Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Honda motociklai » Apie Honda Deauville

| 2007-10-31 Sashas | 169/120945 žinut.
 
Puslapiai: 123..7


 
Narys
250cc **
Avataras
#1    

Apie Honda Deauville

Ieskausi patogaus motociklo ilgesnems kelionems. Akis uzkliuvo uz Honda Deauville. Gan patraukli kaina, mazos kuro sanaudos, nemazai vietos daiktams sudeti. Gal yra vazinejusiu ir galinciu daugiau papasakoti. Ar patogi sedesena? Ar lengvai valdomas? Ar patvarus? Kokie dazniausi gedimai? I ka ziureti pries perkant?
Kiek supratau, tai Lietuvoje gan retas modelis. Skelbimuose irgi pasirinkimas nekoks. Ar nera dideliu problemu su detalemis?
Is anksto dekoju uz atsakymus.
2007 Spalio 31 12:03
Krapštukas
1100cc *****
#2    

Kai kurios dalys turetu tikt nuo NTV600, nes Deauville lyg ir pagamintas ant NTV bazes. Variklis lyg toks pats, tik kiek patobulintas, paaugo cc ir, jei neklystu gavo ipurskima. Del NTV tai kiek esu girdejes- ytin patikimas motas, ji naudoja kurjieriai, prasuka tukstancius KM, keisdami tik tepalus ir filtrus. Matyt ir Deauville neprarado patikimo.
2007 Spalio 31 13:21
Narys
250cc **
Avataras
#3    

Pats vazineju tokiu motociklu. na galiu pasakyti kad variklis be ipurskimo, vaziuoti gan patogu, vietos daiktams taippat nemazai. Vazinejau 2se tai tikrai problemu nekilo. Valdymas lengvai tiek mieste tiek uzmiestyje. na pravaziavau per sezona 6000km, tai bedu nekilo isvis. Kiek skaiciau rusu puslapiuose tai varikliai neuzmusami. maciau deauville su 113000km rida :) detaliu tikrai yra, juk ne beda kai yra ebay, blogiausiu atveju honda atstovybe. tai va
2007 Lapkričio 28 18:22
Keliauninkas
400cc ***
Avataras
#4    

Norėčiau aš įsigyti šio modelio motociklą, tik deja Lietuvoje pasirinkimo visai nera :(
2008 Lapkričio 6 15:03 Gyvenima pajunti tada, kai pasuki gazo rankena iki galo...
Skeptikas
800cc *****
Avataras
#5    

Siauliuose pas viena toki veikeja bent pora pardavimui Doviliu buvo nezinau kaip dabar.
Siaip toks komentaras apie si moca - ziauriai nuobodus :-/
2008 Lapkričio 7 14:50 ROADHOGS MC
Dare to be diferent !

Narys
125cc **
Avataras
#6    

Na galbut paveluotai, bet kazka parasysiu :D As jau eksploatuoju toki aparata 2002m. NT650 v2 Tai galiu pasakyt kad labai lengvas valdymas, nors sveria siaip nemazai (230 kg sausas), sukinetis nesunku, tarp eiliu mieste telpa, pasukamumas geras. Aisku cia viskas subjektyvi nuomone (+) Siaip patikimas, rupesciu nekelia tik pas mane kazkas kazkada biski laikroodzio saugikli perdare, nes saugikliu dezutes kontaktai biski i korozija linke. Sedet patogu, minkstai vaziuoja, duobiu ir suliniu dangciu nelbijo, daiktu normaliai telpa. Standartinis priekinis stiklas biski mazas, ilgesnej kelionej noretusi aukstesnio.
2009 Balandžio 24 19:01
Narys
125cc **
Avataras
#7    

Citata:
Cituoju: Romper Stomper
Siauliuose pas viena toki veikeja bent pora pardavimui Doviliu buvo nezinau kaip dabar.
Siaip toks komentaras apie si moca - ziauriai nuobodus :-/


Kadangi pardavime deviliu beveik nera, tai ko gero zinau apie ka kalbi, buvau pernai pas ta siaulieti uzsukes toki juoda apziureti :D bet nors ir nebrangiai norejo neemiau, bo tipo tingejo zmogus akuma pakeisti, taip ir nesupratau ar jis gali normaliai vaziuojti ar ne :-/ be to jisai ten atrodo is keliu viena surenka, tai ir vaizdas ir kokybe atitinkama :(
2009 Balandžio 24 19:07
Narys
500cc ***
Avataras
#8    

Vazineju Deauvilliu Nt 700. Jau 7000 km siais metais prasukau net nepastebejau kur. Viskas lb. puiku, gal galios siek tiek reiketu vaziuojant didesniu greiciu. Iki 140 km. variklis dirba kaip pasaka. Ju nera del vienos priezasties - ju burzujai neparduoda, nes vazineja patys. Kol suvaziuoja. man pasitaike toks nupirkt, bet turejau pakrapstyti. jei parduoda nauja - tada buna verstas. Siap vakaruose jis yra savotiska lengvu kelioniu legenda. Galite pasiskaityti saituose. Prancuzijoje net viesbuciai spec. kainas siulo keliaujantiems Deauvilliu.
Daugiau Lietuvoje kol kas nemaciau. Net Breste Hondu fiestoje geguze, kur buvo apie 1500 motu - nebuvo. Jo istorija paprasta - naujas kainuoja nemazai, tai ju ir neparduoda.
2009 Liepos 29 12:09
Narys
500cc ***
Avataras
#9    

Siandiena manau baigiau sezona, gana. taigi 11,000 km nuriedejau be jokiu problemu. Niekur musu, tiek Latvijos tiek estijos krastuose nesutikau daugiau ju. Tik honda ST kai kur pasimato. Matyt neparduoda ju dar burzujai. Hondoje Rygoje sake 4 pardave per metus. Taigi - ekonomiskas, daug nereikalauja prieziuros. galios pakanka sociai - lenkimui retai kur 4 saiba reikia mesti. Zodziu esu patenkintas siuo sezonu ir motu. :S
2009 Spalio 11 18:50
Čioperistas
800cc *****
Avataras
#10    

http://auto.plius.lt/skelbimas/motociklai-vandens-transportas-apr....
Gal kas apžiūrinėjot šitą modeliuką,gal būtų kokių minčių ar komentarų, nes vienas pažystamas domisi tokiu motociklu.
2010 Sausio 10 22:51
Auksaburnis
1100cc *****
Avataras
#11    

Citata:
Cituoju: tadasv
http://auto.plius.lt/skelbimas/motociklai-vandens-transportas-apr....
Gal kas apžiūrinėjot šitą modeliuką,gal būtų kokių minčių ar komentarų, nes vienas pažystamas domisi tokiu motociklu.

Galiu pasakyt tik tai ka matau foto-
Visu pirma tai GTV grup preke, o tai reiskia kad tai anglas kas ira labai blogai ir blogiau vargu ar gali but, nes anglai labai supuve daznai buna o ipac GTV puvekus megsta.
Taigi zinat kad gtv pagrinde lauzai beviltiski, tai irgi didelis minusas. Ir trecia ,matosi kad jis visas perdazytas, taigi apart buvusio sukulto priekio(kas matosi foto) reiktu ziuret ar is viso pas ji sveikos vietos buvo like po ivykio.
As tokio tikrai neziurec, nes jau foto per daug minusu matosi, o zinant kad net idealiai foto atrodantys motai, daznai baisus buna, sitas jau isivaizduoju kaipatrodys.
2010 Sausio 11 09:29 Mune
Narys
500cc ***
Avataras
#12    

Zinau sita mota, landziojau po ji. Jis buves gerokai supiltas, taigi ji nupirkus reiketu pavargti nemazai. Jei remas nelauztas, sakes galima sutvarkyti. 100 % rata reiks lyginti. Zodziu prastose rankose pas angla buves. Nemylejo jis jo. As nesuprantu vieno - kaip per toki trumpa laika galima sujoti gera mota. Xer zino. Zodziu jo kaina turetu buti apie 8000 lt. Ta ankstesni kur nupirko vyrukas is Lydos - sutikau ji Breste. Tai irgi sako: vairo nepagaunu. Irgi piltas gerai buvo - tik maziau. Zodziu nagu prideti reiketu kas liecia vizualiai ziurint. Bet nezinia kaip motoras. Gali irgi buti uzjotas, nors tiems motorams 100.000 juokas. Zodziu nepatarciau jo imti. Nebent pigiai ir isnasyti gerai. (ff)
2010 Sausio 15 19:08
Narys
125cc **
Avataras
#13    

Sveiki,
Ketinu kaip sakant roges ruosti vasara :) , tai sakau paklausiu gal kas daresi rimtesni tech aptarnavima? Mastau kad reiktu patikrinti ir sutepti svarbiausius guolius, vairo ir galines sakes pvz.. ar verta ten lyst ar reikia kokiu spec irankiu? manuale maciau parasyta kas 36000 km ar panasiai priklauso, bet ar realiai reikia?
2010 Sausio 30 23:39
Narys
500cc ***
Avataras
#14    

Sveikas Vilmanai!
Susisieki su manimi, aptarnavimo sxema NT 700 as turiu. Galiu Tau permesti i pasta.
2010 Gegužės 8 13:45
Paparacis
1100cc *****
Avataras
#15    

aš mastau pirkti Honda Deauville, bet nesu nė karto sėdėjęs ant jo, o Vilniuje nėra parduodamų tik Kaune, Šiauliuose, ir t.t. nuvažiuoti ir suprasti kad mocas ne man truputi per toli :) gal kas galėtu leisti pasimatuoti savo, pažiūrėti ar jis man tinkamas pagal dydį ? būčiau labai dėkingas (b)
2011 Balandžio 5 12:03
Narys
250cc **
Avataras
#16    

Jei busi atidaryme paprasyk ko nors kad duotu pasimatuoti. As pats zadu atvaziuoti su deauviliu.
2011 Gegužės 5 11:21
Krapštukas
1100cc *****
#17    

Gal kas placiau gali papasakot kaip senasis sesi simtai penkiasdesimtukas susitvarko su kelio nelygumais? Tarkime, lietuviskais zvyrkeliais iseina komfortiskai palaikyt 70 km/h greiti?
2011 Rugpjūčio 2 15:03
Narys
400cc ***
Avataras
#18    

Pakankamai retas, kažkuo panašus į britvą ir tuo pačiu išsiskiriantis iš kitų motociklas. Mano pažystami pamatę mane važiuojantį juo galvoja - čia BMW, ir nustemba sužinoję jog tai HONDA DEAUVILLE.
Daugelis mūsų "turistus" pripratę matyti sunkius masyvius ir pakankamai galingus, tokių šiai dienai dauguma. Tačiau yra ir kitų turistinių motociklų priskiriamų vidutinei klasei. Azijoje mėgstamiausi mažos kubatūros motociklai, JAV atvirksčiai - didelės, na o Europoje dažniausiai mėgstami vidutiniokai. Prieš rašydamas apie jį plačiau siūlau pasižiūrėti į bet kokio kito analogo kainą (dėvėto) ir iškart suprasite vieną iš priežasčių kodėl aš pasirinkau jį, neskaitant to kad tai buvo “meilė” iš pirmo žvilgsnio.
Pirmakart Deauville pardavimuose startavo 1998m. jis pakeitė tuometinį legendinį, “nenužudomą”, tačiau morališkai pasenusį NTV650 revere. Motociklas buvo aprengtas solidžiu plastikiniu apvalkalu, įstatyti šoniniai krepšiai, ir šiek tiek deforsuota link mažesnių ir vidutinių apsukų širdelė – variklis. Bazė, kardanas ir galinis ratas liko nuo pirmtako. Kad labiau supanašėti į “turistą” bako talpa padidinta iki 19 litrų. Taip paleista į gamybą motociklas gamintas iki 2002 m. ir tik tada buvo rimtai “dadirbinėjamas”. Pirmuose modeliuose krepšių tūris buvo ryškiai mažokas todėl kairys padidintas nuo 18-kos iki 24 litrų, o dešinys nuo 17 –kos iki 19,5 litro. Variklyje sudėti lengvesnio lydinio vožtuvai kad sumažetų vibracijos. Būtent tada DEAUVILLE ir gavo CBS (combined brake systems – tsabdai galą satobdomas ir priekis), bei tris cilindriukus preikinio rato stabdžių sistemoje.
Važiavimas: super geras valdymas – faktiškai strytas, lengvai apvažiuosite bet kokias kliūtis , kai tėvas parvarinėjo iš vilniaus (tėvas užgimęs čioperistas), prieš kelionę namo buvo nusiteikęs gan skeptiškai, tačiau einant kelionei į pabaigą posūkius laužė 120-130 km/h greičiu, o kai stojome aikštelėje pailsėt žavėjosi valdymo įpatybėmis.
Kadangi teises laikysiu tik 10 18 tai su šiuo motociklu trinuosi aikštelėje ir su instruktoriumi mieste, nulipau nuo Yamaha 125cc modelio nezinau, ir iškart ant deauvillio – nereliai lengvas valdymas.
P.S. visa informacija apie motą profilyje.
2011 Spalio 9 03:11
Narys
250cc **
Avataras
#19    

Citata:
Cituoju: Edvardas
Gal kas placiau gali papasakot kaip senasis sesi simtai penkiasdesimtukas susitvarko su kelio nelygumais? Tarkime, lietuviskais zvyrkeliais iseina komfortiskai palaikyt 70 km/h greiti?

Susitvarko, na, bet ne zvyrkeliams jis skirtas... Jei zadi vazineti zvyrkeliais rinkis kito modelio ir stiliaus motocikla.
2012 Sausio 29 21:23
Narys
25cc *
#20    

Sveiki,
Pats turiu Honda Deauville ir tikrai nesiskundziu.. ;) geras mocas,laviruojasi puikiai,bet greicio megejam jis nera jau skirtas,nes paspaudus gaza moco svoris daro savo.. Na o kas liecia varikli ir visa kita tikrai neuzmusas.. ;D
2012 Sausio 30 00:54
Narys
400cc ***
Avataras
#21    

Dar vienas atsiliepimas iki 2012 pavasario buvau 2005m. "dovilės" savinikas, dabar jau pakeičiau į 2008 nt700v:
1. Valdymo skirtumas nejaučiamas.
2 nt700v gerokai agresyvesnis greičio atžvilgiu įpurškimas daro savo.
3. savaime suprantama gražesnis.
4. Priekinė lempa universali ir sudaroma iš dviejų lempučių- viena trumpom kita ilgosiom, kas beabejo pliusas, tinka ir amerikosam ir anglam ir europai.
O daugiau kaip ir nieko naujo.
2012 Balandžio 11 22:16
Optimistas
2200cc *******
Avataras
#22    

Kur galima rast pirkimui šį motocikliuką? Taip norėčiau 03-05 metų, arba 07, kad būtų su įpurškimu, bet tada jau verstą tektų imt, nes kol kas finansai neleidžia įpurškiminio varianto pasiimt :-) Pardavinėjo vienas Rokišky, bet iš panosės nupirko, kai jau norėjau skambint dėl apžiūrėjimo :-(
2012 Balandžio 12 00:14 La vida es un milagro increible!
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#23    

Citata:
Cituoju: civic
Kur galima rast pirkimui šį motocikliuką? Taip norėčiau 03-05 metų, arba 07, kad būtų su įpurškimu, bet tada jau verstą tektų imt, nes kol kas finansai neleidžia įpurškiminio varianto pasiimt :-) Pardavinėjo vienas Rokišky, bet iš panosės nupirko, kai jau norėjau skambint dėl apžiūrėjimo :-(

Ar jau radai sau tinkama? Gal buvai pažiūrėt to kur kaune dabar parduodamas?
2012 Birželio 2 15:00 real men ride twins
Narys
400cc ***
Avataras
#24   +1  

civic cia tą 2005 metu pardaviau aš. Tas variantas buvo vertas prašytos sumos. Nupirko Litovcas ir išsivežė Airijon - važinės darban :D Nepergyvenk sezono pabaigoje tikrai rasi kažką panašaus.
Dar šiek tiek apie deauvilius, kadangi eksploatavau abu modelius:
1. Kelionėms nerealus motociklas jis mažas ir super duper manevringas. tiek vienas tiek kitas kelyje bendrais bruožais elgiasi labai panašiai o gal ir vienodai.
2. Mieste kur reikia daug pasisukioti - puikus aparatas integruoti krepšiai.
3. Minusas tai motociklo galia - tikrai geriau jei mocikas turėtų horneto varikliuką, mano manymu jam reikia bent 70kw galios, nes su keleiviu automobilių lenkimas gan keblokas.
4. Dar vienas minusas Vibracijos - ilgiau važinėdamas vienos ar kitos markės motociklu pradedi pastebėti jo "trūkumus" prisikabini prie to ar ano, taigi vibracijos virš 130 bet čia jau visų TWINų "liga".
5. Kas gerai? Variklis traukia nuo mažų sūkių t.y. nuo 3000 dar vibruoja, o nuo 3500 - 4000 jau pradeda.
6. Kuro sąnaudos - tiek purškalas nt700 tiek korbas nt650 valgo labai panašiai, bet nt700 tikrai šmaikštesnis.
Daugiau nieko nesugalvoju.
2012 Birželio 11 23:42
Classic'as
500cc ***
Avataras
#25    

Valerijon, sakai valgo panasiai, tai kiek realiai simtui vidutiniskai miestas/uzmiestis iseina litru?
2012 Birželio 11 23:56
Narys
250cc **
Avataras
#26    

Sveiki,
pradejau vazineti su Honda (Montesa) Deauville NT 650, 2001 m. Alekiau jau Druskininku apylinkes, Vilniaus apylinkes. Si savaitgali prasukau apie 600 km. Gryztant nuo Kauno pradejo dideti vibracija. Ji buvo ir anksciau bet ne tokia didele. Griztant nuo vibracijos tirpo rankos ir kojos, keleiviui taip pat kojos nutirpo. Gryzus namo, pastebejau, kad ta vibracija yra ir dirbant jam ant laisvu apsuku, nevaziuojant, ko anksciau nebuvo taip jauciama. Vazinedamas daugiausiai pyliausi benzina tik Nesteje, sioje kelioneje paskutini karta benzina pyliau is Lukoilo ties Raseiniais. Patarkit nuo ko reiketu pradeti ziureti. Ar tai gali buti blogo benzino problema? Ar reiktu ziureti variklio tvirtinima? Ar dar kokios tai priezastys. Zadu keliauti didesnius atstumus, pvz. iki Saremu salu i atgal, bet su tokia vibracija tai jau niekur. gal kas susidurete su tokiomis problemomis siuose motocikluose?
Dekoju uz pagalba :-)
2012 Birželio 13 13:47
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#27    

O anksciau tikrai nebuvo, anot forumu siaip normalu kad vibruoja visgi v2 o nemaloniausia vibracija buna ties 70mph 120km/h as pats tai nuo tvirtinimu pradeciau tik nezinau ar ten kokios pagalves yra.
2012 Birželio 13 18:34 real men ride twins
Narys
250cc **
Avataras
#28    

Tokios vibracijos stiprios nebuvo, ji sustiprejo gryztant jau namo iveikiant paskutini 100 km. po 500 km. Anksciau jausdavau tik rankom, dabar gryztant jauciau ir kojomis. Ir sustojus vibravo visas mocas, ko anksciau nebuvo. Na reiks lysti ziuret tvirtinimus variklio. Kas ten ir kaip ten.
2012 Birželio 13 21:41
Narys
400cc ***
Avataras
#29    

ricup
1. kazkas negerai su tvirtinimais
2. Jimk plastmases ziurek zvakes
3. Jei negali to padaryti pats varyk pas speca.
4. kazi ar bendzas kaltas.
Faktas tas kad tavo aprašytos vibracijos į normalias vėžes netelpa.

KUras man naujasis valgo apie 5,2 - 5,5 bet čia tik mišrus režimas arba trasoje bet ten lėčiau 100 nelabai išeina važiuot.

redaguota: šiandien pyliaus 125 mylios 9,85 litro tetilpo.
2012 Birželio 14 00:00 redagavo Valerijon 2012 birželio 15 01:56
Narys
250cc **
Avataras
#30    

Nusiemiau plasmases, apziurejau tvirtinimus, viskas lyg ok. Zvakiu dar neziurejau. Gal zinote pas ka Vilniuje butu galima nuvaryt moca? Tik ne i Honda atstovybe (servisa)!!!! Ka galite rekomenduoti Vilniuje?
2012 Birželio 18 13:14
Puslapiai: 123..7




P
A
T
K
P
Š
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17