Motomanų Diskusijos » Kelionės ir poilsis » Nakvyne keliaujant Europoje- viesbutis, motelis, kempingas, coachsurfing?

| 2012-12-13 Edvardas | 62/29075 žinut.
 
Puslapiai: 123


 
Krapštukas
1100cc *****
#1   +3  

Nakvyne keliaujant Europoje- viesbutis, motelis, kempingas, coachsurfing?

Turbut daznas jau planuojam keliones sekanciam sezonui ir visi susiduriam su galvos skausmu del nakvynes. Iki siol visada ieskodavausi kempingo ir net nesusimastydavau del nakvynes moteliuose ar sveciu namuose, bet pradejes dometis kelione i Kroatija, supratau kad kietas stogas ir minksta lova gali kainuoti neytin daugiau nei vieta palapinei. Coachsurfing isvis nieko nekainuoja ir suteikia galimybe susipazinti su salies zmonemis ir kultura. Be to gauni galimybe atsikratyt didziuliu tasiu, bei kempingo reikmenu ir gali visus daigtus susidet i viena vienintele bako tase.
Taigi butu idomu, kad per ziema pasidalintumet patirtimi- kur keliavot, kur miegojot, kiek kainavo ir ar tuo buvot patenkinti. Naudingos visos kryptys- link Graikijos, link Portugalijos ar iki Norvegijos siaures.
2012 Gruodžio 13 00:23
Narys
900cc *****
Avataras
#2    

labai gera tema, tikiuosi bus tu kurie pasidalins patirtim.
ir man skaitant kai kuriuos straipsnius kaina uz kempinga + moto 20 ir daugiau euru pasirode kiek didoka, nes PL pvz susirasti nakvine lovoje su dusu moteliuose tikrai galima pvz uz 80-100 PLN. ir kaip cia jau buvo pamineta, atkrenta daugybe mantos, o ir ismiegojimo kokybe yra visai kitokia lovoje nei miegmaisyje.
2012 Gruodžio 13 09:26
Krapštukas
1100cc *****
#3    

Mozek, del PL, manau, visiems butu naudinga suzinoti. Visgi, kad ir i kuria puse bevaziuosi, vistiek joje reik praleist apie 12 valandu.
Tai kaip rasti Lenkijoj moteli uz 100 zlotu? Cia kalba apie degaliniu motelius ar kokio tipo?
2012 Gruodžio 13 17:26
Narys
900cc *****
Avataras
#4    

Kartą važiavom į Slovakiją ir Lenkijoj tiesiog pakeliui pamatėm viešbutį šalia kelio, gana nemažą, su aikštele. Užėjom paklausti, ~100 zlotų už dvivietį kambarį nakčiai. Mačiau aikštelėj ir GS'ą priparkuotą. Man atrodo mes tiesiog važiavom ir gps'e tą viešbutį rodė šalia kelio.
O tema labai aktuali, seksiu ir lauksiu pasisakymų.
2012 Gruodžio 13 17:34
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#5    

Ponaitis galetu ir prisesti prie interneto ir viska rasti, ypac ziemos metu.
Nusipieskit marsruta www.maps.google.lt,
Numatykit kiek per diena nuvaziuosit ir ka planuojat pamatyti ir susiplanuokut sau. Kokia cia problema, o jei turesite navigatoriu belieka tik moketi juo naudotis :-)
Tiek skandinavijos tiej vakaru europoje viskas labai civilizuotai randama, na mums tik pietu Italijoje buvo bardakelis, bet susitvarkem.

Kempingas zmogui ir mocui vidutiniskai apie 10euru, motelis Psekuose (Lenkijoje) panasiai, brangiausia buvo kempinge ties Plitvicos parku ir Dubrovniku Kroatojoje, ir Austrijoje kalnuose netoli Grossglockner.

na o moteliai ir viesbuciai net su kontaktais ir kaonom google, sekmes
2012 Gruodžio 13 21:09 redagavo DainiusD 2012 gruodžio 13 21:13 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Narys
500cc ***
Avataras
#6    

Citata:
Cituoju: mozek
labai gera tema, tikiuosi bus tu kurie pasidalins patirtim.
ir man skaitant kai kuriuos straipsnius kaina uz kempinga + moto 20 ir daugiau euru pasirode kiek didoka, nes PL pvz susirasti nakvine lovoje su dusu moteliuose tikrai galima pvz uz 80-100 PLN. ir kaip cia jau buvo pamineta, atkrenta daugybe mantos, o ir ismiegojimo kokybe yra visai kitokia lovoje nei miegmaisyje.


Lenkijoj padorus kempingas su dušu žmogui iki 20zl (išskyrus mandrus ar "gerose" vietose esančius kempingus, pvz. kaip Krokuvoje). Tai skirtumas nemažas lyginant su moteliais, ypač jei važiuoji dviese.
Bet teko Štutove tvarkingą kambarį gaut pasiderėjus už 30zl.
Kitą kartą beieškant pigios tarpinės nakvynės Lenkijoj prie čekų sienos užsirovėm ant siaubo "viešbučio" :) , kur kambariuose grybai augo :) kaina irgi apie 30zl buvo, bet į jį sugrįšt nebesinori.
Slovakijos Tatruose prie tvenkinio gražioj vietoj 2 žmonėm kempingas 8eur.
Latvijoj netoli Cesio kempingas 1 latas žmogui (bet be dušo).
Jei reik lokalizacijos išvardintų vietų - kreipkitės.
O išvados, kad esant ribotiems finansams tenka naudotis kempingais.

Gal žinot kokį pigų (iki 30Lt žmogui) motelį Čekijoj aplink Brno?
2012 Gruodžio 13 22:48 redagavo Prodigy 2012 gruodžio 13 22:59
Narys
900cc *****
Avataras
#7   +1  

kazkodel cia niekas nepaminejo kaimo turizmo sodybu, tokioj lenkijoi ju yra tikrai daug ir tikrai uz prieinama kaina.
tik kaip jau buvo anksciau pamineta, reikia is anksto pasiplanuoti kur ruosiesi sustoti ir apilinkese pasiieskoti sau nakvynes
2012 Gruodžio 14 09:24
Čioperistas
1200cc ******
Avataras
#8    
2012 Gruodžio 14 09:24 Vilkolakiai (R) Ziemai priimam saugoti motociklus Vilniuje. Saugu, sausa, patikima, signalizacija akumuliatorių pakrovimas, gera kaina. Rezervacija i PM. Pirmenybe jau laikusiems :D
Narys
500cc ***
Avataras
#9    

Tema gera, turiu ka pasakyti. Imti kelione Latvija estija, tai kempingu kas 30 km. Pristatyta nameliu visur, net pagalvoti negaletum. Kainos jei tik pernakvoti, be patogumu butu apie 20 lt. kiek pamenu. Bet jei nori patogumu tai jau reikia moketi ne maziau kaip po 50 lt zmogui. Kiek pamenu Saaremu salose, ju yra daug, buvau pries kelis metus. Labai grazus namelis buvo prie Kuresare miesto. Kainuoja apie 100 lt. Dusas, patalyne svari, romantika zodziu. Ir kaina buvo visam nameliui. Cia galiu daug aisku parasyti, bet viena ka - vaziuojant i ta puse, jei dviese su mocu - neverta apsikrauti tikrai palatkem, miegmaisiais. Galvos skausmas! Geriau truputi nepagaileti pinigu ir issimiegoti.
Lenkijoje megstu pakeliauti po Varmija - Mozurija. Ten lygiai tas pats. 50 zl. zmogui visada rasi. Tik reikia ieskoti ne paskutine minute, nes lenkai megstantys keliauti, per sventes, iseigines su seimomis buna jau uzeme motelius daznai. Zodziu reikia nelaukti nakties ir pasirupinti truputi anksciau.
Turejau idomu nuotyki: vaziuojant is Vilko guolio pradejo lyti, temti. Vaziavau link Gizycko. Drauge pradejo panikuoti.Temsta. As sustojau autobuso stoteleje ir pradejau pagal navigatoriu skambineti. Niekur nera vietu. Kaput!!! Vaziujame link Gizycko, drauge pamate Agrosodyba. As uzeinu su waterproof, vanduo bega nuo manes. Seimininke ziuri, o as sakau - daryk ka nori, bet as neisiu niekur is cia. Ji pradejo juoktis, dave vieta nat cerdako kur dviratininininkai apsistoja. Pamaitino, moca po stogu pastate ir visa kita, ryte dusas - tai kainavo po 30 zl. Tik nakti miegant kazkas kando vis. Manau, kad ten pelketos vietos, tai gal uodai. O gal ir blusu buvo. Bet nieko, viskas gerai. Seiminininkas kita syki kviete vel butinai atvaziuoti kada busiu. Reziume: keliaujant Lenkijoje velgi patarciau neimti papildomos mantos, keliauti laisvai, skiriant pinigu normaliam miegui.
Sekantis skirsnis bus Baltarusija, Ukraina, Krymas. :)
2012 Gruodžio 14 11:29 redagavo TWINas 2012 gruodžio 14 11:56
Narys
500cc ***
Avataras
#10   +1  

Baltarusija. Ten pries metus buvo kaifas, del kainu. Viesbutis kainuodavo apie 30 lt. Bet siais metais ten kaip beprociai sukele kainas. Be 100 lt. negausi. Miegoti palapineje belieka, bet Baltarusija toks krastas, kad yra beda su uodais. Jau kaip pradeda segti, tai mazai nepasirodo. As stengiuosi ja pravaziuoti, nebent apsistoju pas draugus. Zodziu viesbuciu kainos labai pakeltos.
Ukraina - gali rasti apie 100 grv. Na, toks - vanduo lova, patalyne (gali buti nekeista), bet kaina tokia. Gali paprasyti - pakeis. Ten gali pasidereti, sakai brangu, tai jie nusidera. As grysdamas is Krymo, nakvojau Ciuriupinske. Viesbutyje salia leio (furistu) paprase 300 grv. As nuvaziavau i miesta ir radau miesto hoteli uz 70 grv. Ir su moco apsauga. Prie Xersono yra motelis 150 grv. - tai 50 lt. Zodziu labai problemu nera. Simferopolyje buvau issinuomaves 1 kambario buta uz 50 lt parai. Moca staciau aiksteleje pas sargus. Kaina - kiek duosi tiek gerai. Zodziu kaina neplesikiska Ukrainoje. Aisku yra ir kosmoso. Bet mums ten nereikia.
As keliaudamas 5 savaites veziausi palatke kaip gruza. Nei karto neisimiau. Bet... turejau lova. Tiesiogine zodzio prasme - lova. Va cia tai miegas. Tik buvo viena beda - kas karta smalsuoliams turejau aiskinti ir rodyti. Kas cia per daiktas. Ryte prabundu, tai ziuriu jau stebi mane smalsuoliai... :-] Jei kur isvaziuoju - uztempiu moco cexola ir palieku. Ja pirkau Armijai ir Civiliams. Mokejau uz ja 130 lt. Bet ji pasirodo kitaiska yra. Nelabai tvirta.
Bet miegoti gerai. Yra tokiu amerikietisku. Jos apie 270 lt. kainuoja. reiks paziureti., Svoris tik 5 kg.. Supakuoju ir dedu skersa ant galines sedynes. Aisku tai vaziuojant vienam. Mano pasirinkimas daug kam patiko, kele nuostaba. Na ir per ta laika nepakliuvau ant lietaus. Bet buvau numates uzsitempti moco uzdangala esant lietui. Tai tiek kol kas apie nakvyniu tematika. Cia kas kaip nori gali rinktis, ne problema.
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Gruodžio 14 12:31
Narys
1000cc ******
Avataras
#11    

Atsiprasau,bet daug rasyti nemegstu tai trumpai.Kelione sia vasara:Baltarusija: Zlobine visas keturiu kambariu butas nakciai mums kainavo 40$,nes mes buvom 7 zm.Tel.Grisa +375296193387, Ukraina:kelias Kjevas-Odesa pasukus link Kirovogrado yra miestelis Babanka https://maps.google.com/maps?hl=lt&q=ukraina+babanka&ie=U.... ten mes apsistojom degalines komplekse su visais patogumais 7 zmones,tai mums isejo po 25lt su pusryciais!
 
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
Kokybiškas nuotraukas mato prisijungę Motomanai.lt nariai.
2012 Gruodžio 14 12:34 redagavo Vytukass 2012 gruodžio 14 12:53
Optimistas
2200cc *******
Avataras
#12    

Galiu ir aš prisidėti. Daug po užsienius keliauti neteko, bet kiek teko, visur naudojau CS. Taip pat teko važiuoti į 3200 km kelionę link Ispanijos. Vežiausi palapinę, teko kartą greitkelį išsukus į poilsio vietą ją pasistatyti ir snustelti :-) Italijoje važiavau, kol sutemo, teko stabtelti pasienyje esančiame hostelyje, taip pat su moto apsauga, berods ~30 e nakvynė. Bet labiausiai patinka naudotis CS - motociklininkai labai laukiami, ypač atokiose mažiau lankomose vietovėse. Trūkumas tik tas, kad po kelionės tiesiai į lovą nenueisi, tad reikia apie tai pasigalvoti, jei turimas koks nors kelionės planas. Labiausiai patiko, kai stabtelėjau Lenkijoj pas mergaitę, kuri prieš tai buvo pas mane. Galvojau pernakvosiu ir ryte išvyksiu, bet paleido tik po 4 dienų :-]
2012 Gruodžio 14 12:52 La vida es un milagro increible!
Narys
500cc ***
Avataras
#13    

O prie ko tankai ir lektuvai prie nakvynes? Ten galima kabinoje apsistoti? :D
2012 Gruodžio 14 14:12
Narys
1000cc ******
Avataras
#14    

Tankas yra vienoj miestelio puseje,o lektuvas kitoje,tai kaip orentyras gal kam bus aiskiau. :D
2012 Gruodžio 14 14:33
Narys
500cc ***
Avataras
#15    

Galeciau surasyti nemazai nakvynes vietu, bet kaip zinau is praktikos, niekada nepataikysi atvaziuoti. Visada reikia vadovautis taisykle - poxodu dela! Nebent tikslas pasiekti nakvynes vieta. Siaip navigatorius tai nepakeiciamas dalykas - atsivertei, pasiskambinai, nustatei, nuvaziavai. Bet rytu puseje jei viesbuciai navigatoriuje ikalti, telefonu salia nerasi. Taigi neprilakstysi nuo vieno prie kito. :)
2012 Gruodžio 14 14:54
Narys
400cc ***
Avataras
#16    

Ne vieną kartą teko keliauti ilsėtis iki Juodkalnijos per visas Slovakijas, Slovenijas, Italijas, Austrujas, Čekijas ir t.t.., tik va keliavau ne su moto, o su auto ir su keturių asmenų šeima iš kurių aš tik vienas vyr., Nors mano damos nėra labai išrankios, bet vis tiek visos kelionių naktis būdavo lovose. Maršrutas būdavo aptariamas šiek tiek prieš kelionę, o pagrinde kelionės metu. Kelione planuodavome prieš prasidedant poilsio sezonui t.y. iki birželio 20. Lenkuose nakvoti neteko, o visur kitur pasisekdavo susirasti. Aišku neiškarto rasdavome, bet pavykdavo. Ieškodavome pigiausio varianto, pasiderėdavome. Kainos būdavo nuo 35 iki 60 eur. už naktį keturiems asmenims. Buvo variantas, kada nesupratę užrašo ant namo iškabos, įsiprašėme ir namo šeimininkė priėmė mus nakvynei už 30 eur. (Slovakija). Tiesa kada išsiaiškinome iškaboje parašytą turinį, joje buvo kviečiama mokintis lipdyti iš molio. Juodkalnijoje savaitę ilsėdavomės viešbutuke ant jūros kranto, atskiruose dviejuose kambariuose antrame aukšte su dušais, TV ir t.t., su trijų kambarių atvira lauko terasa. Nuo viešbučio iki jūros atstumas toks, kad į jūrą, šoklesnis gerai įsibėgėjęs galėtų iš terasos nušokt. Už visa tai ir dviejų kartų maitinimą už parą mokėdavome 90 eur. Kelionės buvo kas du metus pradedant nuo 2008 metų.
2012 Gruodžio 14 20:31
Narys
500cc ***
Avataras
#17   +1  

Citata:
Cituoju: DainiusD
Ponaitis galetu ir prisesti prie interneto ir viska rasti, ypac ziemos metu.
Nusipieskit marsruta www.maps.google.lt,
Numatykit kiek per diena nuvaziuosit ir ka planuojat pamatyti ir susiplanuokut sau. Kokia cia problema, o jei turesite navigatoriu belieka tik moketi juo naudotis :-)
Tiek skandinavijos tiej vakaru europoje viskas labai civilizuotai randama, na mums tik pietu Italijoje buvo bardakelis, bet susitvarkem.

Kempingas zmogui ir mocui vidutiniskai apie 10euru, motelis Psekuose (Lenkijoje) panasiai, brangiausia buvo kempinge ties Plitvicos parku ir Dubrovniku Kroatojoje, ir Austrijoje kalnuose netoli Grossglockner.

na o moteliai ir viesbuciai net su kontaktais ir kaonom google, sekmes

Ne visada galima pasitikėti ta google. Vasara sukau ratuką http://www.suncitybulls.lt/zg2012-06-29jolajus.html
tai prieš tai susiradęs kempingų adresus vokietijoje, keliose vietose pagal tuos adresus kempingų nebuvo
2012 Gruodžio 18 21:58 Sun City Bulls MCC
Narys
500cc ***
Avataras
#18   +1  

Geriausias kempingas - susirandi kokią nuošalią vietą prie upės ar ežeriuko, nusimaudai jame, maistą ant laužo pasiruoši, nakvynė palapinei ir nieko nekainuoja :)
2012 Gruodžio 18 22:01 Sun City Bulls MCC
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#19    

Leisiu ikisti savo trigrasi. Apie palyginima - nakvyne kempinge - motelyje. Tai kazkiek lemia ir kainu skirtumas aisku, bet pvz auksto lygio kempinge su visa infastruktura, kaina mazai skirsis nuo nakvynes pakeles paprastame motelyje. Skirtumas esminis sakyciau tame, kad kempingas dazniausiai buna prie ezero, juros ( kur nakvyne viesbutyje jau desimtis kartu skirsis nuo nakvynes kempinge). Tai is to ir isvada, jei reikia tik vaziuojant pernakvoti, tai renkiesi kad ir moteli pakeleje, jei nori pasimaudyti, paguleti dar saulutej ir pan, tai renkiesi kempinga. Plius nuo kiekvieno asmeninio suvokimo apie keliones motociklu priklauso. As pvz keliaudamas su mocu visada stengiuosi miegot gamtoje, tai palapineje tai isvis po atviru dangum, o kambari renkuosi tik tuomet, jei jau labai reikia pvz labai lyjant ar labai skubant. Isvada - ne vien kainose esme, o esme poreikiuose - kaip kam patogiau, priimtiniau taip tas ir elgiasi ir negalima situ dalyku palyginti vienam reikia butinai lovos, o kitam lauzo, zvaigzdeto dangaus, vieni negali normaliai jaustis nenusiprause duse su sampunu ir neatlike gamtiniu reikalu siuolaikiniame tualete, kitam uztenka upeliukscio ir pakeles krumo.
2012 Gruodžio 19 14:59 redagavo Unfis 2012 gruodžio 19 16:59
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#20   +1  

Citata:
Cituoju: jolajus
Geriausias kempingas - susirandi kokią nuošalią vietą prie upės ar ežeriuko, nusimaudai jame, maistą ant laužo pasiruoši, nakvynė palapinei ir nieko nekainuoja :)


Cai daugiau link rytu dar galima taip daryti, o kuo civilizuotesne salis tuo labiau dideja tikimybe, kad taip darant pas tave atvaziuos dede, ipis didele baudele ir tas "nieko nekainuoja" - pavirs i "labai brangiai kainuoja"
2012 Gruodžio 19 15:58
Narys
500cc ***
Avataras
#21    

Citata:
Cituoju: Unfis
Citata:
Cituoju: jolajus
Geriausias kempingas - susirandi kokią nuošalią vietą prie upės ar ežeriuko, nusimaudai jame, maistą ant laužo pasiruoši, nakvynė palapinei ir nieko nekainuoja :)


Cai daugiau link rytu dar galima taip daryti, o kuo civilizuotesne salis tuo labiau dideja tikimybe, kad taip darant pas tave atvaziuos dede, ipis didele baudele ir tas "nieko nekainuoja" - pavirs i "labai brangiai kainuoja"

Skandinavijos šalyse pasistatyti palapine betkur miške (pasak vietinių turizmo informacijos centrų) yra nedraudžiama, taip, kad ne vien link rytų, bet ir link šiaurės.
2012 Gruodžio 19 18:31 redagavo jolajus 2012 gruodžio 19 18:34 Sun City Bulls MCC
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#22    

Citata:
Cituoju: jolajus
Citata:
Cituoju: Unfis
Citata:
Cituoju: jolajus
Geriausias kempingas - susirandi kokią nuošalią vietą prie upės ar ežeriuko, nusimaudai jame, maistą ant laužo pasiruoši, nakvynė palapinei ir nieko nekainuoja :)


Cai daugiau link rytu dar galima taip daryti, o kuo civilizuotesne salis tuo labiau dideja tikimybe, kad taip darant pas tave atvaziuos dede, ipis didele baudele ir tas "nieko nekainuoja" - pavirs i "labai brangiai kainuoja"

Skandinavijos šalyse pasistatyti palapine betkur miške (pasak vietinių turizmo informacijos centrų) yra nedraudžiama, taip, kad ne vien link rytų, bet ir link šiaurės.


ir maista ant lauzo pasiruost bet kur leidziama?
2012 Gruodžio 19 18:55
Narys
500cc ***
Avataras
#23    

Citata:
Cituoju: Unfis
Citata:
Cituoju: jolajus
Citata:
Cituoju: Unfis
Citata:
Cituoju: jolajus
Geriausias kempingas - susirandi kokią nuošalią vietą prie upės ar ežeriuko, nusimaudai jame, maistą ant laužo pasiruoši, nakvynė palapinei ir nieko nekainuoja :)


Cai daugiau link rytu dar galima taip daryti, o kuo civilizuotesne salis tuo labiau dideja tikimybe, kad taip darant pas tave atvaziuos dede, ipis didele baudele ir tas "nieko nekainuoja" - pavirs i "labai brangiai kainuoja"

Skandinavijos šalyse pasistatyti palapine betkur miške (pasak vietinių turizmo informacijos centrų) yra nedraudžiama, taip, kad ne vien link rytų, bet ir link šiaurės.


ir maista ant lauzo pasiruost bet kur leidziama?

dujinis pečiukas yra ne lauzas (jei taip jau bijai gaut baudą) su dujiniu pečiuku tavęs net Kuršių Nerijoje neturi teisės nubausti.
Aišku kad ne bet kur (visokiuose rezervatuose ir gamtos parkuose tai draudžiama).
2012 Gruodžio 19 19:17 Sun City Bulls MCC
Keliauninkas
600cc ****
Avataras
#24    

nenukrypkim i lankas - parasei lauzas, dabar jis jau pavirto dujiniu peciuku, parasei stoji bet kur prie upelio, dabar jau ne rezervate, draustinyje ir tt ir pan. pasikartosiu ka rasiau - kuom labiau civilizuota salis, tuom didesne tikimybe, kad nubaus pasistacius palapine ne tam skirtoje vietoje, o apie lauzo sukurima tai net kalbos nera - nubaus taip, kad nepasirodys mazai.
2012 Gruodžio 19 22:08
Narys
500cc ***
Avataras
#25    

Unfi, geriau papasakoki kaip kukuruzu lauke Ukrainoje miegojai, kada i Kryma putei :-] . Va cia tai viesbutis - romantika :D
2012 Gruodžio 20 12:07
Narys
500cc ***
Avataras
#26    

tai, kad iš vienos žinutės žmonės nesupranta(kadangi kelis kartus esu dirbęs Norvegijoje, Švedijoje ir bijodamas būti nubaustas už laužo kūrenimą ir palapinės staytymą ne poilsevietėse pasiklausiau vietiniuose turizmo informavimo centruose ir man aiškiai paaiškino, kad tai daryti gaklima bet kur, aišku su protu, kad būtų tvarkingas laužas ir pan. be to taip poilsiauja ir vietiniai skandinavai) tai ir ,,pavtariaju dlia asoba....", o jeigu visvien bijote kurti laužą, tai ir draugiškai pasiūliau kitokių variantų
2012 Gruodžio 21 15:52 Sun City Bulls MCC
Narys
250cc **
Avataras
#27    

2011 vasara vaziavome dviese Lenkija, Cekija, Austrija, Italija, vel Austrija, Vokietija ir per Berlyna, Varsuva namo. Nakvojome neplanave. Rinkomes pagrinde BB. Visur kaina uz dvivieti kambari su pusryciais apie 50 euru. Visur ,isskyrus Lenkija, nakvynes paieskoms uztenka nuo 0,5 valandos iki 1 valandos, paprasciausiai pasidairant i sonus.
2013 Vasario 8 16:38
Narys
900cc *****
Avataras
#28   +2  

o as vasaros atostogoms susiradau neblogu nakvyniu uz padoria kaina per booking.com
kaip pvz Praga dviem gavosi 100lt su pusriciais - centre.
taip pat jau faktiskai susiradau nakvines visur uz manau gera kaina kur vaziuosi i keliones "prieki".
o del atgaliniu nakviniu reikes pasieskoti exprontu.
kas liecia Lenkija tai nakviniu kaimo turizmo sodybose galima susirasti jau nuo 20PLN cia jau kaina priklauso nuo to, kam kokio komforto reikia ;)
2013 Vasario 8 19:12
Narys
400cc ***
Avataras
#29    

Žiūrėjau ir aš per booking.com, yra tikrai pigių variantų.
Tik man vienas įdomus klausimas - ar nerezervavus kambarių didelė tikimybė ten nuvažiavus dar rast laisvų?
Nes kambarių rezervavimas įstato į tokius rėmus, kad jau reikia gan tiksliai kelionę planuotis, o to labai jau nesinori.
2013 Vasario 8 20:09
Narys
900cc *****
Avataras
#30    

abejoju kad nuvaziavus na saru rasi laisvu vietu, o jei rasi tai tikrai ne uz tokia kaina kaip buvai rades www
2013 Vasario 8 22:08
Puslapiai: 123




P
A
T
K
P
Š
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 


71.040.604
+22.361
VisoVakar
Nariai24.490+9
Temos4.653+2
Žinutės353.849+256
Komentarai100.193+27
Gyvadėžė678.090+799
Nuotraukos72.891+54
Video3.719+4
Motokatalogas4.174+17