėjome prie pratęsimo temos... Buvo nutarta susimokėti ir važiuoti dar kur nors išgerti kavos ar šiaip pasiblaškyti. Kad ir kaip Mindaugėlis(Mindazzz) norėjo miego, bet mes jį įkalbėjome (nemeluosiu, daug vargti nereikėjo – šis motomanas mėgsta siausti, bent jau taip aš supratau). Taigi prasidėjo pinigų rinkliava – vietoj reikalingų 143 litų (net stebėtina, kaip toks motomanų būrys galėjo sutilpti į tokią sumą) mes surinkome 156,5lt... Nutarėme kad užteks ir 7 litų arbatpinigių, tad 6,5 pasiėmėme (jie vis dar guli pas mane). Žadėjome už juos nusipirkti pūslę...arba šiaip ką nors gero.
23.25 Išbildėjome laukan – ten mūsų jau laukė trys automobiliai ir vienas motociklas – keista bet juo judėti pageidavimą išreiškė bent 5 motomanai – aišku tokiam bandymui net nesuteikus galimybės visi išsiskirstė į automobilius:
Ford Escort –už vairo Mune23, keleiviai: Marlow ir Xmen
Renault 19(jei neklystu) – už vairo SAR, keleiviai: Izhininkas, Wolf ir Irena
Wolksvagen Golf – už vairo Mindazzz ir į keleivius įsiprašęs Talkee.
Taigi tokia nedidelė kolona – netgi sakyčiau „kolonėlė“  pajudėjo vokiečių gatvės link. Apsukome bent trejetą garbės ratelių – viskas vien dėl tų penktadieniais švęsti užsimaniusių paauglių  Bepigu motociklininkui – jis greit surado vietą sustoti, bet taip pat greitai ir pasišalino...
O mes suradę tik vieną laisvą vietelę joje ir sustojome. Likusieji du automobiliukai buvo gražiai palikti gatvėje – žodžiu išlipome padiskutuoti „tolesnės eigos vyksmu“. Pasiūlymų žinoma buvo daug – nuo Mindazzz‘o siūlomo „Mano Kubo“ iki kažkokios vietelės dirbančios iki 22h... Taip ir nesuradus tinkamo ir ne tik mus, bet ir automobilius tenkinančio pasiūlymo nutarėme, kad šiam kartui užteks ir visi judėsime į svečius pas poną miegą. Taigi visi atsisveikinome ir taip baigėme didyjį motomanų susitikimą.
6.5 lito, kaip jau sakiau vis dar guli pas mane ir laukia kito motomanų susitikimo – kuomet mes juos galėsim išleisti į apyvartą alaus formoje.
Toliau tęsėsi mano(Talkee), SAR ir Marlow kelionė namo. Pirmiausia namus pasiekė panelė Marlow – iš automobilio apžiūrėjome Mokyklos gatvėje esančius apartamentus(nesupraskite klaidingai – juk tokiu metu niekas į svečius nebeina), ir pasukome pas SAR.
Nors SAR ir apibūdino savo namus kaip studentiškus, bet tikrai tuo nepatikėjau. Jau prie durų mus pasitiko graži mergina – Rentata, ir pakvietė vidun. Kadangi galva po tokios dienos jau sunkiai laikėsi nespėjau dorai apžiūrėti ir svečiams skirtų apartamentų, kuriuose buvau karališkai paguldytas (į 1,6metro pločio, pūko minkštumo lovą) – o dar sako, kad gyvena kaip studentai...

2005 m. balandis 9 d.
Prabudau 7 ryto, apie 8 išgirdau šeimininkų šnabždėjimą tad nutariau keltis. Tik dabar pastebėjau, koks jaukus ir mielas šis kambarėlis – ant sienos kabo paveikslas, įvairiose vietose išdėliotos kolonėlės, stovi gražus pramogų centras – kompiuteris, o pro langą atsiveria vaizdas į šiuolaikinį pasaulį.
Buvau šeimininko pakviestas pusryčių – mane pavaišino tikrai lietuvišku, paties SAR gamintu kulinariniu stebūklu - Vištos džiaugsmiene su keptais lašinukais ir apkeptais auksaspalviais gamtos vaisiais (lietuviškai: kiaušiniene su lašiniais ir svogūnais). – bet jūs neįsivaizduojate kaip skanu (na nebent SAR ir jus kada buvo pavaišinęs) dar dabar tą nepakartojamą skonį atsimenu...
Kol dar buvo ruošiamas šis patiekalas – iš vonios išplaukė gražioji unidnėlė –jau minėta Renata.
Taigi visi papusryčiavę ir pasivaišinę Renatos paruošta aviečių arbata išskubėjome į platųjį pasaulį. Buvau nugabentas iki pat geležinkelio stoties durų, tad teliko sėsti į traukinį ir judėti namo.

P.S.
Kaip gera buvo praleisti su jumis laiką. Kaip malonu susipažinti su žmonėmis, kurie jaučia tokį patį troškimą lėkti su vėju. Ačiū Jums
Padėka išreiškiama:
ASAB, IRENAI, IZHININKUI, MARLOW, MARCOZAI, MAXUI, MINDAZZZ MUNE23, RENATAI, SAULIUI, SAR, ŠPONKEI, VINI4U, WOLF, XMENUI, IR KITIEMS.

P.S.S. Iškart atsiprašau Jūsų, jei rasite klaidų, Nickų ar tikrųjų vardų sumaišymo – juk žinot, kad tie rašytojai labai jau klysta...
2005 Balandžio 17 00:10 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#35    

Wow - na NIDA tu ir pavarei :D O kaip man į galvą neatėjo toks paviešinimas? :D
2005 Balandžio 17 00:14 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#36    

kaip per daug aukstom materijom galvot bandai snipstas gaunasi. reikia viska daryt primityviai p.Vatsonai... kuo paprasciau tuo protingiau.
2005 Balandžio 17 00:27 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#37    

Citata:
Citata:
Cituoju: Talkee

Visi prašiusieji gavo, tik va Mune tūpinasi, kad daugiau niekam nereiktų siuntinėt, tad ir užsiima mano kūrinėlio rekomendacijomis :D



Kas čia per žodis "tūpinasi"? :-]
2005 Balandžio 17 11:20 Mune
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#38    

Citata:
Cituoju: mune23
Kas čia per žodis "tūpinasi"? :-]

Na ir parašiau :-] Taigi šalia r raidės yra ir t - tai ir prisimaigė taip. Atsiprašau :D
2005 Balandžio 17 11:39 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
Prijaučianti narė
125cc **
#39    

Citata:
Citata:
Cituoju: mune23
Citata:
Cituoju: Talkee

Visi prašiusieji gavo, tik va Mune tūpinasi, kad daugiau niekam nereiktų siuntinėt, tad ir užsiima mano kūrinėlio rekomendacijomis :D



Kas čia per žodis "tūpinasi"? :-]

pralinksminot :-] :-] :-] :-( :-] :-] :-]
2005 Balandžio 18 11:25 Kolkas esu tik balastė, bet gal ateity... kaz žino kaip ten bus. Bet prijaučianti gimiau, esu ir mirsiu! Sėkmės važinėjantiems!!!
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#40    

tipo mūnė tupas yra :-] ehehehehe....
2005 Balandžio 20 22:55 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#41    

joke mune ;)
2005 Balandžio 20 22:55 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Pašėlęs
1200cc ******
Avataras
#42    

Tad štai kaip pasibaigė visa ta "MALBORO" komandos akcija:
"Iš visų dalyvavusių rūkalus gaminančios bendrovės "Philip Moris Lietuva" organizuotoje akcijoje į extremalų stovyklą Latvijoje ir Kanarų salose buvo atrinkti 40 lietuvių ir 30 latvių. Ten jie mokėsi valdyti katamaranus, važinėjo keturračiais motociklais, karstėsi virvėmis. Iš šių 70 extremalistų buvo atrinkti keturi lietuviai ir keturi latviai. Jie 06.26 išvyko ir keturias dienas džiaugėsi Gran Kanarijos saule. Joje susirinkusių 53 dalyvių iš visos Europos laukė nauji ekstremalūs nuotykiai. Čia į komandas suskirtyti dalyviai vairavo visureigius, keturračius motociklus, kopė į kalnus. Dozę adrenalino suteikė ir plaukiojimas jūrinėmis valtimis atlanto vandenyne. Deja lietuviai į finalinį akcijos etapą, vyksiantį JAV, nepateko."
2005 Liepos 14 21:21 Gimę skraidyti mašinomis nevažinėja.
SAR
Pėsčiasis sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#43    

Viskas, pradedu rūkyt :O
2005 Liepos 15 10:24 Mažu akvatini kramtoškės?
Optimistas
900cc *****
Avataras
#44    

SAR - juk lietuviai i finala nepateko !!! :D as tai kaip tik ruosiuosi mesti, tik vat niekas nepadrasina, tai taip ir puciu sau toliau.... :)
P.S. nevarai i Druskininkus siandien?
2005 Liepos 15 10:39
SAR
Pėsčiasis sunkiasvoris
900cc *****
Avataras
#45    

Tai užtai ir nepateko, kad aš nerūkau :-]
Nevarau, šiek tiek kišenės kiauros šį mėnesį :|
2005 Liepos 15 10:47 Mažu akvatini kramtoškės?
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#46    

Blemba,o as tada nusipirkau paskuti marlboro pakeli(ji baiges rukyt meciau sita iproti ir po siai dienai nerukau) ir uzpildziau visas anketas,bet pamirsau bare.Ilgai gaudavau zinutes i mobilu,kad nepamirsciau pristatyti uzpildytu anketu,bet... :(
2005 Liepos 15 12:01 Mune
Puslapiai: 12




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17