Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Ducati motociklai » Visa tiesa apie Ducati motociklus

| 2007-07-13 meškinas | 338/198770 žinut.
 
Puslapiai: 1234..12


 
Narė
50cc *
#31    

Tarp kitko, maniškį irgi Šarūnas tvarkė :)
2007 Liepos 26 13:55
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#32    

Gal kas gali pasakyti kuo tie dukati ipatingi, apart didelio svorio, shamutais priraisiotu prie remo laidu, taipogi dideliu laidu mazgu priraisiojimu prie remo, tarpais tarp lempu,pro kurios pirstai lenda, (kai pas japonus uodas birkos neikistu) saugikliu bloku primenanciu 70metu metu zigulius(nors motai 21 amziaus)sparnais prisuktais hamutais, vietoj varztu(net javom darydami tiuningusa geriau sukdavom sparnus) bake plaukiojanias kuro siurblio laidais, kurie niekur neprintvirtinti ir papildomai neuzizolioti,ir dar visokiu baisybiu kurias galima sutikt pas rusiska technika? tikriausiai tuo jie ir ipatingi, nes kazko geresnio ka turi japonai jie neturi. Dizainas tai skonio dalykas, tad cia jokiu prioritetu nera. Kiek as asmeniskai susiduriau su ducti (ST2, 800SS,748R) tai vemalai visiski, net nesinori tokio priziuret, nes jie visi pavalkais dvelkia(nuo auksciau aprasytu dalyku) o vaziuot, jie nieko ipatingo nevaziuoja, na nebent ziauriai barska, tai butu ju iskirtinumas. Kadangi as su jais ilgai nedraugavau tai nesubyrejo nei vienas :D Bet jai kalbet apie italus bendrai, tai man teigiamo ispudzio nepaliko nei aprilia RSV mileR, nei Beneli tornado limited edition. Gal ir patogu su tais svino gabalais vaziuot, bet tai tikriauisai del didelio svorio, o daugiau tai isvis nieko mandro, o ipac kai tau sukant rankena su litriniu italu(tiesiojoj) pro sona praeina daug mazesne kubatura turintis japonas. Apriliai uztenka suskio 750, o benelei 600bet kokio siauraakioR . Jai kas sakys kad uzdrozti italai pasitaike, tai pasakysiu, kad aprilia buvo apie 2000km, o benelis iskart po abkatkes(kol daresi abkatke elektronika neleido gazuot )
O jai jau kalbet apie serviza ir daliu pristatyma(nereikia kad motas gestu, uztenka kad koks paukstis isdauztu fara)tai sivis italai i gilia subine patenka.
Tai klausimas kur tas italu ipatingumas pries japonus? Ar tame kad jais vaziuojantys zmones ira tokie patriotai, kad susimokeje kruva pinigu turi vaziuot bijodami autostradoj usiraut ant kokio panaco su 600japonu ir but uzdulkinti autostrados dulkem, bei vazinet tikedamiesi kad ta kruva barskesiu tarskesiu ira teisingas garsas, leistinas gamyklos, o ne pasalinis garsas, ir jis dar diena kita tikrai ppratrauks be remonto, o jai jau teks ka paremontuot, tai jis bus kietas nes lauks daliu kelis kart ilgiau nei kaimynas , i kurio mota italo vairuotojas ivaziavo,lauks japonui, ir uz detale reiks moket daug daugiau nei tokia pat dalis kainuoja japonui, beje kuri japonui niekad ir negenda.
Jai ka tai as minejau italus pagamintus 00-03 metais, tu triju metu man uzteko susidaryt nuomonei api ju motus(italisku masinu kokybe isbandziau anksciau :D aciu irgi nebereikia)nemanau kad per paskutinius 3 metus italijoje apsigyveno daug japonu galinciu pagaminti kokybiska daigta.Taigi gal pakuote ir pasikeite(maziau chamutu, daugiau japonisku akcentu, maziau gaidiskau ittalisku dlaiu) bet jie vistiek pakuoja ta pati suda.
beje jai ka zavi V2 darbas tai japonai turi puikiu , nebarskanciu tiek litriniu, tiek 650 aparatu.
Beje tas voztuvu mechanizmas,(be spiruokliu) kai velenelis ne tik atidaro voztuva bet ir uzdaro ira senas kaip zeme, mes pacanai budami,dar jawu laikais apie tai snekedavom, kad toks egzistuoja(za ruliom info)
2007 Liepos 27 01:23 Mune
Narys
125cc **
Avataras
#33    

Na, visai nemaza doze tulzies islieta.. tik nesuprantu priezasties, kodel pilietis taip nervuojasi, kad kazkam patinka dukaciai. JIE TIESIOG PATINKA. niekas nebando irodineti, kad jie geresni uz japonus ar vokiecius ar amerikonus - rasizmo nekurstykime. (t)
peace

PS o kodel patinka, ponui mune 23 vistiek sunku butu paaiskinti (+) , beje ir tema ne apie tai.
2007 Liepos 27 10:01
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#34    

Na cia daug kas rase kad jie iskirtiniai, kad super vaziuoja, kad net ner ko lygint su japan, tai as ir klausiu ka jie turi, ko neturi japonai?(ir paminejau netgi ka jie turi kitokio nei japonai)
O kad jie kazkam patinka tai ner abejoniu, nes kaip ir rasiau isvaizda skonio reikalas, tad cia jau nieko neprikisi, juolab ir man labai patinka ir dizainas ir tas jausmas, kad tokio moto neturi kaimynas ir kad vaziuoji ekskliuzyviniu modeliu, ir sustojus aikstuteje ziopliai puola apziurinet to ekskliuzyvo.Tik tiek as gavau gero is italu, ir nereikia svaigt kaip jie stebuklingai ir tobulai vaziuoja, nes nieko jie nevaziuoja geriau ir iskirtiniau. Bet realus vaziavimo ir priziurejimo malonumas gaunams is japono, kuri miela priziuret, nes jis tobulas.Galbut italai mieli jaunimui, kurie nevargo su rusiska technika, o as jau tu rusu pastoviai tepaluotu, rudijanciu del blogos medziagu kokybes , su klebanciomis detalemis del blogo ju suleidimo atsikandau jaunystej, daugiau nebenoriu net ziuret i nekokybiska daigta.
2007 Liepos 27 10:57 Mune
Narys
125cc **
Avataras
#35    

Gerai, trumpam isivelsiu i diskusija ne i tema.
Tai mano 5 tas moto, neskaitant pirdu.
turejau 3 sportinius ir 1 parketini enduro.
sportiniai neprilipo, enduro nevalino.
dukatis vienintelis tuomet (pries 3 metus)"pasiule" man tinkanti modeli - multistrada. - stati sedesena, aukstas sukimo momentas, neisteriskas, puikiai (mano skoniui) atrodantis, daug reguliavimo opcijų (kuriomis atvirai pasakius dar nesinaudojau, isskyrus galo standinima kai vezu keleivi), tolygus, malonus ausiai variklio darbas, standziai jungiamos pavaros (nemegstu yamahos muilinos sankabos), neturiu pretenziju raizyti ties raudona linija, nejauciu malonumo "darydamas" kitus moto kelyje, kai reikia atsukti, uztenka jo teikiamos dinamikos pilnai, jis nesimeto, neslidineja, ir neblokuoja ratu tokiose situacijose, kur su kitais turejau ir slydimu ir batonu.
Aisku, yra minusu, daug laidu prie korpuso, valyti sunku, sedyne zudanti uzpakali, veidrodeliu vibracija, kainos - bet man tai neatsveria malonumo tureti ir vazineti siuo motociklu.
dabar pradeda atsirasti atitikmenys ir pas japonus kawa versys, ir pas britus triumph tiger, bet jie dar toli..

cia daugiau kompleksinis klausimas :
Žmogus + moto tipas + vaziavimo stilius + gamintojas
o ne tik japonas - italas
jei rasciau japona tinkanti mano poreikiams, galvociau..
nors atvirai - malonu ir tai, kad kaimynas neturi dukacio.. ;)
2007 Liepos 27 11:35
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#36    

Gali buti mune, kad viska ka isvardinai yra tiesa, as nezinau nes niekada neturejau italisko moto, bet tu vardinai; beneli tornado ,ST2, 800SS,748R. Manes nei vienas is siu modeliu apsoliuciai nedomina, jeigu pirkciau ducati, tai butu tik 999 nuo 04m. ir 1098, kiti modeliai manes nedomina !!!.
2007 Liepos 27 12:25
Cafe-racer'is
900cc *****
Avataras
#37    

seip tingiu rasyt, bet mune nulenkei lazda....
visam pasauly, net kai kas kas normLEI isbandes motus pasakoja kad valdymas dukacio geresnis, jie lengvesni ir malonesni uz japonus.... :)
pats saras mielu noru lakstytu su dukaciu jei remejai butu pajegus islaikyti dukacio ziedinio eksplotacija. + tai kad kai lt atiduota latviams, tai detaliu 3 vasaros menesius neimanoma gaut, tenka neoficialiai is maskvos siustis. rasiau kodel. todel paprasciau yra japonai, ypac tie kuriu daliu tiekimas yra normalus\(suzuki)....
nenustebkit kai saras lenktynese leks su Buell'iu , nes aisku lietuviai iskoneveiks tuos aparatus del kainu ir aplamai is lawonu patirties kai tautieciai prisiperka is bala zino kur ir kokio stovio triperius, kad ir nauju metu.
bet kadangi man tenka dirbti su naujais ir nedauztais ir neperinkinetais ir islaikyto stovio ducaciais, buelliais, ir harlejais, tai japonai net nauji su savo broku ir vienkartiskumu nublanksta neziurint ju pigumo......;D :D
2007 Liepos 27 21:33 Motociklu Remontas
Prijaučianti auksaburnė
800cc *****
#38    

nzn apie kokias cia lenktynes kalbi ir kas tas saras, bet jei butu nors kiek rimtos, tai nei vieno amerikono nei italo nebutu, nes nieko jie nevaziuoja ir nieko ten is ju neispausi. gali sukimo momentas but kiek nori, bet jei arkliu nera, tai su juo ir nepaleksi, kai tuo tarpu is japonu ojojoj ka galima isdarinet. turiu gyva pvz ir ne viena. mano bendradarbiai vaziuoja lenktynese. vienas is bendradarbiu dabar nusipirkes kawasaki zx10r investaves releatyviai maza suma ties galiniu ratu 172bhp turi (+) gal cia lt ir atrodo nedidelis skaicius, nes skaiciau, cia zmones prisiraso, kad ju moto ~160ag turi, tai net juokas ima
2007 Liepos 27 22:29
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#39    

Meski as aprasiau ka realiai bandes, o ne nuomone pagal zurnalu straipsnius ar nuotraukas.
Ziurke, Saras nekris iki tokio lygio kad su bueliu vaziuotu.
O italu "grazumus"ir "tikslumus gamyboje" as keliems zmonems demostravau rygos ducati parduotuveje. As jiems pirstu bedziojau i grubius netikslumus ir kitokia pornopgrafija. Jie apako, nes sake kad niekad i tai nekreipodavo demesio kol neparodziaiu pirstu. Idomu kuris daugiau broko ir nesamoniu gamyboje(kaip hamutai kas sprindi, per ilgos pravodkes suskutos i mazgus ir priristos perie remo, aliuminio liejiniai tokie grubus kad is ten sunku butu iskrapstyt purva ir tt)suskaiciuotume apziurinedami japona ir ducati? Zinoma turi broku ir japonai, bet jie buna vienas kitas, ir tai tik pas viena kita modeli ir tokiu as pats draugams esu pabades pirstu ant naujutelaiciu modeliu.
Man motas ne transporto priemone, o tobulas, grazus inzinierinis kurinis, tad megstu kai viskas, net varztai tobuli,netgi varztu forma svarbi , grazios virinimo siules, graziai nulietos detales. Deja situo aspektu italai....
2007 Liepos 28 11:07 Mune
Narė
50cc *
#40    

hehe
Na va, prisišnekėjau - pamečiau savo dukačio raktą :(

Beje, Ziurke, pasirodo, 5dienį buvau pas jumi. Buvo malonu nebyliai susipažinti :) Gal ką patartum dėl spynelių pakeitimo dukačiui?
2007 Liepos 30 09:37
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#41    

Jokia ne beda pamestas raktelis, cia del to bedu nebus, nes iara firmu kkurios daro raktus pagal spinutes, tad jiems dzin ar tai iatalas ar japonas.Vat jai sulauzytum spinute tada jau butu liudniau
2007 Liepos 30 10:46 Mune
Skeptikas
1500cc *******
Avataras
#42    

bedu nera jei raktelyje nera imobilaizerio. Jei yra, tada jau prasideda vargai
2007 Liepos 30 10:48
Narys
125cc **
Avataras
#43    

jokiu bedu ar su imobilaizeriu, ar be. (tik kainu skirtumas)
Vln Pylimo g.
ir patarciau iskart 2 pasidaryti
2007 Liepos 30 12:45
Narys
125cc **
Avataras
#44    

UAB "Leola"
Pylimo 37
tel 2608833
www.raktas.lt
leola@raktas.lt
2007 Liepos 30 14:36
Skeptikas
1500cc *******
Avataras
#45    

Grimasa, ne tavo rakta rado? :)
Nuoroda
2007 Liepos 31 09:05
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#46    

Na nebloga cia bb matavimosi konkurseli surenget :)
tik kaip kai kuriem nedaeina jog ne AG motocikle svarbiausia... ir siaip baikit jus su tuo proletariatishku mastymu- pigu, naudinga, galinga.
2007 Rugpjūčio 1 15:49 o(=o
Narys
600cc ****
#47    

sweiki,turejau avarija neseniai ir likau be moto.galvoju pirkti Ducati monster(tik nezinau ar 618 ar 918 jei gerai pamenu tokios cc).gal yra zmoniu kurie tokius turi ir gali apie juos siek tiek patarti,i ka ziureti perkant ir pan?kaip eksplotacija.
2007 Rugpjūčio 5 19:14
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#48    

620 ipurskimas turi apie ~60 ag eina nuo 02 metu , mieste pats tas, uzmiestyje silpnokas, vertetu paieshkot 900 monsterio.
2007 Rugpjūčio 6 00:38 o(=o
Narys
600cc ****
#49    

o kaip su jo prieziura ir islaymu?detales mazdaug tiek pat kainuoja kaip japonu?
2007 Rugpjūčio 6 01:17
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#50    

ziurint kokios, einamosios- grandines, kaladeles ir tt tai lyg ir normalios kainos, nesikandzioja.
2007 Rugpjūčio 6 13:10 o(=o
Skeptikas
800cc *****
Avataras
#51    

Na tiesa pasakius nors ir pavargau nuo Cagivos, irk iki siol stovi garaze ir akis man bado, bet vistiek noreciau Dukacio Monstro arba Benneli TNT :S
2007 Rugsėjo 12 14:32 ROADHOGS MC
Dare to be diferent !

Skeptikas
800cc *****
Avataras
#52    

Citata:
Cituoju: mynde_inc
o as taip zavejausi italais ... tol kol nepaskaiciau sito forumo :-/


Na nuomoniu gali buti daug. Kaip ir apie masinas, kiek lietuviu pasakys gera zodi apie Citroen?
O man pavyzdziui Citroen yra labai gera masina, turi savu pliusu ir savu minusu, bet man bendroj sumoj kur kas geriau nei Audi Wv ar BMW.
Taip pat ir apie mocus. Cia sutikciau su Ziurke jei zmogus sau gali leisti isskirtinuma tai gali pirkti ir itala, o jei zmogus krapsto centus ant kuro tai tam italas per didele prabanga.
Teko bendraut su vienu suomiu, jam koki 45 metai visa gyvenima ant moco, pernai vazinejo su Yamaha FZ6 sako neblogas mocas, vaziuoja, traukia, valdosi, bet nieko ypatingo siemet nusipirko Dukati Monstra nes pabandes liko suzavetas jo manevringumo ir valdymo ;) .
O caia neseniai apziurinejau Ducati monstra 900 cc '96, tai likau suzavetas jo garso, tikrai nesu girdejes grazesnio garso :D :D :D
2007 Rugsėjo 13 09:16 ROADHOGS MC
Dare to be diferent !

Narė
50cc *
#53    

Citata:
Cituoju: mynde_inc
o as taip zavejausi italais ... tol kol nepaskaiciau sito forumo :-/


... o forumas vazines tavo motociklu, kuri issirinksi sau, ar tu pats?
2007 Rugsėjo 13 09:58
Praktikas
1100cc *****
Avataras
#54    

Tai aišku jei žmogui patinka būtent ducati tai niekas nesiruošiam jo atkalbinėti ar už rankos laikyti. Praktiškumo paieškos yra sąlyginės, tai yra, tiek kiek netrukdo tavo svajonėms. Juk su mašina važinėti dar praktiškiau, o mes gi važinėjam mocais :) Aš pvz irgi pamatęs italą stovintį prieinu pasižiūrėt, nes tai įdomu :) Rockas iš esmės gerai pasakė. Bet aš tik sakau, kad sau italo nepirkčiau. Būtent todėl, kad mocą tvarkausi visada pats, taigi, noriu kai kada ir iš garažo išlysti :) Be to, nemėgstu V2 garso. O kas mėgsta, tai liuks, pirmyn :) Juk neturim būti visi pagal vieną kurpalį padaryti - būtų neįdomu. O šita tema iš esmės ir atskleidė pagrindines bėdas ducati mocų Lietuvoje - brangumą jų pačių, brangumą detalių ir jų pristatymo terminus, žymiai didesnes eksploatacines išlaidas. Tai puiku, nes žmogus, norėdamas tokį pirkti, žinos ką gauna už savo pinigus.

Aleliuja.
2007 Rugsėjo 13 10:18 ZX10R '06
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#55    

Ir dar prie to pacio, kai turi ducati zinai, jog artimiausias kaimynas toki turi tik kitam miesto gale :D 99*
2007 Rugsėjo 16 15:44 o(=o
Gatvinis
500cc ***
Avataras
#56    

Ar yra sitam forume bent vienas zmogus vazinejantis 999, arba 1098, arba turejas toki moto, noreciau isgirsti nuomone apie varikli, pakaba, valdomuma ir kitus niuansus.
2007 Rugsėjo 20 11:03
Pėsčiasis narys
500cc ***
Avataras
#57    

1098 dar tik keletas Lietuvoj yra, o triju divetkiu yra nemazai, bet ish tu vazinejanciu nezinau ar bent vienas kokiam forume sedi.
2007 Rugsėjo 22 13:46 o(=o
Narys
25cc *
#58    

Man patiko ducati, bet dabar net nežinau ką apie juos galvot... reiktų įrodymų :)
2007 Lapkričio 18 19:24
Narys
125cc **
Avataras
#59    

na ir del praktiskumo jau turiu kelis argumentus:
zvakes isoreje pas dukati, prisimenu priejima prie zvakiu cbr 600 rr 2005m - vargas.
Variklio dirzai iskart po dangteliais variklio sonuose - kaip ant delno
Akumas nors ir ne po sedyne, bet nuemus sonine plasmasę (apie 1 min be jokiu irankiu) - kaip ant delno. pas yamake TDM reikia baka nuimti, kad pasiekti akuma.
galinis ratas nuimamas vienu raktu (reikia ji tureti (+) ~3 min), tiesa, tik pas viensakius.
tiesa, oro filtras - po baku (s)
2007 Lapkričio 21 20:17
Narys
125cc **
Avataras
#60    

ir dar apie patikimumą (skaitantiems angliskai)

http://agustusnugroho.wordpress.com/

http://desmoducati.org/arctic.html
2007 Lapkričio 21 20:29
Puslapiai: 1234..12




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17