Motomanų Diskusijos » Bendrosios diskusijos » Padėkit rasti motociklą

| 2006-04-28 zales | 58/19549 žinut.
 
Puslapiai: 123


 
Optimistas
500cc ***
#61    

Nors ir įdėjai "oversized" nuotrauka, bet turiu pripažinti, kad jawutė tikrai gražuolė :) Respectas (h)
2006 Spalio 14 13:06 Night
Suzuki GSX 750 F '02
[Kaunas]
Narys
50cc *
#62    

biski suzioplinau su spalva rejkejo tamse vysne perlamutra!
2006 Spalio 19 17:32
Savižudis-entuziastas
900cc *****
Avataras
#63    

Gražuolė... bet duslikai tai netinka...
2006 Spalio 19 21:58
Narys
50cc *
#64    

tj dar yra kj kuriu trukumu reikia sedyne pervilkt o del duslintuvu tj sitie man grazesni negu orginalus turejau viena porginalu visiskai nauja bet negavau antro ir reiktu biski kj ka pakeisti kad jie vel uzsidetu nes del situ anksciau buvo biski pakeista jawute ! Siap jei ka domina uzsiemu butent jawu restauravimu galiu gauti detaliu kuriu reikia nauju ir devetu reistautuoju pagal jusu nustatyta termina kokybe tikria gera ! Sitoje jawoje nelike nei vieno seno varsto viskas nauja kapitalinis variklio remontas viskas viskas nauja tiesiog kjp is gamyklos :) jei reikai kam restauruoti jawa kreipkites i privata galesiu atsisuti daugiau nuotrauku !
2006 Spalio 21 14:28
Kuvaldaliotas
2200cc *******
Avataras
#65    

Citata:
Cituoju: MartiSS
tj dar yra kj kuriu trukumu reikia sedyne pervilkt o del duslintuvu tj sitie man grazesni negu orginalus turejau viena porginalu visiskai nauja bet negavau antro ir reiktu biski kj ka pakeisti kad jie vel uzsidetu nes del situ anksciau buvo biski pakeista jawute ! Siap jei ka domina uzsiemu butent jawu restauravimu galiu gauti detaliu kuriu reikia nauju ir devetu reistautuoju pagal jusu nustatyta termina kokybe tikria gera ! Sitoje jawoje nelike nei vieno seno varsto viskas nauja kapitalinis variklio remontas viskas viskas nauja tiesiog kjp is gamyklos :) jei reikai kam restauruoti jawa kreipkites i privata galesiu atsisuti daugiau nuotrauku !

Darbo daug, bet iki restauracijos tau tiek pat, kiek ir man iki mėnulio (h)

Jei jau teigi, kad restauruoji motociklus, tai parodyk nors vieną savo RESTAURUOTĄ aparatą - čia, kolkas matau, tik taip "ūkiškai lietuviškai atremontuotą", dar kitaip sakant, patiuninguotą, "Staruškę".

Jei jau teigi, kad viskas - kaip iš gamyklos, tai kodėl:
1. Duslintuvai neoriginalūs? Nereikia man aiškint, kad šitie labiau patiko - juk jie visiškai nesižiūri ant šito modelio. Konkrečiai per ilgi
2. Išdažymas neoriginalus? Jawos buvo vyšninės su auksinėm juostom, bet ne tokios.
3. Kas ten šalia karbo dangtelio styro? Ar tik ne rėlė kažkokia? Ar tikrai jai čia vieta?
4. Kaip su grandinės apsauga? Iš gamyklos tik su jom, kiek pamenu, išeidavo Jawos?
5. Kokio velnio galinius amortizatorius juodai nudažei? Visiškai iš bendro konteksto iškrenta!
6. "Seriabrianke" nupurkštos alkūnės - labai originalus būdas išgauti chromą namų salygom (y) Tik kad restauracija nekvepia..
7. Ką tie apsauginiai lankai čia veikia? O, ir vėl seriabriankė!
8. Posūkiai ? Ant Jawos? Staruškės? Nuo kada???
9. Sakai visi nauji varžtai? Iš kur, iš "Varžtų pasaulio"? Nuo kada restauracijai naudojami nauji varžtai? Mano supratimu, reikia arba senus atgaivint, arba naujus TOKIUS PAČIUS pagamint, bet, aš kaip spėju, tu pinigų tokiems pat varžtams neleidai?

O dabar marš į garažą ir ištaisyk šitas klaidas, arba trink lauk tą savo žinutę, kur apie restauraciją kalbi - o tai čia žmones durnini :E

(Gal aš ir keik per riebiai, bet kai jau žmogus tokias pievas pradeda svaigt, nelaiko man nervai)
2006 Spalio 21 15:15
Narys
50cc *
#66    

Kalbekite kalbekite gudruoli!
oj midazz tj db tu pats pradejai biski vaidint dauk zinantis sakai amortikaij juodai dazyti tj eik galva issitrint nes jie tokie ir buna ten siap plastmases juodos po to alkunes tavo seriabrenke tj gal ir pats naudoji bet ce yra karciui atspraus is vokietijos vesti dazai pabandyk seriabrenke nupuisti tj alkunes po savaites bus tokios kokios buvo rpies dazyma ! po to duslintuvai tau gal ir nesiziuri bet man jie grazesni turejau viena visiskai nauja orginalu bet net neieskojau naujo o palikau situos ! prie karbo yra rele del posukiu nes tj dariau vien del patogumo as nenorejau isgauti butent orginalo o kartais pats islekiu pasivazineti ir kam man riekia gestus su ranka rodyti ? del spalvos tj reiktu paskaityti buvusi mano komentara kad suzioplinau su spalva ce buvo ne vien mano kalte draugas dazytojas pradejo aiskint kad reiktu pabandyti kokia kita spalva nu ri pasidaviau bet kas padaryta yra padaryta ! po to apie varstus , ka cia susvaigai kad reiktu daryt tokius pacius db varstu tiek visur kad nieks ju net nedaro ka nori pasakyti kad man reiktu jieskoti tu lievu rusisku varstu kurie x kartu lievesni uz situos po 10 metu vel bandat atsukinet nutrukinetu ! o varstai yra tokie patys kjp orginalus tik importiniai! Grandines apsaugos nera niekur net uzsakyt kiek zinau kas veza jawu dalis is cekijos nieks negavo ! nu ir del apsauginiu lanku tj tokei buvo neinuiminejau as ja nestovejimui dariau o vazineti ir nemanau kad butu geriau jei as juos nuimciau ! BETO jei tau ce ukiskai padaryta tj tu isvis grubnagis esi nes ce ideta tiek meiles ir kantrybes!
Prasyciau man pateikti kelis savo darbus pone motociklu restauracijos speceliste !
2006 Spalio 21 20:12
Kuvaldaliotas
900cc *****
Avataras
#67    

Martiiss, nesinervuok, mindazzz'as tikrai išmano restauravmą ir yra nepriekaištingai atrestauravęs starušką ir dar ne vieną mocą. Reikėjo pasidomėti daugiau prieš taip šnekant...
Taigi pats šneki apie restauravimą nesuprasdamas šio žodžio reikšmės. Jei dar nežinai, tai restauravimas yra transporto priemonės būklės atstatymas iki tokios, kokia ji buvo prieš nuriedant nuo konvejerio ar dar net geresnė. Taigi viskas turi būti originalu, be jokių nereikalingų dalių, kurių nepriklauso būti (patinka tau ar ne) - posūkių, lankų...
Dėl amortizatorių būtų galima sutikti, čia yra su plastmasinėm "stiklinėm", bet man rodos jie nebuvo komplektuojami surinkime moco, o pardavinėjami kaip atsarginės dalys, bet tai paskutiniuoju metu. Šiaip pagrinde būna su dažyta viršutine ir chromuota apatine "stiklinėm".
Duslintuvų dažymas - neišeitis, kad ir dažai atsparūs ar ne karščiui. Šiaip dabar tikrai galima nusipirkti visą komplektą duslintuvų (tik gal ne visi išgali). O jau dėti nuo 638 jawos, - tikrai jie netinka.
Ta rėlė yra akumo krovimo. Žinoma be jos mieste su šviesom ir posūkiais nepavažinėsi (originali per silpna), bet...
Apie varžtus, tai visu pirma jawoje jie niekad nebuvo rusiški - juk motociklas čeku (čekoslovakijos) jei pamiršai. O originalių varžtų išsaugojimas prideda motociklui originalumo ir autentiškumo. Pats dabar truputį užsiimu restauracija ir stengiuosi kuo daugiau jų išsaugoti, galiausiai vis tiek juos nuvalius galima nucinkuoti ar nuchromuoti ir jie puikiai atrodys. O kas rimtai dirba, tai kitus varžtus gamina...
Grandinės apsaugas dėvėtas galima gauti, dėl naujų nesidomėjau - jei domins - rašyk, pažiūrėsim.
Jei dar apie neoriginalumą ko dar nepaminėjo mindazzz'as, tai jawai priklauso cilindrus dažyti juodai, vairo rankena dešinė neoriginali.
Šiaip nebūtų šitos visos košės jei būtum naudojęs ne restauracijos savoką, o remonto. Dar daug kas neskiria šių skirtingų žodžių reikšmių ir klaidina kitus.
Nesuprask klaidingai manęs bet norėjau tau tik viska paaiškinti ;)
p.s. kiek darbo idėjai mes suprantam - pagirtina už triūsą (h)
2006 Spalio 22 00:20
Narys
50cc *
#68    

as ir nepykstu kj zmones man normalei paaiskina mono klaidas o ne kai mindazz !
2006 Spalio 22 15:16
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#69    

Nors ir ne restauruota, o remontuota, bet labai liuks jawutė, daug darbo įdėta, gerbiu. Bet dusles tai arba mesk, arba trumpink. Draugelis buvo nupjovęs įstrižai ir perdaręs, kad tiktų korius. Labai gerai atrodė. Bet šiaip tai stauškę reiktų vis tiktai restauruoti, taigi, grįžti kuo arčiau originalo. Su duslėm irgi. Spalvą mano akiai tai galima palikti, nes gerai žiūrisi, tik tada žalia sėdynė čia nelabai limpa....

BET PABRĖŽIU, KAD TEMA NE APIE TAI, TAIGI, TUOJ VISĄ OFFTOPIKĄ IŠŠLUOSIU !!!
2006 Spalio 22 21:00 ZX10R '06
Narys
50cc *
#70    

sedyne persiusiu ce nera lb sunku ir brangu kiti dalykai reikalauja laiko kurio turiu mazokaiĄ
2006 Spalio 23 20:18
Puslapiai: 123




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17