Kelionės » Kelionė Aplink Lietuvą 2010 - Įžanga

| 2010-07-03 | 0 koment.

Kas yra kelionė Aplink Lietuvą (APL)

„Enduro" - tai ištvermė. Motociklų pasaulyje „Enduro" - tai viena didžiausia, bekelės motociklų, šeima. Lietuvos Enduro klubas - tai būrys šaunių žmonių ir bendražygių, mylinčių gyvenimą. Enduro kelionė aplink Lietuvą yra tai, ką norėtų patirti kiekvienas Lietuvos Enduristas. Enduro kelionė aplink Lietuvą - tai kelionė pašvęsta ATA klubo Prezidento Lino Ramanausko, šios kelionės idėjos autoriaus, atminimui.



 

Enduro kelionės aplink Lietuvą (APL) idėja yra apvažiuoti visą Lietuvos teritoriją perimetru, važiuojant kuo arčiau valstybės sienos. Kelionės atstumas yra 2000 km. Iš jų 50% žvyrkeliai, 40 % miško keliukai, pievos bei balos ir 10% asfalto. Kelionės trukmė septynios dienos nuo 2010-07-03 iki 2010-07-09. Šešios dienos važiavimo ir viena poilsio diena prie jūros.

Vidutiniškai per dieną nuvažiuojama apie 350 km. APL‘o žavesys yra tame, kad šioje kelionėje yra sunku fiziškai, buitiniai patogumai minimalūs, o dienos dulkės nuplaunamos ne po dušu, bet upėje, ežere... o kartais tik alumi ir dainomis prie laužo.

 

Šiais metais planuojama žiniasklaida

Internete, bus rašomi dienoraščiai ir talpinamos fotografijos:
Portalas www.15min.lt, balsas.lt
Populiarus enduro motociklininkų portalas www.enduroclub.lt
Populiariausias ir daugiausiai užsiregistravusių motociklininkų turintis portalas www.motomanai.lt

 

Spaudoje, straipsniai:
Dienraštis „15 minučių";
„Motopress" žurnalas, vienintelis žurnalas motociklininkams;
Moterų žurnalai: "Mamos žurnalas"

Televizijoje, laidų arba reportažų ciklas:
„Teritorija" laida apie vyriškus pomėgius.


2010m APL ypatumai

2010 metų APL ypatingas tuo, kad pirmą kartą per 7 metų renginio istoriją jame dalyvauja merginos, kurios nelengvą maršrutą, kurį įveikti yra išbandymas dažnam vyrui, įveiks su Enduro klasės motociklais.

 

Dalyviai

Sigita Emilė Stankevičiūtė
Dailininkė, dailės mokytoja, tekstilės technologijų dėstytoja.
Motociklas - priemonė sugauti vėją galvoje.
Miškas - oras, kuriuo kvėpuoti nepabosta ir ėjimas link savęs.
APL‘as - gamtos ir technikos harmonija, iššūkiai ir galimybė juos nugalėti.
APL‘e - dvasinė vadovė.

 

Indrė Kontrauskienė
Istorijos mokytoja.
Miškas - ežiukai, laisvė. Smėlis - nenuspėjamas. Bekelė - tai, ką norisi patirti ir pamatyti.
Motociklas - laisvės vėjas, nenugalima jėga.
APL‘as - tvirtybė, ištvermė, juokas, ašaros, beprotiškos atostogos ir iššūkis.
Apl‘e - dvasinė vadovė.

 

Ramūnas Kembrė
Mėgstantis keliauti.
Motociklas- pomėgis, aistra, poilsis, laisvės išraiška.
Miškas-vieta idealiai tinkanti poilsiui, tiek su, tiek ir be motociklo. Smėlis su motociklu iššūkis kas. kartą. Bekelė kelias į bet kurią vietą kur leidžia fantazija.
APL,as- atgaiva protui.
APL‘e - vedlys.

 

Dainius Budnikas
Ivairiu sporto šakų treneris , elektrikas, santechnikas...ir tt.
Motociklas-adrenalino šaltinis.
Miškas, smėlis ir bekelė: gėris ir atgaiva sielai, galvai.
APL‘as- savęs, motociklo ir komandos išbandymas + atostogos.
APL'e - organizatorius.

 

Donatas Bernatonis
Kompiuterių mylėtojas
Motociklas-gyvenimo būdas.
Miškas, smėlis, bekelė - viskas.
APL‘as - tikslas.
APL‘e - mechanikas.

 

Indrė Kontrauskienė

Apie save labai sunku rašyti, esu tokia, kokia esu. O labiausiai turbūt esu visokia. Todėl gal ir dėl norėjimo „pakelti uodegą", ir dėl idomumo, ir dėl tingėjimo, ir dėl to, kad visus tuos žmones labai myliu, paprašiau apibūdinti mane tokią, kokią JIE mane mato.

Labai jautrus, begalo geras, rūpestingas ir nuoširdus žmogus. Atsiduodanti visa širdimi viskam ką daro. Užsispyrusi, siekia savo užsibrėžtų tikslų bet kokiais būdais. Kieta moteriškė. (Alina)

Mano Indrė: visada lekianti, skubanti, labai aktyvi, bet geros širdelės ir nuoširdi. Visur dalyvaujanti ir organizatorė. (Eglutė)

Puikus humoro jausmas. Gana kieto charakterio, sveikai užsispyrusi, todėl panašu kad pasiekia visus užsibrėžtus tikslus. Švelnaus malonaus būdo, moka užjausti, paguosti, patarti. Aistringa "gyva " asmenybė, moki reikšti jausmus, kartais gerus, kartais ne. Mylinti mama. Išprususi apsiskaičiusi, ne blondinė :). Stebiuosi žiniomis apie viską, apie futbolą irgi žino daugiau už mane. (Ramūnas)

Jei aplink viskas griūtų tai Indrė būtų ta, kuri per 5min sustatytų reikalus į vietas :) Ir nieks nedrįs abejoti jos kompetencija pasaulio tvarkymo atžvilgiu! Kosmopolitiška mergaitė :) Puiki mama, stipri ir tuo pačiu jauki :) Myliu :) (Agnytė)


Ji tai šen. tai ten. Yra kaip gyvsidabris, jos užkrečiamas entuziazmas trykšte trykšta per kiekvieną renginuką, nesvarbu kas tai būtų: gimtadienis, paprastas susibėgimas, varžybos. Jausminga, protinga, žavinga, spontaniška, nenuspėjama, mokanti užjausti, paskatinti, palaikyti, nuraminti. Mergina, labai gera mama :) Bet kokį gyvenimo kalną įveikianti INDRĖ! Tik nereikia jos erzinti.....:)))) (Dainius)

1. Iniciatyvi. 2. Pasitikinti savo jėgomis. 3. Užssipyrusi, kaip asilo patelė. 4. Daužo ragais į sieną ir baigia ją jau pramušti. 5. Žavi, kaip moteris ir kaip draugė. (Tomas)

Užsispyrusi, kiek pažįstu - nuoširdi, sakanti viską į akis, o ne už akių, turinti savo nuomonę, siekianti užsibrėžti tikslo. (Donatas)

Drąsi, mėgstanti iššūkius, moteris su stipriu teisybės jausmu. Entuziastinga, užsispyrusi, mokanti džiaugtis kaip vaikas ir keiktis kaip vyras. (Sigita - Emilė)

Manau, kad yra draugiška ir nuoširdi,nes prireikus pagalbos tikrai neatsisakytų padėti. Galima su ja diskutuoti tikrai apie daug temų ir turinti savo nuomonę apie vieną ar kitą dalyką. Norinti išbandyti save ir galbūt norinti įrodyti, kad ir merginos ne ką prastesnės už vaikinus. Ir jei pradeda kažką daryti daro tai iki pat galo. Kaip sakoma tai galėtų būti tas žmogus su kuriuo galima eiti į žvalgybą ir žinoti, kad nepaliks ištikus bėdai. (Raimundas)

Komunikabilus, geranoriškas, darbštus žmogus. Veržli, žingeidi, diskutuojanti, kūribinga, individuali, sąvarankiška, turinti savus įsitikinimus, nestokojanti jumoro jausmo. Jai būdingas ribų žinojimas ir pajautimas, konstruktyvaus mąstymo. Nebijanti juodų darbų - sunkumų. Palaikanti žmogiškumo priedermę, sąntikių su savimi ir kitais. Einanti už tiesą. Ieškotoja, keliautoja.Šiuolaikiška, bet neatmetanti praeities. Filosofuojanti, mąstanti, veikianti (veikli). Moderni, lanksti. Plačių pažiūrų ir pomėgių. Žmogus, trokštantis ir siekiantis tobulėti ir eiti į priekį (gyventi). (Ieva)

Entuziastingai pasineria į mėgstamą veiklą. Veikli ir užsispyrusi. Organizuota ir turi originalių sumanymų. Padeda draugams tiek šventėse, tiek bėdose, tiek slidinėjant. Drasi, nebijo iššūkių. Turi puikią sesę :)) (Sesutė)

Indrė iniciatyvi, veikli panelė. Jos nesugebėjimas nusėdėti vietoje yra ir
pats geriausias, ir blogiausias jos bruožas, kuris visada veda ją būti
dėmesio centre. Pasižymi stipriais organizaciniais bruožais bei nuostabiu
supratingumu, teisingu humoro jausmu bet kokioje gyvenimiškoje
situacijoje. Labai komunikabili ir draugiška. Nuostabi kulinarė bei
smaližė labai mėgstanti Hoegaarden bei kitus weisse beer :) (Vilius)

 







Komentarai  Komentarų kolkas nėra. Pakomentuok pirmas!
 Komentuoti gali tik prisijungę Motomanai.lt nariai.

 
P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17