Lietuvos naujienos » Mintys...

| 2007-09-02 | 12 koment.
Sveiki. Visgi toki pamąstymai dažniausiai atbunda iš Talkee širdies... Ne išimtis bus ir šiandien.
Bevažiuojant iš Elektrėnų iškilo toks klausimas - visgi ką jums reiškia motomanai.lt lipdukas ant automobilio... ką jums reiškia motomanai.lt atributika papuošti marškinėliai... ką jums reiškia motomanai.lt puodelis iš kurio rytais geriate arbatą? Ar visa tai turi prasmę?

Po prieš pora valandų pasibaigusio mini susitikimo drąsiai galiu sakyti, kad visa tai turi prasmę. Gal būt dažnas gali pasakyt jog tokių susitikimų buvo ne vienas ir ne du... bet tikriausiai ne visi ir mėgstame mintis lieti virtualiame popieriuje...

 

Visą šią istoriją pirmą kart girdinčiam žmogui derėtų paaiškinti, kaip visas šis meetukas įgavo prasmę:
Stengdamasis susitvarkyti susikaupusį jovalą kompiuteryje ir dėdamas Mindaugo atsiųstą straipsnelį į motomanai.lt puslapį, užklydau į rodos gana šviežią temą forume:
"Skype public motomanu chatas"... Sudominęs pavadinimas privertė patikrinti ir temoje įdėtą nuorodą.
Kelios sekundės ir aš jau virtualioje motomanų bendravimo aplinkoje... Įvairios raganos, Bum bumai, D.A., švenčiausios mergelės Marijos, ir kitokie nesuprantami personažai pradėjo sveikintis, įvairius mano nusidėvėjimą apibūdinančius pokštus skaldyt... Pasėdėjau pasimetęs kelias minutes ir supratau, kad tai tik dar vienas jaunosios kartos būdas greitai susibendrauti.

Neilgai trukus "iš matymo pažįstamos" merginos suviliojo, ir net pačiam kilo noras susitikti "gyvai". Visgi vakarai šiais laikais ilgi, Lietuva nedidelė... Taip su panele Renata išsišnekėjom, ir pagimdėm idėją susitikt tarp Kauno ir Vilniaus... Atsirado ir dar keli minčių palaikytojai. Tad labai jau nestipriai pasukę galveles dūrėm pirštu į elektrėnus ir sutarėm susitikt vieni kitiems į akis paspoksot...


Linksmumas tame, kad tik vardus, mobiliuosius telefonus ir automobilių modelius težinantys žmonės sutaria išgerti kavos tiesiog belenkur... Belenkur šįkart papuolė stabtelėti prie elektrėnų esančioje "Šaltinėlio" kavinėje.
Ir ką jūs manote - nereikėjo nei pirmos čierkelės drovumams prastumdyti, ar pusvalanduko pirmiems žodžiams išlysti... Nors ir labai negausus motomanų būrelis susirinko, bet iškart rado bendrą kalbą, maloniai užkandžiavo, gėrė kavą ir aptarinėjo motomanai.lt gyvenimą. Kaip neseniai vėl sugrįžusiam į motomanus buvo malonu išgirsti gražių žodžių ir apie motomanai.lt senbuvius, ir apie šiltai bendraujančius naujokus. (prie to paties - Mindazzzai, ir kuriam Lietuvos gale gi tu nesi buvęs?... Visur ir visi tave žino...)
Pasidžiaugiau beklausydamas pasakojimų apie triukšmingas Nemirsetos naktis, susitikimą Panevėžyje, įvairių Lietuvos miestų aplankymą... Ir tai tik dar kartą įrodė, jog motomanams labai tinka šūkis:
"Nesvarbu kur, svarbu su kuo"... Net ir į Elektrėnus kavos išgert pusvalandukui (vienam kitam...) galima atlėkt vien tam, kad pabendraut su pirmą kart matomais tos pačios motomanų bendruomenės nariais.
Tikriausiai ne vienas jūsų pasakys, kad mūsų buvo tikrai mažai, bet tai turėjo ir gan daug privalumų - nepraleidome nieko kas vyko "kitoje" stalo pusėje... Visi susipažinome... ir išdiskutavome daug linksmų temų:
pradedant tema "kodėl ant motociklo sėdame iš kairės.." ir baigiant "vaikystė + VYATKOS manualas.."

Ačiū motomanams nepabūgusiems kelio ir nepažįstamų veidų. O kitiems motomanams, paskutinė šio vakaro mintis - Nesvarbu ar motomanai.lt ženklas puošia jūsų automobilį/motociklą/marškinėlius... - svarbu, kad motomanai.lt ženklas puoštų jūsų širdį. Iki susimatymo kituose "PIT STOP" susitikimuose.

Meeto dalyviai.Iš dešinės:
Renata - Renata GT;
Ramūnas - RamGav;
Eglė - TURBOdurocka;
Vilimas - Talkee.





Komentarai  Komentuoti gali tik prisijungę Motomanai.lt nariai.
balionelis
2007 Rugsėjo 17 20:41

manau kad fainai buvo,geras rasinelis (y)

mindazzz mindazzz
2007 Rugsėjo 3 16:01

aaa. mmmmm.... o kur as tuo metu buvau? :V

egoiste
2007 Rugsėjo 3 15:28

liux straipsnis ;)

BoomBoom
2007 Rugsėjo 3 13:19

(y)

wasakis wasakis
2007 Rugsėjo 3 12:38

Tomuk, isversk, nes jaunimas rusiskai nemoka :)

Tomukas Tomukas
2007 Rugsėjo 3 12:16

Kak trogatelno :)

ramgav ramgav
2007 Rugsėjo 3 10:31

Vistik Talkee turi rasytojo gyslele..
Talkee - ir visa sia rastliava parasei gryzes is Saltinelio? Respectas ;)

RaganaGT RaganaGT
2007 Rugsėjo 3 10:26

Su manim turejo Danis dar vaziuot, bet paskutine minute jam nesigavo.. tad beliko vienai vaziuot ;)

wasakis wasakis
2007 Rugsėjo 3 09:58

manau, Vilimai, bendruomene tuo ir yra stipri, kad kiekvienas, kas ka sugeba geriausiai, atnesa i Ja. Justutis gerai sarina internete, padaro tai motomanu labui, Mindazzzas po Lietuva vazineja ir visa tai skleidzia GYVAI, Tu - Vilimai, viska raiskiai ir nuosirdziai aprasai , lenkiu galva tiems, kurie savo techines zinias UZ DYKA pasidalina su kitais, turim ir organizaciniu sugebejimu turinciu zmoniu ir aisku nepakartojama merginu juoka ;) galvoju, kad cia susirenka zmones norintys tuo pasidalinti ir uz tai atlygio nepraso! kol bus tokiu zmoniu, bendruomene gyvuos ;)

Ponas Vanagas Ponas Vanagas
2007 Rugsėjo 3 09:58

tai kaip cia gaunas, kad Renata viena is Vilniaus pute? :O o tokiu improvizuotu meetu tikrai daug, bent jau aplink vilniu ;)

Febuss Febuss
2007 Rugsėjo 3 09:16

:D xe , gryna tiesa parasyta, o tokiu improvizuotu meet'u ziema turbut bus ir daugiau, kai oras ne visiem palankus vazinetis, beliks eit i kabaka ir meetintis

justutiz justutiz
2007 Rugsėjo 3 01:07

Nerealiai parasiai Talkee, man tiesiog nebuwo ka veikt vakar ar uzvakar diena tai ir pakuriau chata, sumeciau tuos kuriuos turejau skypei, ir per pora valandu prisirinko daug motomanu, man motomanai darosi vos ne kaip seima, kanors sutinki tai tiap ir norisi bent jau keliais zodziais persimest, o meetai, kogero klubu tusai tokie nebuna kaip musu meetai, visi susirenka savi, nesvarbu ar mocas kainavo keliasdesimt tukstancu ar vos kelis, galbut isvis zmogus neturi motociklo, tiesiog jis neabijingas vejui laisvei ir polekui... Patiko tavo toks greitas ir malonus sirdziai straipsniukas. Aciu tau ir motomanams, uz tai kad esate ir padejote, padedate ir tikiuosi padesite bedoje, prisijungsite kai bus linxma, ir visada draugiskai pakviesite ten kur bus linxma :) Didelis 7


 
P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17