Motomanų Diskusijos » Motociklai pagal gamintoją, palyginimai » Honda motociklai » Apie Honda Deauville

| 2007-10-31 Sashas | 180/121259 žinut.
 
Puslapiai: 1234..7


 
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#31    

Del serviso nelabai noriu ką rekomendoti, pats lankausi panerių g. , bet nevisada lieku patenkintas ir eilės didelės.

Gal kas apie šitą žino ką nors http://auto.plius.lt/skelbimai/honda-deuauville-cruiser-touring-2....
Lyg nebuvo šitos spalvos tais metais ir posukiai aftermarket.
2012 Birželio 18 14:55 real men ride twins
Narys
250cc **
Avataras
#32    

kai ieskojau tokio moco, tai siame skelbime kaina tikrai nereali, tokiu kainu siems mocams nera. Siaip sie mocai kaina laiko auksta. Aiskiai kad perdazytas. Nera soniniu apsaugos gumu, tik lankai kyso. Perdazytas, o kas po tuo perdazymu slypi neaisku.
2012 Birželio 19 10:18
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#33    

Jo issiziurejus i foto matosi, kad truksta plastmasiu ties pirstiniu deklu, sone ner apsaugu. Ir kitas sonas toks nutrintas, kad galima pagalvot, kad ten jau 110k. myliu suka arba gal krito ant to sono. Bet jei is keliu lipdytas tai reiktu privengti.
2012 Birželio 19 11:17 real men ride twins
Pošliukas
1500cc *******
Avataras
#34    

Citata:
Cituoju: drh
Del serviso nelabai noriu ką rekomendoti, pats lankausi panerių g. , bet nevisada lieku patenkintas ir eilės didelės.

Gal kas apie šitą žino ką nors http://auto.plius.lt/skelbimai/honda-deuauville-cruiser-touring-2....
Lyg nebuvo šitos spalvos tais metais ir posukiai aftermarket.


Sita moca forumietis pardavineja:
http://www.motomanai.lt/moto-forumas/moto-tema.785.page-319.html#....
Galima susisiekti ir paklausineti.
2012 Birželio 19 12:24 Pas mane juodas diržas iš kulinarijos - galiu užmušti viena bandele.
Narys
250cc **
Avataras
#35    

Na va, su VIBRACIJA susitvarkiau. Kaip ir sake Valerijon - zvakes. Pasikeiciau zvakes ir viskoas Ok, eina kaip vejas!!! Tik zinoma reikejo pasi....sti. Zvakems raktu rinkinuka reikejo isigyti... 18 plonasieni zvakiu rakta, prailgintoja, "tresciotke", nes tai vidutinis raktu standartas, o mano garazuke tik su dideliais antgaliai prailgintojai ir trecsciotkes arba mazasis komplektas. Slykstus priejimas prie dvieju zvakiu, kurios yra labai giliai, po voztuvais, ypatingai bjauriai priekine zvake. Zinoma reikejo visas apsaugas, baka, oro filtra nusiimti, o tai varzteliu kruvos. Tuo paciu pamaciau ir Honda serviso broka. Buvau pries sezona nuvares profilaktikai i Honda servisa.... ikisiol dar vis randu ju neprisuktu varzteliu.... net bako nesugebejo prisukti.... daviau sau zody ... daugiau jokiu oficialiu atstovybiu... matyt jie tik ten naujus mocus is deziu temoka surinkti pagal instrukcija ir vsio... o pinigelius plesia gerus.
2012 Birželio 21 09:08 redagavo ricrup 2012 birželio 21 09:14
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#36    

Džiaugiuos, kad pats viską susitvarkei , o raktų dar ateityje prireiks. L servisais ir aš nusivylęs ir dėl didelių eilių ir kad po to matai, kad pa'skubom surinkta atgal viskas.
Citata:
Cituoju: Nordas
Sita moca forumietis pardavineja:
http://www.motomanai.lt/moto-forumas/moto-tema.785.page-319.html#....
Galima susisiekti ir paklausineti.

Aciu, paskambinsiu
2012 Birželio 21 09:12 redagavo drh 2012 birželio 21 09:14 real men ride twins
Narys
600cc ****
#37    

Citata:
Cituoju: ricrup
Tuo paciu pamaciau ir Honda serviso broka. Buvau pries sezona nuvares profilaktikai i Honda servisa....

Smulkiau galima? Į kokį servisą ir ką darė? (profilaktika -sąvoka, nieko nesakanti...)
2012 Birželio 21 19:49
Narys
250cc **
Avataras
#38    

Pavasari pirkau pirma motocikla. Su moto technika visiskas naujokas, patirties yra tik auto ir gana nemazai. Nutariau pradziai pats nelysti, o pries sezona nuvaryti i specializuota servisa, oficialu Honda Vilniuje, kad apziuretu profai ir nustatytu ar yra kokiu problemu. Man is zioplumo ir nenorejimo paimti atsuktuva i rankas atrode, jog stabdziu skyscio nera, per akute nesimate, pamaniau, kad tuscia, ju paprasiau papildyti, paziuret ar karbai tvarkoi na ir visa kita. Liepe palaukti laukiamajame. Laukiu. Ateina meistras ir sako, reikia karbus sinhronizuoti, reikia keisti tepalus, tepalo filtra, oro filtra, nors buves seimininkas sake, jog praeita sezona viska buvo keites ir labai nedaug pravaziavo ir si sezona galiu drasiai vaziuoti. Bet servise teige, nesvarbu buvo vaziuota ar ne, is po ziemos reikia viska pasikeisti. Taip pat atrado viena ausele apdailos tvirtinimo nuluzusia, kuria sake padarys ir pritvirtins, taip pat rado jog reduktoriaus tepalo ipilimo varztas nutruaktas ir tik ant germetiko prilipdytas. Su tokia problema manes negali isleisti is serviso. Uzsake varzta. Varztas atejo beveik po savaites. Isvaziuojant ypatingai aiskino, jog yra labai didele priekinio rato vibracija ir reikia skubiai keisti stabdziu disku o su jais ir kaladeles, tai kainuos apie 700 LT. Ir jau ruosaesi uzsakyti. Atsisakiau. Na po savaites prastovejimo servise pasiemiau.... sumokejau uz viska beveik 600 Lt. Varikliui susilus, apsukos beveik 2000 ant laisvu, plasmases ausele priklijuota, bet varztas neuzsuktas, dabar ardant moca, pastebejau, kad net ir bako tinkamai nebuvo prisuke, varztai tik rankomis prisukti. Del stabdziu disku.... pasikeiciau padangas balansavau ratus ir jokios vibracijos, o buciau jais patikejes, dar 700 Lt buciau ismetes. Stabdziu skystis, kuri irase, kad pripilde...... isvaziaves ziuriu, kad jo nera.... bet jis yra, tik lygis auksciau stikliuko ir pasirode, kad jo nera, turbut ir pries tai taip buvo, pats nepaziurejau, o paprasiau, kad dapiltu, dapyle i saskaita, bet ne i bakeli, nes manau, kad jis ten buvo tik auksciau stikliuko.... Zodziu, dabar kai drysau pats viska issiardyti tai juokingai atrodo mano tas vaziavimas i ta oficialu servisa, visus darbus galejau ir dabar dar pasidariau pats, is naujo viska persirinkau, susisukau, tik man tai beveik 6oo Lt nekainavo uz tokias smulkmenas. Kazkaip tikejau, kad tuos pinigus moku uz patikimuma ir Hondos atstovybes kokybe, bet su tokiu servisu apsi...ko jie juodai, ant elementariausiu smulkmenu. Tai tiek tos istorijos.
2012 Birželio 21 23:25 redagavo ricrup 2012 birželio 21 23:28
Narys
600cc ****
Avataras
#39    

Oficialus servisas tai cia kur konkreciai , Nippon auto?
2012 Birželio 21 23:40 redagavo Todas 2012 birželio 21 23:42 MT-03: Poland 2011; fra Nordkapp til Lindesnes 2012; Alps2013. RE Thunderbird 500: Ladakh J&K through Spiti 2014. Iceland by bicycle 2015
Narys
600cc ****
#40    

Citata:
Isvaziuojant ypatingai aiskino, jog yra labai didele priekinio rato vibracija ir reikia skubiai keisti stabdziu disku o su jais ir kaladeles, tai kainuos apie 700 LT.

Kaip nustatė - patys darė test-drive'ą? Ir vis dėlto - koks servisas ? :)
2012 Birželio 21 23:59
Narys
250cc **
Avataras
#41    

Taip, tai Honda servisas Oslo g. Vilnius. Nippon auto. Buves Ford centras. Taip, patys dare test draiva. Darydami test draiva sake, kad kazkas su valdymu blogai, sunkiai gulasi yra nestabilus. Taciau viso to problemos ir pacio priekio musimas (pagal juos stabdziu disku susidevejimas ir ju butinas keitimas) tai tik padangos. Jas pakeitus ir valdymas susitvarke ir stabdziu disku keisti nebutina.

Dar siek tiek apie servisus.Kaip jau minejau reikejo verkiant keisti padangas. Biudzetas jau nauju ipirk neleido, ieskojau devetu. Per interneta issirinkau Route 67 servisa ir padangu pardaveja Vilniuje Kubiliaus 18, (siaures miestelis). Padangas gavau tikrai neblogas ir gera kaina "Bridzus". Paprasiau kad vietoje man ir sumontuotu. Reklamos sio serviso daug, raso jog turi ir nauju ir senu padangu, ten pat yra ir servisas, bet.... su montavimu buvo problemos. Kai pirkau padangas tuo metu nebuvo kam ju sumonuoti, teko atvaziuoti po keliu dienu, kai bus motociklu padangu montuotojas. Padangas montavo gana ilgai, man stebeti si procesa neleido, kodel? Po to padariau isvadas savo, subjektyves.... neleido ziuret todel , jog jas matyt montavo ne tas kuris specializuojasi moto padangu montavime. Vienu metu buvau pakviestas padeti pakelti moca ant pagrindines moco atramos "sakutes" pamates kaip tai daroma, supratau, jog meistras nelabai turi supratimo kaip keliamas mocas ant ''sakutes'' pakojo. Keista buvo tai, jog priekinis ratas jau buvo sumontuotas, bet neuzdetas, galinis ratas nuiminejamas priekine moco sake iremus i grindis, kad galas pakiltu, nera elementariausio pakelejo, kazkoks arhaiskas darbelis. Savo garaziuke moca pakeliu ant elementaraus gidraulinio domkrato. Po montavimo isvaziavau i Druskininkus. Gryztant dingo spidometras, pradziai pradejo sokineti, o po to visai numiro. Po apziuros savo garaziuke radau priezasti, jog ne iki galo prisuktas priekinis ratas , nes spidometro zmejavikas nebuvo prisispaudes prie rato ir nebesuko troselio. Prisukau rata ir visos problemos su spidometru pasibaige, bet iki to aisku slieku ieskojau tikrai ne ten, nes niekaip negalejau patiketi, kad servise neprisuktu rato, tai padariau paskutiniu momentu, kai nusiemes apdaila praejau visa kelia nuo spidometro virsaus, troselio patikrinimo iki rato nuemimo, zmejeviko nuemimo ir vel surinkimo. Tikrai negalejau patiketi, kad priezastis netinkamo rato uzdejimo servise. Tai aiski priezastis serviso darbelio, montuojant padangas. Taigi Rout 67 reklamos daug, bet paslaugos levos, na padangas gavau tikrai neblogas ir uz gera kaina. Tai tiek naujo motociklininko patirties su pirmu mocu ir sevisiukais.
Patiko darbo greitis ir kokybe Erfurto 62, Vilnius. Ten klijavau pradurta priekine padanga ir balansavau. Is visko matosi jog servisiukas tikrai specializuotas mocams, pakelejai mocams, atskiros balansavimo stakles mocams. Tikrai laikinu si servisiuka.
2012 Birželio 22 07:30
Paparacis
1100cc *****
Avataras
#42    

jo, Erfurto 62 (http://www.mitas-moto.lt/ ) gerai daro, bent jau pats šeimininkas Dainius. jo vyrukai kai varo konvejeriu nelabai gilindamiesi. Mano Dovilej priekinio rato vibracija buvo paleidus vairą. Yamahos servise (http://motoshop.lt/ ) nieko nerado tipo viskas ok (ff) , bet vistiek vibracija yra. Pats radau kad ratlankis muštas. Ištiesinus ratlankį (Savanoriu prospekte Smart servise) ir mite subalansavus vibracija buvo ir nepaleidus vairo per rankas ėjo žiauriai važiuojant ant 60km/h. Dainius iš savo patirties rekomendavo užsidėti Bridgestone BT-021 J (ten dar yra daugiau BT-021 modifikacijų reik žiūrėti). Padėjo :) Negalėjo paaiškinti kodėl šita padanga mistines sunkiu touringu vibracijas pašalina kai viskas kaip ir gerai, bet vistiek vibruoja.
2012 Birželio 22 08:41
Narys
25cc *
#43    

Sveiki,
Ačiū už patarimus. Aš kaip tik planuoju keisti priekinę padangą.
P.s. gal kas galėtų man pagelbėti ir sušelpti deauvillio manual'ą? :)
2012 Liepos 18 20:52
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#44    

Citata:
Cituoju: vytautas27
Sveiki,
Ačiū už patarimus. Aš kaip tik planuoju keisti priekinę padangą.
P.s. gal kas galėtų man pagelbėti ir sušelpti deauvillio manual'ą? :)

Turiu. 30 mb.
2012 Liepos 19 11:54 real men ride twins
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#45    

Kaip reikalai del 650 lempos ir del TA apziuros jei moto is UK? Zinau, kad NT700 lempa tinka eismui tiek desine tiek kaire puse. Kazkur forume skaiciau, kad ir 650 nelauzia spindulio i kaire ( sviecia tiesiai kaip usa) kiek tame tiesios, ar visi europinius vairuojat?
2012 Rugpjūčio 7 18:50 real men ride twins
Paparacis
1100cc *****
Avataras
#46    

Mano NT700 2007, praėjo su lempom iš UK be problemų :) tai dėl lempos nereik jaudintis labiau problema šiaip visų iš UK tai rūdis, nors mano buvo tik 4 metai bet rūdiją. Jau 3 laidai/kontaktai buvo nurudija.
1. prie stabdžių rankenėles
2. ventiliatoriau laidas į plastmasę nusitrynė įzolecije ir nupuvo laidas
3. kažkokia fiškė prie variklio. po remonto nesivedė nes sujudino laidą ir atsijungė :D

bet čia manau mano egzemplioriaus problemos :)
2012 Rugpjūčio 8 13:09
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#47    

Atejo svente Ir i mano kiema, atvaziavo radonas deauville 650 senukas
2012 Rugpjūčio 12 12:01 real men ride twins
Narys
400cc ***
Avataras
#48   +1  

drh sveikinu. Taigi neseniai su savo aparatu prasukau per 2-3 (šia kaip skaičiuosi) dienas sukoriau apie 1000km. ir viskas tapo dar gražiau. Nu ką galiu pasakyt mocas nerealus, miestuose sukiotis fantastika, dar neseniai draugelis išsilaikė teises ant mano žirgo.
O dabar apie remontus.
Atsiprašau kad vartoju nenormatyvinę leksiką bet galiu sakyti drąsiai. MOCO REMONTAS - ŠŪDO DARBAS. jei rankos nekreivos ir yra "vamzdinis" raktas, atsuktuvas, žvaigždučių komplektas - mocas pasipila gana greitai.
Sakykim remontuoti kokį banditą yra lengva nes nėra plastikų - deauvilio plastikus nuimt, o vėliau neskubant sudėt, užima nuo pusvalandžio iki pusantros valandos.
Neseniai montavausi kitą priekinę padangą, kadangi tėvas turi serviziuką kuriame montuojamos padangos, ir atliekamas važiuoklės remontas, o aš pats nekreivom rankom, tai padangą montavau pats. Bendras laikas su rato nuemimu30-40 min.
Kadangi balansavimo aparatui mociko padangų priedo pasd mus nėra, o kaimynai balansuoja už 30 lt, ant naujos padangos yra taip vadinamos ventilio žymės, pagal jas sudėjau ir gavosi kad pirminis balansavimas atliktas, vėliau ratą ant ašies ir žiūrime ar jis pasisuka pastačius į atskiras pozicijas. Ratas nesisukė reiskia viskas OK (disbalansas maximum 5-10gramų). O kadangi mano "bėris" daugiau 200 netraukia, man jau toks disbalansas neaktulus.
Verdiktas: NEBIJOKIT ARDYKIT PATYS. Aš nesakau kad reikia lyst prie korbo, ar daryt kapitalkę, bet sankabą, stabdžių trinkeles, žvakes, filtrus, tepalus ir kt. galite pasikeist patys.
2012 Rugpjūčio 27 00:26
Narys
250cc **
Avataras
#49    

Pritariu Valerijon. S.m. kovo menesi nusipirkau Deauvile. Visko buvo.... yvairiu emociju, jau buvau nusprendes keisti i choperi, bet tai iki tol, kol su ja neisvaziavau i kelione po Siaurine Lenkija, 1350 km, po to Zemaitija ir Latvija, tai dar apie 1000 km . Jooooo.... tadu supratau, kas tai per mocas.... Nerealus kelionese, manevringas miestuose, minkstas Lenkijos keliuose, lengvas valdymas, jokio nuovargio keliaujant, tikrai subalansuotas kelionems. Pamilau ji ir tikrai i nieka nebekeisiu. Supratau, kodel ju yra labai nedaug pardavime, tikrai, kas juos pabando tai ir pamilsta. Neteisus buvo sio moco pardavejas, kai sake, jog jis kelionems netinka, o tik apylinkemis pasivazineti, tikrai neteisus buvo. Po sio pasivazinejimo jau planuose kelione i Kroatija siuo mocu, zinoma tai bus kitais metais. Del remonto... siek tiek nepatogumas tas plasmases nuimineti, t.y. nuobodokas darbas, o visa kita tikrai paprasta ir suprantama, jau viska perpratau ir su karbais tikrai nera dideliu problemu ar kokios mistikos. Zinoma, kaip ir buvau rases anksciau, pradejau nuo Honda serviso, bet tikrai dabar jau man jokio serviso nereikia, labai paprastas ir aiskus mocas. Verdiktas - nuostabus mocas visiems gyvenimo atvejams, na zinoma reikia dar zinoti kur bus ekspluatuojamas, tai tinkamas padangas pasirinkti, kitiems metams jau nuziurejau universalias padangas kelionems, tada bus nebaisu ir i zvirkeliuka pasukti. GERAS MOCAS ;)
2012 Rugpjūčio 28 09:02
Narys
400cc ***
Avataras
#50    

RICUP paskaičiau kaip reguliavai karbus - geniliai paprasta! PAGARBA! Dėl deauvilio pakeitimo kitu mociku... Jei esate apsigimes v-twin mėgėjas bet čiopo nenorit šis mocas jums. Jis už didžiają dalį čiopų galingesnis, o variklis elgiasi labai panašiai esant žemoms apsukoms. Deja atėjo tas metas kai deauvilio man "mažoka", todėl šiuo metu du pasirinkimai VFR ir pan european 1300.
2012 Rugpjūčio 28 22:12
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#51    

Citata:
Cituoju: Valerijon
RICUP paskaičiau kaip reguliavai karbus - geniliai paprasta! PAGARBA! Dėl deauvilio pakeitimo kitu mociku... Jei esate apsigimes v-twin mėgėjas bet čiopo nenorit šis mocas jums. Jis už didžiają dalį čiopų galingesnis, o variklis elgiasi labai panašiai esant žemoms apsukoms. Deja atėjo tas metas kai deauvilio man "mažoka", todėl šiuo metu du pasirinkimai VFR ir pan european 1300.

Po DV siulyciau sest ant pan european'o bet VFR (asmenine nuomone) daug geriau atrodo, nors jei lakstei su DV tai tiek ta isvaizda ir terupi :D :)
2012 Rugpjūčio 29 17:52 real men ride twins
Narys
900cc *****
Avataras
#52    

RICUP, nesakyk op nepersokes griovio kad doviles nekeisi, ;) pabandysi pan europa, tai sakysi tuomet. :) Sia vasara jau virs 10000km numyniau, kas bande tas zino (y) .
Doviles irgi nera blogai .
Sekmes kelionese (+)
2012 Rugpjūčio 29 18:31 redagavo lala 2012 rugpjūčio 29 18:33 LENK DROSIA,MIRSI KAP VYRS!
Narys
250cc **
Avataras
#53    

Sutinku Pan european liuks, pries DV ziurejau ji, bet pradziai jis man per sunkus pasirode. Tikiu, jog po DV gali atsirasti Pan europa. ;)
2012 Rugsėjo 2 23:26
Classic'as
500cc ***
Avataras
#54    

Taigi "Doviliu" turetojai, iskilo toks kls, kai kuriuos moto matau su paaukstintu stiklu ir dviem trikampem skylem apacioj stiklo, gal kas turit toki stikla uzsideje ir turejot pries tai originalu zema. Papasakokit koks skirtumas ir ar verta keisti. Dar klausimas, kai kurie uzsideda taip vadinama spoileri variklio priekine apsauga, gal irgi kas esat uzsideje, kokia nauda is to, ir ar verta tam leisti $ ?
2012 Gruodžio 13 14:15
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#55    

Aukstesnis stiklas nukreipia veja virs salmo, galima varineti su atidarytu salmo stikliuku ir maziau triuksmo ir per lietu sausiau - verta investuoti (turiu mazesni stikla, bet su juo nevazinejau), tas 'belly pan' spoileris, savo funkcija atlieka, bet yra brangokas, pigiau butu prie priekinio rato uzkabinti 'fender extender' nes visokio purvo prisirenka
2012 Gruodžio 13 14:55 real men ride twins
Classic'as
500cc ***
Avataras
#56    

Citata:
Cituoju: drh
Aukstesnis stiklas nukreipia veja virs salmo, galima varineti su atidarytu salmo stikliuku ir maziau triuksmo ir per lietu sausiau - verta investuoti (turiu mazesni stikla, bet su juo nevazinejau), tas 'belly pan' spoileris, savo funkcija atlieka, bet yra brangokas, pigiau butu prie priekinio rato uzkabinti 'fender extender' nes visokio purvo prisirenka

Aisku, aciu uz patarimus.
2012 Gruodžio 16 18:09
Narys
250cc **
Avataras
#57    

Citata:
Cituoju: Iksas
Dar klausimas, kai kurie uzsideda taip vadinama spoileri variklio priekine apsauga, gal irgi kas esat uzsideje, kokia nauda is to, ir ar verta tam leisti $ ?

Nauda tokia, kad per lietu vaziuojant ant koju netasko.
2012 Gruodžio 16 21:30
drh
Narys
900cc *****
Avataras
#58    

Citata:
Cituoju: Sashas
Citata:
Cituoju: Iksas
Dar klausimas, kai kurie uzsideda taip vadinama spoileri variklio priekine apsauga, gal irgi kas esat uzsideje, kokia nauda is to, ir ar verta tam leisti $ ?

Nauda tokia, kad per lietu vaziuojant ant koju netasko.

Kojas nuo lietaus ar salto vejo ir variklio apacia nuo visokio brudo, kojom dar yra 'foot guards' jei tokiu mera pas tave.
2012 Gruodžio 16 23:10 real men ride twins
Classic'as
500cc ***
Avataras
#59    

Citata:
Cituoju: drh
Citata:
Cituoju: Sashas
Citata:
Cituoju: Iksas
Dar klausimas, kai kurie uzsideda taip vadinama spoileri variklio priekine apsauga, gal irgi kas esat uzsideje, kokia nauda is to, ir ar verta tam leisti $ ?

Nauda tokia, kad per lietu vaziuojant ant koju netasko.

Kojas nuo lietaus ar salto vejo ir variklio apacia nuo visokio brudo, kojom dar yra 'foot guards' jei tokiu mera pas tave.

Variklio apsaugos spoileris koju aptaskymui ir apsaugai nuo vejo visai ne prie ko. Yra papildomai sonuose prisukami plastikai, kurie pas mane yra. Taip, jie tikrai efektyvus.
2012 Gruodžio 17 08:59
Narys
400cc ***
#60    

Sveiki, gal kas galetu palyginti Deauvile (700cc ir Varadero(1000cc), domintu nuo kokiu 2007 metu.Kaip valdomumas, kuris labiau tinka ilgesnem kelionem, kokie esminiai skirtumai, kuris labiau tinka jei tektu pervaziuot koki miska ( ne bekelei), na siek tiek prastesniu keliu...Suprantu, kad varadero galingesnis ir zenkliai...Dar uzkliuvo Transalp 700, taciau jis kiek supratau nelabai tinkamas kelionems, labiau prastesniems keliams, pakomentuokit...Aciu
2012 Gruodžio 21 14:20
Puslapiai: 1234..7




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17