Motomanų Diskusijos » Subalansuota merginoms » Motociklas merginai (r)

| 2007-03-20 Aida | 384/135933 žinut.
 
Puslapiai: 1234..14


 
Optimistas
900cc *****
Avataras
#31    

ir vel jus griztat prie tos pacios nuomones - pradziai 125, po metu 600 tik. nesamones man visa tai... (h) mano manymu - tie 125 pagaminti nepilnameciams vazineti :) kurie teises neturi nieko galingesnio dar vairuoti. pats pradejau nuo 600cc (RF600 200kg melynas :D taip Maiden, tas pats) ir nieko... gyvas sveikas. pora kartu kieme nugrioviau ir fsio. o nugriausi tu ar 600 ar 125 - tas pats.... tik sunkiau pakelti ta didesniji :D o seip... zinoma nesakau, kad reik jamt iskart koki RR purskala ir lekt kaip akis isdegus. jokiu budu, bet koki cbr'a pasemus, thundercat'a ar... :V ar kad ir kawasaki... manau didesniu bedu nebutu. tik zinoma neimciau as pirmo motociklo naujesnio kaip koki 2000m. na, nebent turi kreditine tevu kortele be saskaitos limito :-] tada jamk K7 ir lauzyk i valias :D :D (h)

P.S. beje, is tu skelbimu kur dejai nuorodas - tik nezek i ta yamaha :O ji tona sveria, modelis kaip kirviu tasytas.... o vat gondike - neblogas variantas. o kawa visai ledine atrodo :V tik kaina reik pamust dar :)
2007 Kovo 24 17:09
Juodoji
600cc ****
Avataras
#32    

prazilsiu as per jus tuoj (s) 400cc lietuvoje ishviso nera pardavime.. gal vienas tik 500cc kazkox metosi ant pasiulos.. o o o 125 neimsiu. man 23 metai, o nebe 16. moco man reikia ne vien vilniuje pasilakstyti... noriu klp savaitgaliais atsirast o ir pas tevus i panevezy su juo grizt.. uzhsipY su 125cc kol 100km iveiksiu.. juk nesivesiu masinos bagazinej as jo :)
tai va. manau neesu durna ir bandysiu apsistoti ties kazkuriuo 600 ir ne naujausiu. zinoma. geriau jau rubeliams likusius pinigelius paskirsiu. nes kol viska susirinksiu - prazilsiu. o kai toks ugis, net nezinau ar rasiu kokia kelnes moteriskas :)
2007 Kovo 24 17:15 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#33    

Citata:
Cituoju: katie
<...> o kai toks ugis, net nezinau ar rasiu kokia kelnes moteriskas :)

Labai norint, surasti galima. Bet turi labai labai norėti... :D Turi firmos galmintojos specialius modelius "ilgiems" žmonėms. Tik kokios firmos, kas ir kaip, čia jau aprangos diskusijose skaitinėtis reikia... Iš savo patirties galiu tiek pasakyti- kiek teko važinėtis po parodas, netgi tos firmos, kurios lyg ir negamina pakankamo ilgio kelniu, visada pasiūlo savo siuvėjų paslaugas, kurie tau pasius pvz.kelnes konkrečiai pagal tavo išmatavimus. Tas manlonumas paprastai užtrunka porą savaičių, ir pagal tavo pageidavimus aprangą gali atsiųsti tiesiai į namus. O kas dėl jau gatavų modelių- taip, labiau paieškoti reikia, bet viską įmanoma surasti ;)

Blogiausiu atveju vasarai- juodos tinklinės kojinės, juodi šortukai ir ilgaauliai batai :D O-lia-lia vaizdų aplinkiniams būtų... (o) :G
2007 Kovo 24 19:03 va-va-vum :G
Juodoji
600cc ****
Avataras
#34    

maiden, ka as be taves daryciau :) ))) :H
o kokia tavo apranga? batukai? smalsu
2007 Kovo 24 19:07 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#35    

Nu ką darytum..? Gautum kur kas geresnių patarimų iš ko nors kito :-]

Ot vat aš tai ir neturiu normalių kelnių... :V Dėl tam tikrų aplinkybių, mano važinėjimai laikinai pasibaigė rudenį, ir vėl prasidės šį rudenį. Tai labai su apranga neskubu- šniukštinėjuosi aplinkui kas ką ir už kiek siūlo. Be to, laike poros metų žadu keisti moco tipą, tai dar vienas faktorius, dėl ko neskubu su apranga. O vasarą važinėjausi su paprastom juodom trikotažinėm kelnėm (žinau, ne pats geriausias variantas :) ), batukai- balti sportbačiai ir ilgaauliai odiniai, patogūs. Na, striukė tik normali su apsaugom kaip priklauso (bet vyriška- iš pločio oho, bet rankovės geros. Dabar nukniaukta mano vyro...). Taip kad matai, nieko čia iš manęs gero ir neišpeši :-] :P
2007 Kovo 24 19:18 va-va-vum :G
Juodoji
600cc ****
Avataras
#36    

nu jo..... ;) jau galvojau pradesi mesti cia visokias firmas ) kha... ot daug noriu ka.. as mastau kad i apranga rimciau pasiziuresiu. o i salma dar rimciau (kaip ir priklauso).. visgi gyvybes draudimo neturiu (ff)
kha kha.. kiek ziuriu inete batuku.. tai is lt pasiulymu vien vyriski :F
2007 Kovo 24 19:26 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#37    

CBR600 F4 yra tikrai neblogas pasirinkimas merginai.
YZF600 yra baisaus dizaino kuvalda su byrančia greuičių dėže.
Kawa 6 yra gera, bet manyčiau kad tai neturėtų būti pirmas mocas, nes jis jau mažiau atleidžia klaidas nei CBR F4.
RF aš vis tiktai nepirkčiau dėl jo masės.

Iš to ką čia pamėtei, CBR yra mano akiai geriausias variantas, nors neatmesčiau ir Zales pasiūlyto SV, nes tai tikrai neblogas variantas tiek valdymo, tiek klaidų atlaidumo, tiek ir dizaino prasme, tik jis neturi britvos garso, jei tai tau aktualu.
Jei nori išgirst pačių savininkių nuomones tai Džinė turi CBR F4 ir juo labai patenkinta, o Britwa turi SV ir juo nelabai patenkinta. Tik jas abi lengviau rasi ne čia, o BitePlius Motomanų nariuose.

Aš tavo vietoj nesistengčiau pirkti labai naujo ir brangaus moco. Visų pirma dėl to, kad R klasės mocas nelabai tinka būti primuoju, antra, gerus ir brangius mocus yra brangu remontuoti po blyno, ypač tiems, kurie nelabai gaudosi patys technikoj. Jau geriau pasiimt pigesnį, pramokt važiuot, jei bus bum, tada jį parduot ir imt jau rimtesnį pasimokius iš klaidų.
2007 Kovo 24 19:37 ZX10R '06
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#38    

Katie, dėl aprangos Lietuvoj tai tu į specializuotą moto parduotuvę užbėk, pasiklausinėk dėl aprangos parsiuntimo pagal katalogo užsakymą (nes nelabai norėčiau tikėti, kad iš karto salone turėtų spec.išmatavimų mot.aprangą)...
O užsieninių firmu gi per google gali susirasti- įvedi "ladies motorcycle wear" ar kažką panašaus, ir išmeta tau visokių firmų firmelių... Iš mano matuotusi aprangų man patiko Dainese M4, odinė (j) Bet dabar daugiau žiūriu į tekstilinę. Parodoj vieną firmą buvau nusižiūrėjusi, kuri turėjo neblogų moteriškų modelių ir siūlė aprangos ilginimo paslaugas, bet spėk ar prisimenu jos pavadinimą... (ff) bet jei domins, kaip Tau galėsiu paieškoti ;)
2007 Kovo 24 20:01 va-va-vum :G
Juodoji
600cc ****
Avataras
#39    

tai jo jo jo ... va ziurineju :) ir svajoju jau kaip gyvenu UK... xixixixi
plemba ir as milane pernai buvau... bet kazkaip pro peti i drabuzius ziurejau.. ne tas galvoj buvo... dabar tik foto vartau ir zoom'inu reklamas :) :) :) Maiden.. tu nuostabi :) :) :)
2007 Kovo 24 20:06 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Classic'as
900cc *****
Avataras
#40    

Citata:
Cituoju: Maiden
Blogiausiu atveju vasarai- juodos tinklinės kojinės, juodi šortukai ir ilgaauliai batai :D O-lia-lia vaizdų aplinkiniams būtų... (o) :G

ir kaip nelysi i moteriskus pokalbius :-] atsargiau Mildut, isisels berniuku fantazija..... (o) (j) :G

man tai vien tai, kad mergina valdo moca (o) o jei dar ir tokia aprangike, atsiduodu nedraugaves!

Katie, neieskok tos aprangos! Milda patare kaip renktis ;)
2007 Kovo 24 21:34 Neparduodu Kawasakio
Narė
400cc ***
Avataras
#41    

na nzn, darykit kaip jus norit, bet as pradejau nuo 125cc britvikes ir niekada to nesigailejau - uzteko ir tiek, kad seubo butu pilnos kelnes :D p.s. tik pirma savaite.
aisku, lipsim ir ant tu 600cc, viskam savas laikas taip sakant.

ai, ir dar vienas niuansas, kai soki iskart ant didelio moco - prarandi ta nepakartojama 'upgrade' dzeugma. niekad nepamirsiu, kaip mano 250cc CBRas man valino pirmom dienom :-] :-] :-]
2007 Kovo 25 01:15 Good road, good weather, good bike, goodbye...
***N/A***

Classic'as
900cc *****
Avataras
#42    

Citata:
Cituoju: katie
kokia cia milda? ))) man nerodo sitos tavo citatos :D


Milda-motomamyte-Maidenute jei ka ;)

ziuriu cia visi meto patarimus, tai ir as savo samprata uzmesiu: kaip suprantu mergina esi "nezemo" ugio, tai tas 125 ar dar kazkoks prie Taves atrodys, kaip pasiskolintas is sunaus nepilnamecio, be to reikia ziureti ir i patoguma, netikiu kad tie"motocikliukai" pritaikyti tokiam ugiui, reiktu paieskot versto Javtoko moco, pas ji kojeles buvo i kita vieta perstatytos :D siaip mes cia savo kraste turejom toki varianta, kai bachuriuks pradziai nusipirko 250, patc sveria virs 100kg. tai su mocu vaziuojant, kad pasiziuret per veidrodelius, jam reikdavo pasitraukt i sona,kad pamatyt kas gale, ketvirtu jau i kalna nebetraukdavo, vos nepradejo ardyt sankabos, ziuret ar "neveda", o ir atrodydavo, kaip minejau: is nepilnamecio atemes :-] daviau su savo pralekt, tai kita savaite jau pardavinejo, tik tas vargas neatsipirko, del keliu kartu "supratimo", kad veliau reiks galingesnio, bereikalinga "hlapota" :| dabar Jis remontuojasi 700cc.... mano manymu, variklio kubatura turetu buti tolygiai proporcinga veikianciu smegenu masei (!) o visa kita, moco svoris, dizainas, metai ir kaina, tai cia pacio zmogaus reikalas ;)
2007 Kovo 25 10:03 Neparduodu Kawasakio
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#43    

Citata:
Cituoju: wasakis
mano manymu, variklio kubatura turetu buti tolygiai proporcinga veikianciu smegenu masei (!)

Mano manymu, šitą formulę reiktų įtraukti į motociklizmo pradžiamokslį- ryškiom raidėm ir išskirtiniu šriftu (!) Pavadinimu- WASAKIO AKSIOMA (ačiū Liūtui už pataisymą)
2007 Kovo 25 10:13 va-va-vum :G
Juodulys
900cc *****
Avataras
#44    

joa tokius teiginius reikia saugoti ir kaupti :) surašyti kažkurioje vietoje ir naujiems bepradedantiems motogyvenimą nariams tiesiog kai iškils panašių klausimų liepti persiskaityt ar atmintinai iškalti pvz. aksioma 3.2 - wasakio aksioma :D
2007 Kovo 25 10:43 RR fighter
Juodoji
600cc ****
Avataras
#45    

kaip malonu gauti tiek protingu patarimu...
jei jau kalbant apie 500-600cc. sakau gal pradziai tada street'a pasiimt bent jau koki suzuki GS 500 F. http://www.autoplius.lt/images/skelbimai/motociklai/488/79/Mocas2.JPG
nu jie juk nera tokie jau agresyvus o ir plastmases turi :) VISGI MERGINA ESU.. nelabai noreciau su endura lakstyt ;)
2007 Kovo 25 12:12 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Juodulys
900cc *****
Avataras
#46    

GS kaip pirmas motas visai nieko, bet iškart reikia pagalvot kad sekančiam sezonui jau greičiausiai nebeužteks ir teks pardavinet ir ieškotis kažko mandresnio ;) o šeip aš irgi už F4 - šių hondučių valdimas tikrai "minkštas", pradžiai netgi imčiau F3, kad netaip gaila būtų - na čia jau priklauso nuo pinigines ;)
2007 Kovo 25 12:19 RR fighter
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#47    

Liūtai- pasakyta- gips :D Pasitaisau
Citata:
Cituoju: katie
<...> VISGI MERGINA ESU.. nelabai noreciau su endura lakstyt ;)

nuuuuu...... o kuom eduro neįtinka..? -lyginant su sportbaiku patogesnė sėdėsena, minkštutėlė pakaba... Aš praeitą vasarą užsikrėčiau endurlige :) Kuom pvz šitas gražuolis blogas..? (o)
P.S. prašom tik arba gerai, arba nieko- čia mano būsimas mocas :-] :G
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2007 Kovo 25 12:21 va-va-vum :G
Juodoji
600cc ****
Avataras
#48    

ylaya, tai cia su ta mintimi, kad reikes ji keisti.. bet tai tikslas normaliai ismokti vairuoti... uzhtat ir misliju dabar.. gal visgi pradziai nuo streeto, o va kitam sezonui jau super baika.. kaip streetui man jis visai nieko.. visgi sirdute linksta arciau superiu. o bent jau ish ishvaizdos jis kazka panasaus turi..
maiden... nieko nieko nieko nesakau ))) skonio reikalas...
2007 Kovo 25 12:38 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Juodoji
600cc ****
Avataras
#49    
2007 Kovo 25 12:45 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Pašėlęs
600cc ****
Avataras
#50    

Citata:
Cituoju: Maiden
Citata:
Cituoju: katie
<...> VISGI MERGINA ESU.. nelabai noreciau su endura lakstyt ;)

nuuuuu...... o kuom eduro neįtinka..? -lyginant su sportbaiku patogesnė sėdėsena, minkštutėlė pakaba... Aš praeitą vasarą užsikrėčiau endurlige :) Kuom pvz šitas gražuolis blogas..? (o)
P.S. prašom tik arba gerai, arba nieko- čia mano būsimas mocas :-] :G


toki grazuoli ir as turiu, tik jis '93 metu tai netaip graziai atrodo kaip busimasis tavo, bet kita met gal irgi pirksiu naujesni :) saunuole, gera varianta pasirinkai, patogus labai :)
2007 Kovo 25 12:47 KTM LC4 supermoto
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#51    

Citata:
Cituoju: katie
<...> maiden... nieko nieko nieko nesakau )))

oi diplomatė :D Šaunuolė :-] :-] :H
Nesakau, kad man sportbaikai nepatinka. Atvirkščiai- man asmeniškai jie vieni iš gražiausiai dizaino prasme atrodančių mocų. Tiesiog savo antrą mocą daugiau renkuosi pagal charakteristiką, o grožis jau antroje vietoje... :)

O, Justuti! (h) Kažkaip praleidau pažiūrėt tavo anketą anksčiau (plyyyz, įmesk savo mocuko nuotraukytę :) ).. Skaičiausi nete daug atsiliepimų apie KLE- vieni rašo, kad labai ekonomiškas mocas, o kiti peikia, kad daug kuro suryja. Kaip yra iš tikrųjų? ...ar čia tiesiog priklauso nuo pagaminimo metų..?
2007 Kovo 25 12:53 va-va-vum :G
Narė
400cc ***
Avataras
#52    

Nežinau,bet kazkaip labai keistas moto rinkimasis vyksta :V forume :V

Tavo salygomis tikrai jau bučiau į kažką kreipusis,kad praktškai 'papažindintu' su visais išvardintais moto variantais,o ne forume 'šikeliočiau'(labai sorry už išsireiškimą,bet nesuradau kito žodžio kaip tai pavadint,prašom neįsižeisti :-) )

Dabar temos autorės visiškai nebesuprantu,tai koks moto labiausiai patinka?street'ai,super bike ar enduro?
Susidaro toks vaizdas,kad metamas koks variantas ir laukiama kitų nuomonių ar jiems mestas variantas įtinka ar neįtinka.Kad norima sužinoti + ir - tikrai pagirtina,bet manau reiketų labiau pasikliauti savo nuomone,(o kai jau bus zinomas konkretus modelis bandyti dometis 'giliau').

Anyway,bet kokiu atveju šaunu kad motomaniu gretos didėja ;) (y)



Ps. Labai geras Skoo straipsnis,perskaičiau visą nuo pradžių iki galo,norisi tik paploti. (y)
2007 Kovo 25 14:07
Plentinis endūrininkas
900cc *****
Avataras
#53    

Citata:
Cituoju: katie
tai leptelkit ka nors apie aprillia pegaso ka... :)


Pegaso - italų vieno cilindro soft enduro (parketnikas). Variklis rotexo (Austrų) neblogas. Tokį patį statė į BMW F650. Šiaip važiuoja maloniai, minkštai ir išvaizda gražus. Šiltuose kraštuose (Ispanijoje, Italijoje) daug moterų važinėja Aprilijom pegasais, Hondom transalpais ir kitais tokio tipo moto. Beje vieno cilindro vibracija šitame moto tikrai nedidelė.

Daugiau gali papasakoti žmogus dirbantis Aprilijos atstovybėje Vilniuje. Jo vardas Karolis
http://www.biteplius.lt/lt/2user.show/78104-=(26053091
2007 Kovo 25 14:58
Juodoji
600cc ****
Avataras
#54    

Rotvi, tai va butent,kad cia itk forumas.. o ne parduotuve is kurios pirksiu..
susidarineju nuomone ir priimu visa kritika bei patarimus.. anyway, jei kazkas maiso - neskaityk. ;)
nu bet tai jau per velu ;) )))
2007 Kovo 25 17:50 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Juodoji
600cc ****
Avataras
#55    

anyway... aciu visiems uzh komentarus sia tema.. dabar galiu pasidziaugti ( jus kartu, jei norite) nusipirkau suzuki GS 500F 2005m. belieka atsivaryti i vilniu ir ir ir ir ant sezono pradzios iveikti regitros slagbauma ;)
speeeeed, give me what i neeed.. (r)
2007 Kovo 27 07:49 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Moto mama
1000cc ******
Avataras
#56    

Katie, nuoširdžiausi sveikinimai (f) (d) Ilgo, atsargaus ir saugaus Tau važinėjimo (h)
2007 Kovo 27 08:42 va-va-vum :G
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#57    

Citata:
Cituoju: katie
o o o o o kas cia per bulves i mano darza...
mergina merginai nelygios :) nieko... pasirodysiu kada


nu tai nafig tada rasyt tema "motociklas merginai" jei jau net pati saves mergina nelaikai. jokio skirtumo ar tu boba ar diedas. mocu negamina mergiotems. aprangas net merginoms ne visos firmos siuva. nemoteriskas is viso uzsiemimas taip kad jei jau apie tai mastai tai esi maziausiai mergina su kiausiniais. jei imsi mota pasivazinejimui imk CBR. jei imsi pasirodyt berniukams kokia tu grazi tai imk tai ka patars liaudis. jei susirasi normalu cbr tai neturesi bedu ilgai nors siek tiek daugiau kainuos negu r6.
beje sedesena ceberio patogesne nei r6. gsx strytas aisku bus patogesnis sedet ir vaziuot nei britva. britva sportui. te neasipalaiduosi. velgi strytas ir mergina manau puikus derinys. arba susirask tkiu moto prie hanerio ir paprasyk pasedet leist nes nezinai kuri pirkt nepasedejus. ;) (h) gero kelio, issilaikyk teises ir pirk ilgai nesvarscius nes tai ir liks tik svarstymai poto :P (w) (y)

p.s. supratau kad pavelavau su patarimais bet anyway. gero kelio.
2007 Kovo 27 10:53 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Piktoji
1000cc ******
Avataras
#58    

nu va dar paskaiciau kad tau moco reikia i panevezy palekt tai mastau kada prisijungsiu ir as ta kryptime kokia grazia vasaros diena :)
2007 Kovo 27 10:58 "kas yr?" - PIKTOJI IZ BIAK.
Juodoji
600cc ****
Avataras
#59    

Nidulia, aciu uzh patarimus ;) ) jau svarsciau apsvarsciau o vakar nulekus pralekem su gs'u.. labai jis man prilipo.. manau susitvarkysiu su juo.. nera nei sunkus labai .. man kaip tik.. o i panevezy jo.. planuoju. visgi reikes teveliams pasirodyti.. ;) )) aciu uzh komentarus
2007 Kovo 27 11:08 #288 Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Plentinis endūrininkas
900cc *****
Avataras
#60    

Sveikinu su pirkiniu. Tikiuosi pamatysim per kokį susitikimą.
2007 Kovo 27 12:06
Puslapiai: 1234..14




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17